As loud as it can go

Nu blev en trött tjej helt plötsligt väldigt pigg. Jag hade inte kollat posten på hela dagen och insåg att, idag skulle min One Direction singel komma. Om jag ska vara seriös så flög jag, allvarligt talat, ut ur mitt rum och till posten. Där låg det ett cdon.com paket och jag slet upp det. Där i låg min skiva och jag tog ett litet glädjeskutt. Hipp som happ var låten inne i datorn och nu spelar jag den på högsta volym. Det bästa är att det är mammas favoritlåt, så jag kan spela den hemma! Men i post högen låg det även två broschyrer, från två olika gymnasieskolor. Jag insåg att om fyra månader, då ska jag ha sökt. Snacka om ångest! 

Yeah

Måste tipsa om Cher Lloyd's nya låt. Oath handlar om bästa vänner, kan man väl säga. Även om man går genom svåra tider så brukar det alltid finnas en speciell vän som alltid står dig nära. Jag har blivit helt förälskad i den här låten och Becky G är på väg uppåt hon också. 
 

La iglesia

Sitter just nu på bussen hem. Idag har vart en väldigt lång dag. Vart i skolan, åkte sedan in till stan och åkte sedan till kyrkan. På väg till kyrkan blev det självklart problem med bussen vilket var väldigt irriterande. Men det gick bra ändå och jag kände mig helt plötsligt väldigt mogen när jag var där.

Men nu är jag som sagt på väg hem till min far. Ska äta där, packa ordning mina saker och gå till mamma. En väldigt vanlig måndag kommer det bli det närmsta året.


Live While We're Young

Ville bara tipsa om One Direction's nya musik video. Själv tror jag att alla Directioners kommer göra att den spelas OFTA på radion!
 
 BTW, Otto ville att jag skulle lägga ut den!

Måndag

Sitter just nu på min spårvagn. Halv sex vaknade jag jättepigg men jag kände att om jag ska orka med hela dagen var jag tvungen att få min sömn, så jag somnade om. Det har blivit jättemycket de senaste dagarna att jag tagit den absolut senaste spårvagnen, precis så att jag inte kommer försent.

Men var det någon som kollade X Factor igår. Vet inte hur många gånger jag sa "Aw" för det var så himla mycket gulliga saker. Men kändes det inte som att när Orup skulle säga ja till pappan att det var väldigt inövat?


Who I am

Jesus, gud i himlen. Idag har vart är riktigt skön dag. Jag har bara tagit det lugnt och gått på promenader. Det har liksom vart en vilodag för mig. Vaknade av mig själv hyffsat tidigt, fast jag råkade somna om runt klockan två i pappas säng, HOPPSAN! Men det var riktigt mysigt. Pappas säng är så himla mjuk. Är det bara jag som tycker att alla andra har skönare sängar än vad man själv har? 
 
Men nu ikväll ska jag kolla film, lyssna på musik, skriva och leta inspiration. En riktigt myskväll med vovven får det bli. Har lite saker planerade inför imorgon. Kan bara säga en sak, SHOPPING! Ha, nä men jag ska välja tömma plånboken lite tror jag. Behöver nya saker i min garderob, dessutom har vi spexfoto nästa vecka. Då måste jag köpa lite saker, även om jag fortfarande inte vet vad jag ska vara. Eller jag har en aning men egentligen har jag ingen lust alls. 

Fredag

Men det var ju jättekul att mitt kapitel kom ut nu. Igår åkte jag och träffade min farmor som kom hem från London för några dagar sedan. Vi gick och satte oss på en mysig restaurang när hon börjar dra upp presenter. Hon hade köpt Justin Biebers nya parfym GIRLFRIEND! Snacka om att jag blev helt till mig, men det gick ju faktiskt inte att sitta och fangirla där.

Nu sitter en trött Louise på spårvagnen på väg till skolan. Får jag bara säga det här? JAG VILL INTE VARA DÄÄÄÄÄÄÄR! Men you gotta do, what you gotta do!


Torsdag

Min dag har vart grym. Var i skolan från åtta till ungefär tio över tolv när hela högstadiet (tror jag) åkte in till stan. Klockan ett började vår skolbio. Filmen vi såg var Charlie Chaplin's Dictator. Jag hamnade mellan Erik och Yomna och jag har skrattat sjukt mycket. Erik körde "igår fiskade jag" raggningsrepliken på mig, och jag fnissade som bara den.

När jag kom hem satte jag på vattenkokaren och gjorde ordning te. Började plugga lite samt lyssna på musik. Nu befinner jag mig på spårvagnen för att möta upp en person. Vem, det får ni höra om senare!


Onsdag

Idag vaknade jag och insåg att min skjorta (som jag planerat att ha på mig) var smutsig. Rotade genom mina kläder men hittade typ ingenting? Så jag slängde på mig en tröja bara. Dagen har vart ganska bra.

Efter skolan gick jag och mina tjejer och åt. Där satt vi ganska länge och bara hade kul. Efter det drog jag, Carro och Matilda till kyrkan eftersom att det var kick-off. Både jag och Carro hade tagit fel på tiden så vi var några minuter sena. Men jag fick mer information så det kändes ganska bra.

Nu är jag snart hemma. Ska slänga mig på min SO bok och plugga.


Fryser

Jag hatar Göteborgs väder! När jag klev utanför dörren i morse öste regnet ner. Fick dra upp mitt söndriga paraply och försökte fixa det hela vägen till spårvagnen. Dagen har vart både upp och ner av olika anledningar. Tur som är har jag världens bästa vänner!

När vi skulle gå hem, vad tror ni händer då? Himlen öppnar sig! Vi kom pisseblöta till spårvagnen och just nu bestämmer sig regnet för att sluta, tack för den. Jag fryser fortfarande om mina fötter. Nu ska jag skriva lite på en läxa, hoppa in i duschen och sedan plugga SO. Vill vara klart med allt innan PRAO.


Måndag

Var grymt trött imorse men jag tog mig i alla fall till skolan. Dagen var sjukt konstig, innan maten var en lärare grymt snäll och öppnade uppehållsrummet för oss. Efter maten fick vi traska hem till Hannah på grund utav håltimma. Vi låg fem tjejer i hennes gästrum och kollade på Pretty Little Liars.

Slumrade till i tjugo minuter när jag kom hem men mer fick det inte bli. Gick hem till pappa och inser att mobilen vägrar överföra internet till datorn, så jag har inte kunnat blogga där. Men nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova. Ska upp tidigt imorgon och fixa mig själv. Ibland behövs det.


If you take me away

Jag och pojkband... Hela mitt liv har jag älskat och lyssnat på alla dessa pojkband p.g.a. mina föräldrar och min familj. Jag klagar inte direkt. Någon kanske kommer ihåg att jag tipsade om pojkbandet JLS för några månader sedan? Nu har de släppt en ny låt och en ny singel. Jag tror på riktigt att jag dör! Enda sedan "She Makes Me Wanna" har jag gillat dessa. Jag kanske inte är det galna fanet men deras musik får mig på gott humör. 
Här är "Hottest Girl In The World"
 

How long will I be waiting?

Ofta kommer jag på mig själv med att sitta och drömma. Till exempel att jag står på en scen, har meet & greets, går på galor etc. Jag har fått för mig hela livet att jag ska lyckas, på ett eller annat sätt. Är det bara jag som gör så? Det blir så himla tråkigt när jag vet att jag faktiskt inte får göra det som jag älskar. Men det ger mig motivation att faktiskt lyckas. Jag tror att man måste kunna drömma för att kunna ta sig dit man vill. Själv så tycker jag det är viktigt att ha lite fantasi. Alla dina drömmar kan inte bli sanna, men några av de kan. 

Make it last forever

Vet inte hur många gånger jag har fått frågan vad för slags musik som jag gillar. Jag gillar väldigt blandat men det som jag just dras till är pojkband och självständiga tjejer. Det sist nämnda är väldigt viktigt för mig. När jag lyssnar på självständiga tjejer får jag ännu mer självförtroende och får mig att vilja så mycket mer i livet. De som har störst påverkan på mig just nu är Cher Lloyd, Rita Ora, Demi Lovato, Little Mix, Lady Gaga och Jessie J. De tjejerna har visat för mig att man inte ska låta någon trampa på en. För mig är det väldigt viktigt att inte låta någon göra det. Ingen är perfekt, men alla är perfekta på sina egna sätt. VÅGA VARA ANNORLUNDA!

Dancing with him

WOW!
 

What I feel

Ibland får du dig en tankeställare. Du orkar inte alltid hålla tårarna kvar, men ibland går det. Mina nära och kära vet att jag har gått genom väldigt svåra tider de senaste åren. Jag har inte alltid mått så himla bra men jag har försökt att se glad ut. Att göra det, det är att vara stark. När jag ser någon som försöker slå genom kändisvärlden, eller befinner sig där, och berättar att de har haft det svårt. Det bevisar för mig att om jag verkligen kämpar, då kan jag bli något. Oftast är det de som har haft det svårt som orkar kämpa. Vi har kämpat länge och vet hur mycket vi orkar. Det ger mig mod att våga göra saker av mitt liv. På grund av detta klarade jag av att söka till X Factor i februari. Även om jag inte gick vidare, så vågade jag. Jag vågade ställa mig på scen inför hela skolan och sjunga. Det spelar ingen roll om jag stod och skakade, jag gjorde det i alla fall. 
 
Om du har ett mål, gör allt för att nå dit. Jag ska göra allt för att ta mig så långt som möjligt. Även om det tar mig hela livet, så ska jag aldrig ge upp. A QUITER CAN NEVER WIN, A WINNER NEVER QUIT. Det är en utav mina motton i livet. Jag har haft väldigt svårt för mig att ta till mig bra kritik. Det är svårt för mig att tro på människor när de säger att jag är bra på något. Mitt självförtroende är så lågt men jag kämpar varje dag med att få upp det till topp. Genom att ha på mig de kläderna jag gillar, det är en bit på vägen. Att lyssna på musik jag älskar utan att bry mig om vad andra tycker. Jag fangirlar, SO WHAT? Det är den jag är. Om folk inte tål mig, synd för dom! Jag har bestämt mig för att inte bry mig. Folk kan säga vad de vill, det är mitt liv och jag lever det hur jag vill. 

Like a star

Jag är på riktigt kär i hans röst, vilket jag vart sedan sent 2010. Funderar starkt på att köpa Conor Maynard's debut album som är riktigt grymt. Ett extra plus för att Ne-Yo faktiskt signade honom!
 

Meant well

Inte direkt vad jag hade förväntat mig, men jag kommer nog lyssna på den ofta!
 

The last thing on my mind

När du är sjuk vill du helst ha det som du vill. Varför ska mina katter just nu vara som jobbigast? Och idag ska jag gå iväg till min pappa, för att sedan komma till mamma imorgon? Helst av allt vill jag gömma mig under mitt täcke och sova. Men jag vill samtidigt spendera tid med min pappa. Men just nu kollar jag på video (SUPRISE!). Varför kollar jag alltid videor när jag bloggar? Jag tror jag har börjat bli lite beroende av mina videor. Men det är ju kul att lyssna på så många underbara röster som finns där ute. 

X Factor morgon

Ligger just nu i min soffa och studerar mina katter när de springer runt här. Vaknade utav att jag kände igen en röst på tv. Då visade de en snutt från Göteborgs audition till X Factor. Jag är ganska glad att jag försökte göra mig så osynlig som det bara gick.

I alla fall så är jag fortfarande förkyld och ganska trött. Igår när jag kollade runt på nätet så hittade jag en video på Simon Cowell. Han sa vilka artister som hade "The X Factor". Visst, han kan inte säga alla i hela världen. Men några av de han sa, de är mina idoler. Allmänt tycker jag att folk som inte kan musik ska sätta sig ner och HÅLLA KÄFT! Om jag inte gillar någon, då säger jag det inte högt. Jag kan säga "jag tycker inte om personen låtar" den enda jag har sagt "han kan inte sjunga" det är till Håkan Hellström. Men det säger jag bara till mamma, oftast. Men när ett band, en tjej, en kille etc. har flera miljoner fans, då kanske man ska tagga ner lite. Du behöver inte säga att de inte kan sjunga, för de kan de säkert. Du behöver inte tycka om musiken de gör, men de kan nog allt sjunga.
I won't need you

Jag. Är. Sjuk. Riktigt förkyld. Förra veckan var jag i Stockholm med en förkyld Cassie, när jag åkte på läger var det några som var snuviga där, mamma var sjuk när jag kom hem och sedan var det flera i klassen som var sjuka på ett eller annat sätt. Därför är jag sjuk nu, verkligen kul! Det är alltid så här i början av ett läsår. Alla sjukdomar kommer och en hel klass blir sjuk. Varför är det så här egentligen? Varenda år i början av läsåret åker jag på en förkylning, och när jag blir sjuk är jag som en man. Jag klagar över allt, jag har ont i kroppen, jag drömmer om rosa moln, etc. Idag såg jag i syne? Sant, jag såg glittriga blixtrar som åkte mot mitten eller hur jag ska förklara det. Dessutom har jag feber, så jag trycker i mig massa huvudvärkstabletter då och då. Jag tycker synd om den som är med mig när jag är sjuk, vilket för det mesta är mamma. 
 
Men idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade hyfsat tidigt för att vara jag. Åt lite mat och sedan har jag suttit vid datorn. Mamma drog med mig till affären i mina mjukis, min hoodie, mina sneakers och min snapback. Kände mig allmänt SWAG. Ja, det där var ett skämt! Men lite cool kände jag mig (inte överhuvudtaget). Har börjat planera massa inför bloggen som jag ska försöka börja med så fort som min förkylning är över. Det kommer bli så grymt kul och jag hoppas att det blir bra utav det hela. Inte säkert, men jag hoppas det i alla fall. Nu ska jag fortsätta att se ut som ett miffo och kolla mina kära youtube videor! Det är så här det går när man inte har läxor och är sjuk. 

Orientering

Mina fötter gör ont! Slutade för ungefär tjugo minuter sedan och jag är ganska trött. Det här är den tidigaste dagen vi slutar, alltså slutar vi sent varje dag! Vi slutade med orientering och dum som jag är glömde jag min medicin i skåpet så jag kunde inte riktigt springa. Dock var det bra eftersom att jag fick hjälpa Yomna lite.

Dagen har vart ganska lugn, bara tre klassrums lektioner. Ganska skönt att ha så lugnt på fredagar! Men nu ska jag njuta lite av solen i alla mina lager av kläder. Har grymt mycket kläder på mig eftersom att omklädningsrummet inte var öppet struntade jag i att byta om. Jag är har ju inte sprungit men jag kommer vara ganska varm när jag kommer hem, kul!


Äntligen hemma

Kom precis innan för dörren. Ganska långa dagar på torsdagar fast det är ju frivilligt på eftermiddagen. Är rätt stolt över mig själv eftersom att jag inte har kvar några rester alls! Nu ska jag bara göra klart läxorna inför helgen sedan är det ganska lugnt. Visst, jag ska läsa på och så men det är ändå skönt.

Ska fixa lite mellanmål och börja med läxorna, just nu känns livet himla bra! Ikväll ska jag försöka ha myskväll med familjen om alla är hemma, annars får jag väl mysa med hunden. Det är inte mer med det!


Skolan

Gud, jag är så himla trött idag. Hela klassen är nog ganska trötta. Vi är så lite personer i vår klass nu när fyra har slutat. Men, men. Life goes on.

Känns som att jag pluggar ihjäl mig typ varje dag. Och det känns som att bara jag har läxor, grymt irriterande! Men idag är det läxhjälp så det är ju ett plus! Då får jag lite hjälp och slipper göra himla mycket saker hemma.

 


Tankar

Beslut, beslut, beslut. Det är nog ett av de orden som jag hatar mest. Oftast (för mig) är det något dålig som jag måste avgöra. Du får aldrig riktigt som du vill. Just nu känner jag så. Men jag måste hålla mig kvar på marken och inte sjunka ner i samma hål som för två år sen. Då rasade hela mitt liv. Nu när jag kämpar med att få det bra igen håller samma sak på att hända, men denna gånger ska jag inte ramla.

Allt kommer inte bli som du vill. Sådant är livet. Du måste alltid kompromissa. Ditt liv kommer aldrig att bli helt perfekt, det kommer alltid finnas något du vill ha mer. Det enda är att du måste stå mot frestelsen.


Ändringar

Sitter just nu på mitt rum hemma hos pappa och kollar lite tv. Lite läxor har blivit gjorda men jag väntar på svar från mina vänner. Känns skönt att jag kämpar mig uppåt så gott det går. Vill verkligen inte hamna efter i år, inte sista året.

Har fått för mig att ändra stil totalt så det blev lite ändringar när jag packade idag. Ska även rensa en massa kläder i helgen hos pappa och nästa vecka hos mamma. Det behövs för jag har inte gjort det på över ett årstid, det är för länge!


Låttexter

Ligger just nu i min säng och väntar på att mamma ska komma hem. Jag ska sätta mig med mina läxor vilken minut som helst, vill inte ha något i helgen! Ibland är det skönt att tänka att du är klar med precis allt. Så nu kör vi! Har även vart duktig och gått till skolan varje dag förutom när jag var i Stockholm. Känns riktigt bra om jag får säga det själv.

Dagen började ganska bra även om jag började klockan åtta. På spanskan kände jag mig ganska seg, vilket jag gjorde igår också. Jag har skrattat väldigt mycket idag. Att man kan ha så roligt åt ingenting? Sedan skulle vi skriva låtar på musiken. Det var två årsedan jag skrev, hur ska jag få upp min fantasi? Får väl leta fram mina gamla låttexter så kan vi jobba utifrån det.


I wanna be drunk when I wake up

Om ni tittar extra noga kan man se Harry Styles från One Direction!