Läxor hit och dit

Att skriva att jag är trött är att underdriva. Har haft jättesvårt att sova tidigt hela veckan vilket har lätt till att jag fått alldeles för lite sömn. Vi får se när jag somnar ikväll, förhoppningsvis tidigt då jag börjar 8.15 imorgon, suck. 
 
Idag har jag fått gjort lite läxor och det känns bra. Har ganska mycket till nästa vecka och sedan lugnar april ner sig en aning, vilket blir riktigt skönt. Har svenska tills imorgon, religion tills på tisdag och på onsdag så har jag en "redovisning" i engelskan samt matteprov, kul vecka. Nu skall jag faktiskt kolla lite bloggar och möjligtvis lite youtube. 
 
Älskar denna bild något otroligt mycket
 

Friday I'm in love

Denna dag har känts så lång, även fast jag slutade en och en halv timme tidigare än vad jag brukar. Började min dag med att sova lite för länge men jag kom iväg i tid iallafall. Det var verkligen svårt för mig att vakna imorse. Det var ganska lugnt på förmiddagen då vi fick besök av SSO (heter det så? kommer inte ihåg...) och sedan var det ganska slött eget arbete. Har haft magsmärtor typ hela dagen så efter lunch blev det bara värre. Historian gick otroligt fort och sedan slutade vi. 
 
Väl hemma har jag mest tagit det lugnt. Slog i min tå så till och från känner jag pulsen i den. Förlåt alla er som blev äcklade! Men jag vet inte riktigt vad jag skall hitta på idag. Förmodligen mysa ner mig i soffan framför Let's Dance med lite nötter eller så. Är så sjukt sugen på naturgodis! Och cola men det behöver vi ju inte diskutera! 
 
Nu skall jag kolla om Sandra kunnat skicka iväg bilderna till mig som hon tog i London och sedan skall jag försöka klippa ihop någon video. Filmade ju inte med världens bästa kamera heller!
 

Åldernoja

Idag har jag fått sova ut, lite iallafall. Var iväg en stund runt lunch på Hisingen och passade på att åka hem till mamma samtidigt. Skall nämligen på bio nästa vecka så behövde en biobiljett. Blev ombedd (stavas det så?) av mamma att INTE kolla brevinkastet. Antar att mina födelsedagspresenter är på väg? Åh, jag är så taggad på att fylla sjutton. Lite närmare vuxenlivet. Sedan tycker jag det låter coolare att säga att man är sjutton, eller? Känns lite bättre. Fast så kände jag säkert förra året när jag fyllde sexton också. Känner alla så? 
 
Alla har även sagt till mig att jag kommer få världens ångest ju äldre jag blir. Men jag tror faktiskt inte det. Att fylla år betyder så mycket mer för mig. Ett år extra som jag har överlevt. Ett år extra då jag har blivit lite klokare. Jag har klarat ett år till utan att bli dödsjuk. Förstår ni vad jag menar? Det betyder något för mig. Jag har mått så dåligt tidigare och detta får mig faktiskt att må bättre. Åldernoja är inget för mig. Jag oroar mig för så mycket annat, men inte min ålder. 
 

Studiedag

Jisses vad slut i huvudet jag är. Det är inte kul alls. Idag hade vi studiedag men vi träffades och fixade klart vårt engelska grupparbete. Det tog ungefär hundra år att fixa den överhuvudtaget så i slutet satt vi mest och klagade och skratta åt exakt ALLT eftersom att vi var så trötta. Den blev klar tillslut och nja, den blev inte riktigt som jag trott men det blir nog bra. 
 
Var hemma igen vid två skulle jag tro och då tog jag ut hunden på en promenad i regnet, vilket inte var uppskattat. Han var inte glad på mig alls och jag drog i honom hur mycket som helst eftersom att han total vägra att gå någonting. Suck, suck, suck. När jag kom in igen vart jag superhungrig så jag värmde lite rester från igår och satte mig och kollade på Captain America (den första filmen). Lyckades lägga mig ner i soffan och somna så jag vaknade inte igen fören vid sex när pappa kom hem. Kollade då klart på filmen och ja, vi vart väl klara för typ en halv timme sedan. 
 
Nu skall jag sätta mig och göra mitt personlighetstest eftersom att Sandra och Johanna tjatar gallfeber på mig. Är dock helt säker på att jag har ESFJ men jag gör om det då jag inte alls kommer ihåg och de vill verkligen veta! Snäll kompis jag är, haha. Nej, men man svarar ju bara på några frågor, inte svårare än så!
 
Drömmer mig bort till detta så länge
 

Life and Death

Jag är ungefär lika trött idag som jag var igår. Lyckades somna på soffan runt åtta och sov där tills klockan slog tio. Då kilade jag in till mitt rum och lade mig i sängen i väntades på kvällens avsnitt av Sex and the City. Kunde jag somna till det? Nej, of course not! Jag låg och vred och vände hur mycket som helst. Sov och vaknade konstant. Tillslut vid fyra kände jag hur kroppen inte orkade vara vaken mer. Nej, men då vaknar vi tjugo gånger till och tror att vi har försovit oss. Jag får dessutom för mig massor med saker när jag är så där halvt vaken, så jag tyckte det var oerhört konstigt att klockan inte hade ringt när jag vaknade vid sju. När jag väl gick upp vid åtta insåg jag att klockan inte ens var ställd på sju så det var ju inte alls konstigt att klockan inte hade ringt! Suck!
 
Idag i skolan var det helt okej, precis som vanligt. De har dock satt upp en ny snacksautomat på entréplan så alla stod och såg facinerade ut över den nya manicken. Jag tror även att de skall sätta upp en kaffeautomat någonstans på skolan, inte helt säker vart men det är ju ganska skönt för då slipper man springa och stressa mellan lektionerna! Har inte alls känt mig produktiv idag, det var väl isåfall på religionen och då diskuterade vi bara om sekten People's Temple. Tycker förövrigt att alla skall se dokumentären "Life and death of People's Temple" som finns att se på youtube. Oerhört bra tycker jag!
 
Nu skall jag sätta mig och försöka fixa klart min engelska inlämning då vi skall sätta oss och klippa ihop allt imorgon. Får ingen ordning på det alls. Vill mest slita mitt hår och aldrig någonsin göra flygblad till resebyråer, det är en sak som är säkert. Reklam har aldrig vart min grej och kommer aldrig vara. 
 

Måndag

Idag är jag bra trött. Hade jättesvårt att somna inatt och när jag väl vaknade imorse så hade jag huvudvärk, feber och yrsel. Verkligen superkul. Så jag har fixat lite på mitt rum och försöker få i ordning på min inlämning. Fattar inte riktigt hur jag skall börja, det är alltid mitt största problem och även hur det skall avslutas. Det är så jäkla svårt detta och så vill man ha ett så bra betyg som möjligt. Inte lätt alltså. Men måste skriva det idag och imorgon för på onsdag tror jag att vi skall fixa layouten och klippa ihop allt det som vi har skrivit! 
 
Idag skall jag faktiskt inte till min mamma, som jag brukar göra på måndagar. Utan det blir en till vecka hos pappa, vi har ju börjat med två veckor i taget. Blev lite chockad själv att jag inte behövde packa, vilket var ganska skönt. Men självklart känner jag ju av saknaden efter den andra föräldern när jag inte har vart där på ett tag. Det kanske är bra? Man kanske måste sakna människor för att uppskatta tiden man spenderar med de? Så är det nog. Nu blev jag väldigt djup. Saknar även Hannah massor, är jättekonstigt att aldrig se henne. Men vi skall nog ses snart tror jag!
 
 
Och min dator vill som vanligt inte sammarbeta så det blir ingen bild i detta inlägg heller

I Lo-o-ove LA

Sitter just nu och skriver på mitt arbete om Kalifornien och lyssnar på Emblem 3's låt "I Love LA" och drömmer mig bort till ett soligt LA. Hur skönt hade det inte vart att bara få dra iväg? Det har alltid vart min dröm. Iallafall sedan min farbror lämnade kalla Sverige så har jag alltid funderat vad det är som får människor att vilja åka dit. Pappa åkte sedan dit när jag var åtta år och då vart jag ännu mer avis. Sedan den dagen har pappa lovat att ta med mig dit, men det har helt enkelt inte blivit av. Det är för det första dyrt och vi har prioriterat andra saker. Det är så många resor vi vill åka på hela tiden. 
 
Men jag drömmer mig bort. Jag skall ju skriva om hela Kalifornien, vilket är svårt då jag skall trycka in sevärdigheter, folket och traditioner på en sida? What? Kommer typ aldrig få plats och jag kommer få fjäska för de andra i min grupp att jag skall få mer än en sida, fast nej, detta blir bra!

Sunday Funday

Oj, jag glömde visst av bloggen igen. Nej, men det gjorde jag faktiskt inte. Skrev ett sjukt långt inlägg på ipaden häromdan så försvann allt och då blev jag lite lack och struntade i att skriva över huvudtaget. Men jag har sagt det förr och säger det igen, jag gillar bara att blogga från datorn. Och jag sitter aldrig vid datorn, där har ni anledningen. Jag sitter aldrig vid datorn nu förtiden. Försöker att använda internet så lite som möjligt faktiskt. Jag vet inte, vill inte vara lika beroende av den som jag var förra året och det känns mycket bättre att inte sitta vid den hela tiden. Dessutom funkar ipaden bra också. Det enda jag riktigt använder datorn till just nu är mina skolarbeten. Vill att de skall vara så snygga som möjligt och då gör jag de helst i datorn! Mycket skönare för då ser man allt mer klart framför sig. 
 
Vad har jag på gång i mitt liv just nu då? Inget speciellt direkt. Skolan precis som vanligt, vilket är ganska tråkigt. Det gör även att jag inte är lika pigg på allting. Jag har även börjat att äta lite nyttigare. Till exempel så blir det inget godis, ingen läsk, inget snacks och dylikt fram till min födelsedag och jag har hållt mig i snart en vecka. Det är väldigt frestande då det står en påskmust i vårt kylskåp men nej, jag skall inte falla för det. Farmor sa att jag såg mycket piggare och gladare ut än i vanliga fall. Tror jag faktiskt har blivit lite beroende då jag går och kliar mig i fingrarna och letar efter nyttiga snacks även om vi kanske inte har det hemma. Men istället för läsk så blir det kolsyrat vatten, vanligt vatten, juice eller te. 
 
Idag har jag pluggat lite matte och skall snart sätta mig med engelska inlämningen som skall in nästa vecka. Skall typ bara skriva en sida om Kalifornien så det är inte så mycket, då det är en gruppinlämning. Efter det så har jag och pappa planerat att spela lite Mario Kart mot varandra då vi drog fram vårt Wii igår. 
 

Orkar inte

Kan ju börja med att säga att jag inte är direkt glad. Den som sade att gymnasiet var enklare än grundskolan kan ta sig i röven. Sitter här och försöker få ihop det dumma arbetet men det går verkligen inte framåt. Det går åt skogen. Fattar nada och jag kommer ju få sitta uppe hela natten. Inte kul alls. Och mamma tyckte inte ens att uppgiften var bra. Tack, verkligen tack för denna skituppgift. 
 
Grejen är att jag kan det mesta i huvudet det är bara det att jag sitter och stirrar mig blind på all statisk som man skall ha med. Och allt jag egentligen kan tänka på är att 5 Seconds Of Summer kommer hit och jag verkligen vill åka. Do you see my dilemma? UH. Får flipp.
 
Den enda saken jag egentligen glädjas över just nu är hur jäkla gosig min 1D-hoodie är och att jag borde använda den mera. 
 

Torsdags ångest

Ojdå, det har nästan gått en månad. Och jag har vart i min favoritstad, London. Och sett 5 Seconds of Summer. Men livet går upp och ner hela tiden. Igår svimmade jag nästan. Jättekul. Hann berätta för mamma innan och hon fick hjälpa mig att lägga mig ner. Sjukt läskigt. 
 
Iallafall så är jag som vanligt ledig idag. Och jag spyr snart på min inlämning. Värsta inlämningen ever kan man ju lugnt säga. Går inget vidare alls. Och dessutom har jag feber. Snacka om att jag vill lägga mig ner och dö. Dessa veckor kommer bli ett rent helvete. Det är något VARJE vecka. Dessutom så bestämde sig 5 Seconds of Summer för att komma till Stockholm mitt i allt. Jättebra. Verkligen. Men jag kommer nog åka till Stockholm med Amanda. Känner att det kommer bli min enda chans att träffa de. Typ. 
 
Jaja, nu skall jag fortsätta kämpa med detta så att jag slipper sitta uppe hela natten. 
 
Här var jag otroligt taggad då det inte var långt tid innan 5SOS skulle ut på scen