Bio

Pust. Jag mår fortfarande dåligt och nu har jag fått mer magont. Har fortfarande inte ätit något mer alls. Känner mig inte ens hungrig. Kände även att en börda släpptes lite från mitt bröst. En sådan fantastisk känsla! Nu sitter jag mest och väntar på att klockan skall bli åtta så att jag kan kolla på Let's Dance finalen. Efter det kanske jag går på nattbio med min styvmamma. Vi är inte helt hundra på om vi skall gå eller inte. Men vi båda har väntat ett tag på denna filmen så vi får se!

The Look Of Judgement

Igår var det den längsta dagen i skolan. Från klockan åtta till tjugo över tre. Dock kollade vi på film två av lektionerna, två vart inställda så, ja. Efter det blev det ett besök hos frissan efter nio månader. Toppade bara håret, max fem centimeter rök. Det var mitt krav. 
 
Idag stannade jag hemma från skolan. Redan igår började jag må riktigt illa och det gör jag då fortfarande. Men nu har jag fått i mig lite mat och dricka, så jag hoppas att det blir bättre. Kan vara laktosen som spökar. Och jag har fått för mig att jag är pollenallergicker. Så fort jag tar en promenad med Daddy nyser jag och ögonen kliar, men inte annars. Mycket konstigt!
 
Messi tyckte att jag betedde mig riktigt konstigt. Kommer inte ihåg varför, men han satt och titta så här på mig ett bra tag!

29 maj

Sitter just nu i soffan och degar. Skolan har väl gått bra. Är klar med alla nationella proven nu, klar med två spanska saker och vårt so-grupparbete. Känner mig så himal bäst idag! Och så fyller Barro 16 år idag. Vi har pratat lite om gymnasiet idag, jag och hon. Vi har ju sökt exakt samma. 
 
Men nu skall jag kolla klart på serien som sänds och sedan ta ut Daddy för sista gången idag (iallafall för min del). Så mysigt när det bara är jag och han hemma. Vi bara myser i soffan hela kvällen och han är ju för söt. 

By My Side

Halojsan! Har inte blivit någon bloggning de två senaste dagarna. Igår vart jag iväg på informationsmöte och när jag väl kom hem somnade jag i soffan. 
 
Idag var det ju skola som vanligt, sedan åkte vi hem till farmor som morsdag-firande istället för i söndags. Nu har jag faktiskt bara legat i soffan och slappat. Och nu ska jag sova. Måste få mycket sömn då jag har ett nationellt prov imorgonbitti! Så godnatt och kram. 
 
Emblem3 's debutlåt!

So 99'


Blåvitt

Har fått i mig lite mat och lite mellanmål. Har fortfarande massa mejl att gå genom. Funderar på att klippa ihop video nummer 2 av 3 som måste fixas. Är jättestressad över skolan fast ändå inte. Vill bara vara klar med allt, gå på bal, ha klassens dag, få mina betyg och sedan kunna känna att jag faktiskt är klar med grundskolan. 
 
Nu skall mamma och jag förmodligen kolla på matchen mellan Djurgården och IFK Göteborg. Åh, Hysén är ju så snygg. Och hans lillebror är ju inte dålig han heller. Haha, nu spinner jag vidare alldeles för mycket. 
 
SAKNAR CASSIE

We Are


BBQ

Jag glömde totalt bort att blogga igår. Vi fick tillslut tag i biljetter till One Direction. Hihi, fatta vilken lycka! Jag och mamma gick efter det hem till Hannah och där var vi hela kvällen. Vi grillade och det var så himla gott! Linnéa var också med oss. Kom hem typ vid ett tror jag. 
 
Idag har jag bara tänkt att ta det lugnt. Fylla på med energi inför den förhoppningsvis sista veckan av skolarbete! Men nu skall jag återigen försöka rensa min mejl. Den blir aldrig tom!
 
Maten igår, gud så gott det blev.

Tickets

Jag kom hem väldigt sent igårkväll. Typ elva. Efter Liseberg åkte jag och mötte upp några tjejer från klassen. Vi hade super kul. Bland annat tryckte vi i oss massa nötter, hade vattenkrig och sedan gick vi upp för en väldigt brant backe. 
 
Jag hade ställt klockan idag för att jag skulle köpa biljetter, visade sig att de inte släpps förens om en timma så jag skall försöka slå ihjäl lite tid nu. Jaha, nu kom katten och lade sig bredvid mig i min säng. Mysigt. 

One Year Ago

Aj, aj, aj. Jag har nått så fruktansvärt ont i min kropp idag, ni förstår mig inte. Men jag kom iallafall iväg till skolan. Fick reda på att jag fått två A under två nationella i engelska, men desto sämre på två andra. Men sådant är livet. Och på idrotten spelade vi fotboll, som vanligt fick jag stå i mål. Suckar x 100. Ogillar att stå utan min utrustning! Får så ont i händerna och benen så att det inte är sant. Men jag slängde mig inte idag, vägrade skrapa upp benen. 
 
Nu är jag fixad och skall fixa mig lite till. Skall nämligen iväg till Liseberg och se Darin. Just nu vet jag bara att det är pappa, min styvmamma och jag. Är inte helt hundra på den punkten. Men det skall iallafall bli kul. Var ett tag sedan vi var iväg och gjorde något liknande. 
 
Såg jag ut så här för exakt ett årsedan? Helt osminkad också...

Friluft

Fick gå upp lite tidigare idag och fixa mig snabbt. Sedan tog jag och mamma en promenad till spårvagnarna för att inte komma för tidigt, men det misslyckades vi då med. Fick stå och vänta på mina kompis i typ tjugo minuter. Idag hade vi då alltså friluftsdag och det har gått både bra och dåligt. Fick världens tryck på bröstkorgen efter 600m och andningen kom inte tillbaka riktigt på typ en timma. Sedan hoppade jag jättedåligt på länghopp och höjdhopp. Jätte. Kul. Kastade ändå hyffsat bra med kula och spjut. 
 
Fick gå hem eftersom att bussen inte skulle komma på ett bra tag. Men nu känns det bra. Har ju fått röra på mig idag så då slipper jag gå ut och gå. Nepp, nu skall jag fixa lite videor och få de klara förhoppningsvis. 

Sovmorgon

Klockan är för mycket för att jag egentligen skall vara vaken. Och idag började jag inte fören tio över tio. Fick dock gå till skolan i ösregnet och när jag kom fram såg jag ut som en panda. Blev klar med ett spanska grupparbete idag, fick jobbat på no arbetet, so arbetet och min tavla på bilden. Så jag har i stort sätt bara jobbat för att bli klar till betygsättningen. 
 
Efter skolan så mötte jag upp Hannah, vi handlade inför imorgon och sedan åt vi middag tillsammans. Så otroligt mätt, vilket jag fortfarande är. Nepp, nu skall jag ta fram kläder inför imorgon, ta på mig pyjamasen och sedan gå och lägga mig. Blir en jobbig dag imorgon, men nu är det bara sex riktiga skoldagar kvar av grundskolan. Wow, känns ju väldigt konstigt att skriva...
 

Sysslingar

Kom hem för inte så länge sedan. Blev kvar i skolan då jag var tvungen att göra ett prov som jag missade när vi var iväg i Stockholm. Jag kan säga att jag är otroligt trött efter idag. Har ändå vart en hyffsat lugn dag, förutom det faktum att jag blev otroligt varm under idrotten. 
 
Strunt samma. Idag bär det av mot mamma så jag skall snart börja packa i ordning. Vet ej om jag äter här eller hos henne. Vi får se. 
 
Dessa två skruttisar har idag fått en lillasyster, vilket innebär att jag har fått en ny syssling. Jag och mamma misstänker att hon är döpt efter mig, dock inte helt solklart!

Gotta love life

Jag har vart så fruktansvärt trött idag så ni förstår inte. Nu skall jag försöka rensa min mail och sedan lägga mig. Måste få sova, för det har jag inte direkt fått göra de senaste dagarna. Det är ju delvis mitt egna fel, hihi. 
 
Min styvmamma gjorde en sådan fantastiskt god middag och jag önskar att jag nästan skulle få leva på det resten av mitt liv. Hennes matlagningsskills är inget att klaga på. Jag älskar mammas och pappas också men det blir ju lite ombyte när man inte ätit hennes mat i typ hela sitt liv. 
 
Nepp, ni får sova så gott så hörs vi imorgon. 
 
Bara älskar när datorn krånglar och jag måste ta arkivbilder... 

Sugarman

Jag vaknade alldeles för sent men lyckades ändå komma precis i tid till min svenska lektion. Vi kollade på första delen av "Searching For Sugarman" och den var faktiskt väldigt intressant! På håltimman åkte vi in till stan, åt lite och köpte varsin kaffe. Däremot var min inte alls god och sedan fick jag svin ont i magen. Vi hade två väldigt slappa lektioner på eftermiddagen. 
 
Så fort jag kom hem slängde jag mig in i duschen och det var otroligt skönt. Idag skall jag bara ta det lugnt och kanske jobba lite på något skolarbete. Vi fick ett nytt valfritt idag också, suck! 

Pretty Little Liars

Suck. Jag är så trött idag. Vi stannade uppe hyffsat länge och kollade hela Eurovision finalen och sedan kollade vi typ ett eller två avsnitt av Pretty Little Liars. Tillslut kunde jag inte hålla ögonen öppna så jag var tvungen att gå och lägga mig. Förhoppningsvis blir det inte lika sent idag.
 
Men jag fick sova ut idag. Min styvmamma tog ut hunden så att jag kunde ligga och dra mig. Super skönt. Även om det blev väldigt sent så får jag försöka somna ikväll. Nej, nu skall jag ta tag i mitt pluggande även om det är super tråkigt. Snart är jag klar med nian. Fy vad skönt det känns!
 
The birthday kid and I

Hard Rock Café

Kom precis innanför dörren. Var nämligen iväg och firade Paria med tjejer från klassen. Vart riktigt mysigt och vi hade super kul! Bästa måste vart när typ hela Hard Rock Café sjöng för henne. Sämsta saken idag var väl att jag hade jättemycket panik över vad jag skulle ha på mig. Men jag fick lånat en kjol av min styvmamma så det löste sig jättebra.
 
Nu skall jag rensa min mail och sedan kolla på Eurovison Song Contest finalen. Är det någon speciell ni hejar på? Jag tycker faktiskt att Robin är en utav de bästa. Ganska dåliga låtar med i år. Men vi får se!
 
Bild från arkivet eftersom att datorn brukar med mig.

I Can't Stop My Hands From Shaking


Varmt

Orkade knappt göra något alls igår. Kollade bara på tv med Mari och så vilade vi oss väldigt mycket. Det är så fruktansvärt varmt ute (jag klagar inte!) så det är svårt att göra något överhuvudtaget. Och jag sitter nästan aldrig vid datorn nu för tiden. Om jag gör det så gör jag mina läxor. 
 
Jag är så skoltrött just nu. Går typ till skolan, försöker hänga med, gör mina läxor. Det är typ det som händer i mitt liv. Så himla super kul! Vill bara att betygen skall sättas så vi kan andas lite. Känner mig stressad hela tiden. Nej, nu skall jag se om fläcken på mina shorts har gått bort och att de torkat, så att jag förhoppningsvis kan ha de sedan!
 
Carro och jag på ett tåg till Stockholm

Kaffe

Hello! Åh, har vart lite jobbiga dagar det senaste. I måndags mådde jag inte speciellt bra, i tisdags fick jag näsblod, igår var jag allmänt trött och idag har min rygg dödat mig! 
 
Har vart ute ganska länge nu. Hade en arbetsuppgift så vi var tvugna att åka till olika torg, därefter åkte Hannah, Carro och jag in till stan och där har vi handlat lite. Bland annat en födelsedagspresent. Och jag fick med mig en mysig jumper hem. Inte speciellt tjock utan mer en sådan man har på sen sommar kvällar. Åt även "middag" med de och fick köpt en kaffe idag igen. Måste. Sluta. Slösa. Bort. Mina. Pengar. På. Kaffe. Och. Mat...
 
Nu skall jag begrava mitt huvud i min inlämningsuppgift om astronomi tills Eurovision börjar.

Shopping!

Så, det har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna. Vi åkte ju iväg till Stockholm och kom hem i torsdagskväll. Men mer om det i något annat inlägg. Igår hade jag och mamma en liten dag på stan och det var super mysigt! Och sedan mot kvällen var vi med lite vänner. 
 
Idag har vi bara tagit det lugnt och så. Så himla kul när jag är med mamma ensam hela tiden. Vi kan göra exakt vad vi vill heeeela tiden. Nu skall vi ha en liten tv-kväll som vi brukar ha. 

When you ready


Believe Tour


DJ Play My Song


Söliga videor

Jag har inte alls gjort speciellt mycket dessa dagarna. Eller jo, jag har pluggat som bara den! Igår var typ första dagen som jag kunde ta det lugnt, fast ändå inte. Idag har jag haft två olika nationella prov. Kändes inte alls bra så det var ju inte speciellt roligt. 
 
Efter skolan mötte jag upp Cassie så gick vi och handla. Idag har vi nämligen spelat in tre olika videor (heja oss) och det var ganska söligt... Men vi har haft grymt kul iallafall. 

Skolan tar över mitt liv...

Gud vad dagen har känts lång. Men jag hade sovmorgon till tio så det var jätteskönt. Var som vanligt i skolan och hade kul. När jag kom hem vart jag utblåst (första gången i hela mitt liv...) så jag fick börja springa runt i hela stan. Slutade med att jag lyckats ge nyckeln till pappa till min styvpappa, som inte längre är min styvpappa? Ja, ni fattar! Men när jag äntligen kom hem igen så somnade jag som världens stock. Snacka om skönt. 
 
Nu skall jag vänta på att Hannah skall skicka arbetet till mig så att jag kan arbeta vidare. Men jag är fortfarande super trött. Och täppt i både näsa och hals. Someone take care of me?

Union Jack

Hann inte blogga igår. Var iväg fikade med en vän till mig och mamma, därefter åkte jag hem till Cassie och låg i hennes säng i x antal timmar. Har så otroligt kul med henne. Vi snackade om Youtube, Bieber, One Direction, Lil Wayne, skvaller tidningar, killar och ja, lite allt möjligt. Man kan väl sumera det hela med att vi hade otroligt kul! 
 
Idag började jag åtta som vanligt och lyckades klara A-nivån på matten, snacka om att man blir glad! Har typ bara suttit och arbetet med mina arbeten idag, suck! Nej, men Hannah var till väldigt stor hjälp idag när vi jobbade tillsammans (TACK FÖR ATT DU ÄR BÄST, BÄBIS!!!). Stannade även kvar på extrahjälpen och fixade med min jeansväst. Det är många bollar man har i luften just nu!
 
Nu skall jag lyssna på Little Mix album (högt), äta och samtidigt försöka få något gjort. Nästa vecka är jag bara i skolan under två dagar, så det gäller att ligga i nu så jag slipper massor med läxor.