Julklappar

Känner mig så otroligt lycklig. Även om livet inte är speciellt på topp så är jag ändå överlycklig. Man får se livet från den positiva sidan och älska det som är bra. Så som att jag faktiskt har ett bra liv, har två underbara föräldrar som älskar mig mer än allt annat på jorden. Jag har två fina fina husdjur. Samt, detta är det bästa, jag har redan fått julklappar, haha. Ja, jag fick de första i fredags redan! Nu kan ni börja skratta åt de töntiga, en One Direction-filt. Skratta på, men jag gillar den. Man kan aldrig få för mycket filtar och att det är One Direction på är inget minus. Spelar ingen roll att jag fyller 17 nästa år, jag kommer alltid vara kändisnörden. 
 
Sen så var jag nästan tvungen att ge mamma hennes julklapp för jag kände mig elak. Så hon fick Så Mycket Bättre-skivan. Hon blev överlycklig och spelade den med en gång. Senare på kvällen kunde hon inte hålla sig så hon sprang och hämtade två paket till (notera att min mamma köper typ 70 olika saker till mig varje år). Och jag fick en iPad. Började nästa gråta för att min mamma är så jävla bäst. Önskar mig aldrig sådana saker, för det är alldeles för dyrt. Men blev superglad. Sedan till det så var det ett svart skal med tangentbord. Hon känner mig för bra.
 
Och jag har en julstrumpa som alltid hänger vid min säng varje år, fick den för några årsedan av mormor så jag vill använda den. Imorse kom mamma in och sade att hon inte hade något så litet som fick plats i den. Så hon tog den och gick iväg. Hon kom tillbaka efter en liten stund med ett fykantigt paket och med en gång såg jag att det var en skiva. Och jag har bara önskat mig en skiva, Little Mix's nya. Sa att det var den och mamma är så kass på att ljuga så hon flinade som fasiken och jag slet upp mitt paket. Åh, mamma är bäst! 
 
Tjejerna i Little Mix, för er som inte vet
 

Torsdag

Jag sov länge idag. Och då menar jag det verkligen. Sov till halv två. Gick ändå och lade mig innan tio men kunde inte somna. Sjukt irriterande. Men jag har ju schemfridag idag, så det är skönt. Helt onödigt egentligen. Kunde lika väl haft julavslutning idag. 
 
Idag har jag inga direkta planer. Skall möta mamma tror jag, så att vi kan handla. Det är väl mest det. Har inga planer för hela veckan egentligen, förutom imorgon då pappisen fyller år. Älskar födelsedagar. Så mysigt. Känns som att alla i min familjs fyller år runt jul. Puh. Men vi är vana så. 
 
Nej, nu skall jag göra något. Antagligen gå igenom saker på datorn som jag har missat. Eller så skall jag kolla på någon film. 
 

Onsdag

Äntligen, äntligen, äntligen. Nu är det inget mer plugg för i år. Så himla sönt. Igår satt jag och kämpade med allt pluggande tills jag, halv tio gick och lade mig. Sov tio timmar inatt och kunde knappt sova fram tills att klockan ringde. Förutom att jag hade ett prov idag så kollade vi bara på film. Så jäkla onödigt egentligen. Men, men. Fick köpt julklappar idag också. Köper bara till pappa och mamma i år. Orkar inte stressa över att jag inte hittat något till en kompis eller så. Släktens presenter får mina föräldrar sköta. 
 
Så nu skall jag lägga mig och göra något med datorn antar jag. Känner mig redan trött så vi får se vad jag gör. Skall iallafall försöka att hålla mig vaken till tio. 
 

Wishlist 2013

Detta är några saker som jag önskar mig i jul. Nu tänker min mamma "what? vad snackar hon om?". Detta är saker som jag faktiskt inte har önskat mig från mina föräldrar. Det är liksom önsketänkade och jag måste nästa vara med själv och köpa detta för att det skall bli rätt. Nu tänker mamma "meh, litar hon inte på mig?". Självklart gör jag det men typ storlek på jackan samt skorna är ju bara en grej. Men jag förväntar mig inte alls detta. Önskar bara lite i huvudet. 
 
 
Wishlist
 
 

Jag suger

Haha, jag är sämst. Skrev ju förra veckan att jag sjulle börja igen. Ja, det gick ju fantastiskt bra. Men jag lyckades åka på matförgiftning/magsjuka. Vi vet inte riktigt vad det var. Är fortfarande inte helt bra i magen dessutom. Känns skit. Var hemma hela veckan förutom igår, och det behövdes. 
 
Igår gick mitt humör upp och ner. På morgonen kände jag mig död, när vi väl började så fnissade jag mig genom hela lucia framträdandet som skolan hade, helt utan anledning. På samhällen blev jag panik hungrig så när vi fick en kort rast så sprang Amanda och jag till 7eleven och köpte varsin macka. Efter skolan var vi några som drog och åt frozen youghurt. Tycker inte att det var så där jättespeciellt som alla sagt, men det var ju gott. Sen drog vi vidare till Musikhjälpen och nästan hela klassen var där, förutom typ fem personer. Svin kul. Blev skrämd halvägs till döden av Darth Vader, fick syn på Clara Henry och Simon Lusseti samt att Julia i min parallell klass var inne i buren. 
 
Idag har jag nästan inte gjort något. Gick upp svin sent och hela dagen så har jag kollat Gossip Girl, samt pluggat samhälle. Exciting! Nej, det är skit tråkigt. Väntar mest på att Så Mycket Bättre skall ta slut så att jag kan ta ut hunden för sista gången idag. Han har vart jättetråkig idag, han med. Roligt liv...
 

I'm back

Hoppsan, jag har inte skrivit sedan november. Och jag har väl mina anledningar. Skolan, sjukdomar och allt mittemellan. Har lyckats dra på mig själv luftvägsinfektion. Ja, bra gjort, Lollo! Så jag vart iväg på ett litet besök hos läkaren i onsdags då. Sög.
 
Igår sov jag faktiskt inte hemma. Surprise! För första gången på typ ett och ett halvt år sov jag hos en kompis. Har jag sovit borta så har jag bara sovit hos släktingar. Lite konstigt, men det har inte ens fallit mig i tanken. Vi skrattade som bara den till att en sekund senare prata om lite mer allvarligare saker. Gillar verkligen Sandra! Vi förstår varandra så otroligt bra. Häromdan skrek hon under en lektion "ÄR VI SOULMATES ELLER VAD?". De flesta i klassen tittade på henne som om hon vore lite smått galen, och jag satt bara och skrattade åt henne. Men vi har så otroligt kul tillsammans. Vi satt fördet mesta bara och skrattade igår. 
 
Jag, Sandra och Johanna. Samt TIlda då, fast hon syns ju inte...