The Capital of the United Kingdom

Wow, snart en månad sedan jag skrev. Har inte hänt så mycket, har mått ganska dålig så har bara tagit det lugnt. Var uppe i Värmland över midsommar och så var One Direction i Göteborg och spelade på Ullevi, riktigt kul att de kom till oss för en gångs skull! Nu sitter jag faktiskt i London. Är här men vet inte om jag skall stanna i bara två veckor eller om jag stannar en hel månad. Har jag inte fått något jobb nästa vecka så tänker jag att jag bara stannar två veckor, annars blir det för dyrt!
 
Annars har det faktiskt inte hänt så mycket på mitt sommarlov. Har mest varit med kompisar och bara tagit det lugnt. Tror jag åkte på magkatarr men magen känns mycket bättre nu. Mest på kvällarna som den är lite konstig men det går absolut framåt! Och har kollat massor med serier när jag har varit här. Ni som känner mig vet att jag är väldigt känslig mot varma klimat och kan faktiskt bli fysiskt sjuk av det. Eftersom att det har varit otroligt varmt här så har det mest blivit att vi bara har varit ute i omgångar och under tiden så har det blivit ett och ett annat avsnitt, faktiskt. 
 
Har inte så mycket inplanerat om jag skall vara helt ärlig. Vill till Oxford Street och sedan funderar jag på om jag skall åka till Camden Market samt British Museum för det verkar som att det var gratis inträde där! Skitkul faktiskt!