Stockholm, Juni 2014

Fredagen
Så fort jag vaknade så vart det in i duschen, föna håret, klä på sig och ut i genom dörren. Hannah och hennes föräldrar plockade upp mig och mamma och så åkte vi och köpte mackor. Vi mötte upp Carro på stationen där vi fick köpt dricka och sedan satte vi oss på tåget nästan med en gång. Det var en ganska så seg resa då vi alla var trötta och satt mest och stirrade. Försökte att läsa lite i The Fault In Our Stars men det slutade mest med att jag somnade och sov en liten stund. Så fort vi kom fram till Stockholm så åkte vi till hotellet och checkade in oss. Vårt rum (mitt, Carros och mammas) var ganska stort men ändå mysigt! Vi bytte om innan vi gick ner i lobbyn och åt lite gratis fika. Därefter bestämde vi oss för att gå runt i Sundbyberg men det fanns typ bara Åhléns så vi var där en stund innan vi gick tillbaka till hotellet och bara var. Sen drog vi till konserten och kom fram precis innan 5SOS skulle köra igång. Så vi dansade iväg kvällen till mina favoritlåtar och ja, killarna är så underbara och jag får verkligen inte nog!
Lördagen
Vart så otroligt trött under lördagen. Kom iallafall upp och fick duschat men mamma glömde väcka Carro så stackarn hade inte mycket tid för att fixa sig inför frukosten! Iallafall så åt vi frukost och sedan började de andra packa ihop och så checkade Hannah och hennes mamma ut. Vi alla åkte in till Centralen och så sa mamma och jag hejdå till de andra. Vi gick snabbt in på Pocket Shop och kollade ifall vi hittade något men struntade snabbt i det innan vi mötte upp Amandas tåg som förövrigt var skitcoolt. Ett väldigt gammalt, de blå tågen tror jag de kallas. Vi gick därefter och åt sushi (vilket typ var det enda vi åt i Stockholm?) innan vi drog tillbaka till hotellet. Där somnade jag, för andra dagen i rad... Var så otroligt trött! Men iallafall så åkte vi alla till konserten runt fem (inklusive mamma) då vi ville ha lite tid för att kolla runt. Amanda köpte en tröja och jag köpte två och sedan gick vi in till arenan. Insåg att Cassie inte var så långt ifrån mig så jag sprang snabbt dit och sa hej. Sedan körde 5SOS igång och Amanda och jag började vår färd mot väldigt hesa röster... Och det hade vi kan jag lugnt säga! Kunde knappt prata efteråt. Men kul var det. Vi såg dessutom alla turnébussar efteråt och knäppte ett kort, vem vet, killarna kanske satt där? 
Vi tog en direktbuss tillbaka till hotellet och lade oss snabbt i sängarna och bara degade och var höga på livet. Mamma tog även ett kort på mig och Mandisen när vi står i hotellfönstret, som förövrigt hade ett räcke! Vi mumsade i oss lite gott och kollade på matchen som sändes innan vi somnade. 
Söndagen
Oj, va trötta vi var. Jag tryckte i mig en macka och Amanda mumsade i sig vattenmelon till frukost. Vi bestämde oss för att dra runt lite på stan och slutade med att vi gick in på Topshop inne i Gallerian och sprang på Cassie återigen utanför. Därefter satte vi oss och åt och bara tog det lugnt innan vi bestämde oss för att säga hej till min kompis Sofie en snabbis. Sen drog vi bara till Centralen, köpte varsin vatten på Pressbyrån och väntade bara på tåget. Det vart lite underhållning i form av en orkester som spelade på perongen vilket var väldigt roligt att titta på. Tåget hem var okej och jag fick äntligen läst ut The Fault In Our Stars vilket resulterade i tårar under resan. Så otroligt bra bok, läs den!
Vi sade hejdå till Amanda och sprang snabbt in på Subway och köpte varsin macka innan vi åkte hem och sedan lade jag mig på soffan och bara pustade ut. Två intensiva helger men oj så kul jag hade. Bara lyckan att få se mina favoritkillar på samma gång är fantistiskt och jag är så otroligt lyckligt lottad!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback