Mår bättre

Jag tog en så himla skön dusch förut. Behövdes verkligen efter att jag inte mått sådär jättebra de två senate dagarna. Men nu försöker jag med nya tag och jag känner mig genast lite bättre. Ska bara få värken att försvinna som jag har i svanken, aldrig kul. Jag ska även försöka få mig själv i säng tidigt så jag kan äta frukost imorgon bitti. Kan säga att det behövs eftersom att jag är urusel på att få i mig mat på morgonen. Varför vet jag inte men så är det bara. Hoppas att du har haft en bra dag! Får se om jag gör något mer ikväll. Ska möjligtvis skriva klart lite och sedan sätta mig i sängen med en skål frukt. Alltid lika gott!
 
Bild från tidigare idag, då vart det mellanmål.

Irresistible - One Direction


Torsdag

Vilar lite i sängen just nu. Har knappt gjort någonting förutom vart på en jättekort promenad, kollat tv och ätit. Men när man mår som jag just nu är det inte så himla kul att göra något överhuvudtaget, faktiskt. Den som har hållt mig sällskap hela dagen är min lilla vovve, Daddy. Himla bra han är ibland. Han fyller snart fyra och det känns som igår vi hämtade hem honom. För mig är han ingen hund, han är min lillebror. Låter konstigt men han är inget husdjur utan en familjemedlem. Snart fyra år med min pluttis. Men nog om honom.
 
Kommer förövrigt antagligen inte hitta på något mer idag. Känner liksom inte direkt för det alls så jag kommer nog mest ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Jag brukar vara ganska bra på det. Hihi. 

Gråt

Tjenixen. Vaknade väldigt sent idag eftersom att jag var vaken ganska länge och sedan fick jag gråta mig själv till sömns, kul.

Men i alla fall så när jag vaknade bestämde jag mIg för att gå ut med hunden och det behövde han verkligen. Men tack vare det ligger jag nu död i min säng och har verkligen inga krafter kvar. Känns inte alls bra och jag som skulle fixat massor utav saker. Men när "mother nature" kommer på besök är det inte så mycket mer som man faktiskt kan göra.


Onsdag

Gud, vilken skön dag. Min första lektion blev ju som sagt inställd så jag fick hoppa av precis när jag klivit på spårvagnen. Kollade ett avsnitt av Gossip Girl och sedan åkte jag till skolan. Fick träffa en ny klasskamrat för första gången. Nu är jag på väg hem, eftersom att sista lektionen blev inställd. Det var tur det annars hade jag nog somnat.

Jag är nu klar med mina ansökningar till gymnasiet. Skolan jag har valt passar väldigt bra in på mig så jag håller verkligen tummarna att jag kommer in!


Gossip Girl

Ligger just nu i soffan och tar det lugnt. Min första lektion blev inställd så jag börjar inte fören klockan tio.

Igår fick vi hem vår nya soffa och den är så skön. Jag är alltid lite skeptisk till nytt men den här är fantastisk!

Men nu ska jag kolla Gossip Girl så jag inte riktigt skriva.


Nationella

Anledningen till varför jag inte blogga igår var för att jag inte mådde sådär jättebra igår. Hade ont i ryggraden, fick ont i magen efter middagen och sedan kom mina käkproblem tillbaka. Skitsamma!

Sitter hos Hannah nu och väntar på att tiden ska gå. Vi har nationella runt klockan ett och mitt hjärta håller typ på att hoppa ur min bröstkorg, nej men nästan.


Designer

Wow, nu mot kvällen fick jag mycket att göra! Fixade två designer och jag tycker det blev bra och mottagarna blev glada. Snart kanske jag kan börja sälja de också? Nej, jag skoja bara. Det är liksom inget fancy direkt. Men, men. Ska kanske skriva lite mer och sedan fixa lite mer designer, får se!
Fick lite ont i magen nu också, suck. Ska ta och koka lite te och tända ett nytt ljus. Har kaneldoft, och det luktar gudomligt. 

Söndag

Ligger i sängen och latar mig. Mamma åkte iväg förut och handlade med mormor, och de kom tillbaka med passionsfrukt till mig. Så himla gott! Idag har jag vart riktigt, riktigt lat! Kollat Gossip Girl avsnitt mest och tja, ätit. Fast inget onyttigt! Blev lite i fredags men en gång i veckan är max! Blir nog inget annat idag. Bara vara hemma och mysa med familjen. Mamma skulle laga god mat idag också, mumma! 
 
Hur mår du då? Jag själv fick plötsligt väldigt mycket energi så jag började dansa runt här hemma. Nepp, nu ska jag faktiskt sätta mig och skriva. Sedan ska jag nog läsa lite. Hoppas att du har en bra dag!
 
 
 
 

Söndag

Jag sov så länge så att tillslut fick mamma faktiskt väcka mig. Lagade min egna brunch och det blev precis som allt annat typ hela veckan. Äggröra och bacon? Ganska lätt ju! Nu har jag legat ett tag i sängen med datorn i knät. Har egentligen inget att göra, och det känns ganska tråkigt. Finns ju inte så där mycket egentligen. 
 
Blir väl antagligen att kolla lite Gossip Girl och dricka te. Bästa som finns egentligen!

Gossip Girl + Planer

Har suttit/legat i soffan och kollat några Gossip Girl avsnitt. Tycker faktiskt att serien är riktigt spännande i vissa lägen! Men jag gjorde en väldigt god kvällsmat till mig själv! Två mackor med smält ost, en tomat med salt på och varm choklad. Blev jättegott och jag som aldrig ens äter kvällsmat. 
 
Jag och några vänner har suttit och planerat att vi ska dra iväg på solsemester efter gymnasiet. Alltså, vi har inte ens börjat ännu, knappt slutat grundskolan. Men det är ju ganska bra att planera, så att man kan spara menar jag! Vi har suttit och drömt oss bort till varma stränder och fina gator. Åh, nu blir jag alldeles till mig faktiskt. Vi har inte bestämt resmålet ännu men det ska vara riktigt, riktigt varmt! Oh herregud, nu får jag sluta!
 
Ska nog ta och gå och lägga mig nu faktiskt. Får se om jag kommer iväg någonstans imorgon. Vill sova länge, fast ändå inte. Min säng är så där riktigt skön nu på monarna. Godnatt!
 
(Bjuder på en bild från Cypern för 1,5 år sedan!)

Perks

Har precis ätit klart den goda maten som min mamma hade gjort. Innan dess bestämde jag mig faktiskt för att kolla på film. Jag tar sällen det initiativet själv utan jag ser oftas filmer tillsammans med någon. Men nepp, såg den själv den här gången. Kollade på The Perks Of Being A Wallflower och den var riktigt bra. Rekommenderar den verkligen om man känner att man inte riktigt passar in. Att man är utanför osv. Jag vet det för att jag har själv känt så. Att ingen älskar mig. Men nu mår jag faktiskt bra. Strunt samma! 
 
Ska nog skriva lite eller se om mina vänner vill ha mer hjälp. Nu när jag förstår lite mer tycker jag att det är roligt att greja med koder osv. Det blir så mycket enklare när man väl förstår!

Flash Mob

Jag har super tråkigt. Så jag bestämde mig för att kolla runt lite och jag hittade detta. Hur coolt är inte denna Flash Moben? Satt och var helt förstumma hela tiden. 
 

The Cup Song By The Hales

Ni måste verkligen se det här. The Cup Song har ju blivit väldigt populär efter att filmen Pitch Perfect kom och det är många som har hakat på trenden. Jag har ju själv skrivit om den här och att jag har övat då och då men det går väl inget vidare för mig! Nu är det så att en tjej i min klass - vi är riktigt bra vänner - och tre andra i vår paralellklass har gjort en video. De är riktigt duktiga och jag blev riktigt impad när jag såg detta.
 
 

Lördag

Idag känner jag mig halvdöd. Kvällen blev som förväntad. Min styvpappa och jag hamnade i soffan och kollade på film, fast med nötter istället för popcorn. Båda filmerna var ganska sega så man vart trött när man gick och lade sig. 
 
Nu ligger jag här i soffan och känner mig jätteseg. Ska kanske röra mig inåt stan och kolla om jag kan få tag på lite grejer. Fast jag vill inte slösa på mina pengar innan London. Decisions, decisions. Men det kanske blir av imorgon också, eller så ska jag ringa butiken. Skitsamma, det kommer bli av i alla fall! 
 
Nu ska jag nog ta och laga lite mat till mig själv och sedan fortsätta att skriva, eller fixa designer!

21.01

Sitter just nu och hjälper en vän med hennes blogg, design, header, etc. Jag är inte så där värst duktig men jag försöker i alla fall. Förutom kände jag att jag var trött på att ha fett hår och sitta i sängen och tycka synd om mig, så jag lade mig i badet. Det var riktigt skönt. Har även slängt i mig massor med mat, vilket inte alls var smart. Orkar inte äta mina nötter nu heller. Suck. Men kvällen har vart bättre än dagen i alla fall. Ska förmodligen försöka fortsätta med designen eller sätta mig och spela något på datorn, får se!

Fredag

Ligger i sängen. Blev tyvärr ingen skola idag för mig. Hade fortfarande ont i huvudet imorse så nepp. Lyckades laga både min middag igår och min brunch idag! Vuxen poäng. Men min huvudvärk är fortfarande kvar, och så gör mitt käkben fortfarande ont. Vill ha mer te men är rädd att te påsarna ska ta slut innan London. Vilket de inte får göra. Jag vill ju liksom inte be mormor skicka massor och sedan tar hennes slut. Jaja, skit samma!
 
Har ingen aning om vad ska göra faktiskt. Blir bara jag och min styvpappa hemma ikväll, vi kommer väl antagligen slöa i soffan och kolla på film med varsin popcorn skål. Åh, det lät skönt! Fast, jag får ju inte äta popcorn fören imorn. Får väl bli frukt eller grönsaker då...
 
Hoppas att Du har haft en bra dag i alla fall. Nu ska jag kolla runt lite mer, och sedan får jag se. 

"Drömkille"

Oj, den var svår, verkligen! Jag har faktiskt ingen aning hur min drömkille skulle se ut. Utseende är inget för mig. Visst det kan ju vara ett plus men personligheten är allt för mig! Jag var tillsammans med en kille som många inte alls ansåg vara "snygg" men för mig var han allt. Men det är verkligen viktigt att han är rolig. Han måste kunna få mig att skratta. Man kan liksom inte vara en tråkmåns men man behöver inte heller vara världens komiker. Lite humor måste man ju ha. 
 
Han ska förstå mig och inte driva med mig hela tiden. Alltså ibland funkar ju men han får inte vara nedlåtande åt mina intressen hela tiden. 
 
Jag vill att man ska kunna vara öppen. Inte vara rädd för att hålla något tillbaka och inte vara rädd för att den andra ska skratta åt det. Jag vill att man ska kunna vara som bästa vänner. Jag hade en kille som jag kunde berätta allt för och han gav mig råd om jag hade problem. Dessutom skyddade han mig väldigt ofta. Så vill jag liksom ha det. 
 
Man ska inte vara blyga runt varandra. Jag är ganska blyg av mig inom förhållande och jag vill helst att min kille ska vara lite framåt. Om han är mer framåt vågar jag öppna upp mitt "skal" lite också. Så det är liksom vad som behövs. Ganska vanliga krav antar jag. Ingen aning. Men personligheten är det som jag går mest efter. 

... Om Mig

 
 
 
  1. Jag biter jätteofta på mina naglar, även fast jag tycker det är äckligt.
  2. När jag gör mina läxor tar det ofta jättelångt tid för jag blir ofta uttråkad.
  3. Även om jag älskar mjukisbyxor har jag inte haft på mig det en enda dag i hela nian förutom på idrotten.
  4. När jag väl börjar gilla en artist kan jag sitta i flera månader och vara helt “besatt” av de.
  5. Jag har jättelätt för att drömma mig bort.
  6. Min fantasi är stor men när jag väl ska börja skriva blir det jättetråkigt.
  7. Jag älskar att läsa men jag måste “komma in” i en bok för att bli fast.
  8. Jag har jättelätt för att lova mig själv saker men gör det ändå inte.
  9. Jag är superlat och orkar knappt gå mellan mamma och pappa även om det bara är typ 100 meter
  10. Jag är lite uppmärksamhetsberoende. Om ingen lyssnar på mig kan jag bli ganska frustrerad.

Torsdag

Vaknade första gången vid sex och jag kände med en gång att jag hade migrän igen. Valde att inte gå upp och gick upp en timma senare. Vart väldigt seg hela morgon. Åkte dock till skolan och var med på matteprovet, som för övrigt gick hyffsat bra. Matte är en utav mina starka ämnen! Ja, i alla fall efter det väntade jag på att mamma skulle ringa mig så att jag kunde gå hem, vilket jag gjorde tillslut. När jag kom innan för dörren hemma trodde jag att jag skulle frysa fast, så himla kallt ute. Men jag fick i mig lite mat och det kom ett brev på posten, från mormor. Hon hade skickat tio påsar te till mig! Eftersom att mina var slut och jag skulle inte klara mig tills vi kom till London! Men hon är absolut bäst. 
 
Jag råkade somna om dessutom, det gick liksom inte att hålla sig vaken med den värken. Egentligen skulle jag gått på öppet hus idag men det gick verkligen inte. Nu känner jag mig dock lite piggare efter värktabletten. Mamma tror att jag kan ha fått det på grund av min käke, och pappa tror att det är för att jag inte fått i mig vitaminer. Jag tror att det är en blandning av de båda, faktiskt. Men, men. Det är som det är. Jag hoppas att jag lyckas dra mig själv ur sängen i morgon bitti bara. Vill inte ha massa onödig frånvaro denna termin!

Tattoes

Åh, jag har suktat efter en tatuering jättelänge! Har planerat flera stycken som jag vill ha. Jag är en sådan person som måste ha en meningsfull tatuering, annars känns det meningslöst. Tycker det är ganska opersonligt om man bara gör de för skojs skull! Men jag tycker det är så himla snyggt. 

"Bästa Jag Har Vart Med Om"

Ingen aning faktist. Finns så mycket roligt men jag har glömt av lite av det! 
 
1. Att träffa One Direction var ju självklart en av sakerna som har vart det absolut roligaste. Trodde liksom att det skulle komma några få fans men det kom upp mot 1000 skulle jag tro. Men jag har i alla fall träffat de två dagar i oktober 2011! 
 
 
2. London resan i april förra året! Så himla underbart att bara få lämna Sverige under påsklovet och få leva livet lite. Det var även första gången som jag faktiskt "bodde" i London. Annars har jag bara bott utanför och åkt in. Jag och farmor åkte ju dit och första dagen vi kom dit var jag iväg och såg Cher Lloyd med min pappas kusin. Så himla underbart! Spenderade min födelsedag där då vi åt på Nandos och sedan såg Lejonkungen! 
 
3. Att få tag i biljetter till olika tillfällen är också en stor sak för mig! Jag kommer ihåg när jag fick tag i biljetter till One Directions konsert i London förra februari. (Nu är det även snart dags!) Det var första gången jag "tog tag" i det själv. Pappa hade sagt att jag kunde se de i London men inte fattade han att biljetterna skulle släppas så nära inpå. Jag sprang hem till mamma och köade, fick inga biljetter men sedan släppte de ett extra datum och då fick jag. En glad Louise ringde till Hannah och vi började genast planera (haha?). 
 
Sedan var det ju när Justin Bieber biljetterna skulle släppas. Då satt jag jättespänd, med Tre datorer igång. Vi fick inga biljetter och jag började storlipa. Men så släpptes en extra konsert och min styvpappa Skyndade sig ner till ett ticnet ombud och fick tag i skitbra biljetter, då grät jag igen...
 
Och så vart det One Direction i Stockholm också. Jag hade bett mamma att väcka mig si så där en halvtimma innan biljetterna skulle släppas så att jag kunde komma upp och vakna till liv. Hon väckte mig fyrtio minuter efter och sa att allt vart slut. Jag grät faktiskt inte utan jag sa "jaha, men jag har faktiskt träffat de och jag ska se de i London?" inte mer med det. Sedan fick min mamma syn på en sak på facebook och där stod det att biljetterna INTE var slut. Jag slängde mig på datorn, och gissa vad? Bakre parkett. Så himla grymt!!!!

Saker Jag Behöver Göra

Har typ ingenting att skriva om? Känns ganska tråkigt överhuvudtaget. Men det känns som om jag har så himla mycket saker som jag behöver ha gjort men jag orkar liksom inte. På min att göra lista just nu är i alla fall:
  • skriva lite
  • läsa lite i svenska boken
  • städa lite i mitt rum, så att det ser snyggare ut
Sedan har jag väl ingen direkt sak jag måste göra idag. Suck. 

Onsdag

Imorse när väckarklockan ringde så trodde jag faktistk att det var helg men jag insåg snabbt att det bara var onsdag. Vaknade allt för tidigt så jag hann faktiskt äta frukost och bestämma kläder i min egna takt. Min käke har även gjort ont hela dagen. Så redan imorse när jag åt fick jag jätteont varje gång jag tuggade. Men iallafall fick jag frysa otroligt mycket eftersom att det skulle ta en kvart innan bussen kom. Men hela dagen har vart både bra och seg. Hade en håltimma eftersom att min lärare vart sjuk i snart en vecka, men då passade jag på att kolla på ett Gossip Girl avsnitt. Kom hem för ett tag sedan och jag fryser fortfarande, av den anledningen ligger jag just nu ner krupen i min säng med datorn i knät. Ska inte ha något speciellt för mig ikväll faktiskt. Vila upp mig lite och så där!
 

Gangster Squad

Måste tipsa er om en film som jag såg i söndags! Gangster Squad heter den och den går just nu på bio. Filmen är baserad på en verklig historia och den utspelar sig några år efter andra världskriget i Los Angeles. En rik gangster vid namn Mickey Cohen härjar runt och styr och ställer precis som han själv vill. Polisen har börjat tröttna på honom men de vågar inte riktigt göra något mot honom. Polischefen kallar in John O'Mara och han ber honom att ta hand om Cohen. Detta kommer med andra ord bli riktigt svårt för honom! 
 
Filmen var riktigt bra tycker jag. Gillar du action och blodiga scener är detta en film för dig! Jag blev dock äcklad/rädd under tre scener och en av de var jag faktiskt tvungen att kolla bort. Annars hade jag nog drömt mardrömmar! Men jag rekommenderar den verkligen. Filmen är dock från femton årsgräns på bio!
 
Några av skådespelarna är: Sean Penn, Josh Brolin, Ryan Gosling och Emma Stone

Beslutsångest

Ska nog ta och gå och lägga mig snart. Kommer väl vara vaken till tre men jag kan i alla fall gå och lägga mig. Annars kommer jag sitta med datorn hela natten. Brukar vara ganska så bra på det! Nu kan jag typ inte sluta ta på mitt hår heller. Älskar när det är så där underbart lent. Jag är lite weird, jag vet. Har suttit och lyssnat på musik sedan släktingarna åkte härifrån. Så mysigt med min skrikiga kusin. Hon pratar på, även om ingen fattar. Skruttisen. Dessutom sitter jag och tänker på min framtid, som vanligt. Ska börja ändra på lite saker redan imorgon. Har planer inför helgen och allt möjligt. Ska även prata lite med mamma imorgon om lite större saker som kan påverka mig väldigt mycket. Vill inte skriva ut något om det fören det är spikat att det verkligen händer. Det enda jag kan säga är att det är Stort. Har beslut ångest om massor utav saker och mitt huvud sprängs väl snart, skulle jag tro. Jag får väl ta allt dag för dag och se vad som händer. 

Mammas överraskning!

Sitter just nu i soffan bredvid födelsedagsbarnet. Hon hade ingen aning om att jag, mormor, min morbror, hans tjej och att min kusin skulle rusa in genom dörren. Så jag har lyckats, återigen! Är knappt trött och inte hungrig heller för den delen, men jag måste nog äta lite. Ska nog fortsätta med önskerubrikerna imorgon skulle jag tro, har redan gjort en om mamma ju!

Ingen skola?

Herregud, vilken rörig dag det har vart! Vaknade runt åtta och blev superstressad. Men jag fick reda på att två lektioner var inställda så jag skulle bara ha en och den börjar 13.50. Så jag tog det lugnt och somnade om. Pappa väckte mig sedan runt tolv och då blev jag stressad igen så jag slängde mig in i duschen, fixade mig åt och sminkade mig. Sedan precis innan jag ska gå får jag reda på att även den läraren var sjuk och att det inte fanns någon vikarie. Så jag har inte vart i skolan idag. Känns jättekonstig att jag inte har vart där. Men men. Man får väl se det som en slags ledig dag bara! 

Min Mamma

Min mamma är en person som jag alltid har kunnat se upp till. Jag förstår att det måste vart svårt att vara såpass ung och få ett så krävande barn, för det var jag. Hon är någon jag kan vända mig till om jag får problem eller om jag inte vet vad jag ska göra. Jag berättar typ allt för henne. Egentligen ser jag inte henne som min mamma utan mer som min storasyster. Fast jag kan gränserna. Hon är den som vet allt om mig. Min bästavän. Vi har nog ett så starkt band för att hon är så ung, antar jag. Hon förstår mig liksom på ett sätt som ingen annan gör. Mamma vet precis på vilket humör jag är när jag beter mig på vissa sätt. Min mamma är min bästa vän och det hoppas jag att hon kommer vara, resten av livet. Och idag blir hon 37 år gammal. Grattis världens bästa mamma!
 

Söndag

Vaknade skitsent idag, ett. Gick ut med hunden och gjorde sedan min läsläxa. Gick bra eftersom att jag nästan var klar. Sedan åkte jag och pappa som vanligt och handlade. Fick med mig ett tv-spel till mig själv som jag nog ska börja spela nästa gång jag kommer hit, känns lite onödigt ikväll. Har fixat lite saker på datorn sedan jag kom hem. Vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Kanske kolla lite videor, gilla bilder på weheartit eller reblogga saker på tumblr. Ja, nu vet ni. Alltså inte så mycket!
 
Förresten, vill Du att jag ska lägga ut min cover som jag gjorde igår? Säg till i så fall!

Önskerubriker

Jag har sett att många har börjat med detta så jag tänkte "varför inte?". Du kan alltså skriva som en kommentar vad just Du vill att jag ska prata om. Smart va? Då får du också läsa som du faktiskt vill läsa! T.ex. "vad har du i din handväska?" eller "vad är din högsta dröm?"

Lördag

Tjaba tjena! Idag har väl vart en ganska så lugn dag skulle jag säga. Vaknade sent och gick ut med hunden. Sedan åkte jag och pappa iväg och kollade i lite affärer, en vanlig lördag för oss. Sedan åkte vi hem och åt. Lade oss på golvet och lyckades somna, surprise! Vi är experter på det. Han, jag och hunden "låg som sillar" på golvet nedanför soffan. Nu sitter jag här helt ensam. Har kollat på Pitch Perfect, P3 Guldgalan, övat på The Cup Song, spelat in en cover till Youtube och inte gjort så mycket mer faktikt. Ska nog sätta på ett Gossip Girl avsnitt och försöka sova. Eller äta. Har inte ätit på jättelänge!

www.louiseburgos.tumblr.com


Sjukling

Nu börjar jag bli trött och jag ska gå och lägga mig. Om det blir i vardagsrummet eller i sängen vet jag inte. Kroppen gör ganska ont just nu också. Jag hatar att bli sjuk. Måste verkligen få ett bättre imunförsvar, fort. Men jag har bestämt mig för att vara i skolan varje dag och vara närvarande varje lektion, förutom när jag åker bort då! I alla fall ingen ogiltlig frånvaro. Och nu har jag börjat snörra in på något annat än de jag egentligen skulle skriva... Och jag kanske fixar lite med bloggen imorgon. Det beror på hur mycket "fritid" jag har. Godnatt eller som jag och mina kompisar säger gosnatt!

Fredag

Wow, vilken dag! Imorse när jag vaknade ville jag verkligen Inte lämna min säng. Den var så där perfekt mjuk och bara så himla mysig. Satt i ett möte i en timmas tid det första jag gjorde när jag kom till skolan. Var helt okej faktiskt. Briljerade under So lektion med mina Anastasia kunskaper, nej, skojar bara! Men ganska många blev förvånade att jag kunde det. Idrotten var jag hyffsat nöjd med! Så fort jag kom hem duschade jag och sedan lyckades jag somna, på golvet, i vardagsrummet. Ja, men det var jättebekvämt faktiskt! 
 
Nu ska jag resa mig upp, gå ut på promenad med hunden och sedan fixa lite här hemma. Har blivit jätteseg och tror att jag är på väg att bli sjuk. Jag som älskar att stanna hemma, så perfekt tajmat nu med helgen. Och jag har nedräkning för lovet och Londonresan, längtar ihjäl mig!!

Plugg

Har inte bloggar på hela dagen. Imorse var jag för trött och mitt internet är verkligen dåligt i skolan! Kom hem runt tre tror jag och jag råkade somna i soffan. Skulle egentligen bara mysa med hunden men nej. Efter att jag vakna har jag i stort sätt pluggat. Har inlämning imorgon och jag kommer väl i stort sätt sitta här hela natten, skulle jag tro. Ibland blir jag så trött på mig själv, verkligen. Skärpning.


Modig

Ligger nu i min säng efter en riktigt skön dusch. Tvn är på och jag är i stort sätt redo för att sova! Men jag känner mig så himla pigg och klockan bara tickar på. Och jag funderar på. Vågar jag, vågar jag inte? Jag tror att jag är så himla modig hela tiden, men jag tvekar ganska mycket på mig själv också! Men nu ska jag vara modig. Jag känner att jag måste det! Annars kommer jag aldrig göra någonting. 
 
Ligger i mina adidasbyxor och min One Direction hood. Så himla skönt! Byxorna är världens bästa mjukisbyxor! Helt seriöst alltså. Köpte de när jag gick på Änglagårdskolan och efter det har jag det oftast på mig om jag ska ha mjukis. Bästa!
 
Men yup. Ska väl försöka sova nu, antar jag. Även fast jag inte vill. Natti!

FIFA och försvunnen katt

Sitter just nu i vardagsrummet och gör ingenting. Pappa och jag spelade en massor utav FIFA i x antal efter att jag kom hem. Gick både bra och dåligt.
Men men.

Fick reda på att min katt försvann igår. Eller Han är ju mammas katt och hans bror är min. Men som sagt försvann han men återfanns imorse. Kan inte ens tänka på hur mycket han måste ha frusit i natt. Min lilla plutt.

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och ta hand om mig själv!


Håltimma

Sitter just nu i skolan. Kollar när de andra spelar fotboll med en liten plastmugg. Vi har ingen spanska eftersom att läraren är sjuk och vi inte har någon vikarie. Kul när jag satt igår och pluggade hårt på läxan...

Men ja, har inte så mycket att göra just nu. Ska nog öva mer på "The Cup Song" tror jag. We'll see.


Min kväll

Ligger just nu i min säng och har inte så där värst mycket att göra. Funderar på vad man ska hitta på lite smått. För det mesta tänker jag väl mest på framtiden. På London resan, vad jag ska hitta på under påsklovet, om jag ska åka till London under sommaren eller inte och vilket gymnasium som jag går på om åtta månader. Det är liksom lite smått läskigt alltihop. Jag vill veta nu, nu, nu!!!
 
Men snart ska jag nog sätta på tvn och kolla på Hollywood Fruar. Mitt och mammas program! Och efter det tar jag nog en varm dusch och sedan ska jag krypa ner i sängen. Ögonlocken är så tunga nu så jag vet inte vad! Men nu ska jag allt fixa mig själv en kopp varm choklad och mysa med hunden!

Tisdag

Åh, gud. Ögonen ramlar snart ihop på mig. Är verkligen trött. Men idag har det väl inte hänt så där jättemycket. Det som har vart mest intressant har vart att vi ska dansa på idrotten och min grupp fick Gangnam Style. Jag kommer skratta genom hela uppvisningen, får väl se hur det går. Sedan har jag även försökt att lära mig "The Cup Song". Än så länge är det bara rörelserna och imorgon hade jag tänkt att börja öva med sång också! 
 
Ja, sedan när jag kom hem spelade jag och pappa lite Fifa och det gick inte alls bra för mig idag! Har även pressat massa apelsiner så att vi ska kunna ha lite i alla fall till frukost den närmsta veckan, så himla gott! Åt också en riktigt god middag och efteråt var jag så duktig att jag faktiskt diskade. Ville egentligen inte men det fick bli så ändå! Nu är jag precis klar med min spanska. Idag gick det faktiskt hyffsat bra och jag känner att jag vill ge gärnet detta år!

Trött.

Igår efter skolan gick jag som vanligt till kyrkan. Var både bra och dåligt, om vi säger det så. Åkte sedan hem till mamma och packade i ordning mina saker sedan gick jag till pappa. Han och jag satt ett tag och spelade FIFA, endast för att han sa att jag inte vågade. Tog även en kort promenad med honom och det var jätteskönt!

Nu sitter jag på spårvagnen på väg till skolan och jag är über trött. Jag vill bara åka hem och lägga mig och sova! Dessutom har jag en ganska så lång dag idag. Men jag klarar det nog.


On my way

Okej, nu ska jag göra en sak jag inte gjort på länge. Blogga från mobilen! Jag har inte gjort det på ett tag eftersom att inläggen inte blir lika fina, enligt mig själv då. Men nu hade jag tänkt att göra det.

Just nu sitter jag på bussen. Började fem över nio idag och sedan hade jag lång håltimma så jag passade på att åka hem och äta lunch hemma. Blev dock bara hemma i en timma eftersom att det tar ett litet tag för mig att komma till och från skolan. Så nu sitter jag här på bussen och filosoferar. Haha, nej men jag sitter här längst bak och tänker för mig själv.


How To Love - Lil Wayne

 

Feber

Jag kan inte sova. Ligger i min säng med feber och jag har försökt sova ett tag nu. Får se om jag får lite sömn i natt, förhoppningsvis. Hatar att få feber precis nu när skolan har börjat. Lika bra att få det på helger eller lov, men bara inte nu! Men jag har tagit en Aspirin och ska försöka att blunda. Kanske sätter på Mamma Mia och somnar till den. Ett bra tag sedan jag såg den. Jo, så gör jag allt! 

Utvilad

Jaha, idag har det inte direkt hänt sådär jättemycket. Har känt mig lite smått sjuk så jag valde att spenadera min dag hemma. Har vart jätteskönt med en lugn helg nu innan skolan drar igång på riktigt och jag har verkligen vilat ut mig! Duschen idag gjorde även susen och nu är mitt hår jättelent. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom att jag vill vara utvilad inför imorgon, lång dag! Ska i alla fall lägga mig i sängen och antingen kolla på tv eller på en film. We'll see. Godnatt! 

What About Us - The Saturdays

 

Människor som letar bråk

Jag har tänkt på en sak ganska länge. Folk som letar efter bråk. Så fort de får chansen så triggar de andra människor till att börja bråka istället för att bara lösa det. Så himla onödigt att hålla på så. Omoget också för den delen. Du kan bli omogen på två olika sätt. Ett bra och ett dåligt. Men att starta bråk tycker jag inte leder någonstans så varför är det ens nödvändigt att göra det? Jag tycker att man ska välja vem du bråkar med och inte göra det för skojs skull!

Nytt

Igår åkte jag och mamma som sagt och handlade. Vi hade bestämt oss för att köpa ett par skor men det blev lite mer! Nämligen även ett topp från Kappahl som vi fick till ett riktigt bra pris.
 
Tröjan kostar från första början 249:- men fick den endast från 75:-
 
Skorna var över min normala prisgräns och kostade 499:- men eftersom att mamma köpte gick jag med på det (hihi)!
 
Boots

Skriva

Har stirrat på ett tomt inlägg ett tag utan att veta vad jag ska skriva. Ibland kliar det i fingrarna på mig och ibland är hela huvudet tomt. Känns som att jag skriver samma saker om och om igen. Varför har jag det så? Vissa kommer bara på massa saker de kan skriva om, men inte jag. Jag vill vara en sådan person som kommer på hundra saker och har överflöd. Oftast när jag kommer på saker kan jag inte skriva ner de heller, då blir det bara svårare. Har jag verkligen alltid lust att skriva? Både ja och nej på den fronten. Jag vill bli bättre också. Kunna formulera jag mig enklare och inte använda samma ord hela tiden! Ibland är det bara för mycket. Allting. Har författare det så himla lätt? Jag vet faktiskt inte. Inte har jag i alla fall det. 

Hur mår jag?

Anledningar. Jo, jag brukar vara ganska bra på att komma på de. Varför jag inte ska gå utanför dörren. Varför jag inte ska blogga. Varför jag inte ska träna. Varför jag inte ska läsa. Osv. Men igår mådde jag väl inte så direkt bra. Var mer åt kvällen då det bara sa PANG så mådde jag jättedåligt. Men det löste sig ganska bra eftersom att mamma tog hand om mig! 
 
Men igår efter skolan åkte jag hem och började fixa med mitt gymnasieval. Jag funderar fram och tillbaka ifall det finns en linje som jag inte vet om som jag kanske skulle passa bättre på. Jätteirriterande nu när det är slutrushen. Men jag har i alla fall ett nytt möte med min studie och yrkesvägledare nästa vecka så jag ska prata med henne! 
 
Men nu mår jag bättre än vad jag gjorde igår! Har gjort en läxa som ska vara klar till torsdag så det kändes faktiskt riktigt bra! Ska försöka fixa en till redan imorgon så är det ännu lugnare, just nu i alla fall! Får se om jag lugnat ner mig mer snart över allt stress som håller på just nu...

Pretend It's OK - Little Mix

 

Drömresemål

Bahamas
Jo, jag har liksom snöat in på Bahamas ett bra tag. Det verkar så himla underbart där och vattnet är jättevackert! Dessutom har de Atlantis och jag skulle göra vad som helst bara för att få bo där!
 
Burgos
Det finns faktiskt en stad som heter så! Den ligger i norra Spanien. Jag vill mest dit för att min släkt förmodligen kom därifrån från början (därav vårt efternamn!) Jag och farmor hade tänkt åka dit men vi kom in på Cypern istället. Men jag hade verkligen tyckt att det hade vart coolt att åka dit!
 
L.A.
Vem vill liksom inte dit? Har drömt om det enda sedan pappa åkte dit och jag tyvärr inte fick följa med. Staden verkar helt otrolig och atmosfären där är nog helt annorlunda än vad den är i lilla Göteborg? Och jag vill verkligen gå på Walk Of Fame och vara vid Hollywood skylten, så grymt coolt!
 
New York
The big apple... Ja, vad ska man säga? Tänk att få shoppa i New York. Vara i Central Park, se Empire State Building, ja jag drömmer mig bort ganska mycket! Men staden säger ju liksom allt genom bara namnet! Många tv-serier är ju även inspelade där så det hade vart coolt att se dom gatorna!
 
Paris
The city of Love! Jag har faktiskt var i Frankrike två gånger men aldrig i själva Paris. Det är också ett ställe som jag alltid velat åka till. Förhoppningsvis blir det någon gång i livet, när vet jag inte!

Nytt

Nu har jag fått i mig mat (som förövrigt var jättegod!) och degat lite i soffan. Jag har även fått pratat med min mormor och det är lika kul varje gång. Helt ärligt är hon och min mamma mina bästa vänner! Mamma och jag kollade runt lite på internet på olika shopping sidor och lite annat. När lyxfällan väl började kände jag att jag ville in på mitt rum igen, hihi.
 
Ser ni att jag ändrat på desigen också? Snart ska jag fixa ny header och ändra lite mera saker på desingen. Vad tror ni? Tror ni att det blir bra? Jag hoppas så i alla fall! Nu ska jag antagligen duscha eller kolla mera Gossip Girl. Vet inte vilken ordning det blir!

Resor

Jag är så otroligt trött på allt grått i Sverige just nu. En chartersemester skulle inte alls sitta helt fel nu, eller under sportlovet eller så! Dessutom vill jag ut och resa, nu, nu, nu! Det är nog mer på senare år som jag har blivit en resmänniska. När jag drog på camping semester i två veckor (tror jag det var!) så ville jag väl inte riktigt. Har mer vart en person som hällre ligger och slappar i sängen. Men nu är när jag är äldre uppskattar jag nog saker mer och jag kan bli iväg släppt själv. Till exempel när jag var i Stockholm hösten '11 så hittade jag själv in till stan och inne i själva stan. Det är faktiskt inte alls många som gör det! Jag hittar till och med lite i London. Skulle jag åkt till samma ställe som jag var i Cypern så skulle jag förmodligen också hitta. Mitt lokalsinne är grymt. Men tillbaka till ämnet. Jag verkligen älskar att resa och om jag fick bestämma skulle jag rest varje dag! 

Lagom

Äntligen hemma, eller vad man nu säger! Kom hem för ett litet tag sedan. Skolan var väl sådär lagom bra och lagom dålig. Började åtta och slutade halv tre, suck! Nu ska jag krypa ner under täcket, lägga datorn i knät, dricka te och kolla på Gossip Girl. Vi får se vart dagen tar mig. Jag vet inte riktigt ännu. Har enorm lust att sova, men det blir inte fören ikväll!

Plugga utomlands?

Åh, jag har vart inne och snurrat på en utomlands studie i ungefär två årstid, om inte mer! Nu när jag åkt fram och tillbaka mellan Göteborg och London så känner jag verkligen att jag vill vara i London under en längre period och sedan kunna ha möjligheten att komma hem. Men om man bestämmer sig för att åka som utbytesstudent så är det ju inte säkert att man hamnar just i London, vilket är typ det enda valet för mig. Jag vill känna att jag har familj som jag kan vända mig till om jag har hemlängtan, vilket jag förmodligen jag inte kan om jag hamnar i typ Skottland? Men det finns möjligheter att gå på den svenska skolan i London men då måste jag ju bo hos en släkting och en vårdnadshavare måste ha hand om mig, om vi säger det så. Allt är bara så himla svårt nu med gymnasievalet och jag känner att jag vill gå och lägga mig och vakna upp när allt är över och ha allt klart för mig då!
 
Men jag ska ta och prata med min studie och yrkesvägledare och se om det finns en skola i Göteborg som erbjuder typ ett litet tag utomlands, för det vet jag att det finns i Stockholm! 

Skolan

Idag började alltså skolan för min del. Turligt nog vaknade jag runt halv sju självmant så jag fick ligga kvar i sängen, precis som jag gillar! Men jag kom iallafall iväg och eftersom att jag var ganska trött blev jag ganska så sur så fort mamma öppnade munnen (förlåt!). Men idag har det känts som att jag är en helt ny person. Jag vet inte varför, jag har bara haft den känslan. 
 
Hade tänkt att även träna lite idag (utomhus) men vädret är inte alls på min sida så det får bli en annan dag istället. Jag har precis fått i mig lite mat och jag ska förmodligen kolla ett avsnitt av Gossip Girl nu. Eller så ska jag sätta mig och skriva lite, vi får se helt enkelt!

Igår

Åkte in runt tolv till innerstan och mötte upp Hannah. Vi sprang runt och shoppade lite och sedan tog vi en lunch eftersom att vi inte ätit något innan. Efter maten mötte vi upp ytterliggare en kompis och så köpte vi ännu mera saker. Slutade i stort sätt att jag fick med mig en tröja, en väska och lite smink + mammas födelsedagspresent. Jag kom hem runt klockan fem och då bokade vi äntligen London biljetterna! Vart ganska trött så jag gick faktiskt och lade mig redan halv nio och så somnade jag exakt klockan nio. 

The Hobbit

Igår drog jag, min pappa och hans tjej på bio för att se Hobbit. Jag var förövrigt ganska trött och väldigt skeptisk för 
  1. att gå på bio
  2. bion skulle vara tre timmar lång
  3. filmen är baserad på sagan om ringen triologin
Men jag gick iallafall! Där satt jag i tre timmar och frös rumpan av mig och jag var nära på att somna flera gånger men jag höll mig vaken. Biljetterna kostade liksom 170:- styck! Men ibland var filmen otroligt tråkig och den kändes inte seriös. Men ibland gjorde den liksom intryck och jag blev till och med så rädd att jag var tvungen att blunda (jag gillar inte när saker bara hoppar fram ur intet!). Men höjdpunkten var väl Gollum? 
 
Helt ärligt så tycker jag att man ska gå och se den själv och få sin egna uppfattning om den. Den är ganska svår att bedömma tycker jag!

Kiss You - One Direction

För mig är det här deras bästa video hitills. Jag har suttit och skrattat åt deras humor i snart en halvtimma. Killarna ser ut att verkligen njuta av det här och jag kan knappt bärga mig 45 dagar till innan jag får se dom återigen i min favorit stad!!!
 

Tips

Okej, så jag tänkte tipsa lite serier som är ganska så populära just nu, eller som har vart!
 
Pretty Little Liars
Okej, ingen har väl undgått att få höra om denna serien. Jag har om den dagligen från mina underbara vänner som bara maler på om hur underbara alla karaktärerna är! Första säsongen gick här i Sverige men de visar den tyvärr inte längre (tror jag inte iallafall!). Serien handlar om några High School elever som blivit av med en vän och då börjar den här personen, som kallar sig själv för A, att lämna lappar och på ett sätt "terrorisera" ungdomarna.  Så om ni känner för lite spänningen så rekommenderar jag verkligen den här!
 
Gossip Girl
Kära, Gossip Girl! Serien har precis tagit slut, för gott, och jag tror att ganska många även har hört om den här serien. Serien utspelar sig på Manhattan med några ungdomar (både "rika" och "fattiga") försöker ta sig genom dagen och vara så populär som möjligt, det blir inte lättare när en hemsida uppdaterar nästan allt om deras liv! Jag själv har sett serien och är helt förälskad i den! 
 
Sex And The City
Den här serien är lite och mer utmanade men jag tycker fortfarande att den är grymt bra! Även denna serien utspelar sig i storstan New York City och det är fyra bästa vänner som försöker ta sig genom vardagen och göra det bästa utav livet.
 
Om ni har förslag får ni gärna tipsa mig! 

Skoldags? Nej, tack!

Just nu är det nog ganska många barn och ungdomar i Sverige som är tillbaka i skolbänken, men inte jag! Nej, jag börjar inte fören på onsdag vilket jag uppskattar väldigt mycket! Men jag har ändå vart vaken x antal timmar. Somnade nämligen ganska tidigt igår eftermiddagen och jag har sovit i ungefär tolv timmar. Men det känns som att jag gör så här varje jullov. Det gjorde jag iallafall förra året. Men, men. Igår vart jag iväg och handlade lite som var nödvändigt att ha hemma. Ja, det behövs också!
 
Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Kanske fortsätta att ligga i min underbart sköna säng och drömma mig bort till detta årets planerade resor? Det blir nog ganska bra! 

Mys på stan

Igår bestämde jag och Jacqueline oss för att åka iväg och ta en fika! Så vi träffades och vi fick gå till två olika fik för att sedan komma till ett tredje där det faktiskt fanns plats. Jag vet inte riktigt hur länge som vi faktiskt satt där. Men det vart jätteskönt att få pratat av sig efter att ha suttit instängd i flera dagar. Efter det bestämde vi oss för att ta en promenad inne i stan och det resulterade i att vi båda bara gick och gäspa så vi åkte hem istället. Så fort jag kom hem tvärsomnade jag! Kommer inte ens ihåg att jag lade mig i sängen? Men så jag sov typ tio timmar och sedan vaknade jag då tre inatt! Jag har vart vaken sedan dess och kännt mig allmänt hängig, som vanligt.
 
Men jag tror jag ska gå och ta huvudvärks tablett och lite vitaminer så att jag förhoppningsvis blir piggare. 

Min bebis

Var nyss ute med hunden. Vet ni vad som stör mig otroligt mycket? Folk som dömmer! Bara för att min hund är en kamphund betyder inte det att han är farlig? Han är världens snällaste och så himla gullig. Visst, han kanske drar i kopplet osv och är lite jobbig ibland men han är inte farlig. När vi busar så naffsar han lite men det gör andra hundar också! En golden retriver kan vara farligare! Det beror helt och hållet på vem som är ägare. Aldrig att jag skulle träna honom till att bli farlig. Han är en helt vanlig familjehund som är väldigt snäll!

Vaken

Jag är galen. Klockan är halv sju, på jullovet och jag är vaken! Nej, men tv:n väckte mig och nu har jag vart vaken ett ganska så bra tag. Känns ganska onödigt att gå och lägga sig nu. Musiken i mina hörlurar är ganska så hög, för den delen också. Jag sitter typ och studsar upp och ner till musiken. Ska antligen göra något vettigt nu. Typ skriva av mig lite, tror jag!
 

Igår och idag

Blir så sur på mig själv. Jag har typ sovit bort alla dagarna den här veckan. Suck. Men imorgon blir det ändring på det ska ni se! 
 
Okej, så igår? Jag gjorde typ inte ett skit! Jag tror att jag och pappa kollade på någon film som gjorde att vi båda somna. Jo, så var det! Sherlock Holmes för att vara exakt. Nej, nej, nej! Så vart det inte alls ju? Vi kollade på en film efter frukosten så somnade jag! Sedan väckte pappa mig så åkte vi till Ikea och köpte en bäddmadrass till mig. Den är så himla skön! Sover skit skönt i den och du blir typ trött bara du sitter i sängen! 
 
Och idag så vaknade jag ganska sent efter att min hund väckte mig inatt så jag blev skit pigg. Men så somnade jag återigen när vi kollade på film. Kom hem för inte så länge sedan eftersom att jag åt på pappas jobb. Så himla gott med restaurang mat! Jag mår typ alltid bra efter att jag har ätit ute. Men nu ska jag väl kolla runt lite på internet och mysa med hunden innan jag ska sova. Idag blir det tidig sänggång med förhoppningsvis många sovtimmar!

Början på året

Okej, så jag inledde alltså mitt år med att bli sjuk. Vaknade typ runt tolv skulle jag tro och två timmar senare följde jag Barro till spårvagnen. Kom hem och då kände jag hur jag vart väldigt seg, jämfört med vanligt. Jag och pappa lade oss i soffan för att kolla på en film och BAM så sov jag? 
 
Ja, sedan igår då har jag antagligen haft feber, har haft magont, mått illa och jag har känt mig snurrig. Jag har även lyckats vända totalt på dygnet som vanligt. Men ja, är ju naturligvis ganska pigg just nu och jag börjar känna mig mycket bättre minus att jag har huvudvärk. 

Årsresumé del 2

Juli
Månaden började med att Spanien tog hem hela EM och min farmor ringde mig vid varje mål och vi firade vårt spanska blod. Mamma överraskade mig med biljetter till Madonna och jag blev helt till mig. Dock var det en besvikelse eftersom att hon kom ut ganska så sent på kvällen och hon var allmänt dryg mot publiken. Fick även tag i efterlängtade biljetter till Mr. Bieber och det är parkett! Spenderade ganska mycket tid ensam med hunden hemma i lägenheten även om det var varmt ute. Sommarjobbade även i farmors trädgård och det gjorde gott i fickan! Var iväg och kollade på Gothia invigningen med några vänner och deras lag. Kollade också på några matcher och stack iväg på två gothia discon tror jag, eller det kanske bara vart ett? OS startade och det kändes som att hela världen helt plötsligt var engelskmän? Hade min andra date med Jacqui och fick ett riktigt roligt samtal från mamma!
 
Augusti
Det första som hände var att jag färgade hela håret rött/lila/svart och jag blev riktigt nöjd. Samma dag åkte mamma, mormor och jag över till älskade England och vi levde loppan. Drog även med de in till London där vi åkte upp till norr och drack världens bästa milkshake. Senare mot kvällen åt vi även världens godast pizza. Kom hemoch var och åt en skitgod middag på Texas Long Horn och hade en grymkväll ute! Träffade min bebo för första gången på hela sommaren och som jag saknat henne! Vi var och såg Rix FM festivalen tillsammans med mina bebis Joanna och Cassie. Jag började nian och fick äntligen träffat Hannah efter en lååång sommar och vi tog massor utav bilder. Jag och Cassie drog den sista augusti till Stockholm och såg självaste Lady Gaga. Hon var så himla grym och hon behandlar verkligen sina fans bra! Om någon sagt att hon är dålig live, då blir jag arg för det ger henne inte alls rättvisa!
 
September
Vi begav oss hem från Stockholm och med en gång åkte jag iväg på ledarläger. Ångrar mig men ändå inte att jag åkte. Vart så otroligt trött men det vart kul ändå. Jag padlade kanot för första gången i mitt liv samtidigt som jag och Emelie skrek oss hesa under hela turen. Kom in i en ganska så jobbig period och jag var rädd att falla tillbaka till det jobbiga som fanns i sjuan. Farmor åkte över till England och kom hem med älskade Girlfriend parfymen! One Direction släppte nya låtar och livet började gå uppåt igen. Blev även ledare för kyrkan och insåg att det skulle bli en ganska så lång höst med sena måndagskvällar. 
 
Oktober
Började på min andra prao vilket var på ett café/restaurang som låg inne i stan. Besökte gymnasiemässan tillsammans med klassen vilket inte gjorde så mycket. Det vart mycket bättre framemot kvällen när jag gick med mamma och vi fick ta det i vår egna takt. Fick även klart för mig att den gymnasieskolan som jag vart ganska inriktad på inte längre vart så bra. Det blev också en releasefest för restaurang och jag hade grymt kul! Åkte på ett läger tillsammans med konfirmandrar och jag fick ge vissa en och en annan utskällning. Skolan tog förövrigt kol på mig och höstlovet som kom gjorde mig väldigt lycklig!
 
November
Blev inte så mycket bloggande för mig denna månaden. Vart iväg på ett museém tillsammans med skolan som vart skittråkig. Gick och såg den avslutande delen av Twilight tillsammans med mina fina Jacqui och Yomna. Vi lipade som aldrig förr och blev riktigt chockade över slutet. Började hänga i den gamla fritidsgården och hade skit kul! Skrev min första "Before I Die"-lista. Jag bokade för första gången en resa själv, vilka resulterade med att jag och farmor åkte över till London den sista november!

December
Kom hem efter en underbar helg i London tillsammans med farmor. Vi hann med både Nandos och shopping, vilket gjorde mig otroligt glad! Detta år deltog jag i Lucia tåget och en utav mina bästa vänner, Carro/Barro var självaste Lucia! Vart otroligt stolt över henne. Konfirmationen hade julavslutning och jag fick spela Jungfru Maria med typ hundra fusklappar som dessutom syntes, vilket inte var meningen! Ett kaosartad Göteborg var det som var på allas läppar under en tid men jag valde att ta avstånd från allt. Skolan slutade och mina betyg var så himla mycket bättre än vad de har vart tidigare. Julen smög sig sakta men säkert på oss och jag hade ingen julkänsla överhuvudtaget! Men på självaste julafton när Kalle Anka började kände jag att det äntligen var jul. Hela familjen var liksom samlad och jag försökte njuta av det så mycket som möjligt. Det vart tre stressiga dagar för mig men den 27 december fick jag alltså pusta ut! Dock blev det alldeles för länge och de höll i sig i två dagar till. Träffade lite vänner från klassen, bara för att umgås och det slutade med att vi sprang runt och svettades inne på en Laserdome arena! Spenderade nyår med Barro. Vi köpte pizza, massor utav chips och massor med cola. Hela kvällen/natten kollade vi typ bara på film och myste! Ett perfekt avslut på ett grymt år!



Gott nytt år!

Ville bara säga gott nytt år! Jag och Barro ligger här i soffan och är moraltstöd för hunden. Det har ekat som bara den eftersom att det är ganska många höga hus här och de är så tätt. Nu ska vi kolla några avsnitt av årets X Factor och sedan ska vi kolla filmen 2012 eftersom att vi faktiskt överlevde!!