Sweden FTW


Tvättdag

Är hyffsat klar med min del på grupparbetet. Nu skall jag sitta i köket, lyssna på musik och läsa lite ur vår svenska bok. Har kommit in i ett stadie då jag vill läsa hela tiden. Och jag har tusentals böcker som väntar på att få läsas! Så det känns hur bra som helst. Dessutom fick jag med mig fyra böcker hem igår när Tilda och jag var på bokmässan. Min plånbok mådde väl inte så bra men det gjorde jag. 
 
Idag är en sådan dag då man går runt i myskläder hela dagen för att allt annat tvättas och för att man inte orkar bry sig. Nu skall jag läsa iallafall klart läxan, sedan sätta mig med lite mera samhälle och sedan kanske kolla någon serie? Har fortfarande inte sett säsongs avslutningen av Devious Maids och inte häller Clara Henrys nya avsnitt. Shame on me! 

Söndag

Förlåt för att jag skrev ett så sjukt konstigt inlägg igår. Det är så jag blir när jag får tag på konsert biljetter. Spelar liksom ingen roll till vad, jag blir sådan. Och efter att jag skrivit det fick vi tag på tre biljetter till konserten dagen efter. Men nu skall jag sluta skriva om det. 
 
Något står inte rätt till med min dator. Spelar ingen roll vilket internet jag är inne på, det är ändå segt. Vad ska jag göra?! Har ju ett grupparbete som jag sitter och jobbar med! Det handlar förövrigt om trafficking. Inte direkt roliga grejer att sitta och läsa om. Speciellt inte när allt står på engelska. Jag tycker i och för sig om engelska men det är ändå frustrerande. 
 
Dessutom fällde jag en liten tår för en liten stund sedan. Så sjukt töntigt. Jag klickade mig in på Zara Larssons blogg och när jag såg bilden på henne och Cher Lloyd så fällde jag en liten tår. För egentligen skall det finnas en sådan bild på mig och Cher också! Jag skulle egentligen träffat henne i april när jag var i London och såg henne live. Men det blev fel någonstans i kommunikationen. Och nu finns det ingen sådan bild. 
 
Skit samma! Nu skall jag plugga mer. Har samhälle och sedan måste jag läsa min svenska bok. Jag orkar inte. Men den här bilden på mig och Messi får mig på lite bättre humör!
 
 

Lyckan som uppstår.

Sitter just nu i soffan, lite smått chockad. Magen värker också. Kan inte fatta vad som precis har hänt. I vår, då jäklar. Först åker Hannah, jag och våra mammor över till London den femte juni. Vi ser One Direction den sjunde och kommer hem igen den åttonde. Den elfte har vi skolavslutning, dagen efter åker Carro, Hannah, jag och möjligtvis mamma och Hannahs mamma upp till Stockholm. Och på fredagen ser vi One Direction återigen. Två gånger på en vecka. Fatta lyckan jag känner! Det känns så jäkla bra och jag vet inte riktigt vart jag skall ta vägen. 
 
Nu skall jag byta om och försöka äta lite mat. Sedan är jag antagligen borta hela dagen. Skall först till bokmässan med några tjejer från klassen och sedan skall jag på barnkalas. Idag kan ingen få mig att må dåligt. Ingen. 
 
Känner att jag kommer gå runt med ett sånt här leende hela dagen...
 

Carmen Luna


Söndagsångest

Jag vet inte riktigt vad jag skall skriva när jag inte gör något om dagarna. Eller idag har jag vart ute på en kort promenad i regnet och pluggat. Skall snart dra på mig ytterkläderna igen och ta ut hunden, han behöver det. När jag kommer in igen pluggar jag antagligen lite till, vi får se. Antingen det eller så ställer jag mig och lagar lite mat. Man behöver alltid ny energi. 
 
Imorgon börjar en ny vecka precis som vanligt. Känner mig inte alls pepp då vi har redovisning på religionen, skolfotografering, prov i spanska och en inlämning på engelskan. Suck. Men det går. Det måste det. Det ända jag är stressad över är spanska provet. Går det dåligt så ryks man från ett modernt språk 3. Inte kul. Men det är så det går när man går på gymnasiet. Imorgon blir det super mycket plugg på hålen. Vi har aldrig riktigt pluggat då, bara fikat. Och sedan skall jag till skolan på torsdag när jag är ledig. Puh, det är mycket nu. 
 

Lördag

Halv ligger just nu i soffan. Idag är jag trött. Somnade fruktansvärt sent och pappa väckte mig väl vid halv elva tror jag. Var ute en snabbis med hunden förut och nu vill jag nästan gå och lägga mig igen. Vill inte göra något alls. Fast jag skall nog bara ta det lugnt idag. Har ganska ont i magen vilket inte alls är kul. Gud, vilket tråkigt inlägg detta blev. Måste förbättra mig själv! Men jag har faktiskt inget roligt att skriva om, sad but true!
 
Bjuder på denna fina bilden från igår. 
 

Queen B, Britney, Demi, One Direction, Bieber on it


Torsdag

Sitter i skräddarställning i sängen med datorn framför mig och idol på. Igår mådde jag rent utsagt skit. Hade lyckats fått i mig mjölk så ja, var inte direkt på topp. Idag var Carro, Tove och jag hemma hos Matilda och pluggade. Eller, vi försökte plugga och jag fick lite gjort! Vi hade iallfafall skitkul även om de försökte skämma ut mig så mycket som möjligt. 
 
Tror faktiskt att jag skall gå och lägga mig snart. Är skittrött och vill upp tidigt imorgon även om jag har sovmorgon. Åh, är så avis på treorna. De ska nämligen prova studentmössor. Kan tiden snabbspolas två år eller så. Och just det, kommer förmodligen att gå på One Direction TVÅ gånger i juni nästa år. TVÅ gånger på en vecka. Jaddå!
 

Tisdag

Alltså jag tror jag håller på att bli sjuk. I fredags somnade jag nio, hela helgen har jag vart seg och igår mådde jag allmänt dålig. Trodde till exempel att jag inte skulle få behålla lunchen och jag gick och lade mig utan middag. Så idag tänkte jag ta nya tag men när jag var på väg till skolan och det kom värsta skuren vart jag inte lika mycket pepp längre. Tur att jag inte cyklade idag heller för då hade jag vart pisseblöt. 
 
Jaja, det var ändå ganska bra i skolan idag. Även om jag inte var speciellt på varken matten eller spanskan så gick det bra. Mina klasskompisar får mig på så mycket bättre humör. Dessutom känner jag mig hyffsat stolt för att jag inte vart hemma en ända dag från skolan! Visst, jag är i princip hemma varje torsdag men då är det ju inga obligatoriska lektioner så ja. Åh, jag blev så glad när jag fick tillbaka en svenska uppsats. Allt var i princip bra förutom typ en sak. Det gjorde mig så jäkla peppad på att skriva hur mycket saker som helst! 
 
Nu skall jag bara ta det lugnt idag. Imorgon är det nästan fredag för mig eftersom att jag inte skall till skolan på torsdag. Känns så jäkla skönt! Skall nog lägga mig lika tidigt idag som igår, vilket är typ klockan nio. Är skit skönt att sova länge! 
 

Torsdag

Sitter just nu i soffan. Carro åkte hem runt klockan sex och jag har pluggat ganska mycket. Visst vi satt ute på gården - mamma och jag - och pratade med grannarna. Men annars har jag i stort sett bara pluggat. Och jag skall plugga mer snart. Men man måste liksom ta pauser då och då! Annars blir man ju bara rastlös. 
 
Känner mig inte alls peppad på att gå till skolan imorgon. Tur att jag har sovmorgon så att jag slipper gå upp sex på morgonen. Nu går jag upp runt åtta. Men provet är ju första lektionen så då får man det överstökat. 
 
Åh, blir galen på Carro och Matilda. De försöker att leka matchmaker och försöker att para ihop mig med i princip alla. Matilda drog och slet i mig igår hur mycket som helst. Haha, fast det är ju ganska roligt. Blir ju kul ifall de faktiskt lyckas!
 

Free time

Sitter just nu i mitt kök och pluggar. Igår var vi iväg på inspark och det var så kul. Eftersom att det ändå är lite äckligt att åka hem på natten så följde Carro med mig hem och sov här. Och idag har vi fjantat oss, skrivit med Matilda samt pluggat en hel del. Vi båda har prov på exakt samma sak imorgon så vi känner väl en viss stress. Men det går nog bra! 

När Carro har åkt så tror jag att jag skall fixa lite grejer inför imorgon och sedan skall jag antagligen fräscha upp mig. Och efter det mera plugg. Känner mig grym som faktiskt pluggar på den schema fria dagen! Nu jäklar! 



Så snyggt!

Little Things
 

On my way

Såg nu att mina inlägg faktiskt hade kommit upp. Gud, vad glad jag blev nu! Står här och väntar på bussen. Denna dag kommer bli så lång. Efter skolan följer Carro med mig hem och så ska vi fixa massor med saker. 

Idag valde jag dessutom att skippa jackan. Fryser inte alls om överkroppen, bara om benen. Det börjar definitivt att bli höst här nu och det är jag så glad för! Älskar att ha mysiga tröjor och halsdukar på mig. 

Bjuder på denna mysiga bild på mig och Carro



Perfect


Home Alone

Skriv ett inlägg förut som inte kom upp, kul. Är så trött just nu. Sprang två kilometer på idrotten och jag är väl rätt slut nu. Tog mig en väldigt lång dusch och jag pysslade om både kropp och sinne. Håret fick en inpackning och jag har skrubbat min kropp som aldrig förr.

Nu sitter jag här med Messi bredvid mig och kollar på idol. Har tänt ett lukt ljus samt att jag dricker engelskt te. Så mysigt! Mamma är i Stockholm så jag passar på att ha liten egen tid. Mormor har självklart vart till stor hjälp, pratade med henne i en halvtimme. Woops. 

Så här mysigt har vi det! 



Home Alone

Åh, jag är kär i blogg.se's nya app. Så sjukt mycket bättre än den förra. Överväger att skriva så många fler inlägg via mobilen.

Kom iallafall precis hem till mamma. Är ensam tills på onsdag då hon kommer hem igen. Känns supertomt. Men katterna håller mig så himla bra sällskap. Nej, nu skall jag hoppa in i duschen och sedan plugga. Stort prov på fredag! 



Wanted

Wanted
 Några små saker som jag vill ha just nu. Klicka på föremålet för att se vart du kan hitta de! 

Söndag

Okej, nu har jag nästan ont i fingrarna. Har skrivit så förbaskat mycket och det är liksom typ stödord för vad jag behöver plugga in. Men nu bestämde jag mig för att ta en liten paus. Man skall absolut inte sitta flera timmar i sträck och bara arbeta. Rekomendation är ju att sitta i typ fyrtio och sedan ta en liten paus, låta hjärnan vila liksom. 
 
Nu väntar jag mest på att golvet i hallen skall torka så att jag kan ta mig ut från mitt rum och sedan så att jag kan gå ut med vovven. Vi båda behöver frisk luft, även om jag fryser ihjäl. Fick till och med ta på mig en kofta. Förut tänkte jag att sommarn fortfarnade var kvar men nu känns det nästan som höstväder. Men jag skall inte klaga. Höstväder är typ det bästa jag vet för då kan man gå runt i oversize koftor och bara mysa hela tiden! 
 
Nej, nu skall jag göra något roligt. Kanske skall skriva ner lite idéer till olika saker. Äh, vi får se. 
 

Söndagsplugg

Idag känner jag mig faktiskt ganska pigg. Visst jag sov väldigt sent men ändå. Hade egentligen planer för att träffa Hannah, Carro och möjligtvis Linnéa men de blev inställda. Jag har massor med plugg och samma för Carro. Så ja, jag blir väl hemma förutom små avbrott för promenader med hunden. Veckorna flyter på nu. Nästkommande vecka är full utav grejer och jag är så taggad! Men samtidigt inte, haha. 
 
Nej, nu skall jag äta mina pannkakor som står på skrivbordet samt plugga på om de mänskliga rättigheterna. Det är faktiskt väldigt intressant så då är det bara roligt. Jag kikar förmodligen in sedan igen, om jag orkar. 
 
Ignorera att mitt skrivbord ser otroligt stökigt ut!
 

Nytt transportmedel

Mina fötter gör just nu ont och jag vet inte varför. Har i princip suttit hela dagen. Jag gick inte ens till skolan. Äntligen fick jag min cykel så idag rullade jag sakta men säkert till skolan. Tog mig max två minuter och det var hur skönt som helst. Hade ju helst viljat lyssna på musik på vägen men det är ju inte säkert för fem öre så jag fick lyssna på omgivningen istället. 
 
Det har gått hur bra som helst i skolan idag. På matten spelade vi om mjölkchoklad. Tror jag åt tre små bitar max. Är ju laktosintolerant så jag förväntar mig magont imorgon. På engelskan gjorde vi typ inget för vår ordinarielärare var sjuk. Och på samhälle och historian var det mest anteckningar. Fick dessutom beröm för cykeln så det gjorde min dag! 
 
Nu skall jag lägga mig i soffan och kolla på en film med pappa tror jag. Har inget att göra och imorgon är jag ledig så det skall bli skönt att sova lite längre på morgonen. 
 
Alltså detta är nu två årsedan. Ser så himla skönt ut att bara svalka sig i poolen...
 

Söndag

Vilket dygn jag har haft. Hannah, Carro och jag åkte direkt efter mamma och köpte godis. Vi begav oss sedan hem till pappa för att lämna våra väskor och sedan för att handla mat. Det blev väldigt mycket mat för lite pengar och massor med chips. När vi kom hem lagade vi tacos och sedan satte vi på filmen The Notebook. Eftersom att puckona inte kunde fokusera så blev det inga tårar. 
 
Vi gick och lade oss ganska så sent och imorse ringde först min väckarklocka och sedan ringde mamma oss. Hannah gav mig världens mördarblick. Idag har vi vart ute med hunden och bara skojat runt. Nu ska vi snart göra oss i ordning och sedan skall jag hem till pappa igen.