Shopping!

Använde världens sämsta kamera och självklart hör man knappt vad jag säger. Men här är shoppingen från London!
 

Dagen

Usch, vilken konstig dag. Vaknade panikslaget och sprang runt som en galning. Lyckades missa bussen och glömma busskortet hemma. Så jag blev typ tio minuter sen till skolan, så inte värt det! Men sedan gick vi hem till Hannah eftersom att vi hade håltimma. Skolan rullade på hyffsat bra och vi fick sluta en halv timme tidigare. Så det var skönt. Och jag har haft ont i armen hela dagen. Eller i handleden och det gör svin ont. Vet inte riktigt vad jag ska göra men ska se om det förhoppningsvis går över annars får jag kolla upp det! 
 
Nu ska jag klippa ihop två videor och förhoppningsvis blev de bra!

Allt blir fel

Jag orkar inte längre. Orkar inte vara stark. Måste vara stark hemma och i skolan. Men vad ska jag göra när jag inte orkar längre? Det bara brister. Försöker intala mig själv att jag mår super men det gör jag inte. Visst, resorna och konserterna får mig för ett ögonblick tro att mitt liv är så jävla bra. Men det är det inte. Varje dag tvivlar jag. Känner att allt är onödigt. Alla läxor känns onödiga att göra. Jag gör de ändå inget bra så varför ens försöka? Det går inte längre. Jag orkar inte längre. Jag mår inte bra, hur mycket jag än intalar mig det. Jag måste få hjälp att bli bättre. Jag känner mig inte bra. Får min egna kropp att tro att jag är sjuk så att jag kan sjukanmäla mig. För jag orkar inte. Livet känns bara skit och jag orkar knappt gå upp ur sängen längre. Men jag gör det för att jag måste. 
 
Jag tror aldrig att jag riktigt blev "frisk". Har bara försökt att intala mig själv det. Att jag mår så himla bra. Men jag orkar inte längre. Försöker få mig själv att träna men kroppen säger nej. Det blir bara för mycket, allt. Kommer säkert få höra att andra har det värre men detta är vad jag känner. Att må dåligt mentalt är inte roligt. Man får huvudvärk ganska ofta också. Jag har inte fått en diagnos eller liknande får jag har inte gått till en psykolog. Det var på väg men jag försökte intala mig själv att jag mådde bra. Men det gör jag inte. 
 
Varje gång det blir bråk så känns det som att allt är mitt fel. Att folk bråkar på grund av mig. Att jag har gjort fel. Och då går min försvarsmekanism igång "det är inte mitt fel". Det behöver inte ens vara bråk. Bara att någon hugger. Men jag tror att allt är mitt fel. För jag kan ju bara göra fel. Det är mitt fel att jag har blivit mobbad. Mitt fel att jag ser ut som jag gör. Mitt fel att jag är den jag är. Allt är ju mitt fel. För så känns det. Mitt fel att jag mår så dåligt att jag inte känner ork att ta mig till skolan och gå på lektionerna. Jo, för jag har ju valt detta. Jag har valt detta liv. Jag har valt att må dåligt. Och varje gång detta händer är det som att en liten röst någonstans där bak i huvudet säger åt mig "Du mår dåligt. Skyll på migränen bara. Eller mensvärken. Jo, skyll på något bara. För du vill inte till skolan".  Jag vet inte hur ofta jag har mått dåligt i skolan den senaste tiden. Allt känns bara jobbigt. Och jag orkar inte. 
 

Stolt

Dagen har vart ganska konstig. Trodde att jag skulle vara hemma ganska mycket idag men så blev det inte. Åkte iväg runt elva till ishallen. Var där mellan tolv och halv tre och sedan gick jag och åt med några tjejer. Vi stannade kvar till halv fem innan vi bestämde oss att det var dags att åka hem. När jag väl var hemma frös jag så mycket att jag fixade ett varmt bad till mig själv. Det var så förtjänat och jag slumrade nästan till lite. 
 
Sedan åt jag faktiskt nudlar till middag för jag orkade inte vänta på att på mat. Så ja. Satt i min ensamhet på rummet och åt. Bytte om till myskläder och bytte sängkläder. Känner mig ganska stolt faktiskt. Och nöjd. Imorgon ska jag försöka fixa lite mer om inte läxorna tar upp allt för mycket av min tid!

Jag vill

Suttit ett tag och bara funderat. Vad vill jag egentligen? Jag vill leva på min sång. Vill bli skådespelerska. Vill bli författare. Vill bli dansare. Men jag är inte världsbäst på något av det där. Både ris och ros har jag fått. Men inget är något som man direkt kan utbilda sig till. Visst, du kan ta sånglektioner, du kan ta lektioner i att agera, du kan gå på skrivar kurser och du kan ta danslektioner. Men jag känner att jag inte skulle passa in där. Sånglektioner är så himlans dyrt och det har jag frågat om flera gånger, men nej. Teater lektioner har jag knappt funderat på. Och det vet jag inte om jag vill. Skrivarkurser känns inte som min grej direkt, får panik om jag inte får skriva om vad jag vill i skolan. Och dansen, ja. Känner mig som en elefant varje gång jag försöker. Jag vet att det är bara mitt självförtroende som spökar men jag är rädd. För jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv. Eller jo, jag vet vad jag vill bara inte hur jag ska ta mig dit. Alla tjatar om att man ska gå den säkra vägen. Utbilda sig till något så att man kan tjäna mycket pengar.
 
Jag vill inte det. Jag vill ta risker. Jag är inte bra en speciell sak. Eller målvakt är jag ganska bra på, men jag vill inte leva på fotbollen. Det ville jag för, men inte nu. Jag vet att det finns baksidor av kändisskap och allt det där men jag kan leva med det. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vill veta allt nu. Vara bra på allt. Men det går inte. Och jag vill inte sitta på ett kontor i resten av mitt liv och ha tråkigt på jobbet. Hur kul är det? Jag vill så mycket men ingenting händer. 

Bli Vuxen

Sitter i sängen med datorn i knät och dricker te. Känns nästan som att svanken ska gå i tusen delar och mitt huvud gör svin ont. Älskar verkligen det här. Men lyssnar på lite uppiggande musik. Funderar på om mamma kommer hem innan hon handlar, för jag vill faktiskt följa med.
 
Ibland får jag värsta rycket. Vill bara bli jättevuxen och jättemogen. Städa hela rummet, byta sängkläder, rensa garderoben. Ja, du vet. Och jag känner så just nu. Men ska vänta på att hon kommer hem tror jag. Hoppar antaligen snart in i duschen och gör mig lite fräsch. Och jag hatar när hundhåret eller katthåren flyger runt här. Äckligaste jag vet! Därför har jag fått för mig att jag inte vill ha husdjur när jag flyttar hemifrån, men det är ju så förbaskat mysigt att gosa med de. Skit samma. Nu ska jag fixa lite och sedan kanske spela in en video eller om jag gör det imorgon på förmiddagen. Jag får se!

Tonight I'm Getting Over You - Carly Rae Jepsen

 

Jag saknar London

Är supertrött. Mamma väckte mig imorse och jag hade nästan önskat att jag skulle vara i London när jag vakna, men nej! Fick släpa mig själv till skolan och gå på första lektionen. Sedan gick vi hem till Hannah och där somnade jag fast ingen märkte det. Skoldagen rullade på hyffsat bra och jag gick hem med One Direction skithögt i öronen. Hade dessutom Labb för första gången på typ ett år och det var riktigt roligt!
 
Pluggade lite men fick sådan huvudvärk att jag gjorde lite andra saker istället. Nu ska jag antagligen gå och lägga mig så att jag får sova ut. Är så trött så att ögonlocken fallar ihop när som helst!
1. En ledsen Louise som fick sitta i en soffa i Göteborg istället för att hänga i London // 2. T-Röd, Matlagningsolja och vatten i en och samma kanna. Ganska cool färg! // 3. Cola och M&Ms fick bli min hjälp genom pluggandet!

Sista dagen

Vilka dagar vi har haft här! Är så nöjd med denna resan och jag vill inte hem. Men det är ju skola imorgon så jag måste. Hannah's och min mamma har dessutom kommit jättebra bra överens så förhoppningsvis blir det mer resor!

Nu ska vi dra mot Hollister och sedan åker vi till flygplatsen. Kommer berätta mer ingående senare i veckan hoppas jag.


10 April 2012

Bilder från min födelsedag som firades med först tårta på morgonen. Farmor och jag träffade mammas kusin + familj. Sedan gick vi runt på de kända ställerna så som London Eye, Big Ben, Picadilly Circus, Trafalgar Sqaure, m.m. Efter en lång dag gick vi och åt middag på Nandos och sedan på The Lion King: The Musical som var magisk!

Trött

Mina fötter gör ont. Har vart vaken sedan halv sju och är riktigt trött. Mamma ska bara fläta mitt hår sedan är det bums i säng. Är super trött och vi har vart igång hela dan. Godnatt!


9 April 2012

Slänger in lite bilder från London resan i April förra året. Just nu är jag ju faktiskt i London och lever livet! Ska försöka att blogga via mobilen också.
 

Me, Myself & I

♡Jag äter inte så där jättemycket mat utan jag äter mer onyttigt. Därför har jag den kroppsformen jag har.

♡När jag föddes var jag jättelik min pappa men ju äldre jag blir ju mer blir jag lik mamma.

♡Jag tycker inte alls att jag är lik mina föräldrar i sättet. Min personlighet är lite av varje. Vissa saker gör jag som mormor, farmor, morfar, etc.

♡Jag vet precis vilka tatueringar som jag vill ha om några år.

♡Nu äter jag bara snacks och dricker läsk på lördagar.

♡Jag slutade spela fotboll för det enda jag gjorde var att åka in och ut på sjukhus hela tiden. Det var typ ett halvår mellan varje besök, det gjorde mig bara ledsen.

Jag planerar på att flytta till Stockholm i några år och sedan flytta vidare till London.

♡Jag är en riktig bokmal, i perioder. Jag måste liksom komma in i böckerna och jag tycker det är jättetråkigt att läsa böcker i början, det händer liksom inget!

♡Jag har bara sjungt seriöst sedan jag hösten i sjuan.

♡Jag har spelat in tre låtar i en studio och lagt ut ett antal på Youtube, dock inga från inspelningarna!


Kabinväska

Har precis ätit en jättemåltid och jag är proppmätt. Råkade somna i soffan förut, och jag märkte det inte ens. Trodde mest att jag låg och blundade men så var tydligen inte fallet. Nu ska jag gå och ner i källan med mamma och hämta min kabinväska så att jag kan börja packa. Imorgon åker vi. Så himla glad att det äntligen händer. Saknar bara allt som har med London att göra och dessutom saknar jag killarna i 1D. Det är ett och ett halvt år sedan jag träffade. Herregud. 

A

Imorse när jag vaknade mådde jag illa och det kändes som att jag hade feber. Plus att jag kände hur ett migränanfall var på väg. Så mamma fick sjukanmäla mig. Sov ganska länge innan väckarklockan ringde. Hade ett prov som jag behövde göra så det var bara att bege sig till skolan. När jag ändå var där så passade jag på att äta också. Var i skolan till kvart över två tror jag. Skulle åka hem men jag fick byta flera gånger så jag gick förbi Cubus och där stod det ganska många Beliebers. Kände att jag inte orkade bry mig så jag åkte hem istället. 
 
På vägen hem fick jag reda på att jag fick A på ett nationellt prov. Blev helt über lycklig och ringde till flera stycken. Nu ska jag skicka iväg min NO inlämning och sedan ska jag kolla lite tv. Har världens migrän och jag orkar typ ingenting. 

One Way Or Another - One Direction

 

Inlämning + Feber

Jag är ungefär klar med mitt arbete nu. Jag måste bara prata med min lärare imorgon och dubbelchecka så att det är bra. Men nu ska jag, ja vad ska jag göra egentligen? Kanske packa lite. Det borde jag för jag har inte packat någonting. Sedan ska jag skriva lite så att jag över mig inför provet imorgon, gode gud hjälp mig! Känns som att jag har feber. Suck. Ska inte bli sjuk nu när det snart är dags att åka. Imorgon blir det allt varma kläder som gäller! Utan tvekan. 
 
Hur mår du då? Allt bra? Ska kolla med mamma vad hon tyckte om min uppsats. Wish me luck!

Längtar

Jag fryser. Sitter invirad i en filt och försöker få upp värmen igen. Ska sätta mig med en ny inlämning idag och jobba järnet. Detta vet jag liksom lite mer utav och jag ska göra det så bra som möjligt. För detta kan jag! Hannah och jag planerade lite inför London (på fredag åker viiii!!!) och jag är super taggad. Även om det bara blir några dagar så vill jag göra så mycket som möjligt. Och på lördag ska vi ju på konsert. Så jag längtar ihjäl mig. 

Hjälp

Ringde min mamma och förklarade att jag hade smått panik över mina inlämningar. Hon var så snäll så att hon förklarade vad jag skulle göra så skulle hon hjälpa mig när hon kom hem. Blev superglad så jag letade upp lite små saker och sedan gjorde jag lite annat. Jag har fortfarande panik men det känns lite bättre. 
 
Vet inte vad jag ska göra tills mamma kommer hem. Någon som har något tips? Kanske läsa lite, eller jag vet inte riktigt! Men nu ska jag fixa lite hemma. 

Orkar inte

Åh, jag blir så frustrerad. Det känns som om mina arbeten kommer bli skit kassa och jag vill verkligen inte det. Snart lägger jag väl mig ner och gråter. Gymnasiet känns allt för långt bort just nu, och jag vill inte. Vill inte ha läxor, vill ha bra betyg. Orkar inte. Vill bara göra andra saker. Nu fick jag för att jag har njutit så av inga läxor. Kan de inte sprida ut skiten eller? Måste man ha allt på samma gång? Blir bara så frustrerad och jag vill bara bli klar. Men jag fattar ingenting. Längtar så till London men resan kommer jätteolägligt och det känns inte ens bra. Funderar starkt på att dra med mig halva skåpet och plugga i London, för det känns som om jag kommer få F i varenda ämne annanrs. Känns som att inget går ihop och påsklovet känns för långt bort. Men ska jag kunna åka på mina inplanerade resor måste jag PLUGGA. Men det är för tråkigt bara. Nej, nu får jag rycka upp mig och försöka att få fram så mycket information som möjligt för mina två arbeten. SUCK! 
 
Men jag har tur som har en styvpappa som hjälper mig att förstå lite i alla fall. Nu när jag inte är hos pappa och mamma är på jobbet. Så jag ska försöka att kanske lyssna på lite musik och få ordning på det här. Jag tänker inte falla ner i en grop igen. Aldrig i livet att jag låter det hända en gång till.

Jobbigt

Huvudet värker. Jag har träningsverk i benen. Men det var värt det. Har haft så ont i huvudet att jag var tvungen och bedöva smärtan med sömn. Men nu ska jag sätta mig och göra mitt skolarbete. Känns sjukt tråkigt men i slutet av veckan hoppas jag att jag är stolt över mig själv. Annars får jag ha med mig datorn och det vil jag verkligen inte! 
Hoppas din dag ser roligare ut!

Måndag

Har vart superduktig idag. Vaknade klockan sex och då tränade jag lite innan jag gick ut med hunden. Det var snarare han som ville hem än jag! Sedan åt jag gröt hemma och så har jag duschat. Det känns så himla skönt att vara uppe i tid och vara klar långt innan jag ska gå hemifrån. Ni får en urusel bild på mig nu eftersom att jag inte orkar bröta med kameran så här tidigt. Nu ska jag nog gå och lägga mig i soffan innan jag går mot skolan! 

Söndag

Försöka förstå mig på engelska uppsatsen. Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga med det här. Men ska antagligen sitta varje dag efter skolan och kämpa järnet, förutom torsdag då jag förhoppningsvis kan packa utan att vara stressad! Men det går framåt nu. Om fem dagar åker vi. I ett år har jag längtat. Så glad att det äntligen händer. Och jag saknar London något så enormt. Men jag måste också kolla upp massor av affärer, öppet tider, m.m. 

Fyra hela människo år!

Vet ni vad? Idag är ingen vanlig dag för det är min bebis födelsedag! Yes, ni läste rätt. Daddy Morris Baloo fyller fyra! Wow, tiden går verkligen fort. Får se om vi köper massor utav gott till honom. Första året fick han grisöron. När han blev två fick han typ fyra cheeseburgare och förra året vet jag inte för då sökte jag till X Factor. Så japp. Ska kanske åka till Centrum och se om jag får tag på något gott som han uppskattar. Fast han uppskattar i och för sig allt. Men han har redan fått lite godis, och vi sjöng för honom. Både på svenska och engelska. Nu låter vi som värsta knasiga familjen, men han är min bebis. Han firade början med att jaga sin svans i hallen. Very normal...
 
Hur onormalt är det att ens husdjur har andra namn? För alla mina har. Wopps!

Kinarestaurang i Centrum

Är det bara jag som får underbara minnen av att höra detta? Satt och skratta tills jag grät. Dessutom har jag kunnat den här utantill. Japp, roliga minnen. Good times, good times!
 

Lördag

Jag är så himla trött och jag vet inte varför. Kanske för att jag har vart superstressad hela veckan? Men nu börjar jag komma upp på fötterna igen och det känns jättebra! Har bara vart utanför dörren när jag var ute med hunden och när vi handlade mat. Ibland är det bara skönt att göra så! Dessutom har jag lyckas skada foten och det gör svin ont så fort jag rör den. Har ingen aning om vad jag har gjort, det gör bara ont!
 
Nu ska jag ägna mig åt Melodifestivalen i hopp om i alla fall några bra låtar. Årets tävling har vart en riktig besvikelse!

Fredag

Vaknade ganska sent av hunden som gnällde eftersom att han inte ville vara instängd i rummet jag sov i. Gick upp och drack ett glas juice innan jag började fixa mig. Träffade en kompis runt två och vi gick med en gång och fikade. Vi satt och pratade i en timma eller mer och sedan gick vi runt i lite affärer. Det är så skönt att få prata av sig med någon som man i vanliga fall inte träffar så himla ofta. 
 
Kom hem med två tröjor och jag känner mig jättenöjd eftersom att jag i vanliga fall inte köper t-shirtar självmant. Har suttit och pluggat i stort sätt sedan jag kom hem. Ska försöka att läsa klart svenska boken redan ikväll så att jag slipper den sedan! Får börja på de andra inlämningarna imorgon när jag har hämtat/köpt lite pennor! 
 
Ska även kolla om jag hittar minneskortet med alla bilderna och kanske så lägger jag upp de här! Får se hur jag gör. Just nu har jag inga bilder alls och jag kommer snart bli galen!

Alla Hjärtans Dag

Glömde helt bort att blogg men nu gör jag det. Har haft en väldigt bra alla hjärtansdag även om jag inte har uppskattat den här dagen på ungefär tre år eller så. 
 
Träffade upp en kompis runt två och så gick vi först runt i lite affärer. Eftersom att jag inte ätit på hela dagen bestämde vi oss för att göra det. Lyckades snubbla i en trappa men det gick bra för mig! Efter maten gick vi runt i ytterliggare några affärer och jag fick med mig lite roligt hem som jag ska fixa med snart!
 
Jag känner mig så utmattad nu. Vet inte hur jag ska hinna med allt heller. Vill bara sova tills jag slutar nian, eller tills vi åker till London i alla fall! Men nu känner jag att jag håller på att bli slutkörd. Nu ska jag kolla runt lite på datorn samtidigt som Glee spelas i bakgrunden.

With Ur Love - Cher Lloyd

 

Trötter

My god. Jag är super trött och jag vill egentligen bara gå och lägga mig igen, men det går ju inte! Somnade lite försent igår men det gick ju bra att komma upp idag. Nu ska jag ta det lite lugnt. Pusta ut och så där. Har inte direkt fått göra det på hela veckan. Men jag har ändå planer för idag. Dessutom har jag lite panik över hur jag ska hinna med allt denna vecka. Egentligen hade jag behövt stänga in mig själv på mitt rum och få arbetsro. Det går tyvärr inte!

Guide

Herregud, vilken dag. Vaknade ganska sent och tog det lugnt ett bra tag. Men det var ändå liv här på grund av släktingarna och alla konversationer som var igång. 
 
Idag har jag även vart en slags guide i Göteborg. Jobbigt när jag inte vet vad alla byggnader och åar heter, men det är sånt som händer. 
 
Gick hem till mamma lite förut och lämnade hennes alla hjärtansdag present, som jag hoppas att hon uppskattade! Ska nog gå och lägga mig snart. Känner mig ganska trött just nu så ja. Imorgon kanske det kommer upp lite "un-seen" bilder. Men jag får se. Vet fortfarande inte hur morgondagen ser ut, tyvärr. 

Släktingar

Hello! Anledningen till att jag inte har bloggat är för att våra släktingar är här och då vill jag helst inte sitta vid datorn. Det kanske jag gör senare precis innan vi ska sova men inte just nu! Har vart full rulle här sedan typ fem-sex någon gång. Men nu ska jag kolla när de spelar FIFA. Hoppas ni har haft en bra dag!


Måndag

Insåg precis hur mycket klockan var och att jag bara ätit frukost. Snacka om att glömma bort tiden. Så nu ska jag allt ta och laga lite lunch. Har inte gjort något överhuvudtaget under hela dagen. Eller jag har ju surfat och så där. Men inget mer! Så jag har vart ganska lat första dagen på mitt lov, och det känns så skönt. 
 
Gud vilket kort inlägg detta blev. Men, men!

11 Februari

Hade det underbart igår. Våra släktingar från Argentina är här i Göteborg och hälsar på. Därför blev det inget bloggande igår!
 
Jag har vart vaken ett tag nu. Somnade så himla tidigt igår så jag har nog sovit tolv timmar skulle jag säga. Antagligen ska jag vila lite till och sedan fixa mig av något slag. Inga speciella planer idag förutom att städa hemma hos pappa. Ska kolla om någon kanske vill hitta på något också. 
M

Q/A

 
Fick en fråga också vad det är jag skriver när jag har tråkigt. Det är så att jag har en "novell blogg" som det kallas. Eller andra kallar det för fanfiction. Man har alltså en berättelse (påhittad) som det ingår riktiga personer i, för det mesta kändisar. Jag har en sådan blogg som jag försöker uppdatera så gott jag men ibland orkar jag inte. Då skriver jag på den när jag inte har något annat för mig. Jag vill hålla den så hemligt som möjligt för vissa och därför länkar jag den inte här på min personliga blogg. Mina fantasier behöver inte alla läsa om. Kontaktar man mig personligen kan jag kanske komma att ge dig adressen men jag vill som sagt inte att alla i klassen t. ex. ska läsa den. 
 
Några som jag faktiskt har gett den till är min svenska lärare och min förra engelska lärare. Jag har ingen aning om de har läst något men jag vet att båda har kikat in på den. Men det var bara för att min kompis tvingade mig. Min mamma till exempel (HEJ MAMMA!) har inte sett den. Tror ni förstår. Men varje gång jag säger att jag ska skriva är det den jag skriver på. Jag tror att jag ska börja på en egen bok, utan verkliga personer. Men jag vet inte riktigt. Kanske ska jag börja skriva att jag skriver på min fanfiction? Eller sluta skriva om den överhuvudtaget. Jag vet inte riktigt, det är bara det att jag vill inte att alla ska veta. 

Besviken

Vad tyckte ni om Melodifestivalen? Själv tyckte jag att det var mycket bättre än förra veckan men fortfarande inte så bra som det faktiskt kan bli! Gillade Anton, Swedish House Wives, Erik Segerstedt och sedan tyckte jag bara att Sean Banan var allmänt skön. Blev ganska lack när Louise Hoffsten gick vidare men jag kan ju inte direkt göra något åt saken. Jag röstade ju faktiskt inte! 
 
Kollade sedan snabbt på QX-Gaygala eftersom att Zara Larsson sjöng men sedan stängde jag av tvn. Kände inte alls för att ha på den ikväll. Så jag har bara suttit vid min dator och skrivit. Fantasin har strömmat på ganska bra det är bara det att jag tappar fokus hela tiden. Men nu ska jag skriva klart sedan ska jag gå och lägga mig. Måste upp tidigt imorgon och göra mig fin.
 
Puss och kram! 
 


Mello

Lyssnar på lite peppande musik just nu. Älskar att "boosta" mig själv till max. Har jag en dålig dag sätter jag på den spellistan så mår jag toppen liksom. Hur bra som helst!
 
Men men, är det någon annan som ska kolla på Melodifestivalen idag? Eller ska du kanske vara där och se det live? Ikväll är det ju i Göteborg och jag har sett alla bidragen i en minut. Ikväll är det ju lite bättre än förra veckan då det var katastrof. Så jag har inte direkt satt ribban jättehögt. Det jag är med taggad till är väl mellan akterna, det brukar ju vara roligt och jag hoppas att Danny inte är lika nervös denna gång. Förra gången syntes det så himla mycket och jag tyckte en aning synd om honom! 
 
Nope, nu är det dags för mat så jag ska göra min mamma sällskap. Hoppas du har en bra lördagskväll!

Citronte

Har inte gjort så där speciellt mycket idag, även fast jag ville. Men jag somnade alldeles för sent och vaknade av att mamma satt och stirra på mig. Snäll som hon är hade hon gjort citron te till mig. Det var gudomligt gott! Men ja, har bara suttit vid datorn i stort sätt. Känner mig för övrigt lite bättre idag jämfört med igår. Får väl se hur jag mår imorgon om jag orkar träffa kompisar eller så. Har sådan sjuk stor lust att shoppa men samtidigt ändå inte eftersom att vi snart ska till London. Så det blir antagligen inget. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla runt på datorn och se om jag kan komma på något att göra. Städa orkar jag inte. 

Kalender

Enda sedan jag började sjuan så har jag haft in egna almenacka. Det har liksom suttit i sedan dess. Ibland används den, ibland inte. Men det är väldigt bra att ha en tycker jag och varför inte ha sin egen designade? Jag hittade personligalmanacka.se och det blir så himla mycket roligare! Kika in vet ja!
 
 

Mina vänner

Fick en fråga om jag inte kunde skriva om mina närmaste vänner. Egentligen vill jag helst hålla de utanför eftersom att detta är min blogg och själv tycker jag det blir rörigt när något skriver vem de vart med, osv. Då måste man hålla koll på vem som är kompis med vem och så där. Men eftersom att jag nu fick frågan kan jag ju skriva vilka jag umgås med när skolan är igång och vilka jag försöker ses mer med under loven.
 
Skolan:
När jag är i skolan så umgås jag mest med tjejerna i min klass. Självklart skiftar det från dag till dag men jag är oftast med Hannah eller Carro. Vi har alltid samma lektioner och så, därför hänger jag mest med de. Men självklart är ju med de andra. 
 
Loven, etc:
När jag har lov och jag är kvar i Sverige försöker jag mest att träffa Jacqueline. Vi går i parallelklasser men vi ses inte så mycket eftersom att vi båda har mycket skola och så. Men under varje lov så är jag med henne minst en dag!
 
Sedan om jag och pappa åker till exempel till farfar så brukar jag vara med min styvfaster. Vi är lika gamla så det är nästa givet att vi umgås. Dessutom delar vi väldigt många intressen så då blir det lätt så.
 
 
Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om mina vänner? Vissa kanske inte vill eller får vara med så jag tar det så här. Hoppas du blev glad för detta inlägg.
 

Wanted

Rosa linne - Topshop / Svart t-shirt med tryck - River Island / Svart tröja med tryck - Nelly.com / Rosa Blus - Topshop / Blå t-shirt med tryck - Gina Tricot / Grå tröja med tryck - H&M / Kamouflage tröja - River Island

Friday I'm in love

Jag blev hemma idag också. Imorse när mamma väckte mig så ville jag bara gråta för att jag hade så ont. Så jag fick sova vidare och jag vaknade lite senare. Under dagen har jag väl för det mesta bara sovit. Det blir oftast så när man är sjuk ju. Men nu är det lov och jag ska försöka bli så bra som möjligt, bara vila. Men jag har minst två saker inbokade nästa vecka så det ska bli kul. Har du haft en bra dag? 
 
Ingen aning vad jag ska hitta på nu. Antagligen kolla runt lite på nätet. Fredagar brukar vara mina "varva ner" dagar. Ska äta ganska gott ikväll och mysa ner mig i soffan bredvid mamma. Det är nog det bästa med att fortfarande bo hemma. Man slipper oftast laga mat och man är nästan aldrig ensam. 

8 Februari

♡ Jag sjunger Varje dag förutom när jag har ont i halsen.
♡ Jag blir ofta blyg när mina föräldrar stöter på bekanta och jag får oftast tunghäfta.
♡ Om jag ser en “kändis” som jag gillar blir jag jättenervös och vet inte vad jag ska säga.
♡ När jag är i kyrkan känner jag mig jättevuxen eftersom att jag nu är ledare.
♡ Min musiksmak är väldigt skilldrad. Jag gillar nästan allt förutom rock, methal och punk!
♡ Jag har alltid velat vara någon som blir igenkänd på stadens gator och att bli ihågkommen den dagen jag dör. Alltså en slags kändis!
♡ Jag har aldrig fått underkänt på ett matteprov och jag behöver knappt plugga förutom när det gäller skala.
♡ Jag höjde mig med 27 poäng från vårterminen i åttan till hösten i nian.
♡ Jag var jättesmal när jag var liten och när jag kom in i puberteten började de jobbiga perioderna i mitt liv och då gick jag upp ganska mycket i vikt. Efter det har det vart svårt för mig att gå ner, men jag har legat på samma vikt i längre perioder.
♡ Jag fick min första finne när jag var nio och när jag fyllde tio fick jag jättemånga. Jag är inte en sådan person som sköljer ansiktet så där jättebra heller. Jag tycker att om de är där, så är de. Det är naturensgång och jag har ingen lust att smeta in massor utav krämer i mitt ansikte. 

Detta tar kol på mig

Jag har suttit här ett ganska så bra tag nu och jag vet inte vad jag ska skriva. Orkar inte ta bilder till den sista önskerubriken. Sitter bara här och gör ingenting. Vill ändra om i mitt rum. Men det går inte. Vill rensa ur garderoben, men jag kommer ändå inte slänga något. Allt känns så himla onödigt nu. Läxorna ska jag också göra. Det är väl det enda nödvändiga jag kan göra just nu. Inget annat har någon mening. Jag bara sitter här hemma och gör ingenting. Varför har jag inget att göra? Orkar inte ens skriva längre. Inte läsa heller för den delen. Boken i skolan är så tråkig nu också, så den leder ingen vart. Vill egentligen bara träffa mina kompisar nu men kroppen orkar inte. Dessutom är flera sjuka. Ingen orkar. Imorgon ska jag allt försöka dra mig själv upp ur sängen, även om det blir i mjukiskläder, för första gången i nian. Ska jag verkligen göra det? Jo, annars kommer jag bara bli latare. Kanske ska försöka dra med mig mina kompisar och äta imorgon efter skolan? Något måste jag göra. För här kan jag inte sitta och tråka.
 
Mina framtidsplaner är väl det som drar mig framåt nu. Lovet. Resan och One Direction. Ja, det är väl mest det som jag ser framemot. Sedan Big Sean. Justin Bieber. One Direction igen. Sluta nian. Robbie Williams + Olly Murs. Det är det jag längtar till, för det mesta. Och sedan att få veta vilket gymnasium som jag kommer in på. Förhoppningsvis mitt första handsval. För den skolan vill jag verkligen gå på. Sjukdomarna blir jag bara trött på. Och mitt imunförsvar är så dåligt just nu så jag vet inte vad. Det är väl något virus som går. Alla blir sjuka, friska och sedan sjuka igen. Kanske man ger sig iväg fast att man egentligen fortfarande är sjuk så blir det bara värre. 

Torsdag

Har för det mesta legat nerbäddad idag. Orkar liksom inget annat. Dessutom har jag skickat massor utav tweets till min mamma (vet ni inte vad det är så söker ni på twitter!). Första var väl att hon skulle ringa mig och sedan har det vart om semlor. Ja, ni förstår inte hur jag är när jag är sjuk...
 
Ska försöka att kanske ta en promenad senare om jag orkar. Men nu ska jag sätta mig och skriva och sedan kanske jag gör lite läxor. Har vart ganska mycket brist på det från skolan och det uppskattas mycket! Tydligen är ganska många i klassen sjuka också. Går antagligen ett virus tror jag. Men jag ska försöka bli frisk, för nästa vecka händer det lite roliga saker! 

Torsdag

Jag vaknade på ett sådant konstigt sätt idag. Min styvpappa stod och stirrade på mig med båda katterna i famnen. Sedan släppte han ner de på mig.

Ligger i sängen med vad jag tror någon slags förkylningsinfluensa. Huvudvärk, illamående, yrsel. Ja, jag mår inte bra. Ibland känner jag inte alls av det och ibland bara kommer det. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror att jag har feber också. Vet inte vad mamma sa imorse, var så borta.

Dessutom har jag drömt jättekonstigt inatt, vilket jag bara gör när jag är sjuk. Värsta som finns det här.


Onsdag

Jag mår inte bra. Igår var jag hemma och var sjuk. Idag hade jag mest bestämt mig för att gå till skolan, eftersom att vi hade nationella prov. Gick hyffsat bra och jag kände mig nöjd när jag gick därifrån.

Var i skolan tills nästa sista lektionen och när den var klar kändes det som att jag skulle svimma. Skyndade mig hem och när jag kom hem lade jag mig i sängen och somna. Det har jag väl mest gjort hela dagen. Mår fortfarande jättedåligt och jag ska försöka sova nu. Väldigt tid men det är bättre än att somna mitt i natten.


Super Bowl Half Time Show

 

Onsdag

Har sovit jättekonstigt inatt. Vet inte riktigt varför heller. Katten kom dessutom och väckte mig någon gång vid fem och då var One Direction på tv. Sammanträffande eller vad?

Är väl lite smått nervös över mitt nationella prov nu. Men jag fick i mig kiwi innan jag och mamma skyndade oss iväg till bussen. Vi var dessutom tidiga, vilket vi sällan är. Ska köpa vatten i kiosken vid skolan om de har öppet, måste ha det med mig!


Letandes

Igår hade jag en hektiskt dag. Direkt efter skolan skyndade jag mig hem till pappa, slänge skolväskan på sängen och bytte jacka till min röda everest. Sedan sprang jag nästan hem till mamma. Efter en liten stund begav vi oss ut för att leta efter katten. Då hade han vart ute i ett dygn. Vi gick i stort sett runt i området i lite mer än en timma när jag fick syn på något. 
 
En hund skällde som en galning på en buske och hundens "matte" drog som bara den i hunden och försökte få bort den. Jag blev väldigt misstänktsam och jag halv sprang mot busken. Där låg min lilla bebis och var livrädd. Han började pipa nästan med en gång och han kröp rädd ut till oss. Vi bar in honom fort och han pep som bara den så fort han kände igen sig. 
 
Direkt efter att jag kom hem till mamma gick jag hem till pappa igen och åt. Vilade lite och sedan packade jag i ordning mina saker och begav mig till mamma. Vart ganska trött så jag somnade i soffan. Som vanligt snackade jag gojja i soffan och de fattade ingenting. 

Måsten till sommaren

Oj, vet inte riktigt vad jag ska skriva faktist. Erm.
 
Denna sommaren är det nog min drömkropp. Jag har ju börjat äta nyttigare förutom en dag i veckan. Snart ska jag även skaffa gymkort så att jag kan börja träna också. Orkar inte vara lat och bara sitta hem och må dåligt över att jag inte gillar mig själv. Eller jag gillar mig själv det är bara det att varje gång jag inte kommer i ett par jeans eller en tröja ser alldeles för liten ut runt min mage så blir jag liksom ledsen. Jag vill inte köpa de överblivna storlekarna längre för att jag inte kommer i smalare. Det blir liksom för mycket.
Ett måste är väl en semester. London hade inte alls suttit fel. Har faktiskt reda planerat lite själv men måste kolla om jag kan komma iväg eller inte. Men en semester vill jag definitivt åka på. Om det är ett ställe som Göteborg med mycket shopping, ja tack. Eller en solsemester. Spelar egentligen ingen roll!   
Konserter! Har en konsert inbokad varje månad till och med juni så jag är riktigt taggad. Det är liksom en grej som man kan göra på sommaren och man kan dansa och ha kul! Förra året var jag ju på Madonna och sedan på Gothia invigningen (vet inte om det räknas men ändå). Det hör liksom till!

Jag orkar inte

Håret är flott. Osminkad. Trött. Hundhår på byxorna. Sen. Mår illa, vill spy. Jag orkar inte. Natten har vart jobbig, det kan jag inte dölja. Men jag tog mig upp ur sängen och nu är jag på väg till skolan. Även fast jag inte orkar. Jag orkar inte. Magen gör ont. Kanske hungrig. Jag vill inte. Men jag måste.


Söndag

Sitter just nu i soffan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Efter middagen lade sig hela familjen i soffan för att kolla film och det resulterade i att jag somnade. Nu är jag nästan hyper så att det finns inte. Dessutom är min katt hos mamma försvunnen. Han försvann för två veckor sedan tror jag, vi hittade honom då men nu har han alltså rymt igen. De har inte hittat honom ikväll så imorgon ska jag upp extra tidigt och leta efter honom. Mår jättedåligt över att jag sitter här och inte hjälper honom att hitta hem. Från och med nu kommer jag sätta strängare regler hos mamma angående katterna. Tycker inte att det är okej att han kan ta sig ut så himla lätt. De är inga ute katter och ska hålla sig inomhus!
 
Jag ska antagligen hoppa in i duschen så slipper jag göra det imorgon bitti. Vi får väl se. Hoppas att alla har haft en lugn söndag. 
 
En väldigt gammal bild på mig och Adidas

Söndag

Vaknade alldeles för sent idag, även fast att jag trodde det vart tidigare. Har vart ute med hunden och sedan har jag bara slappat. Brukar väl mest bli så på söndagar. Det är den dagen jag vill sova ut som mest innan skolan drar igång igen! Men men. Börjar få lite huvudvärk nu också. Jag ska mest ta det lugnt idag. Dessutom såg jag och min styvmamma det sista Gossip Girl avsnittet igår på Netflix, så nu måste vi kolla två säsonger på datorn, suck. Tycker det är så dåligt att de inte fått in i alla fall säsong fem där. Men det gör väl inte så värst mycket. 
 
Har kommit överens om en sak med min pappa idag också. Hos mamma är det onyttig dag på lördagar och hos pappa på söndagar. Eftersom att på lördagar har jag mysdag hos mamma och hos pappa blir det som sagt söndagar. Ganska skönt att ha det satt så! 

Lördag

Herregud. Jag trodde Sverige hade bra låtskrivare, producenter och artister men Melodifestivalen visade mig precis motsatsen. Tyckte inte överhuvudtaget om det. Det enda som var bra var väl covern på Euphoria och typ mellanakterna. Bidragen var inte alls bra, tyckte inte om David Lindgren. Det brukar ju vara minst en bra låt men nej! Inte denna gången inte. Är så himla besviken och jag ångrar mig jättemycket att jag faktiskt stannade hemma. Kunde lika väl vart iväg på femtioårskalas och ha kul där. Nu ska jag sätta mig och skriva, kolla videor och vara inne på tumblr. Orkar liksom inte med något annat. Dessutom ska jag lyssna på riktig musik!

Lördag

Ligger i soffan och tar det lugnt. Runt två så gick jag närmare centrum och mötte upp två tjejkompisar. Vi hade bestämt oss för att äta på Subway, så vi gjorde det. Blev hur gott som helst. Jag tog en 15cm kalkon och skinka, två kakor och cola för första gången på två veckor. Blev väldigt gott och där satt vi i typ två timmar innan vi bestämde oss för att gå, vi hade ingen lust att bli utslängda! 
 
Efteråt gick vi in i en affär som bara har massa merchandise. Dör lika mycket varje gång jag ser vägen med One Direction, Bieber (nu även med Olly Murs). Kommer ihåg när jag drog dit med mamma och hon blev lika chockad. Strunt samma. Eftersom att det blivit lite kyligare så valde de att åka och träna och jag gick hem. Så himla skönt att gå istället för att ta spårvagnen. Jag kan ju liksom gå och då gör jag hellre det, även om mina fötter vart iskalla när jag kom hem. 
 
Snart ska jag ta en promenad med hunden så att han kommer ut innan Melodifestivalen börjar. Man är väl svensk? Hoppas att så många bra låtar som möjligt är med, annars kommer jag bli sur. Blir alltid det om det bara är massa kassa. Majoriteten av alla som ska vara med och tävla i år har jag knappt hört talas om, eller så gillar jag det inte. Får väl se. Storfavoriten idag är ju David Lundgren (tror jag att han heter) och han var ju med förra året. Hoppas att hans låt är bättre i år och att det inte är lika mycket "Danny" i det. Ett plus är ju att Gina Dirawi och Danny Saucedo leder kalaset. Älskar de båda!

Dagens

Tröja - H&M / Jeans - Rut M.Fl. / Jacka - H&M / Boots - Skopunkten / Ring - Efva Attling / Armband - Fått av farmor

Stukad tå

Vaknade för ett tag sedan. Gick ut med hunden nästan med en gång. Det är så himla mysigt väder ute, känns som att våren är på väg and I like it! Våren är min favorit årstid. Det är så där fint ute och lagom varmt, inte för kallt och inte för varmt. Precis som jag gillar det.
 
Vet ni vad? Jag tror att jag har stukat stor tån. Det gör ont i den då och då och det har suttit i sedan i går innan lunch. Vet inte vad jag gjorde, om jag böjde den konstigt eller om det var när Otto råkade trampa på mig. Något var det i alla fall och det gör ont!
 
Har lite planer för senare, tror jag tar med mig min system. Den är fulladad så det hoppas jag!

Fredag

Skippade som sagt idrotten idag och jag fick pratat ut lite med en tjej i klassen så det kändes jättebra. Kom hem hyfsat tidigt och slängde mig på soffan. Somnade, precis som jag hade planerat och jag vaknade inte fören på kvällen.

Åt en väldigt god ceasar sallad och har mest degar på soffan. Skulle jobbat på disco men jag kände inte alls för det så jag valde att ha en hemma kväll med massor utav Gossip Girl.


Change Your Life - Little Mix


1 februari

Sur jag blir. Antingen är mitt alarm konstigt eller så gör jag massa omedvetna saker när jag sover. Igår hörde jag inte alls klockan, likaså idag men som tur hann jag i alla fall att vakna en hyffsad tid så att jag hann med spårvagnen. Dessutom hade jag planerat att jag skulle bloggat från datorn, ätit frukost och liksom tagit det lugnt utan att stressa ihjäl, men nej.

Blir ingen idrott för mig idag heller. Känner mig inte hundra och då vill jag inte springa runt och studsa. Får se vad som händer idag. Mina vänner är ganska bra på att göra min glad när jag är lite trött och har legat och tyckt synd om mig själv i några dagar. Dom är helt enkelt bäst.