It's Becky G

Jag bara måste tipsa er om den här tjejen! Hennes namn är Becky G. Jag har nämnt henne förut när jag skrev om Cher Lloyd's Oath där Becky rappar. Becky är i min ålder och hennes karriär är verkligen på väg upp. Just nu är hon på Justin Bieber's turné tillsammans med Cody Simpson eftersom att hon rappar på just Cody's låt Wish You Were Here. Hon rappar även som sagt på Cher's låt Oath och nu har hon även fått en riktigt bra grej. Hon gör ledmotivet till Hotel Transylvania där flera kända skådespelare gör rösterna till de olika figurerna. Vem är inte med på låten om ingen mindre än Will.I.Am. Denna tjejen är femton och är så grymt begåvad. Kom ihåg vem som berättade om henne först!
 

Min dag...

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? Både min mobil och min dator ställer om sig automatiskt så det var ju skönt. Jag har inte gjort direkt mycket idag. Vart på promenad med hunden och serverat min pappa frukost på sängen. Duktig dotter dagen idag kanske? Nej, men man ska skämma bort sina älskade någon gång då och då. 
 
Men nu ska jag nog ta och städa och lite annat. Har inga planer om man säger så. Fast jag är grymt sugen på att springa och köpa kaffe, fast det är ju stängt. Skit. 
 

Gårdagen, kvällen och nutid!

Skrev ihop ett litet inlägg igår men mitt internet strulade så det blev inget med det. 
 
Igår efter skolan blev jag klar med mina läxor ganska snabbt och sedan sprang vi ner till restaurangen. Där blev det middag och jag gick inte hem fören åtta. Sedan skickade jag iväg mitt bidrag till X Factor's Superfans där första priset är en resa till New York för att se One Direction live på konsert och sedan ett möte med killarna. Man ska inte hoppas för mycket men andra deluppdraget avslutas imorgon. Så, vi får se. Nu ska jag kolla på reprisen av Hollywood Fruar eftersom att jag missade det i tisdags. Ja, jag kollar på det! Något problem? Nej, tänkte väl det. 
 

SYV

Sitter just nu i skolans datorsal. Är klar med två enkäter och vi måste vänta tills alla är klara, segt! Men efter det här har vi lov så det är ju skönt. Idag hade jag för första gången studie- och yrkesvägledning och det gick väl ganska bra. Hon märkte att jag redan visste vilket program jag ville läsa men hon tipsade mig om olika skolor. Så nu ska man springa runt på massa olika öppet hus!
 
Just det, jag försov mig lite imorse. Dessutom när jag väl satt på sista spårvagnen åkte jag för långt. Så grymt irriterande, hade jag inte gjort det hade jag kommit i tid. Men nu går typ alla härifrån så jag ska också dra mig hemåt.

Gymnasium och releasefest!

Blir inte mycket bloggande just nu. Jag vet om det men jag har faktiskt inte haft så mycket tid. Jag praktiserade i två veckorstid och jag har vart ganska trött efter de passen, plus läxor på det. Men kom tillbaka till skolan den här veckan, som har flytit på ganska bra. Imorse var jag på en gymnasieskola som jag har vart ganska intresserad utav men nu är jag inte lika säker, faktiskt. Tycker det var grymt bra att vi faktiskt får åka ut så och kolla runt lite. 
 
Jag är så himla stolt över mig själv. Har blivit klar med alla läxorna som ska lämnas in förhand imorgon och jag skriver på de som kan skickas in via datorn. Men jag måste nog sluta snart, börjar bli ganska trött och jag behöver min sömn för att orka med min fredag! 
 
Ikväll var jag även på min första releasefest för en restaurang/pub. Jag bor i samma hus som den och jag kan säga att det såg riktigt bra ut. Bra personal, fint inredat och menyn såg riktig proffsig och maten var inte heller dålig. Stannade dock inte så länge på grund av just mina läxor. Men det blir nog så att hela familjen går dit och äter snart, man måste ju prova! Dessutom har man gått förbi stället i flera månader och väntat på att det ska öppnas. Men nu måste jag avrunda och jag ska skriva lite mer på min svenska inlämning. Får se om jag orkar upp imorgon för att göra no:n. Annars får det bli imorgon eftermiddag!
 
 

He just takes my breath away

Dessa tjejer slutar aldrig att göra mig förvånad. Videon till DNA av Little Mix har nu släppts och jag älskar den! Precis som tjejerna själva har sagt är låten lite mer "mystisk" av sig och det är definitivt något av det annorlunda. Spring grejen i mitten vet jag inte om jag tyckte om så direkt mycket, det såg mest fejk ut men tjejerna gjorde en riktigt bra video som ser lite mer ut åt "tecknad-serie" hållet om man kan säga det så. Fyra av fem stjärnor får det bli (eller vad man nu säger, haha!). Sedan så gillar jag verkligen slutet!
 
 

Confidence Like A Rockstar

Nytt, hett från Brittiska/Irländska The Wanted. Jag har ju tipsat tidigare om deras nya låt "I Found You" och nu är videon äntligen ute! Inte direkt vad jag förväntat mig men videon är ju ganska bra ändå. Många har blivit väldigt tillsig över "kyssen", vad tycker du? 
 

Shine Bright Like A Diamond

Senast nytt från Rihanna! Jag som är helt kär i boost låtar har självklart förälskat mig i denna nya låt. Inte helt vad jag väntat mig av just Rihanna men hennes röst låter riktigt bra och jag mår bra varje gång jag hör den. Ett smart trick nu när hennes privatliv verkar ganska inkräktat. 
Lyssna på låten och säg vad du tycker!
 

Jobba

Sitter just nu på jobbet. Händer väl inte så himla mycket. Några kunder är här men de bara sitter och pratar. Kul att lyssna när de snackar om Glee eftersom att jag själv älskar serien och jag vill bara slänga mig in i samtalet. Men för övrigt sitter jag väl mest och kollar på tv hela tiden. Jobbar bara fyra timmar per dag också. Men nu ska jag återgå till jobbet.


Teach Me How To Be Loved

Idag släpptes musikvideon till Rebecca Ferguson's låt "Teach Me How To Be Loved". Rebecca fick sitt genombrott i X Factor UK 2010 där hon kom två. För många är hon känd som Zayn Malik (One Direction)'s ex-flickvän men hon är så mycket mer. Hennes fantastiska får mig alltid att bli lugn. I vanliga fall är detta inte min typ av musik men just Rebecca tycker jag om. Videon är ganska naken och den fokuserar mest på henne och hennes band. Detta är en utav mina favoritlåtar och den spelas flitigt på min spotify lista!
 

Troublemaker

Har du hört talas om killen Olly Murs? Du vet han som sjunger "My heart skips skips skips skips skips skips.... a beat" ja, du fattar. Inte? Men nu har i alla fall han nya låt kommit ut. Troublemaker är en glad låt om en tjej som kanske inte är så bra men man blir nästan beroende av henne. Någon annan som känt så? Olly får mig ofta på bra humör och killen är grym! Lyssna på låten, vem vet, han kanske är din nya favorit!
 

Oath

Nu har alltså videon till Cher Lloyd's låt Oath kommit ut. Själv blev jag väldigt glad och tyckte videon var ganska rolig. Vad tycker ni?
 
 

It's in his DNA

Har för övrig hittat min nya favorit låt. Little Mix's nya låt DNA. Den är inte värsta partylåten men den får mig i alla fall på bra humör. Dessa tjejer har kommit ganska långt på bara ett år. Jag är riktigt stolt över de!