Glass

Blev ingen promenad eftersom att jag inte slutar hosta. Dessutom svider halsen något enormt. Så mamma tryckte i mig glass men mår nästan bara illa av det. På senare år har jag inte uppskattat mjukglass lika mycket. Vet ej varför. 
 
Har typ ingenting att göra just nu. Ska möjligtvis plugga lite kanske, om jag orkar. Eller så skall jag gå och lägga mig. Det får bli som det blir iallafall. 

Don't ever say you're lonely

Kom hem för lite mer än en timme sedan. Hade oförberett spanska hörförståelse och jag lyckades få ett C. Har inte haft mer än D innan så det kändes grymt! Efter lunch var det dags för Hälsa Våren. Vi stod och hummade med i låtarna (vi glömde texten, haha). Efter det skulle hela högstadiet ha dragkamp. Tror ni inte att jag hoppar in i sista omgången? Jo, självklart skulle jag göra det! Vi förlorade och det kändes riktigt surt faktiskt.
 
Vet ej vad som händer idag. Har svin ont i halsen så får se vad mamma säger om det! Men här får ni Union J's första singel! Är sjukt stolt över killarna då jag har följt det flitigt sedan de var med i X Factor UK i höstas. 

Jag vill också!


Promenad

Runt klockan fyra gick jag och mötte Hannah. Vi begav oss då mot biblioteket och gick hela vägen. När vi fått tag på varsin Agatha Christie bok till vårt arbete vart vi hungriga så vi valde att gå och äta. Jag blev så mätt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Hannah smsade Paria och Linnéa och kollade om de ville med oss på en promenad. 
 
Först skulle vi inte gå speciellt långt, bara runt typ hela Ramberget men vi gick mot Backaplan och sedan började vi gå in mot stan istället. Så vi gick över hela Götaälvbron. Det var jobbigt. Jag har gått över den innan, men då regnade det inte, eller blåste. Vi trodde på riktigt att vi skulle blåsa bort. Men vi fick joggat lite också. Kändes grymt. När vi väl kom in till stan frös jag så mycket så både jag och Hannah köpte oss varsin chailatte. Jag var inte direkt sugen men jag frös såpass mycket att jag behövde få upp min värme. Efter det tog vi vagnen hem och självklart skulle det ta lång tid innan min buss skulle komma så jag fick gå en bit. 
 
När jag väl kom hem var jag helt slut. Så jag fixade ett varmt bad till mig själv med spotify på låg volym. Det slutade med att jag slumrade till två gånger. Sista gången jag vaknade fattade jag inte ens att det var One Direction som spelades ur min mobil. Då är man bra borta! Men nu skall jag snart krypa ner i min säng. Börjar åtta imorgon. Suck. 

Läxor

Kom hem för ett litet tag sedan. Hade två lektioner efter lunch som vanligt. Så nu fick jag med mig lite läxor hem. Suck. Ogillar verkligen alla läxor just nu. Vill bara ha det förbaskade sommarlovet. Det blir första sommarlovet sedan sjuan som jag inte har några rester. Fatta vad jag skall njuta! 
 
Har även bytt om och jag väntar på att Hannah skall slå mig en signal. Vi skall nämligen iväg lite och jag vet ej när jag kommer hem igen. Jag saknar faktiskt min mamma. Vet ej varför. Och pappa såklart. Skulle egentligen hem till honom idag men vi har gäster så jag stannar här i några dagar till. Men jag saknar honom. 

Hemma

Vaknade ganska skönt idag. Ungefär vid sex tror jag att jag vakna först och då kunde jag slappa i två timmar (somna om, hihi). Hade ett engelskt nationellt prov nu på morgon som jag kände gick hyffsat bra. Skrev som bara den och insåg att jag skulle få sitta och vänta svinlänge innan jag skulle få gå. Eftersom att vi har håltimma sitter jag och Hannah nu här hemma hos mig. Hon är jätteavundsjuk på vår lägenhet eftersom hon tycker den är mysig. Blir ju ännu bättre när alla flyttkartonger är borta. 

Bokhylla

Jag är trött. Från fem till nio så kämpade jag och mamma med att sätta ihop den förbaskade byrån. Det var ett rent helvete. Hela åttio pluggar skulle fast... plus massor med skruvar. Vi har inte ens ställt upp den ännu. Efter det åt vi middag. Har sedan dess bara suttit framför tvn och skrattat. Skrattade tills jag fick världens hostattack.
 
Imorgon blir det skola igen. Vill inte! Var så himla skönt att vara hemma så många dagar, även fast jag var sjuk. Men måste eftersom att det bara blir två dagar i skolan veckan därpå för mig. Nej, nu skall jag faktiskt snart gå och lägga mig. Måste leta upp min body butter också. Jaja, strunt samma. 

Fräsch

Sitter just nu i min säng. Har inte gjort speciellt mycket idag, faktiskt. Mest tagit det lugnt. Kanske träffar en kompis senare, om jag orkar. Mormor har vart här hela dagen och hjälpt till. Tack Gud för att hon finns! Jo, duschat har jag ju gjort. Fy sjutton vad det var skönt. Har känt mig så seg och det piggade upp hela mig! 
 
Skall fixa lite saker på datorn och sedan skall jag fixa här hemma. Typ försöka sätta ihop min enorma bokhylla. Har velat ha en sådan ett bra tag nu och igår köpte vi ju den. Skall försöka fixa ihop en liten filmsnutt från våran utflyckt i tisdags. Snart en vecka sedan. Åh, jag saknar mina tjejer jättemycket. Men imorgon träffar jag iallafall Hannah!

Ikea

Vi hade full rulle hela dagen igår. Vi var iväg på ikea och köpte massor, sedan hämtade vi även en säng till mig. Låter som ingenting men jag var inte hemma ordentligt fören vid nio tiden. Då åt vi middag och sedan somnade jag. Vaknade vid halv tio och drog mig en liten stund. Idag är biljetterna bokade och jag blir så glad. 
 
Får se vad jag hittar på idag. Kanske röjer lite på mitt rum om jag orkar. Jag har nämligen förstört min hälsena på något sätt. Gör ont så fort jag böjer på foten, går i trappor, etc. 

Excited

Sitter just nu i min säng och vilar. Mormor är här och hjälper till. Får ta hand om Messi skrutten för han är helt livrädd och gömmer sig under mitt täcke. Ja, normalt. Nu är nästa resa snart avklarad. Bara biljetterna dit som skall betalas. Super taggad! Pumpar med Little Mix-låter. Haha.
 
Är helt såld på Little Mix's album faktiskt. Tycker tjejerna är grymma. Hade ju inte tackat nej till att vara med i gruppen direkt. Finns inte en enda låt som de gjort som jag faktiskt ogillar! Till och med "rock" låtarna tycker jag om. Ja, ni fattar. 
 
"Inviger" min nya underbart, sköna tröja från Cheap Monday

Stressigt...

Herregud, har fastnat i massor med annat istället för att blogga. Tvingade iväg mig själv för att handla med mami förut. Mådde väl sådär men jag har oftast super kul tillsammans med henne. Som häromdan när mormor var här. De hade precis pratat om att hon slagit i tårna typ varje dag så trampar jag på henne. Snacka om att vi alla brast ut i skratt så att tårarna nästan sprutade. Oh ja, vi är helt normala. Det är vad vi gör normalt. Alltså, skrattar tills vi gråter!
 
Imorgon blir det att vara igång till max. Skall plugga som bara den! Och kanske rensa lite på mitt rum? Är iallafall super stressad över allt. Inte långt kvar tills jag måste packa och åka iväg ännu en gång! Och så skall jag hinna med allt skolarbete, fixa på mitt rum, sy upp balklänningen, träna och ta hand om mig själv. Så jobbigt...

Sjuk

Blev hemma idag igen. Mår så himla dåligt. Tror att jag till och med grät lite imorse? Är inte helt hundra! Nu sitter jag iallafall här i mina mjukis, Jessie J tröja och Believe mössa. Är det bara jag som tycker det är skönt att gå runt i mössa hemma? Älskar att göra det när jag inte vill ha håret i en toffs eller behöva fixa det. Man känner sig slö samtidigt som man ändå har gjort något. Whatever. 
 
Måste få lite mat i mig. Har endast ätit en macka och det är inte alls mycket för en hel dag. Skall mysa med min pluttekatt som precis lade sig bredvid mig. Man får ju njuta. 
 
Så attraktiva..

Buhu

Åt en konstig middag förut. Vet inte ens om jag kan kalla det middag. Men det vart gott iallafall. Ska försöka fixa lite på en video skulle jag tro. Har inte speciellt mycket att göra faktiskt. Ikväll skall jag försöka somna tidigare än igårkväll. Kunde inte sova så jag låg och vred mig väldigt länge... 
 
Och jag saknar Justin. Som bara den. 

Hemma

Blev hemma idag. Mådde superdåligt hela dagen igår och mår inte speciellt bra nu heller. Kroppen är nästan helt öm och jag har ständigt huvudvärk. Men en sak var rolig. Jag drömde för första gången på länge, alltså något längre. Brukar bara komma ihåg typ en sekund men nu kommer jag ihåg hyffsat mycket. Strunt samma?
 
Mamma bad mig fixa på mitt rum men jag orkar verkligen inte. Får se om det blir bättre eller inte. Skall vila upp mig och bara ta det lugnt.
 
Jag och Lalita, överlyckliga över mat. 

Pretty Brown Eyes


24 april

Jag är så trött. Ni förstår nog inte. Kommer inte gå in på detaljerna nu utan det får bli i ett annat inlägg. Men jag mår inte speciellt bra. Inte över huvudtaget. Vill bara lägga mig ner och sova, men det får jag ej. Mamma och mormor röjer på mitt rum, jag hade gärna hjälpt till men det är för jobbigt. Kom iallafall iväg till skolan och fick göra mina nationella prov i engelska. Men somnade nästan under första delprovet. Nu skall jag dricka engelskt te och vila upp mig. 

Bieber Squade

Hello. Anledning till att jag inte blogga igår var för att jag inte mådde speciellt bra igår och så flyttade vi. Men Lalita kom igår och sov hos oss. Kunde knappt sova inatt för jag var så nervös och katterna var helt galna. Men nu sitter vi i minibussen till Stockholm och taggar med Justin's alla album. Vi kommer stå längst fram. Min älskling, äntligen. 

Aj...

Har knappt fått i mig någon mat nu på eftermiddagen. Lite mat och sedan några jordgubbar typ. Magen bara värker och värker. Funderar på att gå ut i vardagsrummet, hämta en film och sedan lägga mig i sängen och somna till den. Har världens sovmorgon imorgon också så det kommer bli skitskönt! Nu fick jag ont i huvudet också.
 
Ikväll har jag vart så uttråkad. Har bombat sönder tumblr känns det som. Jag har ingenting att göra. Och imorgon flyttar mamma. Kommer bli så skönt med ett stort rum. Jag får dessutom det störta. Mwah! Imorgon sover jag inte ensam igen. Tycker faktiskt det är mysigt att sova med andra. Även om Hannah, Carro och jag trängdes som bara den gick det bra. Vi lyckades nog inte putta ut Hannah. Hihi. 

Ont i magen

Jag har haft super kul! Vi spelade in värsta knasvideon igår och har ingen aning om jag ens skall klippa ihop den. Sedan gick vi in på ett chat forum och "Liam Payne" från One Direction kom upp. Vi vet ej om det var någon som lurade oss eller inte men vi (jag och Carro) flippade. Somnade runt ett tror jag och vaknade först vid åtta. Hannah och jag somnade sedan om igen och vaknade sedan vid tolv skulle jag tro. Då gick jag ut med Daddy bara för att få rört lite på mig. Har ätit massor och det får jag sona för nu. Magen värker som bara den så jag tror att jag kommer avlida snart. 
 
Både jag och Hannah vill iväg på en konsert senare i år men vet ej om vi kan. Suck. Måste ju kolla om det är okej med båda mina föräldrar. Hade dock vart väldigt kul! 
 
Sorry för skit kvaliten men vi tog inga bilder med systemisen igår. 

Sleep-over

Mötte min fina vän Jacqui vid två och fick världens coolaste present! Kommer göra en video med alla. Sedan så möttes Hannah, Carro och jag och köpte Subway mat. Blev super mätt. Fick mina presenter som jag typ skrattade ihjäl mig av. Sedan dess har vi sett på Möhippan plus sjungt lite Sing Star. Nu snackar vi med Otto eftersom att han är på cup. 
 
Nu skall jag äta upp Hannah's godis, hihi. 
 
Åh, Maoams, I love them!
 

Fika

Så, då var jag fixad och klar. Nu skall jag snart bege mig mot ett kafé där jag och min lilla fina Jacqui förhoppningsvis skall fika. Kommer säkert inte bli det för det är alltid fullt där! Men det är det. Kommer bli full rulle hela dagen för mig. Mina mongos kommer hit och skall sova över. Hoppas inte grannarna klagar. Haha, skoja. Mina grannar är ganska tåliga och vi brukar aldrig få klagomål. 
 

Futurum


Fredag

Suckar som bara den. Försov mig imorse och det förstörde i stort sett hela min dag. Halvsov på SO och på idrotten blev det lite bättre. Men jag somnade när jag kom hem också. Så får se om jag ens får någon sömn inatt då. Nu skall jag vila upp mig innan jag börjar röja på mitt rum. Mina bros kommer hit imorgon så måste fixa massor. Vi kanske till och med spelar in en video. Super kul! 

Middag

Runt åtta ryckte jag mig själv i kragen. Bytte om från mina sovbyxor till ett par jeans. Sedan gick jag ut på promenad med en alldeles galen hund. Han drog och skuttade runt som bara den. Vet inte vad som flög i honom. Men iallafall när jag kom in igen gjorde jag middag. Fick bli köttfärssås och pasta. Blev faktiskt väldigt gott om jag får säga det själv. Sedan diskade jag också. Eh, kände mig väldigt duktig helt plötsligt. 
 
Skall sitta i vardagsrummet med datorn i knät i stort sett tills jag blir trött. Är ensam hemma ikväll och det skall jag njuta utav! 

Weirdos


Helt slut

Idag blev jag kvar hemma. Kroppen sade ifrån rejält. Jag gick upp och försökte få mig själv att må lite bättre men det gick verkligen inte. Så jag gick och lade mig i sängen och sov hyffsat länge. Efter promenaden med hunden blev det en aning bättre. Ju mer jag har vart vaken har jag kännt att det har gått uppåt men inte riktigt så mycket som jag hoppats på. Får jag vila hela dagen och sova länge inatt kommer jag definitivt gå till skolan. Kanske inte vara med på idrotten men jag skall göra mitt bästa. 
 
Idag har jag lite saker som jag skall göra. Bland annat klippa ihop den förbaskade videon som är hundra år lång och det känns som om den aldrig tar slut. När det är klart skall jag kolla vilka läxor jag fick med mig hem igår. Läxor och läxor. Det är skolsaker som behövs träna på inför nationella. 

Glee

Har i stort sett inte gjort något alls. Bara kollat runt lite på nätet. Eller jo, jag har kollat Uni of London. Funderar starkt på att gå där när jag flyttar dit om tre år. Känns som att ingen tror på mig riktigt men jag vill verkligen flytta dit. Får se om Cassie följer med då eller inte. Vi har pratat om det fram och tillbaka men det är inget som vi känner att vi kan bestämma just nu. Hon måste ju få tänka på det innan hon verkligen bestämmer sig. Men jag kommer ju att ha detta i bakhuvudet och sedan kanske i tvåan på gymnasiet börja prata lite med mina släktingar i London och möjligtvis få hjälp från de! 
 
Nepp, nu skall jag borsta tänderna och sedan krypa ner i min säng och kolla Glee. 

Daddy

Jag skulle kunna göra vad som helst för att min smärta skall bort. Kan knappt ligga ner i sängen normalt. Så fort jag rör på mig så spänner det till i hela kroppen och värker fortsätter bara. Nu blev jag sur för jag insåg att jag att Glee hade börjat. Skit. Och reprisen är sent ikväll. 
 
Vet ni. Tror ni inte att jag somnade? Asså åh! Blir så förbannad på mig själv. Så nu ligger jag i min säng och gör absolut ingenting. Har din dag vart bra då? Känner att jag iallafall måste sluta tänka på smärtan. Min bebis får mig på bättre tankar, när han vill mysa så att säga. 
 

Aj

Åh, jag skulle ju blogga när jag kom hem. Typiskt mig. Min kropp mår inte speciellt bra. Och med en förkylning i kroppen så mår mina muskler sådär idag. Så jag fick kämpa mig själv ur sängen imorse och kämpa mig till skolan. Jag tyckte att provet gick hyffsat bra idag. Ganska mycket om islam och det var väl mindre kul. Nog om det. 
 
Jag känner mig jättetrött men skall inte sova. Måste vara vaken hela dagen tills jag skall sova ikväll. Annars kommer jag inte upp imorgon bitti. Vet ni vad. Om mindre än en vecka ser jag Justin...

Sjuk.

Blir hyffsat trött på mig själv. Jag är fortfarande förkyld men ändå tvingade jag mig själv att vara med på idrotten. Detta resulterade i att Louise fick tiotusentals astma-anfall under en timma. Och eftersom att jag är sjuk så orkade kroppen inte lika mycket. Var så där lagom kul. Och direkt efter duschen hemma somnade jag. Alltså... Vaknade svin sent och har i stort sett inte gjort något.
 
Insåg att jag inte har någon skiva från kameran till datorn också. Tjena. Så måste i stort sett köpa ett vanligt minneskort, ett Wifi minneskort och en skiva till min dator. Suck 100x. 
 
Och eftersom att jag somnade förut att jag ganska så pigg nu. Inte bra. Och jag kan nästan slå vad om att jag har en förkylning i min kropp. Men jag skall ändå försöka gå till skolan hela veckan. Om inte minst imorgon eftersom att det är andra del provet i religion. 
 
Hoppas att du förhoppnings mår bättre än vad jag gör. 

Måndag

Jag ogillar måndagar samtidigt som jag gillar de. Har sovmorgon plus världens hålltimma som man kan ta det lugnt på! Men just idag fick jag världens huvudvärk efter lunchen och har i stort sätt mått dåligt sedan dess. Mamma och jag åt sushi och det var superduper gott. De gav mig även maoams som är så himla gott! Efter maten somnade jag vilket jag brukar göra. 
 
Pappa fick som vanligt ringa och fråga vart jag var. Oops... Har fortfarande ont i huvudet. Skall ta ett glas vatten och sedan krypa ner i min mjuka säng. Kommer bli två jobbiga dagar. Suck. 
 
Hihi. Vet ni vad? Min mami beställde bal klänning och skor till mig idag. Glädjeskutt genom hela lägenheten! De är så himla fina! Nu skall jag bara fundera på om jag skall ha någon jacka till eller liknande. 


Energy

Åh. Jag känner mig sådär. Har saker jag kan göra men lilla Lollo är alldeles för lat. En sak skulle vara klar redan igår också. Lollo, Lollo, Lollo. Nej. Jag skall in på mitt rum och fixa med det. Måste vara koncentrerad så att det blir bra och så. 
 
Jag är ju sjuk som ni kanske har listat ut. Kan säga att efter värktabletten som jag tog så fick jag världens energi. Så där från ingenstans bara. Varför är det inte så varje dag? Behöver all energi jag kan få!
 
Bild från när jag och tjejorna hade picknick i parken. 

Hostattacker

Suck. Har knappt sovit något för så fort jag somnar så vaknar jag för att jag inte kan andas eller av hostattacker. Så det resulterade i att jag vaknade väldigt sent. Men min underbara mamma hade gjort frukost på sängen till mig. Så tacksam för det!
 
Sedan har mamma ringt runt till alla mina kompisars föräldrar angående nästa Stockholms resa. Alltså jag är så super taggad så det finns bara inte. Nio dagar. Nio dagar. Tjena! Jag har väntat i snart fyra år på honom. 
 
BTW, har är en bild på en ful Harry Styles docka som jag fick. Trodde att jag skulle dö...

Ask.Fm

Klicka på bilden för att komma till sidan.

Tumblr

Klicka på bilden för att komma till sidan. 
 
 
 

Forever Alone

Gud vad jag är "forever alone". I veckan så hade jag planerat att träffa två kompisar men det blev inställt. Så då bestämde jag och Cassie att vi skulle ses. Men det sket sig. Innan så frågade min faster om jag vill på bio med min lilla kusin. Först sade jag nej och sedan ja. Men då var det försent. Gud vad roligt för dig, Lollo. Så jag har i stort sett suttit hemma och inte gjort något. Eller jo, jag brände mig sjufemtusen gånger på varmt vatten. Klant. Dessutom tror jag att jag har bränt tungan. 
 
Skulle försöka klippa ihop vår video men mamma sitter bredvid och jag kan knappt jobba i skolan om någon tittar på det. Ja, töntigt men det går bara inte. Nu skall jag kolla Youtube videor, snacka med mina onormala vänner och läsa bloggar. 

All Around The World - Justin Bieber


Mode

Har kollat balklänningar och ett par skor som jag vill ha på balen. Det är sådant som jag skulle kunna ha till andra tillfällen också ifall det inte blir någon bal. Vi vet fortfarande inte. För det har vart massor med strul hela vårt år i nian. Vi har haft x antal olika lärare som bytts ut flera gånger om, vi har fortfarande knappt pratat om huvtröjor som många brukar fixa i nian, och vi vet ej om vi får någon bal. Suck. Har bara vart massor med strul! Men jag vill ändå ha en klänning!
 
Vill ni att jag skall börja göra klädcollage? Jag har ju inte direkt vart någon mode blogg utan det kommer väl då och då ibland! Men om ni vill så är det bara att kommentera. 

Potential att bli författare

Blev klar skit sent inatt och det resulterade i att jag i stort sätt vägrade gå upp ur min säng imorse. Mamma tjatade tillslut hål i huvudet på mig och jag kom iallafall upp. Kom några ynka minuter försent. Blev klar med läxan som skall in på måndag så jag har i stort sätt ledigt hela helgen! Förberedde även inför nationella proven i SO idag så jag känner mig väl än pyttelite säkrare på det.
 
Just det, författaren Magnus Nordin kom till vår skola idag. Det var lite roligt för precis innan säger min svenska lärare "Louise, du har ju potential för att bli författare! Fråga honom bra frågor nu!" Blev lite ställd mot väggen men jag frågade honom en fråga som kan hjälpa mitt skrivande en ynka bit på vägen. 

Heart Attack - Demi Lovato


Dr. Martin Luther King Jr.

Jag sitter fortfarande och skriver på min so inlämning. Suck. Men jag har hittat massor med bra sidor nu som jag skall leta massor med fakta på. Som vanligt var jag i skolan idag. Inget speciellt direkt. Eller jo, jag kom in på min preliminära sökning till gymnasiet. Det kändes jätteskönt även om det inte var den självklara. Men det visar att allt som jag har kämpat mig till faktiskt var värd tiden och då blev jag otroligt glad. För visst är det så, att det är skönt när man får resultat på sitt agerande!
 
Nej, nu skall jag fixa mitt arbete. 

Becky From The Block - Becky G


16

Åh, vad jag mår bra. Pappa väckte mig med frukost på sängen och det var så himla gott. Sedan åkte jag som vanligt till skolan och alla typ skrek grattis på första lektionen. På spanskan sjöng de för mig och det vart otroligt pinsamt. Eftersom att det var håltimma gick vi hem till Hannah och åt + så kollade vi på Grey's Anatomy. Det var ungefär som vanligt i skolan efteråt. När jag kom hem så kom min farbror förbi med min present som var en ur cool mask!
Hemma hos mamma så firade hon mig med våfflor och rulltårta (även om tårtan kanske inte var det godaste jag smakat). Men jag är så nöjd med min 16-årsdag och alla underbara presenter som min släkt har gett mig. Snart så övningskör jag också. Vart tog tiden vägen?
 
Så här trött ser alltså en 16-åring ut. Och jag är otroligt lik min fader på denna bild!

Inlämning

Jag känner mig död. Har världens värk i mina ben, skadat knät och jag är super trött. Dessutom har jag kanppt skrivit något på min inlämning och jag känner så här:
Men imorgon så är det faktiskt min födelsedag!
Men jag skall ändå skriva lite på min inlämning. Måste fixa detta. Speciellt när det är enskilt och vi skall ha muntliga redovisningar. Suck. Hatar att prata framför massor, speciellt i klassen. Det är inget fel på de, utan det är det att jag känner de för bra och om någon typ fnissar till så tror jag att jag har gjort något fel. Ja, ni fattar säkert vad jag menar. Men jag får väl ta mig själv i kragen och bara fixa det!

Panik!

Har sovit jättekonstigt och jag är superstressad över att jag kanske inte somnar inatt. Och jag skall upp supertidigt imorgon, kul. Nej men idag har det vart lugnt. Vart ute lite och nu ligger jag i sängen och väntar på mat. Försöker även snappa upp idéer till mina vloggs och det är inte det direkt lättaste om man säger så. Men det löser sig förhoppningsvis. Kul när man frågar vännerna vad man skall prata om "PRATA OM MIG." Nej, nej och nej. Typiskt mina kompisar också.

Trött

Fy vilken lång dag det har varit. Rensat exakt alla mina kläder nu och tryckt in andra saker i garderoben. Men mitt rum är jättemysigt just nu så jag ligger i sängen och bara tar det lugnt. Hela kroppen värker och jag är super trött. Kommer antagligen sova ganska så gott inatt! Men jag skall kolla lite videor. Kanske skriva på några idéer och klippa lite videoklipp. Vi får se!

Städar

Suck. Idag är det storstädning här hemma. Jag har rensat skrivbordet och ALLA mina kläder. Vet inte varför jag har sparat på kläder som jag aldrig använt eller som jag vuxit ur för länge sedan. Det börjar se lite bättre ut här nu i alla fall. Hade gärna möblerat om i mitt rum men det kanske jag gör nästa gång jag är här istället. Nu skall jag vika in kläder i min byrå, bädda sängen och gå igenom mina skrivbordslådor. Varför, Louise, varför har du sparat så mycket skit??
 
Men det blir ju förhoppningsvis bra tillslut. Får nog hålla på hela dagen. Ta några pauser då och då för att antingen äta eller gå ut med hunden. Men då slipper jag göra detta imorgon och nästa gång jag kommer. 

Första, ever


Läxor

Gud vilken underbar dusch jag tog. Som vanligt stod jag och sjöng med till musiken. Älskar att lyssna på musik när jag duschar. Men jag åt lite rester till lunch eftersom att det är väldigt mycket mat i kylskåpet just nu. Nu skall jag fortsätta med min "egna" svenska läxa. Alltså alla har inte den. Jag läser en bok som jag måste skriva om + läsa klart. Har inte riktigt fått några exakta dagar av min lärare så jag vill typ blir klar så fort som möjligt. 
 
Resten av dagen kommer jag antagligen spendera med näsan i alla mina läxor. Kanske pausar och går och köper en kaffe eller städar lite. Det behövs verkligen. Pappa ville att jag skulle städa hela lägenheten. Suck. Jaja, kanske får lite mer lyx nästa gång jag kommer hit eftersom att jag fyllt år då? Man får ju hoppas!

Träning

Idag har jag faktiskt vart ute och tränat. Var dock lite kallt i början men sedan gick det hyffsat bra. Hunden var väl lite sisådär att träna med men det får man ta. Vilade upp mig lite och nu skall jag faktiskt fortsätta träna. Sedan skall jag ta en svalkande dusch. Gud vad duktig jag känner mig nu då. Jag är verkligen urusel på att röra på mig men nu när det är vår ute känns det ju så himla mycket bättre. Träningen blir mer rolig då.


How Ya Doin? (Feat. Missy Elliot) - Little Mix


Idag mår jag bra

Hujeda mig vilken dag. Gick som sagt till mamma och hämtade kameran. Efteråt sprang jag snabbt in på Espresso House och köpte en ischai till mig själv. Mötte sedan upp Carro. Då fick vi sitta och vänta på Hannah i en halvtimme eftersom att hon tog fel spårvagn. Grr. Men vi sprang sedan och handlade lite mat och efter det drog vi till Slottskogen. Vi insåg att vi inte skulle kunna grilla där så vi åkte hem till mig istället. Hemma hos mig så dansade vi, sjöng och lagade mat. När maten var klar tog vi med oss den ut och satte oss i parken vid mig. När vi väl ätit upp och flummat lite så frös vi som bara den och gick tillbaka hem till mig. Tjejerna ville då hem så jag passade på att gå ut med hunden. 
 
Har haft svinroligt verkligen. Är dock lite bekymdrad att rösten tagit lite skada. Får se hur den mår senare mot kvällen. När pappa går skall jag kanske försöka spela in lite med kameran. Vet inte om det går eller inte. Vi får se. 

Sjuk

Ligger just nu i min sjukt underbara, sköna säng. Blev inget "läger" för mig idag. Min hals är fortfarande inte tipp topp och jag vågar inte anstränga den mer. Så jag har sjukanmält mig både för idag och imorgon. Så idag hae jag verkligen fått sova ut. Nu skall jag däremot försöka få mitt hår att torka och sedan gå till mamma och sno hennes kamera. Don't tell her, though! Haha, nj men jag tror att det är okej.

Hur har din dag vart? Allt bra?


Promenix på stan

Jag har så himla kul på mina "dejter" med Jacqui. Vi pratar på om exakt allt vi kommer på. Ibland allvarliga saker och ibland helt flippade saker. Vi fikade i ungefär en timme på Espresso House innan vi gick på en liten promenix. Vi hamnade tillslut i Nordstan och jag fick köpt en ny tröja och ett halsband. Valde en storlek som såg bra ut. Ogillar verkligen att prova i affären så jag tänkte att jag bara köpte en och så provar jag den hemma. Passar den så passar den, och tvärtom. 
 
Men vi fortsatte att prata på. Tillslut blev klockan åtta och typ allt stängde. Så det kändes ganska meningslöst att vara kvar. Då gick vi ganska fort mot hållplatsen och åkte skilda håll. Tänk vad skönt när jag flyttar att vi kan fortsätta prata på vägen hem. Nej, nu skenar jag iväg alldeles för mycket.
 

Dejt

Jaha. Jag skrev ett inlägg i måndags som jag helt enkelt glömde att lägga ut. Men denna veckan började då ett dagsläger som jag var anmäld till. Det kretsar mest kring musik och så. Det har vart riktigt roligt och jag har verkligen märkt hur stel jag är i kroppen. Skamligt.

Men nu skall jag iväg och möta en kompis. Ni vet Jacqueline och jag har ju en "dejt" varje lov. Så vi skall fika och prata som vanligt. Kanske kollar i lite affärer också, vi får se.