A little trip for the weekend

Vet ni vad? Jag har gjort det igen! En spontan resa till England. Känns så himla underbart att åka tillbaka. Men jag blir bara borta över helgen och jag ska försöka att shoppa och kanske få syn på en o annan kändis. Så, just nu lyfter mitt plan. Sitter antagligen och tuggar sönder ett stackars tuggummi som snart inte kommer ha någon smak kvar. Jag har förmodligen en bok i min hand, och likaså min kära iPhone som inte kommer kunna användas hela helgen (PANIK!!). Anledning till det är att jag har barnlås på min mobil, vilket innebär att jag inte kommer ut på internet eller en telefonlinje! 
 
Men men. Det ska bli rackarns kul att få åka iväg med farmor igen. Speciellt till min favorit stad! Var där för bara tre månader sedan men hallå? Staden är ju för skön. Skulle ge min högra arm för att få flytta dit, vilket jag KOMMER göra någon gång i framtiden. Det har jag faktiskt bestämt. Och detta är inte som när jag ville flytta till USA. Det är en för stor sak och jag skulle inte kunna klara mig i en sekund där. I London har jag ändå släkt, puh! Men det blir förhoppningsvis lite uppdatering i helgen, om inte annat tidsinställda inlägg.
 

Huvudvärk och sandpapper

Med halsont beger jag mig till skolan. Känns som att jag har sandpapper i halsen. Jättekonstigt! Men, men. Hade sådan huvudvärk igår och enklast för mig att slippa den är att försöka sova bort den. Så fort jag fick i mig värktabletten somnade jag hyffsat snabbt och vaknade inte fören på kvällen. Därför blev det inget bloggande igår.

Idag vet jag inte vad dagen kommer bjuda på. Lektioner såklart men resten får vi se!


Before I die

Kan säga att jag har skrivkramp! Har suttit och skrivit en Before I Die-lista. Kom upp i närmare 80 saker men jag har inte kollat genom allt jag har i datorn ännu, men jag insåg att det blev ganska mycket. Ska försöka klara av allt, men vi får se! 
 
Funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Sitter och gäspar med jämna mellan rum och ögonlocket fälls snart ihop. Ibland kan det vara ganska skönt att lägga sig tidigt också! 

Let's start over

Halli hallå!
Blev tyvärr inte så mycket bloggande. Mest för att jag faktiskt inte gjorde så där jättemycket. Sitter just nu och väntar på maten, och gör läxor. Fryser som bara den gör jag också. Funderar på att koka lite te sedan efter maten, puh! Vart otroligt trött hela dagen. Var väl halvdöd lagom till no lektion, med huvudvärk också. Hade jag inte fått i mig huvudvärkstabletten så hade jag fått värsta mirgänen. Har inte fått något fall på länge, men det var ganska nära! Men nu kom min underbara mamma med en kopp te till mig. Gud, vad snäll hon är. 
 
Ska kanske ut på äventyr i helgen också. Så grymt taggad ifall det blir av eller inte! Man får ju hoppas, men om så måste jag plugga sten hårt hela veckan. SUGER!
 
(Och ni behöver inte stalka mig på Änglagårdskolan, går inte ens där!

Woop woop

Står just nu och väntar på spårvagn. Matte prov imorse, hann inte svara på de två sista frågorna vilket stör mig otroligt mycket! NO, Engelska glosorna gick prima och fick reda på att förra veckans resultat var alla rätt! Svenska gjorde vi ett oförberett Nationellt proc, som en slags förberedelse. Blev även klar med min bokrecension idag och jag fick B! Fatta hur glad jag blev! SO, ja, sedan läsning. Ganska skönt ändå!

Men som sagt väntar jag på spårvagnen. På en timma hann jag äta, städa, byta om, sminka om mig. Fattar inte hur jag hann men ja, skitsamma. Är i alla fall på väg till en fritidsgård som ligger ganska nära skolan. Har vart där typ tre torsdagar i rad nu. Vi har grymt kul varje gång också! Idag blir det lite annorlunda, så det ska bli kul.


Problem

Okej, nu blir jag nästan trött på att bo inne i stan. Helt meningslöst att göra det när skolan ligger en bit bort. Det är problem med spårvagnarna hela tiden. Man befinner sig liksom i Brunnsparken ibland upp mot tio minuter, och det är ingen överdrift! Just nu är jag faktiskt mest irriterad.

Men man får väl försöka göra något bra utav dagen i alla fall. Dessutom är det här min längsta dag. Åtta till närmare halv fyra. Inte okej!


Ikealand

Hoppsan sa! Insåg att jag kunde typ allt som behövdes pluggas så det blev inte så mycket mer det. Bestämde mig istället för att ta en väl förtjänad dusch och så gjorde jag. Min pappa bjöd på en väldigt god middag! Försökte att vinna biljetter till Swedish House Mafias konsert - bara för skojs skull - men det gick väl sådär. Kommer inte fram, men det kvittar. Det är inte inte direkt så att jag har varken pengar eller tid för att bege mig till Stockholm, även om jag skulle vilja. 
 
Vi bestämde oss hipp som happ att åka iväg till Ikea och spana in lite saker. Var helt hyper men Ikea är rena sömnpillret. Blev riktigt trött och vi gäspade nästan ikapp. Men fick en liten trevlig överraskning. Har fått en liten ny familjemedlem i London. Så himla gulligt! Ah, pluttis!
 
Men nu ligger jag i min säng och försöker trycka ur mig mina fantasier, som då ska in i novellen. Inte direkt lätt men ja, har jag nu gett mig in på detta får jag väl försöka att fortsätta? Men jag kommer i alla fall inte att byta till elvan fören efter klockan elva. Den film jag hatar mest och har gett mig min skräck för utomjordingar visas nämligen. Innan ska de självklart komma och säga att filmen är verklighetsbaserad? Tack för den! Den kanske inte är så jätteläskig men jag pallar NÄSTAN inte av Scary Movie. Okej, kanske en överdrift men jag har faktiskt tyckt att den var läskig. Då fattar ni nog? Däremot klarar jag av typ Harry Potter, Twilight, Hunger Games, etc. Blod har jag inga problem med, men skräckfilmer, nej tack!
 
Nu ska jag snart försöka sova tror jag. Vill komma upp hyffsat tidigt så jag kan fixa den frisyr jag planerat. I'm a weirdo, I know. 

Skola, skola, och ännu mera skola!

Men Gud, vilket blogg humör jag blev på! Har dock inte sådär jättemycket att skriva om, kul. Livet är väl som för alla andra nior. Skola, Skola, Skola. Om mindre än två veckor för jag hem mitt lösenord och jag kan börja söka till gymnasiet, crazy! Men ja, det händer väl knappast något i mitt privatliv. Allt kretsar mest runt skolan och kyrkan. Men jag försöker att ha så roligt som jag faktiskt bara kan. Dessutom förväntar jag mig faktiskt högre betyg gemfört med tidigare år. Har jobbat bort fem stycken F, vilket jag är stolt över att få bort. 
 
But anyway. Idag har väl dagen vart bra. Matte, Spanska, NO (Film, och jag typ dog av den), SO och Bild. Angående NO filmen så kollade vi på den senaste Alien filmen och jag vill bara säga det att jag är otroligt rädd för utomjordingar. Big, big no, no! De kan hålla sig utanför vår planet, jag vill inte ha de här! Bara, nej! Men nog om det! Blev ganska stolt över mig själv på bilden också, gick förvånandsvärt bra. 
 
Men nu måste jag plugga lite Engelska och sedan Matematik. Matten prioriterar jag inte just nu, den kan jag ganska bra. Så, ja. Ska dra fram ett block och plugga in mina Många glosor. Inte direkt det roligaste man kan göra, eller? Men det måste bara göras!
 

All these little things

WOHO! One Direction's nya singel från den senaste skivan är äntligen ute. Little Things skrevs av Mr. Ed Sheeran när han var bara 17 år. Låten handlar om en kille som berättar för sin flickvän att alla de brister som hon ser, de ser han inte. För honom gör de henne till den hon är och han älskar henne ändå. Låten har fått massa tjejer runt om i världen att faktiskt känna sig vackra. De nämner några av de bristerna jag känner men så fort jag lyssnar på låten så mår jag så himla mycket bättre. Videon är simpel. Inget spektakel. Bara killarna. En perfekt video till en sådan här låt.