Första sommarlovsdagen

Dagen började med att mamma väckte mig och Lisa runt elva. Sov så himla skönt och var jätteskönt att vakna och inte känna sig stressad över någon läxa. Runt ett så åkte vi in till stan då Lisa skulle träffa sina kompisar och jag skulle träffa farmor. Åt lunch med farmor och så kollade vi resa till Marbella, är så himla taggad på att åka dit! Åh.
Vi var tillsammans ganska länge innan jag tog bussen hem och däckade i min säng för att jag inte klarar av värmen. Vaknade igen halv åtta och kastade mig in i duschen. Runt nio tiden mötte jag upp några kompisar från högstadiet och så åt vi på Pinchos. Har ni inte ätit där, så gör! Älskar deras mat!!
 
Jag beställde Spring Breeze samt en Pepsi då jag inte är så jätteglad i alkoholen. Tycker mest om att dricka det till maten. Tyckte för övrigt att drinken var jättegod, det var passionsfruktsmak. 
 
Pinchos är ett tapasställe så man beställer in massa smårätter. Jag valda svamprisotton som alltid är skitgod, vilket den var idag också! Sötpotatispommes, ät det dock bara om du vet innan att du gillar sötpotatis. Flera av mina kompisar tyckte inte om det. Sedan så beställde jag även calamari och en plankstek. Allt är så himla smått och gulligt. Vill äta där varje dag!
 
Och så dessa fina tjejer var jag med! Gör mig alltid lika glad. Tack för att ni finns!
 
 

En bra avslutningsdag

Äntligen, äntligen har jag gått ur tvåan! All denna stress att försöka hinna klart med alla uppgifter när allt ens kropp vill är att ge upp. Att kombinera en mental sjukdom med skola har varit det värsta jag har varit med om. Och när jag vaknade i torsdags vart jag så himla glad! 
 
Amanda och jag träffades tidigare på morgonen och köpte fika till klassen och fixade i klassrummet innan. När klockan blev halv elva gick vi ner till aulan och kollade på lärarnas och elevernas uppträdande. Älskar att våra lärare verkligen går all-in på avslutningarna och verkligen kör järnet! Speciellt vår rektor!
 
Till lunch köpte Rebecca och jag sushi så satte vi oss med Amanda, Lisa och Matilda i gräset inne på Trädgårdsföreningen och åt lunch i solskenet. Var så himla mysigt och vi satt och pratade massor. 
 
 
När jag kom hem så fick jag världens huvudvärk. Får alltid det på skolavslutningar och måste alltid hem och sova. Vilket jag gjorde. Lade mig i sängen och kollade Once Upon A Time och myste med katten. Vaknade tillslut vid sex-tiden och gjorde mig iordning för att träffa några tjejer från skolan. Vi möttes i Brunnsparken och åt på Jensen's. Hade aldrig varit där förut (vad jag kommer ihåg) så jag sa att jag ville ha en stor dricka. Detta hände:
 
Tydligen så innehöll en stor dricka 75cl. Trodde jag skulle kissa ner mig på vägen hem. Helt seriöst. 
Till förrätt beställde jag iallafall mozzarella sticks. Supergott.
 
Och till huvudrätt en rumpstek MEN den glömde jag tyvärr att ta kort på. Vi åkte hem ganska tidigt och Lisa sov hos mig. Var helt slut när jag kom hem men vi lyckades hålla oss vakna till klockan två (iallafall jag) och så somnade vi till Tarzan.

Inofficiellt

Jag är så himla glad just nu! Jag är klar med tvåan! Inofficielt så klart. Har skolavslutning imorgon och skickade precis in min allra sista grej. Hur skönt som helst. Och idag han jag göra två prov och hålla ett tal på typ två timmar. Var så jäkla skönt att bli klar med det! 
 
Igår så spelade ju tvåorna fotbollsmatch mot ettorna och vi vann med 8-0. Jag själv spelade inte utan valde att vara supporter. Tyckte jag var jätteduktig som hade med mig kameran, men då hade jag självklart glömt att ladda den. Suck. Imorgon händer det dock mycket grejer så skall definitivt ladda den. Är så himla glad att allt det jobbiga är över. Nu väntar året som student, herregud. Om ett år tar jag studenten. 
 

Klantig tonåring

Ibland blir jag så himla irriterad på mig själv. Lyckades alltså försova mig till min enda lektion på hela dagen. Så himla klantigt. Men det är ju ändå försent nu så att säga.
 
Om en timme tänkte jag åka till min läkare och ta blodprov då vi skall kolla upp min sköldkörtel då jag har extremt mycket av symtomen som visar att den inte mår så speciellt bra. Har man problem med den så kan man knappt gå ner i vikt, man fryser ofta, känner sig depprimerad och så. Det ligger i släkten så det skulle inte vara helt omöjligt att så är fallet. Har redan kollat detta under förra året men nu när de har ändrat mätningarna så vill jag kolla upp det. Förra året låg jag även på gränsen så vi får helt enkelt se vad min läkare säger om det. 
 
Efter det skall jag till skolan och kolla när tvåorna spelar match mot ettorna. Det är faktiskt ett initiativ av elever så det skall bli skitkul att se. Skall passa på att lämna in en uppgift när jag ändå är där också. Så himla skönt att göra det. Jag känner hur jag bara kan slappna av mer och mer. 
 
Nu skall jag kolla klart Game of Thrones avsnittet från igår innan jag sticker!
 
Längtar så sjukt mycket till England och all shopping!
 

Sommarplaner + Slut på kurser

Alltså är verkligen sämst på att skriva här. Anledningen är att jag vill helst skriver mina inlägg på datorn och jag sitter sällan vid datorn, faktiskt. Ändå sedan jag fick iPaden av mamma så har jag skött alla grejer på den, förutom om jag skall plugga, klippa någon film eller om jag skall göra någon väldigt viktigt, som att söka jobb eller något liknande. Så ja, jag sitter väldigt sällan vid min dator. 
 
Iallafall så har jag precis vaknat och skall snart hoppa in i duschen. Börjar senare idag för att Samhällskursen är avslutade och jag har tidig lunch så ja, vi börjar senare och slutar typ två timmar tidigare. Bra planering av mina lärare, verkligen. Iallafall så skall jag INTE gå på stan efter skolan. Det gjorde jag varje dag jag var i skolan förra veckan, vilket gjorde min plånbok lite lite tommare. Och så bokade jag London-resan igår. Så taggad! Ska du hitta på något i sommar? Tell me!
 

Hoppsan...

Har alltså inte skrivit på två veckor.. Bra där. 
Rollspelet, som förutsatt, var otroligt jobbigt. Första dagen var jag på väg att svimma och var allmänt snurrig i mitt huvud. Vet inte vad det är med min kropp just nu. Har feber var och varannan dag och orkar ingenting. Får kämpa mig upp ur sängen. Men that's life, eller?
 
Just nu sitter jag i sängen och pluggar. Går väl ganska trögt då jag hatar att bara sitta läsa massa saker som inte intresserar mig för fem öre. Kan man inte göra skolan lite roligare? Till exempel när vi gjorde radioprogram om asyl för ett tag sedan. Det var skitskoj för då var det mer praktiskt och resultatet var så mycket roligare än ett tio sidigt arbete. Mer sånt i skolan!
 
Inatt kom även det nya PLL-avsnittet ut. Så sjukt bra början på en spännande säsong. Ville bara se mer och mer! Kollar ni på några serier? Har ni några förslag isåfall?