And We Danced All Night


Tisdag

Åh. Jag har vart borta ett bra tag från bloggen nu. Nästan två veckor. Detta har vart för att jag i stort sett vart utan datorn hela tiden. Eller vart iväg, eller legat med solsting och mått allmänt dåligt. Men så blir det. Ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt. Har lite planer för inlägg och så. 
 
Men idag har jag inte gjort något speciellt. Mamma och jag var iväg och kollade på klockor plus ringar. Sedan skulle vi till frissan men hon var ej där, så då bestämde vi oss för att äta ute. Var mysigt att vara med mamma så. Blir så sällan. Och ja, har inte gjort så mycket mer. Tar det mest lugnt. Imorgon blir det nog en stressig dag. We'll see. 
 

Bilder från Liseberg

 
 
 
 

Bilder från Säfsen

 
 

On the top of my lunges

Sitter just nu i soffan och sjunger med till One Directions alla låtar, förutom en. Ja, den där nya som alla snackar om. Jag total vägrar att lyssna på den fören de faktiskt har valt att släppa den. Imorgon kommer den dock att spelas på radion för första gången och då kan jag faktiskt känna att Nu får jag lyssna på den. Hatar när låtar "läcker" ut. Usch. Nog om det. 
 
Sitter och väntar på att min far ska komma hem så att vi kan ha film-kväll. För det vill jag ha nu. Det är bara med typ han som jag faktiskt har sådant. Vi kanske åker iväg och köper något gott, vi får se. Det är det som är bra med att bo mitt inne i stan. Även om klockan liksom är tre på natten så kan du bara gå runt hörnet för att få tag på lite mat. Det gjorde vi faktiskt en gång, haha. 
 
Nej, nu skall jag fortsätta att sjunga så mycket som lungorna klarar av, snart kommer väl pappa in skrattandes från trappuppgången för att han hört mig, skulle inte förvåna mig alls. Typiskt mig. 
 
Denna fina bilden tog Hannah igår på Carro och Linnéa och lade ut på min instagram. Väldigt vackra!
 

RIP

Ja, jag vet. Bloggande har vart dåligt nu igen. Men igår var jag ute med Carro, Hannah och Linnéa och sedan på kvällen var jag inte på världens bästa humör, plus att jag ville umgås med min mami. Men idag har jag knappt gjort något alls. Bara tagit det lugnt liksom. Och nu är jag hemma hos pappa. Skulle egentligen bara "passa" vovven men jag blir kvar här över natten då pappa är ledig imorgon. Som jag har saknat honom. 
 
Nej, nu skall jag gråta till Glee eftersom att Cory inte finns vid liv längre. Åh, min favorit. 
 
 

Our Love


Stanna inne-dag

Jag är så jäkla trött. Var hemma vid ungefär halv sju i söndags. Och igår var jag iväg på Liseberg med världens bästa Carro. Vi åkte först Lisebergsbanan, sedan Balder och sedan gick vi till pappa eftersom att han försökte fixa platser åt oss. Och det lyckades han med också. Så där satt vi och kollade Lotta På Liseberg. Det var supermysig. Förrsten, precis innan så fick vi springa in och träffa Oscar Zia. Dock blev det inga bilder eftersom att vi egentligen inte skulle vara där inne. 
 
Var hemma vid halv tolv tror jag. Men jag hade så jäkla kul. Och idag ska jag bara vara hemma. Var liksom ett tag sedan nu. Så nu skall jag göra något bra. Vet inte riktigt ännu. Well see. 
Bild från vår hemresa
 

I'm coming home

Jag har haft så otroligt kul den senaste veckan. Vi har skrattat, solat, fiskat, cyklat och bara haft allmänt kul. Men nu sitter vi i bilen på väg hem och som jag har saknat mina föräldrar. Jag blir alltid sådan. Om jag inte reser med någon av de så vill jag helst hem till de. Och nu kommer jag antagligen inte se min far på ett tag så det känns ju. 
 
Men nog om det. Nu i bilen på väg hem så har jag hunnit läsa en hel del från City Of Bones tycker den är hyffsat spännande men man kan ju inte direkt läsa hur mycket som helst. Sedan har vi mest sjungt och ätit, haha. Blir alltid så när man är med Hannah. Man äter vare sig man vill eller inte, skämt åtsido. 
 
Men nu skall jag kolla runt på internet. Har hyffsat mycket batteri kvar på dator så det är ju bra. 
 

Man måste må dåligt för att veta när man mår bra

Idag har jag mått så dåligt. Var uppe typ vid nio för att gå på toa, sedan låg jag kvar i sängen till tolv kanske? De andra hann till och med att åke iväg och komma tillbaka innan jag var uppe på fötterna. Men sedan åkte vi iväg och åkte skidlift (video kommer) men kameran var tydligen död så Hannah kunde inte knäppa några kort på utsikten, men det var verkligen fint. Sedan åkte vi bara och handlade och precis när vi lämnade butiken så kände jag att illamåeandet kom tillbaka. Så efter det har jag bara tagit det lugnt.
 
Får se om jag kan följa med på utflykten imorgon. Tveksam faktiskt. Det går liksom upp och ner hela tiden. Nu till exempel så mår jag illa igen. Men vi får se. Mamma sade att jag skulle ta en värktablett innan jag lade mig så att jag skulle få sova. 
 
Grillat är typ det enda vi har ätit på denna resan. 
 
 

Onsdag

Jag är så trött. Somnade inte fören halv två då det blixtrade och åskade inatt. Så Hannah och jag stod i fönstret och tittade ut på det lite smått. Men vaknade faktiskt själv runt tio. Så åt vi lite frukost och nu ligger jag död i soffan. Har absolut ingen aning om vad vi skall hitta på. Tror vi bakar smulpaj och sedan bara tar det lugnt då det inte skall bli finare och varmare förens ikväll. Så vi får se. 
 
Och som vanligt kommer inte datorn och blogg.se överrens så det får återigen bli en arkivbild
 

Latinos

Nu har vi precis bastat klart. Gud, vad skönt det är. Men vi tror allt att termometern är sönder. Jag och Hannah hällde på hur mycket som helst men den stod verkligen still. Och vi svettades som bara den också. Så, ja. Enligt den var vi knappt uppe i 60. 
 
Men nu har jag på mig myskläder och plutten Hannah dukar fram godsaker. För ni blir det Devious Maids. Är det någon annan som har börjat kolla på den? Ett tips från mig är att börja. Den är faktiskt lite spännande men mest rolig. Först tyckte jag det var smått rasistiskt att vi latinamerikaner alltid skall vara städerskor, men nu är det bara roligt för latinamerikaner har sån stört humör, och vi hittar alltid på galna idéer. 
 
Tog denna bilden efter att jag och Hannah tog en liten cykeltur, det var så mysigt!
 

Solning med en bra bok

Usch vad dålig uppdateringen blir. Vi gör så himla mycket hela tiden att jag knappt sitter vid datorn, det är mest Hannah som gör det. Men igår på kvällen spelade vi först Yatzi och vem vann om inte jag? Kände mig ändå ganska grym i just det läget. Och sedan badade vi bastu. Jag och Hannah var uppe i 100grader. Var superskönt. Sedan duschade vi av oss och satte oss i soffan och kollade slutet på James Bond. 
 
Idag kom vi iväg vid elva kanske? Hade ingen uppfattning av vad klockan var. Men jag och Hannah cyklade ner till stranden och lade oss på gräsplätten. Fick läst lite av första boken av "The Mortal Instruments". Den filmen kommer ju om en månad så jag vill helst läsa klart den innan. Men vid halv ett tror jag att vi cyklade till affären och sedan hem igen. Och så grillade vi lunch. Efter det gick vi alla upp och spelade mini-golf. Idag förlorade jag riktigt rejält. Så usel så att det inte fanns. Sedan när vi kom tillbaka snabbspolade vi det som var filmat och gud vad vi skratta. Vi skrattar så att magen värker tillslut. 
 
Nu sitter vi mest och väntar på att maten skall bli klar. Börjar känna mig lite hungrig. Blir grillat idag igen. Det är ju så fruktansvärt gott. Sedan ikväll kollar nog jag och Hannah nästa avsnitt av Devious Maids. Jag har redan sett det men inte Hannah. Så den buffrar redan nu, faktiskt. 
 
Maten igår när vi var i Finngårdarna
 

Finngårdarna + Utländskglass

Jag är så trött. Igår tog jag mitt pick och pack och åkte med Hannah + hennes föräldrar till Säfsen. Vi bor i en jättemysig stuga och vi har antagligen det bästa läget också. Igår på kvällen kollade Hannah för första gången på Devious Maids och idag blir det andra avsnittet. 
 
Men idag var vi iallafall iväg och kollade på Finngårdarna. Finnar har alltså bott här. Det var inte så himla mycket att se men vi fick i oss en liten mat bit, plus att Hannah slog i huvudet. Men det gick bra. Vi åkte sedan förbi Coop och köpte med oss varsin Ben&Jerry glass. 
 
Sedan var vi iväg på en liten cykel-tur. Jisses vad kul det var i nerförsbackarna. Vi skrattade så vi höll på att dö. På tall om att skratta. Vi har använt Photo Booth på min dator och vi har skrattat så att vi nästan kissat ner oss. Dessutom snabbspolade vi sedan filmen så att vi tillslut lät som Piff och Puff. Jag hade tillslut ont i magen för att vi skrattade så mycket. 
 
Datorn ogillar mig som vanligt, så det får bli denna bild från idag när vi var i Finngårdarna
 

Änglarnas Stad

Huja. Jag gick inte till jobbet idag heller. Var helt vilsen imorse och vaknade över att jag täckt i mitt egna svett. Jag kallsvettades så in åt bomben så jag hoppade in i duschen och sköljde av mig själv. Sedan gick jag och lade mig igen. Mamma måste trott att jag var helt mongo när jag skickade konstigt sms och ringde henne som värsta galningen. Men nu mår jag iallafall mycket bättre. 
 
Idag har jag ändå vart ganska duktigt. Jag har fixat massor på mitt rum så nu ser det lite bättre ut. Fick även i mig en lite större portion än vad jag har fått de senaste dagarna. Har knappt ätit något alls. Så nu väntar jag på att pappa ska kolla klart på en film och sedan ska jag kolla om han har lust att köra mig hem till mamma. Annars får jag väl byta typ TRE gånger för att komma hem till henne. Ogillar verkligen sommartiderna för spårvagnarna. Suck. Nej, nu skall jag sjunga med till Demi Lovato's album "Demi". Alltså jag är kääääär.