Dagen efter

Känner mig inte speciellt bra idag heller. Saknar Adidas. Väntar på att man skall höra hans tunga tassar mot golvet. Men det kommer inte. Det enda som hörs är Messi. Messi som tittar på mig med stora ögon och inte förstår varför tårarna rinner nerför mina kinder. Han letar inte ens efter Adidas. Varför vet vi inte. Men han gör det inte. Igår bröt vi ihop för att han kastade i sig godisbitarna på golvet, precis som om Adidas skulle komma och ta de ifrån honom. Imorse tittade han sig förvånat omkring när Adidas inte kom lagom till frukosten. Det gör ont i mig. Jag tittar på Messi när han sover och jag är rädd att han skall sluta andas han med. Men jag vet att det inte kommer bli så. Ändå ligger tanken längst bak i huvudet. Tänk om han inte vaknar, han med. Det känns inte bra, inte alls. Jag orkar ingenting. Vad har jag gjort idag? Tittat på tv och ätit lite. Känner mig förjävlig för att vara helt ärlig. 
 

R.I.P ADIDAS LUNDBY ANDERSSON

Känner mig så jävla elak. Känner mig helt jävla tom. Mina känder svider på grund av allt salt från mina tårar. Jag orkar inget. Det är jobbigt. För jobbigt. Adidas är borta. Det är tomt hemma. För tomt. Gömde mina tårar i Messis päls. Älskade Adidas. Han är helt borta. Inget kvar. Liggandes i en skokartong. In virad i en handduk. Med två leksaker. Känns fruktansvärt. Vet inte vad jag skall göra nu. Han är borta. Kommer aldrig mera tillbaks. Mina ögon är svullna. Näsan är alldeles snuvig. Orkar inte. Adidas har vart hela min värld i tre år. TRE ÅR. Det är en så jävla lång tid men inte lång tid nog för att ha ett liv att leva. Han var inte tillräckligt gammal. Tre ynka år. Så jävla liten. Trodde att han alltid skulle finnas kvar. Jag saknar honom. Jag saknar honom enormt mycket. Men han fick det bättre så här. Det blev bäst så för alla. Mamma får slippa bryta ihop varje gång något är nedkissat, jag slipper oroa mig för att jag har råkat lämna dörren öppen när det låg en tröja framme. Messi kan vara inne i våra sovrum hur mycket han vill.
 
Men vi alla kommer sakna honom, det är inget som jag kan förneka. Om Messi blir allt för ledsen så kommer vi att skaffa en ny katt. Men vi vet inte ännu. Det kan bli som tröst för oss också. Men inget kommer få honom tillbaka. Det jag är glad över är att vi alla fick vårt eget avslut. Att klappa sin döda katt må ha vart det värsta jag vart med om. Att se honom ligga på en bänk, helt lealös. Så hemskt. Men han får det bra nu bredvid mormors två bortgågna katter, i hennes trädgård. Min lilla älskling.
 

Jag älskar dig.

Jag är sååååå trött. I fredags så gick Tilda och jag hem till mig och gick ut med hunden, direkt efteråt åkte vi hem till mamma så sov hon här.
 
Igår var det en låååång dag. Gick väl upp tjugo i tio för att åka intill skolan och vara elevguide på öppet hus. Var superroligt men man var väl lite extranervös när det var vuxna som man pratade inför. Men jag tyckte att jag gjorde bra ifrån mig ändå. Så vid två gick Carro och jag och handlade mat och åkte sedan hem till pappa för att ta hand om hunden återigen. Kom därifrån vid sju och åkte raka vägen hem. Klockan åtta så började One Directions livestream och den höll på till halv fyra imorse. Var bra trött när jag äntligen somnade. 
 
Vaknade idag vid elva men jag gick inte upp fören tolv. Det har vart en väldigt känslosam dag idag. Vi har tyvärr bestämt oss för att avliva den ena katten då vi känner att vi inte vill slösa onödiga pengar på veterinären när vi ändå inte får honom att bli bra. Han kissar överallt och beter sig allmänt konstigt. Vi har kastrerat honom (gjordes när han var kattunge), gett honom medicin för urinvägsinfektion, gett honom en hormonspruta samt att vi har en grej i väggen som utsöndrar ett lugnande medel. Men inget funkar. Idag gick droppen och vi klarar inte längre av att ha honom. Så imorgon skall mamma ringa veterinären för att boka tid för avlivning. Blir så fruktansvärt ledsen. Han är världens finaste. Och han blir bara tre år gammal. Kommer bli så konstigt att bara ha en katt kvar. Men det är sådant man får förutse när man köper husdjur. En dag kommer de inte att finnas kvar. Och det är jobbigt. Kommer sakna honom otroligt mycket. 
 
Älskade bebisar
 

Lily Allen, du är genialisk.


Torsdag

Jag är trött. Trött på att vara trött. Trött på mitt imunförsvar. Idag vaknade jag med världens huvudvärk. Carro sa dock att jag inte missade så jättemycket i skolan. Så det var ju skönt. Har knappt gjort något idag. Försökt att läsa på inför en grej imorgon, utan bok. Och så fick jag reda på att mitt "parti" blev utvalt inför valdebatten imorgon på samhällen. Kändes asgrymt! Kände mig asgrym! Och det tror jag att Sandra också gör. Så nu pluggar vi på så att vi kommer ihåg allt. 
 
Skall snart hoppa in i duschen tror jag, fast först skall jag byta mina sängkläder. Så mysigt då att få krypa ner. Vet inte hur mycket jag hinner göra imorgon egentligen. Men jag skall försöka. Just det, jag såg Catching Fire igår. Så jäkla grym. Älskade den. Funderar på att skriva en filmrecension om den till skoltidninge, well see!
 

Please, steal my heart


Måndag

Sitter just nu i min säng efter en väldigt lång dag. Vaknade alldeles försent vilket ledde till: inget smink, glömde idrottskläderna hemma samt att jag glömde en läxa. Så irriterande! Men det gick bra ändå tycker jag. Spanskan gick det ovanligt bra på och på hålen fick jag och Sandra gjort lite iallafall. Innan det spårade ur... Vi började snacka om att dra till London på sportlovet och nu är vi ungefär sex personer som vill dit. Mamma skulle fundera på det så. Så gör jag alltid, henne frågar jag först. Det är liksom ingen idé att fråga pappa först. 
 
Men iallafall så gick jag och Tilda en liten promenad istället för att ha idrott samt att jag följde med henne till vårdcentralen. Känner dessutom hur min rygg bara blir sämre och sämre. Har ont i stort sätt hela högra skulderbladet, nacken och lite längre ner på ryggen. Aj. Blev ingen massage hos farmor i helgen så jag skall antagligen dit på torsdag så att hon kan massera ut knutar om jag har det. 
 
Nej, nu skall jag fortsätta på mitt historia arbete. Tycker inte alls om detta. Usch.
 

Mammisen

Ibland förstår inte ens jag själv vad vi håller på med. Antar att vi är alldeles för lika till sättet. 
 
 

Söndag

Jäklar vad helgen flög iväg. Igår vaknade jag skitsent så det ledde till att jag inte hann med allt jag ville. Men gick upp och tränade och sedan åkte jag hem till farmor. Hennes nya lägenhet var så fin. Min kusin och jag har ett gemensamt rum som vi kommer sova i när vi sover över och så. Följde med henne och handlade lite laktosfria grejer, samt veganska saker till min farbror. Så när han kom så åt vi först en veganskgryta och sedan blev det ananas till efterätt. Vi hade supermysigt. Slutade med att vi spelade Jenga och sedan Memory. 
 
Idag kom jag hem runt två så jag har mest pluggat faktiskt. Så otroligt tråkigt. Men jag har fixat min spanska läxa, sedan så har jag även gjort en idrotts grej som jag fick förlängd då jag inte fick veta att vi haft det i läxa. Dessutom har jag skickat in en krönika till skoltidningen. Känner mig duktig. Nu skall jag kämpa med min historia uppsats ett tag till. Suck. 
 

Fredag

Ja, jag har inte bloggat på ett bra tag... Förra veckan var jag ju dålig och bloggen hängde på det lite. Veckan har gått upp och ner som bara den. Skulle egentligen till pappa i måndags men av olika anledningar så stannade jag hos mamma. Fast fick träffat honom en snabbis. I onsdag blev jag dålig igen och kroppen sa starkt ifrån. På kvällen blev jag dock bättre så då kom pappa och hämta mig så gick vi på bio och jag fick äntligen komma hem till honom efter tre och en halv vecka. 
 
Vi såg Thor och jag tyckte den var jättebra. Var nog även till en fördel att jag hade kollat både ettan och Avengers-filmen, så det är ett tips ifall ni skall gå och se den! Igår var jag också dålig. Men som tur var så var det ju schemafridag! Idag kom jag iväg till skolan och tack vare att jag cyklade så vaknade jag nog till liv! Har för det mesta vart med Sandra idag. Haha, vi skrattar åt allt. Vi skrattade till exempel åt att vår lärare sa "Ja, men tänk så när Fredrik Reinfeldt fortfarande var gift med Filippa. Då kanske hon skickade ett sms där det stod Jag köpte med mig räkor hem till ikväll det kan vi ju inte få reda på bara så." herregud vad vi garva. Och det var bara vi i hela klassen som tyckte att det var överdrivet kul. Haha, herre min gud...
 
Sen så gick vi och pratade om en weekend i London tillsammans. Lät så jäkla kul och jag vet att Sandra och jag hade levt loppan där. Åh, nej. Nu får jag sluta...
 
Lade ut den här sexton år gamla bilden på instagram i söndags inför farsdag. Som ni ser så har jag alltid vart ett stort fan av mörkchoklad...
 

Lately I've Been Losing Sleep


Torsdag

Ugh, jag tycker inte om att plugga. Kul att man då valde en skola där det är väldigt mycket självstudier. Lollo då! Nej, men det har faktiskt gått ganska bra. Mamma har hjälpt mig massor då hon vet ganska mycket om ekonomi och fackföreningar och sådant. En liten hjälp på travet är ju att jag själv sommarjobbade i somras så lite kan jag allt! 
 
Mormor kommer hit om ett tag och lämnar lite grejer till oss sjuklingar. Börjar känna mig bättre men har inte kollat om jag har feber idag eller inte. Men som sagt så har allt gått upp och ner hela veckan. Nu låter jag jättepigg när jag pratar men huvudet är lite segt. Yes, nu skall jag sitta lite vid datorn tills mormor kommer. 
 
 

Te i stora lass

Tänkte uppdatera er på hur jag mår. Visade sig att jag antagligen har något virus och det är därför jag känner mig så nere. Har feber, huvudvärk, yrsel samt att rösten går upp och ner. Detta har lett till att jag har vart hemma varje dag hela veckan och kommer bara vara i skolan imorgon. Idag är det ju schemafri-dag så jag är i stort sätt sjukskriven tre dagar. Vet inte hur länge jag kommer vara i skolan imorgon. Är helt säker på att jag skall dit iallafall då jag har prov. Om jag går hem efteråt eller inte, det får vi se då. 
 
Har iallafall druckit te i stora lass och ätit inte lika mycket... Har nästan tappat min aptit helt men har ändå velat äta konstant. Vilket ledde till illamående igår. Mindre kul. Mamma är också dålig så vi båda tar hand om varandra. Nu skall jag sätta mig och plugga och dricka massor med te. Köpte nämligen med mig 320 tepåsar. Woops. 240 från PGtips och 80 från Yorkshire tea! Mumma.
 

You don't have to say it


Tumblr

 

Måndag

Jag ligger i soffan och mår... Ja, jag vet inte hur jag själv mår ens en gång. Fick knappt sovit något inatt, har huvudvärk och kroppen känns tung. Tung som om att jag inte orkar resa på mig. Har ingenting som får mig att vilja gå upp från sängen. Låg kvar jättelänge idag då jag inte gick till skolan. Hade feber dessutom. Anledningen till varför jag gick upp var för att klockan var för mycket för att ligga kvar. 
 
Mormor kom förbi för ett litet tag sedan, men hon stannade inte så länge. Min yngsta kusin fyller år idag. Hela tre år. Tiden går så fort. För tre årsedan mådde jag inte alls bra. Och ibland faller jag tillbaka. Som nu. Hörde att vi fick en läxa tills imorgon och jag känner inte någon ork. Orken finns inte alls. Vet inte vad jag skall göra. Vet inte alls. Känner mig bara så allmänt trött på allt. Och jag har precis haft lov. Jag skall vara pigg och uppvilad. Men det är jag inte. England skulle ge mig mer styrka. Men det har det inte. Och jag vet inte varför.
 

Time is frozen


Söndag

Sitter i min soffa och är allmänt trött. Somnade flera gånger igår och det ledde till att jag gick och lade mig alldeles försent igår kväll. Och nu joinade Adidas mig i soffan. Idag blev det en bit engelskbröd till frukost, dock inget te då vi inte har någon mjölk hemma. Suck. Drack upp allt igår utan att tänka på mitt morgonte. Dumt. 
 
Idag kanske jag spelar in en video. Måste först och främst fixa mig då och det vet jag inte om jag orkar. Ser ut som ett vrak. På riktigt. När man är tvungen att gå upp tre på morgonen (efter att ha somnat halv ett) och sedan ta sig till flygplatsen, för att sedan sitta på planet i en timma innan man kan lyfta, så att man kommer en timma försent hem, sedan hem till mormor och sedan kunna komma hem, ja då är man trött! Men mamma såg så där glad ut när jag kom hem då gjorde det mig på lite bättre humör. 
 
Sitter förövrigt och lyssnar på Digilistan, precis som jag brukar göra varje söndag. Det är bara skönt att höra lite musik som är populär. Visst, vissa låtar är totalt sönder tjatade men det funkar. 
 
Lilla Lloyd (han är inte liten, jävligt stor för att bara vara fem) (han är förövrigt min syssling/tremänning) somnade på min arm i tisdags på väg hem från flygplatsen.
 

Lördag

Nu är jag äntligen hemma igen efter några intensiva dagar. Är helt slut i hela kroppen och vill mest bara gå och lägga mig. Har haft så kul i England, en kväll satt vi uppe och spela kinaschack jättelänge. Det är skönt att bara kunna skratta åt småsaker. Skall ta igen lite saker som jag har missat och bara ta det lugnt idag. Antagligen kommer jag dricka massor med te!
 
Och nu har det passat bra med en fin liten bild men min dator vill inte. Som vanligt då. 

Sweater Weather

Sweater Weather
 
 

Serier

Tänkte tipsa dig om lite serier som jag kollar på och så. Det var ju ett tag sedan!
 
 
1. Devious Maids

Om du har läst min blogg under sommaren så tror jag inte du har undgått att läsa att jag kollar på Devious Maids. Det handlar om fem stycken latinska städeskor/hushållerskor som hjälper till i olika Beverly Hills-hem. Serien börjar med att en städerska vid namn Flora blir mördad. En kille blir anhållen men hans moder vet att han är oskyldig. Hon börjar då jobba som hembiträde hos en mycket högt uppsatt advokat, men hon jobbar under täckmantel. Hela första säsongen handlar om hur de får reda på vem Floras mödare är och vem det är, ja ni får kolla efter själva!
 
 
2. Hart of Dixie

Serien handlar om Zoe Hart som är läkare i New York. Hon har hela livet uppmålat framför sig men en dag får hon reda på att en man i Alabama har avlidit och hon har ärvt halva kliniken därnere. Efter att hennes misslyckande att bli hjärtkirurg så bestämmer hon sig för att åka ner det. Självklart blir det ett stort miljöombyte och man får följa med Zoe när hon handskas med konstiga symptom, galna invånare i Alabama och det annorlunda livet.
 
3. Ravenswood
Detta är en serie för dig som gillar Pretty Little Liars. Det är faktiskt en spin-off på själva serien! Man får följa fem tonåringar som har blivit "förbannade" enligt en sägner. Det hela börjar med att Caleb (en av karatärerna i PLL) och Miranda hittar sina gravstenar, även fast de båda lever. Och det är ett foto på var och en av de. Första avsnittet släpptes förra veckan natten mellan tisdag och onsdag och jag själv blev otroligt rädd och ja, jag kanske är lite mesig. Men gillar du PLL så är detta nästan ett måste!
 

Autumn

Hösten är en utav mina favorit årstider. Okej, jag har två. Först våren, sedan hösten. Varför? För att det är så mysigt. Man kan gå runt i tjocka tröjor och bara mysa in sig. Löven byter färg och det blir så fint ute. Jag älskar att se löv falla, det är vackert på ett sätt. Hela Vasastan (för er som bor i Göteborg) blir så vacker och det är jättemysigt att cykla där. Att man äntligen kan börja dricka te efter den varma sommaren är ju så mysigt. Sitta med stora fluffiga tofflor och bara mysa. Kanske höra regnet smattra mot vindrutan. Ibland tycker jag nästan det är skönt att vara ute i regnet, för när man sedan kommer in så kan man hoppa in i duschen eller så. Åh, vad jag älskar hösten!