Tisdag

Sitter just nu i min soffa och lyssnar på Guns N' Roses (jo, jag kan lyssna på de också...) Skall snart iväg med min padre och handla lite. Dagen har väl vart upp och ner. Matten var väl hyffsat okej tycker jag, på religionen var det massa redovisningar, svenskan var otroligt slö och spanskan likaså. Fast dagen har gått långsamt. 
 
Kom väl hem för typ en timma sedan och känner mig så fruktansvärt trött. Ikväll blir det sänggång innan elva, det är en sak som är säkert. Imorgon blir det en låååång dag. 
 
Nu skall jag sätta mig och skriva klart min artikel till skoltidningen. 
 

Att se framemot - Närmsta halvåret

31 Januari: Ellie Goulding
Då drar Cassie, jag och hennes mamma till Stockholm. Cassie och jag skall se Ellie Goulding och vi taggar järnet. Nio dagar kvar!
28 Februari: London
Då får jag äntligen åka tillbaka till mitt älskade London och denna gång tillsammans med Sandra! 
3 Mars: 5 Seconds Of Summer
Medan vi är i London passar vi på att gå på 5 Seconds Of Summer, eller, det är ju egentligen därför som vi åker dit. Vi kommer ha så fruktansvärt kul!
10 April: 17 år!
Jag fyller då äntligen år och jag längtar så! 
5 Juni: London igen, hihi
Haha, jo det blir faktiskt London igen. Och denna gång med Hannah, hennes mamma & min mamma. Kommer bli så jäkla bäst. 
7 Juni: One Direction
Och självklart skall vi se One Direction i London. Jag längtar så att få se mina favoritpojkar igen. Kommer vara över ett år emellan!
11 Juni: slutar ettan
Jag längtar faktiskt. Till att få ha sommarlov. Att ha lov överhuvudtaget. Att bara få koppla av. Det enda jag inte längtar till är värmeslaget som jag får varje år. 
13 & 14 Juni: One Direction, igen
Yes. Det blir One Direction tre gånger på en vecka för mig. Jag vet inte riktigt hur det blir ännu. Men jag ska iallafall (som det är sagt) gå med Hannah och Carro på den första och sedan möjligtvis Amanda på den andra! 
 

Söndag

Ligger just nu i soffan och tar det lugnt. Lyssnar på Digilistan precis som vanligt. Idag är det ju min plugg dag så om någon timma eller så skall jag sätta mig med läxorna. Jag går bara i skolan tre dagar nästa vecka eftersom att jag skall iväg på fredag. Kommer bli så skönt! Och jag blir bara mer och mer van med naglarna! Dock skriker jag till då och då för att jag slått till någon. 
 
Vet ni vad? Jag har börjat tänka så mycket på vad jag vill göra efter gymnasiet. Självklart vill jag stå på hundratals olika scener men man måste ju ha en backup-plan. Och jag vill ju dra till London. Så jag har börjat kolla runt lite och jag väljer mellan journalistik och psykologi-linjen. Jag kommer ju läsa både och senare på gymnasiet så jag får väl se vad som känns bäst! Men båda verkar så himla intressant. 
 
Älskar denna bild på Hannah, mig och Carro
 

Beauty day

Gud, vilken lång det har vart, eller det känns som det iallafall. Gick upp typ vid tio och fixade iordning mig själv ett bra tag. Vid tolv åkte jag mot Joanna och det tog mig nästan en halvtimme. Trodde det skulle ta typ en kvart. Men hon fixade iallafall mina naglar idag, och det är så ovant. Fastnar i typ allt, kan knappt skriva på mobilen eller datorn. Men jag blir mer van. 
 
Kom hem runt halv fyra och har inte gjort så mycket. Försökte städa, men jag kom inte så långt. Fick handlat lite grejer och hjälpt pappa med maten. Och när vi ätit så somnade båda, precis som vanligt typ. Nej, nu tror jag faktiskt att jag skall lägga mig i sängen och kolla Hart of Dixie. Är svintrött. 
 

Frozen Yoghurt is mighty popular

Äntligen fredag! Vaknade alldeles försent idag så jag hann inte äta någon frukost. Sprang dock förbi en liten kiosk och fick köpt lite saker. Under samhällen kollade vi på filmen Äta, sova, dö och den var väl sådär. Den var lång tråkig men det var en bra bild av hur samhället faktiskt kan se ut. Och så fick jag reda på mitt betyg i Samhälle1b. Tänker inte skriva ut det här men det var bättre än vad jag fick på grundskolan, så jag kände mig asgrym. 
 
Under rasten så sprang jag och Amanda till 7eleven, precis som vanligt. Det börjar bli en dålig vana för oss. Till lunch fick vi faktiskt chicken nuggets och skolans smakar gott. Eller det kanske bara är jag som tycker så. Ja, Amanda och jag skyndade oss tillbaka till skolan eftersom att vi ville ha bra platser. Och det fick vi också! Historian gick ovanligt fort och sedan var det engelska. Vi fick svar på våra test och jag blev inte nöjd. Trodde det gått svin bra men usch så dåligt det gått. Men i vanliga fall brukar jag få jättebra, så förhoppningsvis gör det inget. 
 
Efter skolan åkte Emma, Sanna, Rebecca och jag till Frozen Youghurt men det var fullt av folk, så Emma och jag åt på Subway och de andra gick till 4-gott och köpte godis. Och efteråt gick Emma och jag också och köpte godis, och jag chips. Är ju inget direkt godis-fan. Pappa fick faktiskt det mesta av mig. 
 
Tror jag kanske skall sätta på en film eller så och ligga i sängen och bara ta det lugnt. Är helt slut. Och jag är glad över att det är helg!
 
 

Torsdag

Kom hem till pappa fören en stund sedan. Känner mig så jäkla stressad över inlämningen men samtidigt vill jag bara lägga mig ner och skrika typ. Idag vaknade Amanda och jag lite för sent men det gick bra ändå. Vi åt frukost samtidigt som vi kollade på 21 Jump Street, dock såg vi inte klart den. Vid kvart över elva begav vi oss mot Johanna. Halvvägs mötte vi upp både Johanna och Sandra. Sedan så fixade vi med vårt religionsarbete. Gick hyffsat bra tycker jag, även fast jag hade glömt mina anteckningar. 
 
Kom hem till mamma igen runt halv tre och så packade jag i ordning mina saker. För en gångs skull blev jag inte "trött" av att åka mellan mina föräldrar. Ibland får jag sådan olust så jag stannar typ kvar en extra gång. Men inte idag, inte. Nepp. Nej, nu skall jag försöka bli klar innan pappa kommer hem så att han kan läsa igenom mitt arbete! 
 

Happy days

Sitter just nu i min säng och skall börja med historian igen. Gjorde hyffsat i skolan så det känns skönt. Idag har det vart en bra dag! Har skrattat massor och det har bara vart bra helt enkelt. Visst, matten var lite seg men jag fick jobbat lite iallafall. På engelskan hade vi ett test som jag blev klar med ganska snabbt så Amanda, Mårten, William och jag gick och åt med en gång. Det blev faktiskt McDonalds idag då maten inte verkade speciellt god. 
 
Vi satt på McDonalds ett bra tag och det var skönt att bara prata och få skratta av sig lite. På samhällen vart jag dock lite seg men Amanda och jag satt mest och kollade på tumblr. Och som sagt på historian jobbade jag på bra.
 
Duschaded för en liten stund sedan och har redan hunnit äta så det känns bra. Amanda kommer hit snart och skall sova här ikväll. Kommer antagligen sluta med att vi pratar hela natten. Men vi är lediga imorgon så det får vi göra. Nej, nu skall jag hinna göra lite innan hon kommer!
 

Födelsedagar

Vill typ lägga mig ner och gråta. Så trött är jag. Sitter här och kämpar med min hemtenta. Suck. Varför började jag inte under jullovet? LOLLO!!! Fast jag skall inte klaga. Denna dag har faktiskt vart bra. Dock vaknade jag och visste varken vilket år det var eller vad jag hette, så jag började dagen med sömnen i ögonen. Innan vi började sprang Amanda och jag och köpte en semla till Johanna eftersom att hon fyller år idag. Hon uppskattade den, verkade det som iallfall. 
 
Under matten satt vi mest och slet våra hår då vi inte förstod hur sjutton miniräknarna fungerade. Vår lärare hade till och med en "kurs" för oss. Kändes ju verkligen bra... Men det gick bra. Under religioner satt jag och lyssnade igenom vår intervju som vi vart iväg på i torsdags. Och det tog hela lektionen. Maten var god, för en gångs skull. Och svenskan var ganska lugn. Vi skulle argumentera om olika saker. Min grupp var för avskaffning av studentflak så det var faktiskt ganska så intressant. På spanskan hade vi läxförhör och sedan gick vi igenom en text. Dessutom fick vi sluta tio minuter tidigare då vi alla var otroligt trötta. Skyndade mig i princip hem. Mormor kom strax efter mig eftersom att mamma också fyller år idag (GRATTIS IGEN, MAMMA!!!). 
 
Hon fick sina presenter (av mig fick hon en badbomb och en fotskrubb, båda från Lush). Sedan så satte vi oss och åt prinsesstårta. Och en liten stund senare kom Hannah och Annika. Det var en liten överraskning för mamma. Så vi satt och skrattade ett tag. Och det var så kul att träffa Hannah igen. Det blir så konstigt att gå från att ses varje dag i nio år till att aldrig ses. Men vi fick planerat lite inför London. Och nu är vi så taggade som det bara går. 
 
Och sedan de gick har jag bara suttit med historian. Orkar verkligen inte. Men nu skall jag försöka att bli klar med minst en uppgift. Annars kommer jag börja gråta. 
 

Måndag

Jag fryser! Har haft en jätterolig dag. För en gångs skull så var spanskan inte sådär jättesvår och det var skönt. Under håltimman försökte vi plugga men det slutade mest att vi snackade om kända svenskar (som är kända utomlands då) och hur utlänningar ser på svenskar. Och sedan så kom det en ny tjej och hon verkade jättetrevlig. Matten flummade vi bort ganska mycket, fast jag fick gjort mycket. Aja! 
 
På svenskan hade jag såååå kul. Satt mest och pratade med Amanda, Mårten och William. De satt typ och ritade massor i min kalender och vi skrattade ganska mycket. På idrotten så åkte vi skridskor. Jag lyckades inte ramla på isen, men jag ramlade efteråt. Inte mitt fel att det var en stor isfläck, gömd under massa snö. 
 
Efter skridskor åkningen gick jag till mammas jobb, satt där i ungefär en halv timma och gick sedan och fikade med hennes kompisar. Var mest för att jag ville ha gratis fika, mohaha. Men det var kul ändå. Nu skall jag sätta mig med min hemtenta, suck. Vill verkligen inte!
 

Sunday evening

Tjo! Jag sitter just nu i min säng efter en sjukt skön dag! Vaknade ganska så tidigt, halv tio ungefär. Okej, det var tidigt eftersom att jag somnade efter midnatt. Kollade lite serier och lyssnade på Digilistan med mamma. Tycker faktiskt det är skönt, att bara lyssna på massa populär musik utan att riktigt behöva tänka. 
 
Runt klockan tre åkte jag och mötte Carro så solade vi solarium. Haha, visade sig att vi båda vart nära på panikattacker då vi sällan solar och att det vart så trångt utrymme. Men vi skulle göra om det snart igen iallafall. Sedan så åkte vi tillbaka till Hisingen och pratade massor. Om både pinsamma och roliga saker. Kom hem till en tom lägenhet då mamma sover hos pojkvännen ikväll. Så jag har gjort lite läxor och bara tagit det lugnt, ätit lite mat och så. Nu skall jag dricka en kopp te och kolla youtube videor, som vanligt. 
 

Lördag

Jag vet att jag inte har vart sådär jättemycket. För det första så tycker jag typ bara om att blogga från datorn. Och sedan har jag vart ganska så stressad över allt som har med skolan att göra. Men jag skall försöka att bli bättre. 

Idag så har nog mamma tyckt att jag har vart lite småjobbig. Har tvingat henne att gissa artister från 80, 90 och 00-talen. Och sedan så har vi ändrat om i mitt rum eftersom att jag knappt är här innan de nya sakerna till mitt rum kommer. Är så taggad. 

Nu skall jag nog ställa in mina grejer i bokhyllan igen. Det är ganska många böcker som jag har, så. 

Bjuder på denna bild av mig och Amanda



You better work b****

Är fortfarande otroligt trött. Och varm. Ligger med mjukis, t-shirt, tjocktröja och filt på mig. Så det är inte så konstigt. Eftersom att jul och nyår nu har paserat så känner jag för att träna. Har ju gjort det lite till och från hela hösten men nu tänker jag verkligen ta tag i det. Och detta är inte ens något nyårslöfte, bara sunt förnuft. Så nu skall jag gå in på mitt rum och iallafall köra några övningar. För det behöver jag. Ville bara säga det, haha. 
 

Resor

Herregud, va trött jag är. I fredags gjorde jag inte mycket alls. Tog det mest bara lugnt. 
 
Igår var en väldigt låååång dag. Mamma väckte mig vid halv tio och jag fick motvilligt gå upp. Vid tio tiden kom mormor och hämtade oss så åkte vi till Ikea. Vi gick mest och kollade på saker till mitt rum samt att vi plockade på oss lite mer. Mormor och jag hade så kul. Vi retade mamma nästan hela tiden och gjorde allt för att skämma ut henne, och vi lyckades!
 
Vid halv tre skjutsade mormor hem mig till Hannah. Hon fick sin body mist som jag köpte i England och sedan gick vi och mötte upp tjejer från Rambergsskolan. Med en gång gick vi och bowlade och det var så kul. Och jag vann. Woho! Kände mig asgrym. 
 
Efter bowlingen åkte vi in till stan och åt på Max. Var hur trött som helst då jag fått alldeles för lite sömn under natten. Och efter maten fick vi springa till spårvagnen, det var inte kul. Kom hem runt klockan sex och då beställde jag blanketter inför mina körlektioner samt kollade på biljetter till min London-resa med Sandra. Är så glad.
 
Och idag då. Vaknade svin sent. Satte mig nästan med en gång vid datorn och bokade biljetter till London. Är jätteglad. Och det blev inte så överdrivet dyrt heller. Tror Sandra också är ganska så taggad, haha. Samt idag så har jag skrivit jättemycket med Cassie inför vårt Stockholm-besök. Och mamma har pratat med Hannahs mamma inför resorna i juni. Åh, det är resor hit och dit hela tiden. Blir lite smått snurrig men jag är glad!
 
Hannisen och jag innan vi åkte iväg till London, förra februari
 

Årsresumé del 2

Juli
Efter att ha slitit på mitt sommarjobb i tre veckor tog jag en välförkänt semester med Hannah och hennes familj i Säfsen. Oturligt nog lyckades jag bli dålig men vi hade ändå kul! Carro och jag gick på Lotta på Liseberg tillsammans och pappa lyckades fixa lite bättre platser till oss. Umgicks med Hannah, Carro och Linnéa under Gothia och hade det allmänt mysigt. Den 20 Juli gick mamma och jag på konsert och såg Olly Murs och Robbie Williams. I slutet av månaden kom mina sysslingar till Sverige och fick gå på dop samt passa minstingen. 
 
Augusti
Passade båda småpojkarna tillsammans med farmor samt att jag vart lite smått sjuk på grund av värmen. Jag bestämde mig även för att klippa av mig mitt hår och färga ombré. Åkte till Ullared med Hannah och vi var otroligt trötta. Gick på Rix FM festivalen med Yomna och Carro och lyckades se min farbror när han spelade trummor. I slutet av månaden började jag även på gymnasiet. 
 
September
I september var det allmänt roligt. VI i klassen började fortfarande att lära känna varandra och det var inte så speciellt mycket skolarbete. Vi hade även vår inspark och det var hur kul som helst. Carro sov över och dagen efter satt vi och pluggade inför vårt första samhälle prov. 
 
Oktober
Oktober var för det mesta segt i början. Vi hade ett Harry Potter-maraton i skolan inför Halloween, jag vann en biobiljett då jag svarat rätt på en frågesport. Och sedan åkte mormor och jag till underbara England. Var så mysigt och vi hade så kul. Dock så avslutades tyvärr oktober med en panikattack efter att jag kom hem från England, Usch. 
 
November
November var upp och ner. Jag var lycklig, jag var ledsen. Mådde så jäkla dåligt i början och visste inte vad jag skulle göra. Men det blev bättre. Gick till 1D-world med Carro, Johanna och Linnéa men det var väl sisådär. Var inte så mycket att se samt att Harrys "stand-up"- docka stod inne på JC... Några i klassen gick även och såg den Catching Fire som var sååååå bra. Men i slutet mådde jag inte alls bra. Vi var tvungna att säga hejdå till Adidas. 
 
December
Ja, vad gjorde jag egentligen under December? Plugg, plugg, plugg. Och så mådde jag ganska så dåligt. Men jag försökte att se det från den ljusa sidan hela tiden. På nyårsafton var jag hemma hos Emma och det var kul. Men nu blickar jag fram mot det nya året och jag är så redo!
 

Årsresumé del 1

Januari
Började året med att ha skitkul med Carro eftersom att hon sov över på nyår. Det hände inte så jättemycket Januari-månad. Jag var allmänt sjuk och Adidas försvann för första gången men blev snabbt återfunnen. Samt att de förbannade nationella proven började. 
 
Februari
I februari så försvann Adidas återigen och jag var ett känslomässigt vrak hela den dagen i skolan. Men jag lyckades hitta honom under en liten buske och jag vart så lättad. Februari var en så jäkla bra månad. Fick se min första One Direction konsert samt att 5 Seconds Of Summer var förband. Hannah, jag + våra mammor hade så jäkla kul de tre dagarna. 
 
 
Mars
Första mars gick hela klassen på friidrotts-EM på Scandinavium och vi lyckades få en bild med Kajsa Bergqvist. Lyckades bli av med rösten så där lagom till att Anton Hysén skulle besöka vår skola så jag kunde knappt prata. Efter ett läkarbesök tog mamma med mig ut på stan och vi åt en väldigt mysig frukost på Espresso House. 
 
April
April var en sådan mysig månad. Jag fyllde 16 och var otroligt lycklig. Mina bästa tjejer firade mig och gav mig två One Direction-masker och vi hade en otroligt rolig kväll. Mamma och jag flyttade även tillbaka till Hisingen och samma dag så sov Lalita hos oss. Dagen efter åkte vi upp till Stockholm och såg Justin. Var så otroligt lycklig! Vi vart så otroligt lyckliga efteråt så att vi satt och grät (Jag gråter aldrig på grund av konserter i vanliga fall!). April var en utav de bästa månaderna detta år!
 
Maj
Denna månaden kom verkligen sommaren till oss. Från att gå från minus ena månaden till att koka av svett vart lite av en chock. Cassie och jag spelade in vår första video tillsammans och hade så kul! Och dagen efter åkte Carro, mamma och jag upp till Stockholm för att se One Direction. Det var första gången för Carro och vi hade så otroligt kul! Vi kom överens om att de var den bästa konserten vi vart på. Dagen efter besökte vi även Greta Garbos grav, lite coolt. Hade allmänt kul denna månad och jag var i lite exstas över att sluta nian. 
 
Juni
Denna månad var känslomässig. Cassie lyckades få med mig på en Håkan Hellström konsert, jag gick ut nian. Var så sjukt konstigt. Vår bal var så jäkla rolig och ja, jag grät efter skolavslutningen. Och jag lyckades komma in på mitt första handsval på gymnasiet. Jag var så lycklig. 
 

Julhelgen + Nyår

Jag är helt slut. Helt jäkla slut. Julveckan var lång och jobbig. Det var hit och dit precis som vanligt och det fick mig lite ur balans. Mina föräldrar och släktingar gav mig jättefina presenter och så men jag kände mig inte alls bra. Men nu känner jag mig lite bättre. 
 
Igår var vi några från skolan + tre andra som var hemma hos en klasskompis. Vi hade kul och skrattade mycket. Amanda och jag var redan ganska trötta när vi kom dit så vi åkte hem redan vid halv två. Tydligen så hade jag somnat hemma innan de andra åkt hem. Så det var skönt att vi åkte såpass tidigt, faktiskt. 
 
Har inga planer fören på lördag faktiskt. Imorgon skall jag nog fixa lite här hemma och så. Plugga lite kanske. Ja, vi får se helt enkelt. 
 
Så här har mina dagar sett ut. Legat framför iPaden och kollat serier.