Min helg

Klockan har bara tickat iväg, likaså har dessa lovdagar. Svisch sade det så var mitt lov slut. Har knappast gjort något heller. Bara pluggat och vart lite smått deppig. I fredags var jag iväg och kom hem ganska sent. Kan säga att jag var väldigt trött när jag äntligen somnade vid halv fyra. 
 
Igår åkte jag hem till mormor och sov där. Vi myste framför Melodifestivalen och båda hennes katter sov med mig inatt. Imorse blev jag väkt med engelskt te och engelskt bröd på sängen. Hon skämmer bort mig så mycket. Vi kollade även herrarnas stafettlopp och det var värt det med den vinsten. Mamma är hemma sjuk så vi åkte förbi affären på vägen hem och köpte lite mat och sådant. 
 
Jag måste bli bättre på att ta med mig min kamera. Det blir oftast dåliga kamera-bilder och det är inte lika roligt som snygga systemkamera bilder, am I right? Får se vilken kamera som får följa med mig i London. I don't know, men nu är det bara 12 dagar kvar. Jag längtar så!

Valentine's Day

Sitter här, åtta på morgonen, i min gosiga morgonrock från Primark så här en alla hjärtans-morgon. Kan man förresten säga så? Alla hjärtans-morgon? Skitsamma! Har inte alls fått mycket blund inatt. Har sovit sjukt oroligt samt att min katt kommit och väckt mig sisådär tre gånger! Yay, gotta love life. Nej, nu skall jag inte klaga.
 
Har lite saker inplanerade idag, för en gångs skull. Okej, jag har vart lite busy denna vecka men inte sådär värst mycket för att vara ärlig. I måndags mådde jag så sjukt dåligt, var allmänt trött bara. Och i tisdags var jag iväg på ett möte vääääääldigt tidigt för att vara lov. Och igår var jag hos tandläkaren, har fortfarande ont i käften. Allvarligt, hon gillar inte mig och har aldrig gjort. Allt flippade när hon skulle laga en trasig tand, efter det har hon inte gillat mig. Jättekul. Fick dessutom en ny tid i mars. JAAAA, va glad jag blev! Inte alls. 
 
Idag skall jag träffa kompisar, vilket jag knappt har gjort på mitt lov. Har försökt plugga men jag har vart såpass nere att jag knappt orkat. Men försöker läsa klart min engelska-bok. Inte lätt när du inte har lust och det är 20 kapitel på 500 sidor. Åh, orka. Okej, det är typ 25 sidor per kapitel, but still? 
 
Tror jag kommer ta massor med powernaps idag. Mår inget vidare. Vi kanske hörs senare, om jag orkar köra igång datorn. 

Sitter förövrigt här helt osminkad i min nya, otroligt sköna säng!
 

Onsdag

Jag är så trött. Mina dagar består av skola, plugg, kanske någon serie och sedan sover jag. Orkar typ ingenting. Och nu när jag trodde att vi skulle ha ett lugnt lov så fick vi mera saker idag. Men jag är iallafall ledig imorgon! 

Var som vanligt i skolan, trots huvudvärk. Det var en ganska okej dag idag. Fick veta att jag fått ledigt inför London, fick en utvecklingssamtals tid och så. En ganska händelselös dag. 

Saknar CassieMin vecka

Ni får ett tidsinställt inlägg för att jag ligger sömnlös i mitt rum. Bloggningen har gått utför denna vecka. I onsdags var vi iväg på inspark och det var i princip fulla människor överallt. De som riktigt känner mig vet att jag inte alls gillar det. Iallafall så sov Sandra hos mig. Vi gick upp typ vid tio så åkte jag till mamma runt två. Packade mest hela dagen och fixade på mitt rum.

I fredags då åkte jag till Stockholm med Cassie och hennes mamma. Vi åkte till hotellet, tog en tur till Fryshuset, åt god kineskmat och sedan gick vi tillbaka till hotellet. One Direction släppte deras nya video och vi flippade lite. Men sedan bytte vi snabbt om och Cassie och jag gick sedan tillbaka till Fryshuset. Vi köade i ungefär 45 minuter och sedan kom vi längst fram på Ellie Goulding. Förbandet påminde oss väldigt mycket om England och Ellie var grym. Vi stod så att vi såg in backstage så vi var de enda som såg. När vi kom tillbaka så somnade jag väldigt snabbt. 

På lördagen gjorde vi inte så mycket. Kollade i affärer, åt frozen yoghurt, drack kaffe, åt glass, såg Samir och Paow frånParadise Hotell och satt på ett snabbtåg i tre timmar. Kom hem till ett kallt Göteborg och kollade Melodifestivalen med mamma. 

Igår kände jag mig död. Har haft en hemsk huvudvärk hela helgen. Men Amanda, Johanna och Sandra kom hit och fick mig på bättre humör. Vi pluggade religion, drack te och skrattade massor. När de gick hem åt mamma och jag mat och kollade sedan på film, fast jag somnade mot slutet.

Jag och Cassie på tåget mot Stockholm