Lördag

Jag känner att det inte blir så många inlägg gjorda. Anledningen är väl för att jag inte vill sitta vid datorn dag ut och dag in, skolan tar över ganska mycket och jag har haft världens förkylning. Men idag kommer jag förhoppningsvis att ha väldigt kul. Carro och Hannah kommer hem till pappa så ska vi ha lite mys. Antagligen äta oss feta, gråta till överdrivna, romantiska filmer och bara asgarva som vi kan.
 
Är just nu hemma hos mamma så jag får se när vi kommer iväg. Jag skall iallafall duscha här och fixa i ordning lite saker inför imorgon. Efter det skall jag ringa Hannah och kolla om hon kan åka iväg. Vi får se. 
 

Suuuuk

Förkylningen blir bättre och bättre för varje timma, för att sedan rasa. Men jag har druckit minst fyra varma drycker idag och bara tagit det lugnt. Nu tände jag ett lukt ljus så att jag får lite mer mysfaktor. Har även hoppat i mjukiskläder efter att ha sprungit i runt med mina jeans hela dagen, helt i onödan. Nu ska jag skriva lite allmänt och sedan skall jag nog sätta på en serie då jag har två nya avsnitt att kolla på. Och skall bara ta hand om mig själv nu. Behöver det. 
 
Ja, jag ser till och med sjuk ut. 
 

Bajsdag

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igår såg vi One Directions film. Och idag ringer det i mina öron. Inte nog med att jag var sjuk redan innan och nu detta. Dessutom så hade vi egentligen schemafri-dag idag men våra lärare tyckte att vi skulle ha en matte diagnos. Så ja, jag fick gå upp och åka till skolan. Men jag slutade för typ en timma sedan så det var ganska skönt. 
 
Är super trött och vill bara vila idag. Speciellt nu när jag inte mår så där jättebra. Och dessutom har jag bränt min tunga. Allt går fel idag. Hoppas bara att diagnosen gick bra. 
 

Första riktiga skoldagen

Har några minuter över så jag tänkte att jag kunde skriva ihop ett litet inlägg. Godmorgon! Är supertrött för vi hade myskväll igår och jag gick och lade mig ganska sent. Inte så smart tänkt när man börjar kvart över åtta. Men jag kom upp i hyffsat god tid och jag har till och med fått i mig lite mat, vilket är ovanligt. Men jag tänkte på att jag har en lång dag framför mig. 
 
Skall gå och borsta mina tänder och sedan går jag och möter upp några tjejer i min klass. Det är vår plan, att gå till skolan tillsammans så att vi hittar vårt klassrum. Vet inte ens vilken våning det är på just nu. Bra, Louise. Nej, nu måste jag skynda mig. 
 
Får bli ett bildlöst inlägg för tillfället eftersom mitt internet är alldeles för segt just nu. 

Bilder från Kulturkalaset

 
 
 

Söndag

Vilken vecka. När jag har vart i skolan har vi mest försökt att lära känna varandra och så, i fredags var vi på Heden och kastade frisbee, spelade boll och kastade runt en amerikansk fotboll. Sedan på kvällen såg Carro och jag City of Bones. Som jag har längtat och dessutom var den svinbra. Visst, de hade ändrat massor men den var fortfarande bra. 
 
Igår så var jag och kollade på min farbror som uppträdde vid Operan tillsammans med faster och farmor. Vi åt även där och bara umgicks. Farmor följde med mig hem så myste vi med go mat tillsammans med Mari. 
 
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Var ute på en långpromenad med Daddy och sedan har jag och Mari bara kollat på Pretty Little Liars. Nu ska vi snart äta middag tror jag och bara ta det lugnt. Imorgon är min längsta dag i skolan så jag antar att jag kommer vara helt slut. Därför tar jag det bara lugnt idag.
 

Ny video

Jag vet att jag inte riktigt skrivit något här. Men saken är den att jag har vart ganska trött de senaste dagarna. Igår var jag på stan IGEN med Carro för att köpa lite träningskläder och så. Sen igår kom Maris syster hit och vi åt thaimat och efter det gick jag i stort sätt och lade mig. 
 
Idag träffade jag mamma en snabbis eftersom att jag glömt mina fribiljetter till bion, min astma inhalator och mitt hänglås hemma hos henne. Efter det pallrade jag mig till biografen och hämtade ut biljetter till nästa vecka. I'm excited. 
 
Nu skall jag nog hoppa in i duschen och sedan skall jag lägga mig i sängen och försöka sova. Vi börjar en timma tidigare imorgon så jag måste upp typ halv åtta senast tror jag. Idag gick jag typ upp nio. Suck. 
 

Gymnasiet

Idag började ett nytt kapitel utav mitt liv. Idag började jag på gymnasiet. Började att jag fick lugna ner Canana eftersom att hon var helt röd i ansiktet av nervositet. Slutade i det stora hela med att jag inte ens hamnade med någon jag kände. Suck. Men det gick bra ändå. Förutom att jag fick sitta längst fram med ryggen mot katedern. Det var mindre kul. Var endast i skolan i två timmar och sedan åkte jag hem. Carro ringde mig eftersom att hon vart ute låst och det slutade med att vi åkte in till centrum och åt och handlade med Paria och Hafsa. Jag slängde mig typ på Hafsa när jag såg henne. Har inte träffat henne sedan skolavslutningen i våras ju. 
 
Men iallafall. Fick med mig två toppar från Zara för bara 98:- vilket kap! Kom nyss hem och jag känner hur trött jag är. Jag kan inte sluta gäspa. Skalll ta ut hunden på en liten runda, sedan skall jag fixa mig och krypa ner i sängen lagom till Idol. Imorgon börjar jag inte fören tio så det blir jätteskönt. Börjar tio typ hela veckan. Me lickey. 
 

The Mortal Instruments


12h

Inatt har jag sovit tolv timmar! Rekord. Har inte sovit så länge på hela sommarlovet skulle jag tro. Det var hur skönt som helst. Och mamma märkte att jag var trött eftersom att jag har pratat massor i sömnen, plus tänt lampan tjugofemtusen gånger. Hon trodde att jag skojade med henne men nej, jag kommer inte ihåg något av det. Idag skall jag fräscha upp mig själv och umgås med mamma. Det är sista dagen på sommarlovet och jag skall hem till pappa idag så jag vill verkligen umgås med min mami. 
 
Känner mig så utvilad så det finns inte. Men nu skall jag göra något vettigt. Kanske fixa i ordning på mitt rum? Eller jag vet inte om jag orkar. Det är fortfarande stökigt efter att vi flyttade hit. Så irriterande!
 
Världens coolaste farbror (han längst bak med trummorna, om ni inte förstod det)
 

Kändisar

Jag är så trött. Vaknade alldeles försent så åkte jag in till stan med Yomna. Blev massor med strul när vi skulle träffa både Oscar Zia och Anton Ewald så vi sket i det. Vi kollade på min farbror när han var med i Hammarkullsfestivalen och han var super duktig. Han blev så glad när han fick syn på oss och det gjorde mig glad!
 
Vid tre kom Carro så inväntade vi att Rix FM festivalen skulle börja. Vi hade svinroligt även om det regnade och alla idioter tog upp sina paraplyer. Hallå, vem har paraplyer på en utomhus konsert egentligen? Ville be alla att dra någonstans. Usch, vad trött jag blir. Men vi sprang in i några som vi kände och sedan åkte vi hem. Just det, när jag klev av bussen så fick jag syn på Otto och hans syster. Vi båda kollade jättechockat  på varandra och sedan började vi skratta. 
 
Ska snart gå och lägga mig tror jag. Är så trött och jag måste ändå vända på mitt dygn. 
 

Födelsedagsfirande

Jag gick upp alldeles för sent idag. Men mamma gjorde iallafall lunch som jag blev proppmätt på. Sedan när jag låg i sängen och vilade mig ringde pappa och sa att jag var tvungen att skynda mig. Farmor fyller år idag och vi skulle tydligen fira henne. Så i panik sprang jag runt hemma och fixade i ordning mig själv. Tur att jag hade hunnit duscha innan. Iallafall så åkte jag hem till pappa för att sedan åka och möta min farmor och farbror. Vi åkte sedan vidare till en restaurang. Blev så mätt efter maten och vi satt nog där ett bra tag. 
 
Efter maten kollade vi runt lite på kulturkalaset. Alltså, den brittiska fugden och de spanska churrosen. Inga kommentarer. Älskar brittisk och spansk mat! Kanske för att jag spenderar ganska mycket tid i England och för att jag har spanska rötter? Haha.
 
Nej, men jag kom hem för ett pyttelitet tag sedan så nu skall jag slappna av. Blir en långdag imorgon och jag slår vad om att jag har ont i benen när jag kommer hem imorgon. Men jag kommer ha så kul!
 

IKEA

Godkväll! Jag är så trött just nu. Mamma, mormor och jag har vart iväg på IKEA. På vägen dit tog dock mamma och jag fel buss. Men det var inte mitt fel. Vi var där och tittade på massor av saker. Men framför allt på en ny säng till mig. Vi har bestämt vilken men vi vet ej när vi skall åka iväg och köpa den. Fick med mig lite småsaker så som sängkläder och ljus men annars inte så mycket saker som var mitt. 
 
Kom hem för ett litet tag sedan och så har vi mest bara ätit middag. Väntar på svar från Hannah ifall vi skall hem till henne eller inte. Om inte så stannar jag nog bara hemma och tar det lugnt. Kanske sätter på en film eller liknande. Vi får se. 
 
Ni får en random bild från min dator eftersom att jag inte har några nya. 
 
 

The Notebook

Har gjort ganska så mycket saker den här veckan. I måndags träffade jag Cassie och vi fjantade runt som bara den hemma hos henne. Sen var jag iväg och träffade Jacqueline i tisdags och vi pratade eftersom att vi inte hade setts på ett tag. Och igår träffade jag först Hannah och Linnéa. Jag fick äntligen köpt min Micheal Kors väska som jag kollat på hur länge som helst! Sedan så träffade vi Canana och P. Var hur mysigt som helst och vi gick runt på Kulturkalaset och sedan gick vi till Liseberg eftersom att det var gratis inträde efter klockan sex. Var där typ till halv elva och då körde pappa hem mig. 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Låg och vilade mig i typ två timmar. Var hur skönt som helst! Sedan så kollade mamma posten och då hade vi fått hem The Notebook. Jag hade aldrig sett den så jag var helt i extas så jag stoppade snabbt in skivan i DvD-spelaren och slängde mig i soffan. Som jag fick ångra mig. Låg och bölade hur mycket som helst. Skrek flera gånger att jag hatade mamma för att hon köpt filmen och att jag hatar Nicholas Sparks för att från början ha skrivit boken. Haha. Men den var super bra och jag rekommenderar den verkligen om du vill gråta! 
 
Nu skall jag lägga mig och kolla på Harry Potter. Var ett tag sedan!
 

Blindfolded Makeup Challenge Part 2


Friendos

Vaknade på världens sämsta sätt. De håller på att fixa hela huset och självklart skall de borra och hålla på precis vid mitt fönster klockan åtta på morgon. Jag var hur trött som helst och ville bara få sova. Men jag lyckades somna om och då vaknade jag inte fören halv elva och då hade jag bråttom. Idag träffade jag Jacqueline. Som jag har saknat henne! Vi fikade som vanligt på espresso house och sedan gick vi runt lite på stan. Fick även med mig nya saker och jag blev så nöjd! 
 
Har även lagt ut två nya videor idag. Eller, jag har lagt ut en och Cassie har lagt ut den andra. Vilket betyder ny colab. Den tjejen får mig alltid att skratta! Igår låg vi i hennes säng och skrattade som aldrig förr. Ja, det är som det är. Hon är en utav mina bästa vänner. 
 

Svar på frågestunden!

Hur lång är du?

Jag tror att jag nästan är 1.65m. Är inte helt hundra.


civilstatus?

Single like a dollar

 


första pojkvän??

Oj, den första som jag räknar hade jag från och till 2007-2009. Vi gick i samma klass hela vägen från ettan till nian. Alla mina kompisar vet vem det är och jag vill inte skriva ut hans namn på bloggen :)


kär?

Haha, jadu. Det var en bra fråga. Kanske lite. 


planer?

Planer för vad?


Kan du fixa smink video? 


Hmm... Jag försökte göra det för ett tag sedan, typ i maj. Men då vill jag helt få en "request" på vad för slags sminkning. T.ex. vardags, finare evenemang, osv. 

hur fixar du håret?

Innan när jag hade långt hår lätt jag det oftast hänga, sitta i en hästsvans eller i en knut uppe på huvudet. Nu när jag har klippt mig låter jag det bara hänga. Kommer antagligen att locka det då och då!

 

Vad tycker du om grisar

Haha, var tvungen att ha med denna frågan. Grisar är väldigt söta!

kan du inte lägga ut mer outfits?

Får se. Är inte jättenöjd med att lägga ut bilder på hela kroppen på bloggen. Dessutom har jag samma tråkiga kläder varje dag. Men visst, jag skall försöka! Kanske typ en gång i veckan eller så :)

vilka bloggar läser du?

Jag läser inte alls speciellt många! Läser en novellblogg, sedan mina vänners, Zara Larssons, Kenza, Clara Henry, hon som blev One Less Lonely Girl på den Bieber konserten som jag var på och en tjej som jobbar som au-pair. 

Vad gör du

Just nu svarar jag på era frågor :)

kollar du på några tvserier?

Jadå! Jag kollar på Pretty Little Liars, Devious Maids, Glee, & Hart of Dixie. Eller det är de som jag kollar på just nu!

vilket gymnasium ska du gå på?

Jag kommer att börja på Ingrid Segerstedts Gymnasium

 

Mys-söndag

Ja, jag vet. Jag har inte skrivit något på hela dagen. Men idag har vi haft familjemys och det var super längesedan vi hade det så jag ville verkligen njuta av det!
 
Men idag så åt vi thaimat till middag. Jag är inget jättestort fan av thaimat men just den rätten funkar. Vet dock inte vilken. Sedan så hade vi hyrt tre olika filmer men bara en var bra så när vi startade den sista gick jag ut med hunden. Nu ligger jag i min säng och funderar på att lägga mig nu då Teen Choice Awards är i natt och jag vill så gärna se det. Får se hur jag gör. Förra året var det så jobbigt med länkar att jag strunta i det halvvägs in i galan. Haha. 
 
VARNING FÖR ARKIV BILD
 

Ont, det gör ont

Jag har så ont i mina ben. Det värker som bara den. Men jag har gått i dåliga skor hela dagen så det förklarar saken. Mötte upp Canana (Caroline) typ vid två så satt vi vid Espresso House ett bra tag och fikade. Efter det gick vi runt inne i stan ett bra tag och köpte typ smink och lite plagg. Sen har vi pratat massor om framtiden, musik och kändisar. Gud vad vi har snackat kändisar idag! Jeez. 
 
Kom hem typ vid sju kanske? Och då åt jag maten eftersom att jag tydligen missat middagen hemma. Så nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar American Idol. Har inget direkt planerat för ikväll så ska bara slapp och ta det lugnt tror jag. Har fått lite fler frågor på frågestunden och det gjorde mig så glad! 
 
Bild från Säfsen
 

Alive, Alive, A, A, Alive


Epic

Sitter och sjunger med i massa gamla låtar. Hur kul är det inte egentligen med nostalgi? Haha, iallafall så har jag inte gjort så mycket idag. Vart ute med hunden och mest umgåts med pappa. Försöker få mitt hår att torka efter duschen eftersom att hunden skall ut nu igen. Jaja, det torkar säkert själv snart nu när det är så kort. 
 
Idag har jag faktiskt planer. Första gången på typ tre dagar. Just det! Kom och tänka på att det är någon idiot som har en motorcykel på gården och han ska ALLTID åka iväg med den ett på natten. Jättekul när man sover som skönast och vaknar av ett jäkla brummande. Inte så jättekul... 
 
Nej, nu skall jag fixa i ordning mig och se vilken tid Carro och jag skall ses. Och kolla om Jacqueline vill ses. Har inte träffat henne på evigheter!
 

As Long As You Love Me


Youtube

Åh, jag har inte ens skrivit på hela dagen. Vaknade svin sent idag och sedan har jag suttit och trixat med flera videor. En kommer upp ikväll, sedan en om en vecka och sedan en till om två. Så jag känner mig på topp nu. Skall sitta och kolla igenom min mejl till videon är överförd till youtube sedan skall jag krypa ner i min säng och kolla på Hart of Dixie. Köpte första säsongen nu när jag var nere i Ullared så jag ville börja kolla på den så fort som möjligt. 
 
Får se när jag lägger upp videon här. Om det blir ikväll imorgon. Beror på hur trött jag är. 
 

You're the cure to all my fear


Frågestund!!!

Okej, så någon undrade om jag inte kunde göra en frågestund och självklart kan jag det! Frågan är om jag ska göra det skriftligt eller i en video? Någon som har en åsikt? Iallafall, fråga på! Om det blir alldeles för personligt så kommer jag Inte att svara på frågan! 
 
Har ingen aning om någon överhuvudtaget kommer ens att fråga något men får se. Fick ju som sagt frågan om att ha frågestund så varför inte. 

Kort, kort

Oj, förlåt för dålig bloggning. Har vart upptagen i två dagar nu så jag har inte riktigt haft ork eller tid att sitta vid datorn. I måndags var jag hos frissan och klippte det kort plus färgade mina toppar bruna. Älskar min längd och slänger med håret exakt hela tiden! 
 
Igår var Hannah och jag iväg i Ullared. Fick gå upp halv sex så det var ju mindre kul. Men vi var där och mot slutet så var vi sviiiintrötta och vi sov i princip hela bussresan hem. Kollade även lite på en film med familjen när jag kom hem men somnade nästan direkt så vid nio tiden väckte pappa mig och sedan sov jag från nio till fyra på morgonen. Det var såååå skönt. Nu skall jag fixa i ordning på mitt rum eftersom att det blev svin stökigt efter att min pappa vart så nyfiken att se allt som jag köpte. Undrar om jag är lite lik honom kanske. 
 

A Bird In A Cage


Söndag

Idag har jag inte mått så där jättebra. Var hemma hos pappa vid tolv och gick ut med hunden men sedan när jag väl var hemma hos mamma igen så gick det bara utför. Har i stort sätt bara legat i sängen och känt mig död. Fick knappt i mig någon mat heller. Känns ju sådär. Men det går bara uppåt nu. Ska snart hoppa in i duschen så att jag känner mig lite mer fräsch sedan sätter jag mig nog i soffan och kollar på en film. 
 
Kroppen min blir så himla seg nu på sommaren. Känns så surt för jag vill bara vara med mina vänner hela tiden, ligga ute och sola och göra massvis med saker men min kropp orkar inte. Så nu under vinterhalvåret ska jag försöka att sakta men säkert börja träna bara för att kroppen ska orka mer och för att mitt imunförsvar ska bli bättre. Varför skrev jag detta? Haha, det bara flöt på. Men, men. 

Tell 'Em


Up All Night

Min dygnsrytm har ändrat sig hela jäkla veckan. Liksom det har vart dop man ska upp till, har suttit uppe på tok för länge för att sedan vakna tidigast tolv och sedan har jag vart barnvakt osv. Så nu är jag alltså inte ett dugg trött och klockan är halv två? Perfekt! Så nu sitter jag och gör typ ingenting med dator i min säng. Har knappt vart hemma hos mamma denna veckan och det har vart hennes vecka så jag känner mig jätteelak. Men får väl försöka att spendera måndagen med henne så mycket som möjligt för imorgon måste jag hem till pappa igen, suck. 
 
Saknar min pappa något enormt också! Han och flickvännen är ju i Turkiet och gottar sig. På måndag ska jag slänga mig på honom for sure! Måste även spara mina pengar nu! Fick ju en liten del av lönen i juli, så kommer det sista nu i augusti och sedan får jag mitt studiebidgrag i september. I'm excited!
 
Bild från dopet. Två familjer blir en. 
 
 

Kick Ass 2


Barnvakt

Idag är jag trött. Var nämligen iväg på dop igår för mina två sysslingar. Dessutom var den äldsta på mig hela "mottagningen" och sedan passade jag och farmor den lille inatt. Så idag är jag trött. Kommer nog inte hitta på något alls idag. Skall planera lite saker och redigera bilderna jag tog igår. Haha, mamma spelar One Direction. I thaught her welll!