Then you'd have the inside scoop


Stockholm

Sitter just nu på tåget in till Stockholm. Vi var så trötta igår att vi somnade nästan direkt. Vilket var ganska skönt! Tåget går om några timmar men det ska ju bli skönt att komma till Göteborg, även om jag typ älskar Stockholm. Jag skulle faktiskt kunna flytta hit.


That's all they really want


When I think about the previous


Wow

Wow, det är det enda jag har att säga. Lady Gaga hamnade högst upp på min konsert lista. Hon är absolut bäst. Tre tjejer fick komma upp på scen. Jag och Cassie har dansat, sjungit, skrattat, skrikit och gråtit. Min kväll kunde inte bli så himla mycket bättre.

På vägen hem i bilen somnade, så jag ska försöka somna om nu. Vi är helt slut båda två. Det får bli mer bloggning imorgon bitti. Godnatt!


That dream I'm dreaming


Lady Gaga

Nu är vi redo att gå i och sätta oss. Vi sprang in på toaletten och bytte om så nu har jag lackleggings och en vit, lång Lady Gaga tröja. Jag är så grymt taggad, jag har även hennes parfym på mig, oh yeah!

Visste ni förresten att jag sprang in i Sarah Dawn Finer, Sandro från Dead by April och Kissie. Ingen Big deal direkt (JAG FLIPPAR ÖVER). Men nu ska jag försöka vara lite social!


I know this isn't what I wanted

 
Jag orkar verkligen inte ändra storlekerna på bilderna just nu!
 
 

Fika med iste

Insåg att jag bloggat två gånger, hoppsan! Så fort vi klev ut på stan såg jag Gaga parfym, så Cassie sprang in och köpte den. Jag väntar nog tills jag kommer hem.

Just nu sitter vi och fikar. Jag tog mig bara en iste, love it! Juste, vi har sett massa Bieber och 1D saker men vi har inte köpt något. Jag köper hellre med mina föräldrar, hemma eller på nätet. True story!


I take you as you are

Gårdagen var så grymt rolig. Kom hem, åt, gjorde läxor och bytte om. Närmare kvällen åkte jag och mötte mina tjejer så gick vi på bio. Vi såg Grannpatrullen och jag ville dö när jag insåg att filmen handlade om utomjordingar, jag är livrädd för utomjordingar. Men filmen var faktiskt inte så farlig, mer rolig!

Nu sitter jag på tåget till Stockholm med Cassie och hennes pappa. Jag mer packning än de båda tillsammans, oops! Vi sitter mest och pratar om One Direction, som vanligt. Nej, men så farligt har det faktiskt inte varit. Inte ÄN!


When my world is falling apart

Just nu är jag på väg till Stockholm med min vän Cassie och hennes pappa. Vi kommer bara vara här i en dag men jag vet att det kommer bli grymt! Jag och Cassie ska nämligen på Gaga! Ja, ni hörde rätt. Jag har längtat efter denna dagen sedan 2008. Det är ett bra tag om man säger så. Allt har gått så snabbt. Vi bestämde oss under en tisdag efter att vi vart i kyrkan. BAM sa det så hade vi två biljetter till Gaga. Jag menar, hur grymt är inte det? Jag är så grymt taggad just nu och jag tror inte att jag kommer blogga värst mycket eftersom att jag vill spendera så mycket tid med Cassie som möjligt. 
 
Vi har tänkt att göra en liten videodagbok som jag kommer klippa ihop så fort jag jommer hem. Man får väl hoppas att jag gör ett bra jobb och att även Cassie blir nöjd. Men ni får ha det så bra i Göteborg medan vi kollar på The Princess of Pop! 

But on stage you're a star

Förlåt!
 
Igår satt jag och gjorde läxor så fort jag kom hem och sedan åkte jag iväg på kalas. Kom hem ganska sent, därför inget bloggande.
 
Försov mig lite men kom hyffsat i tid. Allstå, inte flera timmar försent. Vi har haft massa lektioner och mitt i matten hör vi hur det spelas massa låtar. Call Me Maybe, Someone Like You och sist Boyfriend. Jag tror att den andra nian fick välja låtar, för det fick vi göra senare på dagen. Även om jag inte hade några idrottskläder med mig fick jag vara med, ganska skönt. Fick förklarat för mig att Harry var ändå ganska söt, av en KILLE! Okej, jag tror han skoja, men ändå? Fick även lite massage på träslöjden, så SKÖNT. Jag slutade runt tre, jag är van vid det just nu.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska nog skriva lite kanske, det är ganska skönt att låta fantasin flöda så där ibland. Börjar bli riktigt peppad men när jag väl börjar vet jag inte hur jag ska få ut mina tankar. Men det löser sig alltid på något vis!

Skavlan och huliganer

Herregud. Jag har legat i sängen förutom att vart ute snabbt med min hund. Men just nu ligger jag och är skiträdd. Det är massa huliganer i stan och det känns som om de är precis utanför. En av nackdelarna att bo i stan. Vill just nu vara hos mamma för hon kan inte ens höra de.

Var det någon som såg Skavlan specialen med Justin Bieber igårkväll? Jag satt som klistrad och jag har fått höra att mamma, mormor och mormors väninna även gjorde det här. Mormor sa att han fick lätt godkänt. Ja, vi är inte normala i min familj!


The moon is low in the sky

Jag gillar verkligen vädret just nu. Tog en promenad i regnet med hunden. Det var snarare jag som ville vara ute, och inte han. Har pluggat lite men kört fast så det får jag fortsätta imorgon så någon kan hjälpa. Ska börja på ett annat nu istället innan Skavlan börjar. Det har vart en väldigt lugn dag. Handlat, gått promenader, duschat och bara tagit det lugnt. Jag har ju klarat första veckan i nian så jag känner att jag förkänade det lite. 
 
Men jag ville bara slänga in ett inlägg även om jag har ganska mycket att göra innan nästa vecka. Här kommer en bild, min outfit såg inte riktigt ut så här, men nästan!

Namnsdag

Hej på er!

Idag har jag vaknat utvilad och det är så skönt! Jag är inte ens trött? Och när jag vaknar har jag fått namnsdags gratulationer. Hur bra började inte denna dagen? Jag har vart ute på en promenad med min hund och just nu ligger jag över HELA min säng. Det är jätteskönt att känna sig utvilad vilket jag inte alls gjort på länge.

Jag ska dra mig upp ur sängen och sätta mig och plugga faktiskt. Det är skönt att få allt gjort och känna att du inte har några läxor kvar. Mina vänner vill ha med mig på bio men vi får se. Det beror helt och hållet på hur mycket jag gjort och om jag orkar. Nej, nu ska jag nog äta något.

By the way, är det någon som vet vart man kan se hela MTV WORLD STAGE?


I lost control and there's no doubt

Ville slänga in ett inlägg innan jag ska sova.
 
Jag har haft en underbar dag. Vi har för det mesta skrattat, i alla fall jag. Det var vår första riktiga skoldag med riktiga lektioner, vi fick nya böcker, osv. Sista året känns ganska bra, vi har ett ganska så bra schema. Dock ska jag mejla min mentor och kolla om jag kan byta till min vanliga grupp av olika anledningar. 
 
Har för det mesta myst med min hund hela dagen, skrivit och lyssnat på musik. Imorgon börjar allvaret. Ska plugga ihjäl mig hela nian, det behövs om jag ska komma in på den linjen jag vill. Det finns inget som heter "jag orkar inte" längre. Nu är det bara att göra det, även om man inte orkar och är trött. Ska jag ha bra betyg då måste jag faktiskt kämpa. Jag kan bara se fram emot allt annat roligt som ska hända under hela nian. Men ska jag göra dessa saker, då MÅSTE jag kämpa. Jag har satt upp höga mål för mig själv i år, så är det bara. 
 
Hoppas i alla fall att alla har haft en bra dag. Imorgon blir min första idrottslektion, undra hur dålig min kondition är? Herregud, jag vill inte ens veta!
 
Ja, jag vet att jag ser otroligt trött ut, och sanningen är att jag är det!

Skola

Gud, jag sitter just nu i skolan och jag är lite smått sur. Det är inte min dag idag, helt enkelt. Även fast att det är min namnsdag mår jag piss utan anledning. Allt blir typ bara fel och fel. Orkar knappt någonting.

Men vi har fått ändrade scheman, nya lärare, jag har bytt grupp (vilket jag inte ville!) och lite små andra saker. Just nu längtar jag bara hem. Men man får göra det bästa av dagen, kanske mysa lite med hunden när man kommer hem? Ja, vi får se. Unnar nog mig själv en kaffe från Espresso House senare.

Ingen ny har kommit heller, men fyra har slutat. Det känns grymt tomt i klass rummet, men tre är faktiskt borta. Nog om det, jag skriver mer när jag är hemma.


That's right

Herregud, dagen har bara flugit förbi! Har inte gjort speciellt mycket idag och det är ganska skönt. Fick min mamma till att laga tacos som jag vart sugen på i några dagar. Så det blev en myskväll här hemma, faktiskt. 
 
Har för det mesta gått i genom min andra email, kollat bloggar och läst noveller. Intressant liv, right? Nu ska jag inte vara sådan men det är ganska skönt att ha internet igen. Man blir verkligen beroende. Det märkte jag verkligen i England när jag var utan internet i en vecka. Men det har blivit så mycket och jag kollar för det mesta instagram, facebook, twitter, etc. bara när jag ska gå och lägga mig. Det är så mycket skönare och jag får så mycket andra saker gjorda under dagen istället. Samma gäller bloggen, jag har inte haft den först - vilket inte är bra! - men jag ska bättra mig, lovar! 
 
 
Nu får ni sova så gott, vilket jag ska göra. Imorgon blir det fart igen. 
 
 
Jag känner mig förövrigt riktigt nöjd med min nya keps och historian bakom den är otroligt rolig!t

I have a heart that will

Fick en fråga om jag inte kan slumpa tio låtar på min Spotify lista. Självklart kan jag göra detta!
 
 Olly Murs - I Don't Love You Too
'
 E.M.D. - Look At You Now
Selena Gomez - Falling Down
Norlie & KKV - När Jag Går Ner
Danny Saucedo - Need To Know
Ne-Yo - Beautiful Monster
Demi Lovato - Mistake
Chris Brown - Don't Judge Me
Beyonce - Crazy In Love
Jessie J - Big White Room
 
 
 
Jag LOVAR att jag inte har hoppat över en enda låt utan det var de här som kom i ordning!

Everybody seems so famous

Äntligen har jag internet. Det är så att jag inte har haft tillgång till internet hos min pappa. Eller, jag har haft det men bara på mobilen. Då har blogg.se appen bråkat som bara den och jag har inte kunnat göra några inlägg. Men nu är jag tillbaka och ska blogga så mycket jag bara kan! 
 
Jag har sprungit bort och gått en runda med min hund och har inga andra planer för resten av dagen. Väntar mest på att min mamma ska komma hem så vi kan umgås. England var helt fantastiskt och jag ska lägga in alla bilderna i min dator så fort som möjligt! Det blev inte så eftersom att jag var barnvakt dagen efter att jag kom hem och efter det åkte jag hem till pappa. Ja, men veckan har vart bra och igår hade jag en underbar dag i värmen. Jag hoppas ni har haft en bra dag. Nu ska jag förbereda lite saker på bloggen.

24 hours a day

Hej och hå!
 
Nu är jag hemma och kan äntligen blogga igen.
Eftersom att jag är minderårig har min mamma satt barnlås på min telefon och det gjorde att jag inte hade tillgång till internet. Allt har gått utmärkt, ingen lock för öronen både på dit resan och på hemresan. Just nu känner jag mig självklart seg, vilket man kan göra efter en resa. En utav katterna ligger här bredvid mig i soffan. Det är nog skönt att både jag och mamma är tillbaka för de.
 
Jag ska försöka skriva vad jag gjort under resan och lägga upp lite bilder. Så ni får hålla utkik efter det! Här kommer en ny tagen bild på mig i min One Direction tröja jag fick dagen innan avresan! 
 
Jag tror mamma har köpt den på cdon.com inte helt säker!

Tjena!

Hej, på er!

Har fått låna en dator här men det blir allt klippa och klistra eftersom att vi inte orkar dra fram det svenska tangentbordet.

Igår vart det inte så värst mycket shopping men idag blev det allt! Men bilder kommer jag att lägga upp när jag kommer hem. Det blir krångligt annars, och det vill jag inte.

Ska skynda mig att skriva, det är inte bara jag som ska ha datorn, är man på semester så är man!

I'm dancing on the floor with you


Doing what I should do

 

I wanna let these feelings rise

Just nu lyfter förhoppningsvis mitt plan. Ja, du läste rätt. Igår frågade min mamma mig hipp som happ om vi inte ska åka till England. Senare på kvällen var tre flygbiljetter beställda tur och retur till mormor, mamma och mig själv. Vi kommer att stanna i en vecka och bo hos min mammas moster. Jag hoppas att vi kan ta oss in till London minst en dag, älskar staden! Vi kommer förmodligen också åka över en snabbis till Frankrike, älskar att vara där också!
 
Flygresan går nog bra om jag kommer ihåg att tugga tuggummi. När jag flög till London sist fick jag världens lock för höger örat och det gjorde riktigt ont! Har aldrig haft så ont i örat förut, och jag blev rädd att något hade gått sönder. Som tur var försvann det innan Cher Lloyd konserten. 
 
Men jag hoppas att ni kommer ha det bra i Sverige medan jag förmodligen bråkar med mamma. Nej, nu ska jag inte vara sådan. Jag ska göra mitt allra bästa för att hålla sams med henne, för de andras skull!