Jobbigt

Hejsanhopsan! Igår hände inget speciellt = inget bloggande. Morgonen har vart hemsk! Jag vaknade panikslaget och sprang in i duschen. Jag kan säga att jag aldrig duschat så snabbt i hela mitt liv. Jag drog tag i ett par jeans och när jag precis fått på mig de upptäcker vi att de blivit förstörda på något vis. Drog på mig ett par nya. Vad händer då? Jo, de spricker!!! Slutade med att jag fick dra på mig ett par lös sittande byxor istället. Nu är jag i alla fall på väg mot bio. Känner på mig att resten av dagen kommer bli bra!


And now these days go by

Att se den här bilden och tänka: "Det har jag gjort." 
Jag kan säga att den känslan är helt otroligt! Hela jag blir helt pirrig och jag vill bara åka tillbaka i tiden. Det är bara så himla skönt. Det är många som aldrig kommer få chansen, och jag har gjort det? Wow, säger jag bara!

Barnpassning

Det blev inget med fyrhjulingen. Vi begav oss hem till farmor och nu ligger jag i hennes soffa och kollar tv. Jag ska vara barnvakt för första gången i mitt liv och det känns bra. Kanske sätter mig vid datorn snart, jag har ingen aning vad jag ska hitta på. Något bra blir det nog.


Godmorgon

Jag har redan vart vaken ett tag men jag är så himla trött. Vart tog vår sommar vägen? Nu är det bara regn, regn och mera regn. Vi som skulle ta en tur med fyrhjulingen, kul. Var det någon som såg OS invigningen inatt? Det gjorde i alla fall jag. Tyckte det var riktigt grymt och hur smart är man inte när man har en flera meters hög Voldemort? Drottningen såg bara allmänt trött ut och jag tyckte typ synd om henne för att hon var tvungen att vara med. Jag vill även passa på att säga att det är 300 dagar sedan jag träffade 1D sist och den känslan är inte alls kul. Precis när jag ska träffa de så bryter helvetet löst, kul.


In the night I lie awake

Ha, jag är för rolig. 
 
Jag och pappa bestämde oss för att gå en promenad inne i stan och det slutade med att vi gick in på en pub. Då har jag självklart på mig min tröja med UK's flagga och det är en engelsk pub. Man kan säga att de gillade min tröja!
 
Eftersom att jag är alltför kräsen så ligger jag just nu i min säng. Kollat lite tv och skriver samtidigt. Ibland är det faktiskt skönt att göra det också. Jag blir så himla varm och får egentligen bara panik. Om jag ska vara ute så ska jag antingen bada eller ligga och sola, men det har inte blivit så. Har fått i mig glass och en dricka idag, vilket var väldigt gott! Isglass så klart eftersom att jag inte tål mjölk. 
 
Får se vart dagen slutar någonstans. Ännu är jag faktiskt inte helt säker på det.

Förändring

Godmorgon på er! Jag var på ett slags möte igår som gick jättebra och jag ser så fram emot att få saker gjorda. Det känns även väldigt bra. Man lever bara en gång! I alla fall så har jag vart vaken i lite mer än en timme och det känns som att jag har åkt på en förkylning. Ligger och nyser för fullt. Inte roligt alls.


Fixas

Ja, jag vet. Det har knappt vart något bloggande idag. Både jag och hunden är otroligt sega men jag ska snart bege mig ut och fixa lite saker, han måste även på en promenad. Spännande, spännande!


Why do I feel like this?

30. a photo of you Little Mix pulling funny faces.


But right now it feels quite far away

Hejsan hoppsan! 
Wow, det är verkligen varmt ute idag. Har nästan lite lust att går ner och sätta mig på gården men man vill ju inte sitta där helt själv. Funderar starkt på att bjuda hit någon imorgon. Någon frivillig? Skönt att bara komma ut lite! 
 
Känner just nu för att göra ordning lite mat, i alla fall kvällsmat. Var några timmar sedan jag faktiskt åt. Sedan kommer jag ta kort på dagens outfit lite senare, vill inte stå i vägen för min far när han snart ska iväg. Jajjemän, det var länge sedan jag lade ut dagens outfit nu. Tack, Caroline för att du påminner mig!

But right now it feels quite far away

Hejsan hoppsan! 
Wow, det är verkligen varmt ute idag. Har nästan lite lust att går ner och sätta mig på gården men man vill ju inte sitta där helt själv. Funderar starkt på att bjuda hit någon imorgon. Någon frivillig? Skönt att bara komma ut lite! 
 
Känner just nu för att göra ordning lite mat, i alla fall kvällsmat. Var några timmar sedan jag faktiskt åt. Sedan kommer jag ta kort på dagens outfit lite senare, vill inte stå i vägen för min far när han snart ska iväg. Jajjemän, det var länge sedan jag lade ut dagens outfit nu. Tack, Caroline för att du påminner mig!

We are all born superstars

Jag hatar när jag känner mig svimfärdig! Det kommer liksom då och då och det är grymt irriterande. Nu kom det efter att jag hoppat ur ur duschen, så jag ligger i sängen och försöker få upp humöret åter igen. Om det inte är någon rolig på The Ellen Show så ska jag fixa mat, promenera och panta flaskorna. För det måste verkligen göras.
 
Har ni några ideér om vad jag kan hitta på idag? För annars händer det inget speciellt. Ha en bra dag i alla fall!

Dagen

Jaha. Idag Har jag ingen aning om vad jag ska göra. Eller jo, jag ska duscha, gå en promenad med hunden och panta flaskor. Jag tror inte att blogg.se Appen mår så där jättebra just nu så jag ska avsluta, dagens outfit KANSKE kommer upp sedan, det beror på om jag orkar eller inte.


Just one night full of sin

29. A photo of someone from Little Mix's idol.


You got me boilin past a hundred and two

Idag har jag beslutat en sak. Skriver just nu på mitt sista kapitel i min första novell. De kommer bli tråkigt att lämna personerna bakom mig men de betyder bara att jag kan öppna nya dörrar för nya. 
 
Men iallafall så blev min lunch ganska lyckad om jag får säga det själv. Var duktigt att gå ut med hunden direkt efter också. Annars har jag för det mest faktiskt legat i soffan, men så är det när man ska vara hemma med hunden. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig själv lite, det behövs alltid. Måste även fixa mat, börjar bli hungrig, IGEN! 
ser jättesliten ut, verkligen!

Vuxet

Jag tycker att jag har vart duktig idag. Hunden har vart på promenad, jag har redan ätit två mål och jag förbereder min lunch. Nu ska jag allt ta tag i mitt liv igen. Jag ska nog försöka städa lite här också, plus att jag har snackat jobb idag. Wow, håller jag på att bli vuxen? Haha. Idag är det faktiskt så att mormor, mamma och jag har namnsdag idag! Grattis till oss, och nej vi alla har inte samma namn. Det är bara jag och mamma som delar namn.


Morgon

Godmorgon, eller det kanske är godförmiddag. Nu har jag iallafall vaknat på riktigt och jag ska dra mig ur sängen. Får se om det blir någon träning för min del, annars tar jag väl minst en powerwalk med hunden idag. Jag tror han är tröttare än vad jag är... Annars så har jag inga speciella planer för idag, kanske shoppar lite, måste ha ett par nya jeans! Självklart så bloggar jag mer senare!


Wild child

28. A photo of a member of Little Mix's food. Eg jade - biscuits (it could also be a photo of them with their favourite food)


Godnatt

Ligger återigen i min säng och tittar på tv. Familjen bestämde oss för att mysa men jag känner mig himla trött så jag ska försöka sova. Imorgon blir det hårda tag! Hoppas att DU har haft en bra dag och att morgondagen blir ännu bättre!


Pancakes

Wow, min dag har det inte vart direkt fart på men den har ändå vart bra. Min underbara mamma hade lämnat pannkakor i kylen åt mig, mums. Just nu ligger jag i min säng och kollar på tv med hunden. Funderar på att sitta lite vid datorn innan jag MÅSTE sova.


Searching for the right

27. A photo of you and a member of Little Mix (if you have met them) or you can edit one, or else your favourite ship EG JARRY - Jade & Harry Styles.


Svar på tal

Nu är jag äntligen klar med videon men jag har valt att ha den privat så om ni vill se den tryck hääääär

Förlåt

Gud, förlåt för dåligt bloggande idag! Jag ska försöka att svara på era frågor men eftersom att det är så många så gör jag nog en video, och det kan ta sitt lilla tag!

Fest

Är det inte trevlig när man ser att Hannah har slängt in ett inlägg? Det är faktiskt sant att vi inte har träffat varandra på typ hundra år. Men jag vet inte om jag orkar ut idag igen. Det här med att festa i trånga utrymmen är INGET för mig. Jag får mest panik, plus att både ryggen och benen värker. Man ska nog inte festa när man är sjuk. Just nu tittar jag på någon film och ska kolla klart på den, sedan får jag se hur jag mår.


That's how much I need you

26. a photo of a member of Little Mix's nails when they have had them done.


hannah gästbloggar hihi

hej mina kära låtsas läsare, haha eftersom detta inte e min blogg så har JAG ju inga läsare aa jag e också klok!
men jag är hannah som ni kanske remeber?
lou är just nu på gothia den korven, jag var igår & fan va varmt ojdå haha..
men ska nog gå imon med henne, de finalen imon så de kanske inte e lika kul..
aa men jag kom nyss hem från italien och jag och lou har inte träffats på typ en månad eller ngt, och på tisdag åker jag till spanien och är borta 1 månad så kommer hem efter att skolan har börjat, men aa adios orkar inte blogga hahahha :P
 
TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG ELLER TRYCK PÅ LÄNKEN!
www.hannahsofie.blogg.se

Kardashians

Måste säga att jag måste vara galen. Jag verkligen ÄLSKAR Kardashians. Även om jag tycker att vissa av dom är helt blåsda så sitter jag och nördar deras serie. Just nu kollar jag säsong fyra som sänds på femman men jag ska försöka att faktiskt kolla igenom ALLA när jag får tid över.


I hydroplane into fame coming down with Dow Jones

25. A Photo of Jade with her friends.



A melody I start but can't complete

Okej, så jag har bestämt mig för att ha en liten frågestund här på bloggen. Ni får fråga hur mycket ni vill men om jag tycker att frågan är olämplig så kommer jag inte svara på den! Bara så att ni vet, men fråga på så kommer jag snart att svara på frågorna. 
(Och ja, jag är för lat för att göra min egna bild!)

Hämtning

Nu ska jag ta mig i kragen och hämta lite saker hos min far. Orkar inte att massa saker är där just nu. Nu blir det allt ändring på mig, även om jag är sjuk måste jag ut och röra på mig iallafall! Man måste ta tag i sitt liv någon gång och nu är det dags för mig. Jag bloggar mer när jag är hemma igen.


Sjuk

Jag har officiellt gått och blivit sjuk! Jag har huvudvärk, kroppen värker, jag är snuvig och allt känns bara jobbigt. Men jag har iallafall ätit och nu ligger jag i soffan och kollar på tv. Jag ska försöka gå ut och röra på mig, då kan jag även passa på att hämta min dator, åh jag saknar den! Och när jag har den så har jag planerat lite saker som kommer hända här, så håll koll.


Without asking why

24. A photo of Leigh-Anne and her pug Harvey.


Hår och fotboll

Åh, vad varmt väder det är! Eftersom att jag gör allt i sista minuten fick jag springa ut genom dörren med blött hår, hämta mitt busskort hos pappa och sedan springa till spårvagnen. Jag dör, det är för varmt! Men man ska inte klaga, jag kunde ha suttit och frusit just nu. Iallafall så är jag på väg för att kolla när mina vänner ska spela fotboll, de har vunnit sina första så jag hoppas att de vinner denna så de kan bli etta i sin grupp. Vet ni vad det sjuka är? Mitt hår är snart torrt, bra hår jag har!


I'mma let you be the captain

23. A photo of Jesy and her friends.


Twitter

Åh, jag är så himla glad just nu! För er kanske det inte är någonting men för mig är det. Cher Lloyd's pappa twittrade nämligen mig och sedan följde mig, jag är grymt glad just nu!


USA

Känslan att jag faktiskt hade kunnat vara i USA just nu är inte alls kul! Snacka om att leva livet där, men jag får väl bara vänta på min tur. Nu har jag fått i mig lite mat och jag känner mig fortfarande seg, måste även hämta lite saker osv. Hoppas ni har en bra dag!


Segt

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Eller jag kan ju börja med att säga att mitt rum är SVINKALLT! Jag har legat och frusit ett bra tag innan min styvpappa kommer in och säger att det är kallt i mitt rum, jag som trodde att hela lägenheten var kall, suck! Idag ska jag försöka hitta på något men min kropp är himla seg idag. Kanske ska börja med att äta iallafall, det hade ju vart bra. Sedan ska jag försöka ha Harry Potter maraton med mig själv, nörd som man är. Men man måste ju älska Potter och deras dialekter är ett extra plus!


If you play, you play for keeps

22. A photo of Perrie and Jack The Cat.


Gothia

Fötterna värker men humöret är på topp! Jag drog iväg på Gothia Cups invigning som alltid är lika bra, dock var fyrverkerierna inte så himla bra i år. Jag tror att det var Andreas Wijk som var det, om annat så var han väldigt snygg. Nu ska jag snart sova eftersom att jag ska upp tidigt och kolla på match, sov så gott nu!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3300020/images/2012/pic_5004877de087c3658a0000d5.jpg" class="image">


It's the way I'm feeling I just can't deny

21. A photo of Little Mix and their mum's.


Godnatt

Nu är det dags för en trött Louise att krypa ner under täcket. Det enda som höll mig vaken var min novell som jag ville få klart ikväll, men imorgon ska jag upp tidigt och försöka skriva ännu mer! Har inte skrivit på länge och det nästan kliar i fingrarna på mig!

Hoppas ni har haft en bra dag iallafall, för det har jag! Imorgon tar vi nya tag och jag vet precis vad som händer! Checka in på bloggen, överraskningar på överraskningar!

Förändringar

En av de bästa sakerna som finns är när du är ny duschad och du har en ny bäddad säng! Efter att jag kom hem hoppade jag in i duschen och när jag var klar hade min pappa och styvmamma fixat min säng. Mycket trevligt! Eftersom att jag tog en kaffe imorse har jag återigen magont men nu tog jag en Alvedon så jag hoppas att det ska bli bättre. Jag har en liten överraskning faktiskt. Visst har jag nämnt det på twitter för er som följer mig, annars är det bara Carro och mamma som vet om det. Men det kommer definitivt att bli en förändring, kan jag säga! Håll koll på bloggen under nästa vecka så kommer ni få se det! Vad tror ni det är som jag har planerat?


Jobb

Jesus, jag är så himla trött just nu. Runt halv elva begav jag mig till centralen men jag hade tydligen missat tåget så jag unnade mig själv med en kopp kaffe. Lite efter elva satte jag mig på tåget till jobbet. Var lite på Kungsmässan innan jag åkte iväg och jobbade. Arbetade ett tag och nu ska jag snart bege mig hemåt för vi ska på en lägenhetsvisning. Men jag ska försöka skriva ett inlägg på datorn när jag kommer hem senare, förstår att det är jobbigt att läsa så mycket text ihoptryckt till ett långt inlägg.


The future seemed so bright

20. A photo of something Little Mix ALL enjoy.


Shopping

Natten var hemsk! Drack te, åt magmedicin, låg och vred mig men inget hände, eller jo, huvudvärk fick jag. Så imorse när jag egentligen skulle åkt och jobbat fick jag ligga i sängen och må dåligt. Tidigare idag fick min styvmamma med mig ut på stan och det slutade med att jag fick med mig tre tröjor hem! Tycker de var lite annorlunda från min vanliga garderob så ja, det var väl riktigt bra! Nu ska jag kolla klart på Beyonce konserten, som visas på ettan, och sedan försöka sova. Imorgon blir det iallafall jobb och lägenhetsletning!


I know it wasn't right

19. A photo of a tweet or follow you have had from Little Mix, or if you haven't had one then a photo of a funny Little Mix tweet.


Gymnasie träff

Åh, jag kan vara så korkad ibland! Även fast att jag vet att jag inte tål mjölk proppar jag i mig mat som innehåller det. Så, nu ligger jag i sängen med magont. Kul när farmor är här och man vill umgås. Skit allergi säger jag bara! Iallafall så har vi vart hemma hos min faster och ätit lite mat och umgåtts. Alla farmors barn och barnbarn var där så det var riktigt trevligt. Idag har jag även funderat på gymnasie-linje och lite smått om allt. Om ett år ska jag har kommit in och det känns faktiskt läskigt!


Trött, trött och trött

Jag är så himla trött. Skulle åkt iväg för ett tag sedan men det blev inte så. Nu ska jag fixa mig och sedan åka iväg en stund. Vi får se vart dagen tar mig, är inte helt hundra på det själv.


We were always just that close

18. A photo of your hometown's nearest X Factor Tour Little Mix performance, or one that you took at the tour you went to (if you went).

(Nej, jag var ej där)

Inställt

Det blev ingen shopping för mig. Vädret var inte riktigt på min sida. Så det blev att sitta inne vid datorn istället, försöker lyssna på Revolt eftersom att jag glömde boken i skolan, klantiga jag. Men jag har somnat om hundra gånger så kommer jag ihåg vissa saker. Vissa saker drömde jag till och med om, helt sinnessjukt egentligen. Tittade även på när pappa och hans kompis gjorde ordning gården och jag ska säga att det är riktigt snyggt! Blev även middag utomhus för mig och pappa vilket var mysigt, förutom att det blåste lite kallt då och då. Nu ska jag hitta på något skoj att göra, vad kanske jag berättar senare.


Rummet

Jag har ju tjatat om att jag ska få ordning på mitt rum. Äntligen börjar det bli bra! Jag har fått upp två hyllor och fixat mitt fönster där man nu kan sitta. En efterlängtad spegel hänger även på väggen nu. Det börjar bli riktigt fin faktiskt! Känns bra att äntligen få bli klar. Nä, nu ska jag greja lite här hemma innan jag kanske går ut en sväng.


Sex tiden

Gud, jag är supermega trött! Min farmor sov här i natt och gick till jobbet vid klockan 6 så efter har jag vart vaken. Försökte verkligen somna om men det funkade inte riktigt direkt. Nu ska jag ta på mig varma kläder och gå en promenad med hunden, äta frukost, fixa mig sedan känner jag för att shoppa lite. Fast det kanske jag inte gör senare när det väl är dags. Vi får se hur det blir med det!


Hold me like a pillow

17. A photo of Little Mix/a member of Little Mix drunk.
Okej, jag hittar helt enkelt inte någon bild när de är fulla så ni får en vanlig.


Liseberg + B kändisar

Okej, så det hemliga var att jag skulle till Liseberg, nöjesfältet! Intressant, eller hur? Nä men jag haft mycket skoj. Blev intvingad i Spökhotellet Gasten. Till och med innan vi gick en var det en man som såg äcklig ut, tack! Jag gick för det mesta och blundade där inne men blev ändå rädd? De började typ ta på mig och då ville jag bara ut. Jag vann inget denna gången dock, men jag spelade bara tre gånger. Nu har jag nyss vart ute på en kortis med hunden och ska börja städa ordning mitt rum. Besök ikväll och då måste det se fint ut, eller hur? Just det, såg Olle och Emil Elton (de var med i Idol förra hösten) hela tre gånger idag! Lite kul faktiskt! Hoppas ni alla har haft en bra dag och att den fortsätter bra!


Fix och trix

Ska börja fixa mig, äta frukost osv. Jag ska nämligen iväg en sväng och är nog borta mestadels utav dagen. Kommer säga senare idag vad det är. Jag hoppas iallafall att ni alla får en bra dag för det tänker jag ha!


I heard you good with them soft lips

16. A photo of your favourite hairstyle that someone in Little Mix have had, EG Leigh-Anne with red hair.


Promenix och sömn

Mitt bloggande går inget vidare direkt! Ligger just nu i soffan och tar igen mig efter middagen. Jag är inte direkt värst bra på att laga mat men det smakade inte direkt illa. Ska snart gå ut på en promenad med min hund. Det är ju alltid bra att komma ut och röra på sig! Blir nog tidig säng gång ikväll, ska upp hyffsat tidigt imorgon och jag har inte sovit länge på ett bra tag, det behövs alltid!


Feels so good being bad

15. A photo of Little Mix during bootcamp.


'Cause I know one day you'll be screamin' my name

14. A photo of Little Mix mummy mixers.


But could you walk and talk at the same time?

Måste säga att min dygnsrytm inte alls är bra just nu. Men jag får hoppas att det blir bättre eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Iallafall har jag inte gjort direkt mycket, som vanligt då? Sitter vad datorn och försöker hitta inspiration till allt möjligt och det går väl framåt. Jag hade tänkt fixa en grej men det går nog inte, så irriterande! Men det är som det är och vill man komma någonvart ska man kämpa för det!

Being the way that you are is enough

13. A personal photo of a member of Little Mix.


Heeeej!

Hej, på er!

Nu känner jag att jag kan börja blogga igen. Det har liksom inte blivit av sedan jag kom tillbaka till Göteborg. I onsdags var jag och såg Madonna som förövrigt inte alls var bra. I torsdags var jag i Ullared och gjorde slut på massa pengar och igår fick jag tag på grymma biljetter till ett event som hade vart kul att faktiskt hålla lite hemligt för er som inte redan vet något om det.

Hur mår ni? Jag känner att jag inte har egnat min tid alls åt bloggen och det borde verkligen ändras! Nu är appen i mobilen igång igen så jag hoppas att jag får upp det igen. Fast ni har ju fått några inlägg med både Cher Lloyd och Little Mix.

Jag kommer snart att lägga in en ny header som min fina vän Hanna fixade till mig. Ska även försöka att få en ny design om det funkar. Ja, men allt kommer inte hända med en gång, det kommer ta sin lilla tid. Just nu känns det som att inget räcker till, att jag måste vara vaken dygnet runt för att få ordning på allt igen. Ja, vi får väl se hur det går men just nu känner jag att om ett år kommer jag åtminstone må toppen!

How you gonna reach the top

12. A photo of Leigh-Anne with something old school.


Now all I feel is numb

11. A photo of your Jesy with high tops.


Still we believe we can

10. A photo of a member of Little Mix as a baby.


To save us from the world

9. A photo of your favourite ship of Little Mix.


With the sound of Big Ben

8. A photo of your favourite member of Little Mix.


Please don't break it

7. A photo of one Little Mix's friends/family that you love.


See the shadows passing by

6. A photo of Little Mix that makes you laugh.