Serier

Tänkte tipsa dig om lite serier som jag kollar på och så. Det var ju ett tag sedan!
 
 
1. Devious Maids

Om du har läst min blogg under sommaren så tror jag inte du har undgått att läsa att jag kollar på Devious Maids. Det handlar om fem stycken latinska städeskor/hushållerskor som hjälper till i olika Beverly Hills-hem. Serien börjar med att en städerska vid namn Flora blir mördad. En kille blir anhållen men hans moder vet att han är oskyldig. Hon börjar då jobba som hembiträde hos en mycket högt uppsatt advokat, men hon jobbar under täckmantel. Hela första säsongen handlar om hur de får reda på vem Floras mödare är och vem det är, ja ni får kolla efter själva!
 
 
2. Hart of Dixie

Serien handlar om Zoe Hart som är läkare i New York. Hon har hela livet uppmålat framför sig men en dag får hon reda på att en man i Alabama har avlidit och hon har ärvt halva kliniken därnere. Efter att hennes misslyckande att bli hjärtkirurg så bestämmer hon sig för att åka ner det. Självklart blir det ett stort miljöombyte och man får följa med Zoe när hon handskas med konstiga symptom, galna invånare i Alabama och det annorlunda livet.
 
3. Ravenswood
Detta är en serie för dig som gillar Pretty Little Liars. Det är faktiskt en spin-off på själva serien! Man får följa fem tonåringar som har blivit "förbannade" enligt en sägner. Det hela börjar med att Caleb (en av karatärerna i PLL) och Miranda hittar sina gravstenar, även fast de båda lever. Och det är ett foto på var och en av de. Första avsnittet släpptes förra veckan natten mellan tisdag och onsdag och jag själv blev otroligt rädd och ja, jag kanske är lite mesig. Men gillar du PLL så är detta nästan ett måste!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback