Årsresumé del 1

Januari
Började mitt år med att fokusera helt på skolan. Startade även min första "fanfiction" blogg. Träffade även tvillingarna Jedward och hade en sjukt kul kväll på deras konsert! Mot slutet av den här månaden startade jag även denna blogg, bestämt över att jag skulle klara av att uppdatera den så ofta jag bara kunde!
 
Februari
Fick alltså mina glasögon efter en långväntan. Min huvudvärk försvann snabbt och det mesta blev klart för mig.  Fick även tag i mina One Direction biljetter och storlipade i typ en timma. Sökte även till X Factor men kom tyvärr inte med.
 
Mars
Åkte i väg på läger med kyrkan och hade hur kul som helst! Veckan efter började med prao som faktiskt var på mitt gamla dagis. Fick med mig lite kort och jag hade verkligen kul. Var iväg och kollade X Factor auditions med lite vänner och tog kort med Mattias Andreasson, Marie Serneholt och Ison. Drog även av mig skorna för Youngblood så att de skulle signera mina converse? Såg den första Hunger Games filmen efter att ha lyssnat på ljudskivan i några dagar. 
 
April
Jag och farmor åkte över till London två dagar innan min födelsedag och jag fick se Cher Lloyd för första gången. Firade min födelsedag med en dag på stan, middag på Nandos och vi avslutade med att se The Lion King Musical som var fantastisk! Kom tillbaka hem till verkligheten och fortsatte med skolan och konfirmerade äntligen mig! Gick hur bra som helst förutom det faktum att jag var skitnervös över mitt tal! 
 
Maj
Hände inte så himla mycket. Loreen gick och vann hela Eurovision och jag satt och flippade i soffan. Gick på festivalen som alltid är någon gång i Maj. Såg cotegen och demostrationerna. Dessutom gick jag på releasefesten för One Directions film som inte många fick gå på. En utav de roligaste kvällarna i mitt liv!
 
Juni


Var på en ganska så kort utflykt med båda åttorna. Gick i typ två timmar och sedan fick vi åka hem? Ja, skit samma. Fick mitt efter längtade sommarlov och jag tog mig modet att faktiskt sjunga på skolavslutning, vad jag tänkte med vet jag inte. Var på en mysig återträff tillsammans med kyrkan. Några dagar efter skolavslutning var jag först på tjejkväll och vi sov över på en fritidsgård. Dagen efter drog jag till Liseberg med pappa och farbro och såg Lenny Kravitz som var riktigt grym! Jag och min fina Jacqui "införde" våra bio dater. Var även nästan en hel vecka i farfars hus tillsammans med väldigt trevliga människor. Tog mitt första dopp i havet och det vart svinkallt! Blev även en grym dag/kväll tillsammans med älskade Barro på MTV World Stage där vi såg Tove Styrke, Loreen, B.o.B. och Nelly Furtado!


Nyårslöften!

  • Försöka sakta men säkert att få en hälsosammare livstil
  • Fokusera så mycket som möjligt på skolan
  • Bli ordentligare
  • Gå upp tidigare på monarna (?) och somna tidigare på kvällarna.
Ja, inte så lång lista men det är det jag ska försöka göra iallafall. Nu får jag väl hålla tummarna att det funkar också!
 
 

Söndag

Okej, så idag vaknade jag exakt klockan tio! Låg kvar i sängen i ungefär en timma och kollade på tv innan jag begav mig ut till vardagsrummet för att se Harry Potter filmen som var på. Hela familjen satt ganska länge i sofforna innan min mage gav ifrån sig världens tjut som var ett rop på mat. Mamma sprang och handlade snabbt och sedan åt vi väldigt mycket mat. 
 
Efter maten satt vi i flera timmar och spelade sällskaps spelet Trival Pursuite, även förtkortat TP. Självklart förlorade jag eftersom att spelat var skit svårt. Men men. Efter det fick jag världens magont som jag fortfarande har vilket har sänkt mitt humör en aning. Hjälpte mamma att lägga in massor utav låtar på hennes dator också, gud vad seg den var... 
 

Gårdagen

Så igår stack jag ju iväg så att jag var framme vid 5 på McDonalds. Där satt vi typ i en timma innan vi bestämde oss för att gå och kolla om det fanns någon som släppt sina biljetter på bio. När vi väl kom dit fanns det ingenting, verkligen ingenting på bio! Vi gick runt lite runt omkring innan fem av oss bestämde oss för att åka och spela Laserdome. Vi spelade mot två andra killar som spelade sönder oss (allvarligt talat) och efter 40 minuter var deras tid slut så då fortsatte vi andra att spela. Sedan spelade vi i 20 minuter till och efter var jag helt slut. Vi stod ute i kylen och bara tog det lugnt i en stund och sedan åkte vi hemåt.
 
Var väl hemma runt nio. Jag åt, lade mig i soffan, startade en film och sedan somnade. Någon gång under natten har jag gått in och lagt mig i min egna säng och jag kommer ihåg att jag kastade strumpan på katten som låg på golvet? Hm... 

Middag

Så, nu är jag klar!
 
Var iväg en snabbis med mamma på stan och fick tag i ett par jeans till ett bra pris. Eftersom att jag kände mig som en mupp valde vi att åka hem. Nu är jag sminkad, fixat håret och bytt om. Har bara på mig nya kläder så jag känner mig riktigt fräsch (minus allt klet i ansiktet då). Ska snart bege mig tillbaka till köpcentret och träffa lite vänner. Hoppas på en rolig kväll med god mat! 

Trött men ändå pigg?

Okej. Så jag somnade runt klockan tio med datorn i knät och jag lyckades lägga ner den på golvet. Mamma kom och in och sade godnatt någon gång under kvällen och sedan vaknar jag skit pigg halv tre? Vad är det för skit? Och det är liksom helt onödigt att ens försöka sova nu. Har legat och messat lite och kollat på tv men nu börjar jag bli riktigt rastlös! Är så himla sugen på något också och jag har ingen aning när affären öppnar på lördagar. Men jag ska försöka att hålla mig vaken minst till klockan nio ikväll och sedan gå och lägga mig! Får se hur den planen går dock... Jag är liksom trött nu men jag kan bara inte sova! Då kommer jag sova bort hela dagen och sedan vakna ikväll? En powernap kanske hjälper men inte allt för länge! Får väl dricka hundra koppar te idag? Och kaffe!

Jag är lycklig!

Har insett att jag mår faktiskt ganska så bra just nu. Betygen är på väg upp och jag ligger inte efter med något? Det har vart en stor del till att jag inte kanske har mått så bra innan. Men jag är glad att den mörka tiden faktiskt kom för två årsedan och inte i år? Jag menar, det kan vara ganska jobbigt att faktiskt behöva stressa ihjäl sig den sista terminen i grundskolan. Nu lämnar jag till och med in saker i för väg och får bra betyg! Det känns ju ganska skönt faktiskt! Om man nu mår dåligt borde man verkligen söka hjälp. Jag gjorde inte det och resultatet blev att jag mådde dåligt i ett år! Du kan säga det till minst en person och lösningen kan komma jättesnabbt! Men jag låtsades som att det inte fanns några fel och det var mer eller mindre när mina betyg kom som jag själv förstod att jag måste få hjälp. Idag mår jag mycket bättre och jag kan njuta mer utav livet!

Skivor

Ja, jag sov visst bort hela dagen idag igen. Det var inte alls meningen! Men ikväll om jag känner mig det minsta trött så ska jag faktiskt gå och lägga mig! Är det bara jag som har väldigt lätt för att ändra på dyngsrytmen? Oftast är det dåliga timmar också... 
 
Men just nu sitter jag och tankar in skivor i datorn. Insåg att jag varken lagt in One Directions nya eller Biebers nya i datorn så jag passar på att göra det samtidigt som jag lägger in Olly Murs'! Ligger och diggar med i hans senast dänga "Troublemaker" som spelas flitigt på radion! Den är så grymt svängig och texten sätter sig snabbt. 

Trötter

Ligger i min säng och är allmänt trött. Ska hoppa in i duschen, be mamma fixa min säng och sedan lägga mig ner med en bra bok. Det var ett tag sedan jag läste nu, har liksom inte känt för det om man säger så. 
 
Men imorgon vill jag inte vara lika osocial som jag vart idag. Får se vad jag hittar på. 

Mina julklappar

Okej, så jag fick tänkte bara göra en snabb lista över vad jag fick i jul!
 
  • Kuddöverdrag
  • Choklad
  • Pengar
  • Örhängen
  • Jacka
  • Tröjor
  • iPhone-skal
  • Hörlurar
  • Väska
  • Skor
  • Triss
  • Presentkort
  • Film
  • Böcker
  • Byxor
  • Kalendrar
  • Olly Murs nya skiva
  • Locktång
Ja, jag tror faktiskt att det var allt! Ganska mycket fick jag i år, vissa dyra presenter också. När jag får dyra tycker jag att det är ganska okej om man inte får lika mycket! 
 

Min jul

Puh! Äntligen kunde jag faktiskt få sova ut. I måndags åkte jag till min farfar för att fira jul med pappas/farfars familj. Fick inte så många julklappar men det gjorde inte så himla mycket. Min julafton var rolig men vart så himla trött framemot kvällen så jag och min faster/kompis (vad man nu ska kalla henne? Hon är lika gammal som mig, så ja) somnade i soffan runt elva eftersom att vi vart igång hela dagen. Men jag tror jag kom hem runt ett på natten. 
 
I tisdags var det dags för att åka till min farmor. Det var bara hon, hennes barn och barnbarn. Alltså inga respektive. Fick ytterliggare några julklappar där som jag blev glad över. Åkte hem ganska tidigt och lade mig i soffan med pappa och kollade på en film. Senare runt tio åkte jag hem till mamma och blev överrusad med typ hundra paket? Hur gammal jag än blir kommer mamma nog alltid vara den som köper mest julklappar till mig. Alla är klockrena också! 
 
Igår åkte vi då hem till min mormor för att fira med mammas familj. Åt en riktigt god middag, min mormor är mestare på att laga mat! Sedan fick jag några små paketer av min mormor och min morbror. 
 
Min jul har vart riktigt bra i år. Känns bara lite konstigt för jag har inte haft någon riktig julstämning alls och så PANG så kom allt på en gång? Men det är väl ganska skönt att det är över. Nu blickar jag framemot det sista på detta år!
 

Lisebergs skitjulbord

Fy vilken jobbig vecka detta har vart. Det har vart rena berg-och-dalbanan vilket har resulterat i dålig uppdatering! Men nu ska jag göra så gott jag kan för att hålla den uppe så länge som möjligt? 
 
Okej, så idag har jag då vart på Liseberg. Vi åkte dit mest för att åka dit. När vi väl kom dit så vart vi skit hungriga och det slutade med att vi åt en äcklig julmiddag och det fanns inte ens köttbullar? Ja, men vi köpte lite julklappar och jag fick köpt min årliga julgranskula! Det är en tradition som vi har haft sedan jag fyllde sju. Eller vi köpte tio då och när jag var elva började vi köpa varje år? Ja, så var det. Och jag lyckades vinna mögelost och pappa vann marsipan. Snäll som han är gav han bort lite till en liten flicka som inte vann något! Himla gulligt!
 
Men förövrigt har jag väl mest kollat på Gossip Girl skulle jag tro. Bestämde mig för att se hela serien från början och nu har jag kollat typ minst ett avsnitt per dag sedan förra lördagen eller något sådant! 
 
Bjuder på en mysig bild på mig och Joanna från i våras när vi hade konfirmationsträff/avslutning

Kaos dag

Kom väl iväg hyffsat tidigt. Missade dock både bussen och spårvagnen men en spårvagn kom, som inte ens ska åka förbi mig. Skulle haft matte men vi fick välja film och då valde vi snabbt Mean Girls! Satt där och skrattade i typ en timme och sedan hade vi två timmars håltimma för att puckona missat att skaffa vikarie till oss? Vår lärare lämnade in frånvaron för länge sedan, ganska störande! Men ja, var i vårt uppehållsrum ett tag och sedan slöjd. Min så kallade nyckelskåp blev skit fult och jag blev inte ens klar. Jag kan faktiskt förstå att jag kan få F men det är inte mitt fel att jag knappt haft slöjdlektioner denna termin? Ja, sedan på idrotten stannade jag och två andra tjejer kvar och nördade youtube medan alla andra var typ i stan och kollade på kaoset. Om ni vill veta vad, kolla på aftonbladet eller nyheterna ikväll. Sedan var musiken grymt tråkig, usch!
 
Men nu är jag iallafall hemma. Skulle köpt alla julklapparna idag men eftersom att det var kaos och det var så himla mycket poliser inne i stan fick jag inte. Suck! Får väl göra det imorgon då. Hatar att vara ute i sista stunden. Jag har bara köpt en julklapp också... Men nu ska jag väl antagligen fixa mig lite, ska iväg senare!

Håltimmor?

Snacka om jobbig dag. Skyndade mig imorse och lyckades hinna med bussen. Satt nästan och sov hela vägen till skolan. När man väl kommer fram får man reda på att man har två timmar sovmorgon! Tack, för den. Ne men, så jag och mina två kompisar satt typ inne på en toalett och väntade i två timmar, där inne åt jag även min frukost, var så himla hungrig! När vi väl började och skulle ha hemkunskap så skulle vi bara städa. Så vi drog i gång stereon och när mina favoritlåtar kom på en lång rad blev man bara ännu mer peppad. Slutade en timme tidigare från den lektionen så då hade jag helt plötsligt TRE timmars håltimma, vilket resulterade till att jag åkte hem. Sista lektion var bara film men jag fick även reda på mitt prov resultat.
 
Nu ligger jag hemma i min säng och försöker andas ut lite. Var ganska stressad över att det var så mycket hål i schemat idag, och bara en lärare var borta? Ne men nu ska jag sätta mig lite och skriva skulle jag tro. Börjar även bli trött, blir förhoppningsvis en tidig sänggång. 

Jungru Maria, herself!

Äntligen hemma igen! Har vart i kyrkan från klockan två och övat som bara den! Idag var det nämnligen dags för julspel av oss unga ledare och jag fick spela självaste Jungfru Maria, Jesus mamma. Blev dock lite jobbigt eftersom att jag fick mina repliker idag och vi skulle sjunga massa låtar som jag inte kunde. Blev väl halv bra då jag var tvungen att titta på massa fusklappar och stå och mima när vi sjöng, men men. Allt gick bra, hoppas jag!
 
Nu ligger jag i min säng och är proppmätt. Ätit massa lussbullar, peppakakor, middag på det och druckit massa julmust. Väldans gott men ganska onyttigt. Nu ska jag kolla klart på filmen jag påbörjade igår och sedan ska jag nog köra maraton med julkalendern. Borde se den eftersom att det faktiskt har vart min favorit genom alla år! 

Drömmar

Ligger fortfarande i sängen, hoppsan. Ne men jag vaknade första gången vid åtta men ville inte riktigt gå upp. Men har haft värsta galna natten. Drömt hur mycket som helst! Sedan när jag vaknade halv tio ville jag försöka somna om och drömma samma men jag somnade bara.

Nu ska jag ta och gå upp innan tiden springer iväg, har saker att göra!


Inte ett skit

Ligger just nu i min säng och kollar på plåtburken. Har inte ens lämnat lägenheten idag för jag har vart så himla trött psykiskt sätt och jag har bara velat ta det lugnt. Innan har jag legat efter med så himla mycket i skolan och nu när jag har kämpat mig själv upp ville jag belöna mig själv lite med att faktiskt inte ha något att göra!
 
Men igår sprack mina sista par jeans. Blir bara ännu mer förbannad då. Så jag tänkte sticka till innerstan och få tag i ett par men jag kände verkligen inte för det idag när jag vakna. Ibland är det ju faktiskt så och man ska göra som man känner för, inte som andra vill. Men ja, får väl gå runt i alla kjolar och klänningar jag har (skämt åsido!) eftersom att de skräpar i garderoben? Ne men, jag tänkte faktiskt försöka att ha lite kläder jag inte har annars. 
 
Nu ska jag väl göra något vettigt, vad vet jag inte. Känner mig fortfarande trött mentalt. Kanske lägger mig och sover eller liknande. Blir nog en ganska så lång dag imorgon! Vi får se. 

They don't know what you've done to my heart

Tjola hopp tjola hej! 
Vaknade och insåg att jag skulle säkert bli sen men jag skyndade mig så gott det gick. Mitt hår var en katastrof så mamma fixade det med hennes magiska fingrar. Precis innan jag ska gå spricker mina enda jeans. Visst blev jag jätteglad. Dessutom när jag sprang runt och leta efter ett par byxor så gjorde detta att jag missade bussen. Men jag kom iallafall precis i tid och det var ju inte direkt kul. Rektorn stod typ och "skällde" på de nior som faktiskt var där. Alltså han ser inte direkt läskig ut men han kan faktiskt bli det när man väl sitter där. Men nog om det!
 
Har vart en ganska skön dag. Två riktiga lektioner och på sista kollade vi klart på She's The Man som vi började titta på tidigare i veckan. Men jag skyndade mig ner till bussen och precis när jag kommer ser jag hur den börjar åka. Fick stå skit länge eftersom att tabellen ändrades hela tiden, men det var väl typ värt det. 
 
Nu ska jag sätta på lite musik och fixa lite saker. 

Klar och stressigt!

Äntligen alltså! Nu är jag äntligen klar med skolan för 2012! Det kändes så himla skönt att gå hem från skolan idag. Inget mer plugg i en månadstid. Det enda som ska göras är att simma. Inte så mycket mer, sedan är jag äntligen fri. Även om skolan inte slutar fören nästa vecka är det himla skönt. Blir väl mest film tittning resterande lektioner skulle jag säga. Förra året tittade vi på film en hel dag och då somnade jag för att jag blev så himla trött. 
 
Men ja, de här två veckorna efter London har väl vart ganska stressade. Blev nästan lite arg på mig själv för att jag åkte. Hade smått panik och funderade hur sjutton jag skulle hinna klart med allt. Men vet ni vad? Jag klarade det faktiskt! Idag har jag ändrat massa planer. Och vet ni vad? Jag älskar verkligen hur kollektivtraffiken får panik så fort det blir vinter! Igår när jag skulle hem var bussen inställd, idag när jag skulle till skolan var den också inställd! Som grädde på moset var det bro öppning när bussen väl kom. Jag blev riktigt jäkla glad och sedan sprang jag typ upp till skolan med världens jobbigaste backe (på morgonen). 
 
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Blir en låååång dag imorgon!

Stuck on repeat