Påsk

Idag kom mormor hit. Min påskpresent var en kudde med Justin Bieber. Alltså, jag skulle ju inte köpt den själv men jag älskar den verkligen! Hihi, älskar min familj så förbaskat mycket. De vet oftast vad jag vill ha. Så himla snällt.
 
Men sedan följde jag med hem till farfar. I princip var hela familjen minus respektive. Den enda som var respektive var min styvmamma. Strunt samma. Vi åt i alla fall påskmiddag. Sedan så berättade jag lite smått för min faster (som är jämnårig med mig!) om hur det blir om tre veckor när vi drar till Stockholm. Är super taggad. 
 
Lyckades somna i bilen och sedan somna om när jag kom hem igen. Får knappt sova något på grund av snuvan och hostan. Ungefär när jag sover som djupast vaknar jag av värsta hostattackerna. Förhoppningsvis får jag sova lite mer inatt. 

The Way (Feat. Mac Miller) - Ariana Grande


Vad skall man välja?

Jag har knappt gjort något alls idag. Vi rensade lite mer, men det var bara skor och filmer typ. Och sedan tog jag mig en riktigt skön dusch! Jag har någon fix idé att varje gång jag har duschat så sitter jag och pillar i håret konstant. Varför vet jag inte. Antagligen för att på helgerna så duschar jag typ aldrig håret och när det är gjort är det suuuuuuuuper mjukt. Men nog om det.
 
Har blivit så himla sugen på att göra videobloggar. Men dividerar fortfarande om jag skall göra de på svenska eller engelska. Svenska är ju mitt modersmål och det språk som jag behärskar mest. Men om jag kör på engelska så kan mina utländska små vänner kolla, det blir en större marknad, men det är svårare att slå. Så hur ska jag göra. Vilka dagar skall jag köra på? Vad sjutton skall jag snacka om? Ja, det är några av frågorna som jag tänker på. Men det blir nog inte av fören jag först har flyttat och dragit iväg till Stockholm! Då kommer jag kunna fixa på mitt rum så att det blir snyggt och så. Men jag vill ju självklart börja! Någon som kan motivera engelska eller svenska åt mig? Hade vart så uppskattat!
 
Jag vet att mina påsar under ögonen är så extremt sexiga!

Mys

Har nog världens bästa mamma. Eftersom att jag har vart sjuk så ställde hon sig och gjorde pannkakor när jag frågade. Och det var väldigt gott! Älskar att äta pannkakor till frukost. Det händer ju inte direkt varje dag så man får ta vara på det.
 
Idag skall jag inte göra något speciellt. Kanske lägga mig och läsa lite. Var så länge sedan jag bara låg och läste i flera timmar. Och det är super mysigt att göra det. Speciellt om katten bestämmer sig för att lägga sig bredvid en. Mysigt, mysigt. 

Kiss You (Alt. Version) - One Direction


Stooshe

Har inte gjort speciellt mycket. Ätit en god middag, kollat Let's Dance och mumsat i mig popcorn. Förkylningen känns så himla jobbig just nu och det känns inte som att den någonsin skall försvinna. Mamma gav mig precis hostmedicin så jag väntar på att jag ska bli "galen" som man kan bli. Har dock aldrig blivit det så fattar aldrig vad folk pratar om. 
 
Här kommer i alla fall en ganska ny video från tjejgruppen Stooshe. Kan ju inget annat än att älska de!
 

Rensar

Vaknade runt nio och tog på mig första bästa kläderna. Mamma och jag åkte iväg till läkarn. Fick veta att det inte vart svullet i halsen men det var lite andra problem. Efteråt åt vi frukost på espresso house och det var så himla gott! Gör aldrig det så det var definitivt värt pengarna. Fick även med mig ett par byxor hem som jag blev super nöjd med. 
 
Mamma och jag har i stort sedan vi kom hem fixat i mitt rum. Slängt så förbaskat mycket och det känns så bra. Vissa saker har ju tagit emot men jag har ändå fått iväg det. Nu finns det dessutom ingen återvändo. Rummet börjar sakta men säkert bli tomt. Ska ju snart flytta också, så då köper jag säkert massa nya onödiga saker!

Youtube

Kollade som vanligt runt lite och hittade den här snubben. Hur grym är inte denna videon?
 

Jordgubbste

Åt lite nudelsoppa med ägg och drack jordgubbste med honung i hopp om att jag skulle bli lite bättre. Tror inte att det hände något. Blev snuvvig istället. Det var ju super trevligt. Imorgon när vi är hos läkarn skall jag kolla halsmandlarna. Måste ju vara något slags fel, annars hade jag väl inte vart så här sjuk hela tiden. 
 
Funderar på att kolla på en Disney/Pixar film ikväll. Känns som att jag inte gjort det på hundra år. Vilket är en lögn. Nu skall jag ta och snyta mig så att ingen i familjen får ett utbrott.

Påsklov

Och jag är fortfarande hes. Rösten har liksom blivit värre. Så idag under alla lektioner fick jag förvarna mina lärare och självklart på svenskan skulle jag bli tvungen att prata. Så fantastiskt kul... Nej, men jag och mamma gick till läkarn och vi skall tillbaka dit imorgonbitt. 
 
Dagen har vart ganska skön. Extra sovmorgon och vi fick sluta en halvtimme tidigare. Eftersom att vi inte gick till läkarn så valde jag och mamma att springa iväg och handla lite saker istället. Fick med mig två par jeans, en tröja och två halsband som jag blev nöjd med. Så super skönt. Nu har jag påsklov och det kändes så underbart att säga. Snart är min födelsedag här och alla konserterna! Längtar ihjäl mig. 

Tema dagar

Åh, jag kan inte prata. Min röst är så hes som den någonsin har vart. Men som tur är har halsonten och febern försvunnit. Vi har haft temadagar i två dagar nu. Och idag kom Anton Hysén. Ja, jag blev knäpp. Alla tjejerna blev knäppa. Så idag vart det okej. Dessutom frågade jag honom massor med frågor men typ alla mina kompisar skrattade åt min röst. Alltså den är förfärlig.
 
Men det har ändå vart en hyffsad dag. Nu skall jag snart iväg och äta med min finska vän Hannah och sedan skall vi på ett möte. Får se hur det går nu när jag har "vocal rest". Det blir nog bra!
 
Ignorera hur konstigt jag står, haha

Helg

Äntligen helg. Min vecka har vart hyffsat normal. Hade utvecklingssamtal och simtest, det var väl det som vart annorlunda. Sedan fikade jag med Hannah och Carro. Så inte mycket annat. Jag och min styvmamma* har börjat kolla på en ny serie också. Tänker inte säga vilken det är för då kommer alla att skriva vad som händer och så vidare. Då är det bara tråkigt. 
 
Har mått ganska dåligt idag. Illamående och så. Men förhoppningsvis går det över. Min pappa har tagit hand om mig och det uppskattas så himla mycket. Hunden har myst med mig i stort sätt hela dagen också. Antagligen för att vi gick en lite längre promenad imorse. 
 
*Ser henne inte som min styvmamma. Mer som vän. 

Tjoho

Åh, vad jag har haft roligt idag. Gick relativt bra på svenska lektionen. Fick läst lite mer än vanligt. Sedan så hade vi som vanligt håltimma så vi spelade Left4Dead2. Sedan gick jag och Carro upp till Hannahs rum och låg i hennes säng. Vi har skrattar oerhört mycket. Mest åt ljuden som Otto och Hannah gav ifrån sig. Skrattat typ hela dagen och det slutade inte på bussen. Om man sitter längst fram bakom föraren så är det en slags spegel där. Självklart skulle jag och Carro sitta där och tönta oss.
 
Dessutom planerade vi lite inför min andra Stockholms resa i år. Eller, det var mest skämt men ändå. Längtar sönder till påsklovet, min födelsedag, flytten, Bieber, 1D, balen, skolavslutningen, Olly Murs och en eventuell London resa. Nu kör vi!

Little Things

>>Jag vill ha ett personligt bibliotek en dag i mitt framtida hus.

>>Jag spelar fortfarande Sims då och då, med det är endast när jag är riktigt uttråkad och jag inte har något att göra.

>>Jag är en person som har jättesvårt att hålla rent runtomkring mig. Jag brukar skylla på att mina föräldrar har mer plats för sina saker än vad jag har, vilket faktiskt är sant!

>>Jag hade min första kille när jag fyllde tio och vi var tillsammans i över två år.

>>Jag kan verka vara en väldigt blyg person i början när man träffar mig men jag är faktiskt ganska galen.

>>Jag tror ofta att jag har bättre sångröst än vad jag faktiskt har.

>>Jag hatade i många år mitt andranamn men nu tycker jag att det är coolt och unikt!

>>Jag tycker det är jättetråkigt om någon har samma namn som mig. Jag vill liksom vara speciell.

>>Jag vet redan några namn som jag vill att mina framtida barn ska ha!

>>Mina vänner tycker att det enda som kommer ur min mun handlar om kändisar.


Dop

Tja!
 
Jag och mamma stack iväg på dop förut. Var så himla fint och jag började nästan gråta. Och sedan kunde jag en av låtarna utantill. Hihi, det blev mamma impad av. Och dessutom så blev de glada för presenten. 
 
Skulle fixat mer på rummet idag men det blev inte så. Frös, hade ont i magen och lite huvudvärk. Så jag var inte alls på humör. Nu skriker magen efter mat så tycker min mamma ska rappa på lite. Nej, men mamma håller faktiskt på med maten. 
 
Åh, jag önskar att min svenska/spanska lärare är sjuk imorgon. Då har jag endast en lektion. Hur skönt hade inte det vart? Men nu är det ju säkert inte så. Well, well. 

Fotbollen

Satt och kolla genom massor utav facebook-bilder som jag var taggad i. Och de flesta bilderna är fotbollsbilder. Då kände jag att jag saknar mina tjejer så himla mycket. Kanske inte just alla mina skador men hur roligt vi ALLTID hade. Visst var det sura miner ibland men för det mesta hade vi kul. Och jag saknar att få sådan slags motion. Att vara med vänner på planen och ha något gemensamt. Inte alltid behöva sitta hemma varje helg. Få åka iväg på cuper osv. Det är en sak som någon aldrig kommer kunna ta ifrån mig. Alla mina minnen. 

London

 

Redigering

Har suttit ett tag nu och redigerat en video. Nämligen London videon. Äntligen kan jag börja fixa den. Så nu håller den på att laddas upp till youtube och jag blev hyffsat nöjd. Hade önskat att vi filmat lite mer kanske men gjorde vi inte det. Så det får vi väl göra på nästa resa antar jag.
 
Vi har suttit och kollat på massor utav tv-program och i stort sätt retat min mamma. Hon säger massa saker sedan visar det sig att inget stämmer. Så varje gång hon gör en segerdans och det är fel gör vi likadant tillbaka.
 

Kära Mamma

Sociala familjen sitter med varsin dator i soffan. 
 
Me: Mamma, det här är hennes nya video. 
Mami: Vem då?
Me: Taylor Swift. Tydligen så är det hennes riktiga kompisar.
Mami: Asså, har hon kompisar?

Om du nu gillar Taylor Swift så menade vi inget illa. Det var ett skämt!
 

Posters

Vaknade för ett tag sedan. Har träningsvärk typ ingenting. Känner mig ganska svag. Har inte så mycket planerat. Och nu kan jag säga detta officielt. JAG SKA FLYTTA. Mami och jag flyttar tillbaka till Hisingen och jag kommer bo så himla nära skolan och pluttisen Hannah. Känner mig rå taggad. Så nästa gång jag är här ska jag börja packa mina saker lite smått eftersom att vi flyttar en måndag. Är super glad i alla fall. 
 
Nu ska jag ta och fixa lite mat här. Men idag ska jag mest städa upp i mitt rum och rensa lite. Ska bland annat slänga hundratals posters som bara dammar i en gammal låda. Eller jag ska slänga mina posters som sitter uppe också. Det är simpla från tonårstidningar, you know. Om man nu ska ha tycker jag det är snyggare med sådana man köper ensamt. Tummen upp för det. 

Min klass

Kan du inte berätta lite om din klass?

Självklart kan jag det. Vi alla har ju inte direkt växt upp med varandra. Men jag går på samma skola som jag började på. Från 0-2 så gick jag med vissa som jag fortfarande gick i samma klass som. År 3 så slogs tre klasser ihops till två så det massor med blandat. I sexan gick jag på en annan skola en termin och när jag kom tillbaka hade några slutat och några börjat. Men sedan sjuan är vi i stort sett samma klass. Inte riktigt men nästan. 
 
Vår klass har hur många olika personligheter som helst. Och de flesta av oss kan liksom umgås (fast vi umgås sällan utanför). I alla fall så har vi vart ganska splittrade men nu i nian så känns det nästan som om vi har kommit varandra närmare. Idag till exempel så gjorde vi en Harlem Shake på idrotten, frivilligt. 
 
Men vi är också väldigt pratiga. Vissa lektioner funkar jättebra medan andra är helt urflippade. Jämfört med den andra nian är vi helt galna. Ingen av de ville typ vara med på Harlem Shake till exempel. 
 
Hoppas du fick svar på din fråga! 

Subway + Gossip Girl

Dagen har vart upp och ner. Små tjafs och så vidare. Men jag har i alla fall vart glad. Vi var på universeum hela klassen och lekte kriminaltekniker. Så kul faktiskt! Sedan så åkte vi till Subway och åt. Mådde sjukt illa efteråt eftersom att jag åt alldeles för mycket. Och enda lektionen idag var idrott. 
 
Nu ligger jag i min säng. Provade att göra iste och det blev väl sådär. Men nu ska jag börja kolla säsong 5 av Gossip Girl och vänta på att mamma ska ringa mig. 

Kritik/Mobbning

Jag har tänkt på en ganska viktigt sak. Kritik. Det kan ju finnas olika sorters kritik. Bra kritik, dålig, till och med mobbning är ju en slags kritik i sig. Och det är något jag får minst en gång i veckan. Det har fått mig att vara väldigt lätt på att "hugga" till. Att jag lättare säger ifrån även om det inte är en så stor sak. 
 
Men man kan ju bli kritiserade om så himla många olika saker. Vilken musiksmak man har, livstil, umgängen. Ja, det är ju bara tre små saker. Klädstil, hur man sminkar sig, vad ens framtidsplaner är. Och jag kan säga att jag har kritiserats för fem av dessa sakerna. 
 
Musiksmak
Hur många har inte blivit kritiserade för detta? Saker jag hör dagligen är "Åh, Justin Bäver låter som en tjej." "Alla i One Direction är skit fula och världens töntar." "Nej, men Cher Lloyd hon kan ju inte sjunga, hon." Jättekul att man verkligen älskar en artist. Ger sitt liv för den och får sedan höra detta? Kul, verkligen jättekul. Dessutom så får man ju bara höra att musiken man lyssnar på är skit. Ja, men tack för du tycker att jag har dålig smak! Så uppskattat!
 
Livstil
Okej. Som många av er säkert vet så åker jag ju så ofta jag kan till London! Eller går på konserter. Dessutom får jag hem nya saker i stort sätt varje vecka. Jag vet inte hur många gånger jag har blivit kallad för bortskämd. Det har typ inte nått människors hjärna att min familj kanske kämpar för varenda krona (iklusive mig själv) och att jag faktiskt inte är speciellt bortskämd. Visst, mycket får jag av mina föräldrar och släktingar men jag fixar faktiskt ganska mycket saker själv! Till exempel så ville jag jättegärna ha en märkeströja och då betalade jag själv! Tänk er för innan ni hoppar på någon!
 
Klädstil
"Alltså, varför har du bara färgglada kläder på dig?" FÖR ATT JAG VILL! "Eh, vad är det där för tröja!" EN TRÖJA SOM JAG JÄTTEGÄRNA VILLE HA! Blir så fruktansvärt förbannad på sånt här. Varför ska man kritisera någons klädstil. Många uttrycker sig genom klädstilen. Kul att man då ska trycka ner dom. Inte okej.
 
Smink
"Doppade du ansikte i sminklådan eller?" Det var jättekul att höra när man försökte att testa sig fram vad man passade i. Vad spelar det för roll hur mycket smink man har eller om man inte sminkar sig. Man ska ha det man känner sig bekväm i!
 
Framtidplaner
Haha, ja du. Det har är nog en av de största orsakerna till varför jag har blivit mobbad. I sjuan började jag lägga ut videor på youtube när jag sjöng. När man lade ut det kändes det jättebra. Men en dag sade en klasskamrat en sak till mig. En kille i min klass hade hittat videon och lagt ut den på sin facebook. Hundratals kommentarer hade strömmat in om hur dålig jag var, att jag aldrig kommer bli något, etc. HUR OMOGEN FÅR MAN LOV ATT BLI? Jag blev inte direkt ledsen utan mest förbannad. Får man inte bestämma själv vad sjutton man ska bli eller? Om jag vill bli världstjärna så vill jag väl det. Det är inget som NÅGON kan ändra på. Ja, jag sökte till X Factor. Nej, jag gick inte vidare. Men de sa fortfarande att jag var bra. Varför skulle de ljuga om en sådan sak? Helt ärligt så är jag inte den som övar speciellt mycket sång, jag sjungar aldrig upp, jag var inte speciellt förbered heller. Många saker ligger bakom ALLT. Men de sade fortfarande att jag var bra. Så då behöver ingen annan lägga sig i det. För man ska få lov att göra vad man vill med sitt liv!
 
Blev kanske ett negativt inlägg men blir så jäkla förbannad.

Uppåt

Åh, jag känner mig så seg. Imorse så snurrade hela huvudet och det kändes som att mitt rum skulle täckas i kräks. Men jag kämpade mig i alla fall upp. Och tillslut kom jag till skolan. Var väl si så där fem minuter sen. Och jag har känt mig duktig idag. Känns som att mina betyg klättrar lite i alla fall. Inte jättemycket, men ändå. 
 
Okej. Så här är det. Den 23 april och 8-10 maj kommer jag inte befinna mig i Göteborg. Så jag har bestämt mig för att göra tidsinställda. Kan ni vara jättesnälla och komma med lite förslag kanske? Hade vart super i så fall! 

Lala

 
Herregud, jag skulle ju blogga när jag kom hem. Men jag glömde helt av det. Som vanligt var det då skola och jag har haft väldigt kul idag. Men skulle egentligen tränat när jag kom hem men fick så fruktansvärt i magen på bussen så jag sket i det. Har fortfarande ont. Så nu ska jag kolla lite videor och försöka få magen att bli bättre

Två bankkort

Imorse när jag vaknade vart jag hyffsat pigg. Blev lite smått förvånad eftersom att jag vart vaken så jäkla länge inatt. Men det funkade i alla fall. Var en hyffsad dag. Jag och Hannah kunde inte sluta skratta på spanskan. Vi bara skratta exakt hela tiden, åt ingenting! Och idag började jag på en ny sak i syslöjden och jag vill att den ska vara klar nu!
 
Var tvungen att stanna kvar lite extra i skolan för att ta igen prov som jag missat när jag var sjuk. Kom hem typ fyra tror jag och sedan gick jag och pappa och hämtade mitt andra bankkort. Så nu har jag två, suck! Men det funkade i alla fall och det var nära att jag slog fel kod. Nu väntar jag i stort sett bara på mitt leg, som för övrigt blev skitfult! Men nog om det. 

Helgen + Igår

Lördag
Morfar och hans fru hade en slags släktmiddag med massor utav folk. Gick dit runt tre och hade hur kul som helst. Fick träffat mitt kusinbarn för första gången och hon var sjukt charmig. Hon sa till och med att jag var bäst. Hur gulligt är inte det? Och sedan gjorde jag det som typ resten av Sveriges befolkning gjorde. Kollade mello! I år älskade jag den internationella juryn väldigt mycket! 
 
Efteråt bestämde jag mig för att installera mitt Wii och spela X Factor spelet som pappa köpte hem till mig. Var ungefär som SingStar fast att man "tävlade" i X Factor. Lite smått kul!
 
Söndag
Försökte att sova så mycket som möjligt vilket jag lyckades med. Var sjukt seg hela dagen. Men jag och min styvmamma gick till Espresso House och köpte varsin kaffe som lätt slank ner. Framemot kvällen gick vi faktiskt på bio och såg A Good Day To Die Hard. Vet inte om jag tyckte om den eller inte. Har ju inte sett de tidigare Die Hard filmerna heller så jag har inget att jämföra med!
 
Måndag
Igår hade jag studiedag och det var så skönt! Kom upp ganska sent igen och gjorde inte så mycket. Var typ ute med hunden och spelade Wii. Ja, och så hjälpte jag pappa med maten som blev sjukt god. 
 

Magont

Åh, det är äntligen fredag! Denna veckan har jag faktiskt lyckats samla på mig vuxen poäng. Har vart på banken två dagar i rad och sedan diskat. Inte så värst mycket men ändå. Tror att jag har åkt på något virus i magen också. Har haft ont i mer än 24 timmar. Blir det inte bättre till på söndag får jag be pappa köra mig till sjukhuset för så här ska det ju inte vara. 
 
Men idag var det skola som vanligt. Elevrådsmöte, håltimma, prov och sedan idrott. Så min dag har vart jätteskön. Somnade med en gång efter middagen idag också. Men jag är fortfarande trött. Ska försöka få ner lite tankar i datorn nu och sedan försöka sova. Skall iväg imorgon och jag vill inte sova bort hela dagen. 

Ingen anledning

Ni kanske undrar varför jag inte bloggade igår och varför just nu. Saken är den att... jag inte har någon bra anledning överhuvudtaget. Så var det med den saken. Haha.

Har i stort sätt bara vart i skolan, ätit, pluggat och sovit. Inte så mycket mer. Men idag blir det lite ändringar. Mer får ni veta senare.


Älska

Idag har jag vart glad. Visst, jag var på dåligt humör imorse men sedan vände det enormt. Blev halvt färdig på syslöjden, skrattade under lunchen, klarade mer än vad jag brukar på bip-testet. Och till sist så sjöng vi på musiken. Ja, visst ja! Ett nytt avsnitt av 15 kom ut idag. Carro och jag kollade på den snabbt på spårvagnen, så det var mysigt. När jag kom hem gick jag ut med hunden och gjorde sedan min matte-läxa. Och efter det har jag i stort sett bara sovit. Har vart så enormt trött. Men nu ska jag ladda mobilen och sedan in i duschen! 
 
Efteråt ska jag antagligen lägga mig och försöka sova. Så skönt att sova länge, och jag har sovmorgon imorgon! Älskar sovmorgon!

Trött

Lyckades somna förut på något finurligt sätt. Men jag tog mig i alla fall hem till pappa och fick använt den nya ryggan som är så jäkla snygg. Har saknat min vovve så grovt mycket men han verkade bara gilla mig första 10 minuterna. Nu ligger jag redan nerbäddad och ska försöka få mer sömn.


Upp och ner

Känner mig sur, arg, glad och ledsen på samma gång. Dagen har bara vart upp och ner och jag har ingen lust att göra något alls. Idag tog jag beslutat att sluta i kyrkan också. Eller jag bestämde det igår men sa det till prästen idag. Så nu sitter jag invirad i en filt och kollar på 15-filmerna. Grymt bra. Eller man kan liksom relatera till dom. Och jag fick nyss världens dåligaste samvete. Men ja, inte så mycket jag kan göra. Är mest glad att våren är här!

Spårvagnen

Står på spårvagnen och är snart framme. Hade svårt att först och främst somna och sedan att stiga upp sängen. Men nu är jag på väg. Tror att jag bara har en lektion idag också. Men jag får se.


So och gårdagen

SUCK! Jag hann skriva klart SO inlämningen innan klockslaget och då hade jag ändå tagit massor utav pauser. Har lagt mig i sängen med tvn på och jag ska försöka sova så snart som möjligt. Har ju liksom slöa dagar på måndagar!
 
Igår
igår runt fem tror jag åkte jag och mamma till Hisingen och träffade en vän till familjen. Sedan åkte jag hem till en kompis som skulle ha typ filmkväll. Förvånandsvärt var jag först och jag kände bara hon som fyllde år och hennes kusin, även om jag träffat en av de andra. Men de tvingade mig att kolla Paranormal Activity 4 och jag höll i stort sätt på att skita ner mig! Inte alls kul. Men den var inte så värst allvarlig. Det är bara under själva skräckfilmen som jag blir rädd. Fast jag har vart rädd de senaste 24 timmarna. Katten skrämde mig och sedan skrämde mobilen mig, kul... Nej men jag kom väl hem runt halv ett tror jag. Så jag hade skitkul verkligen!
 
instagram bild från i torsdags

SO

Jag vill inte. Åh, skolan känns bara så jobbig just nu. Känns som att jag gör alt halvdant. Just nu försöker jag skriva på min so inlämning och det känns inte alls bra, och jag blir distraherad av allt runt omkring mig. Dessutom skulle jag ju städa mitt rum i helgen. Visst, Lollo, visst! Men jag blir väl uppe hela natten med detta, precis som mina vänner. Suck.


Skakis

Känner mig lite skakis efter att mamma och jag gick ut och åt. Två knarkare var på oss och när mannen blev alldeles för nära inpå så gick vi med en gång. Vi båda försöker lugna ner varandra med tv tittande innan vi ska iväg. Känner fortfarande att hjärtat slår snabbt. Aldrig mer igen.


Friidrotts-EM

Åh, den har dagen har vart lång. Gick hemifrån runt tjugo i åtta och mötte upp min klass utanför Svenska Mässan. Sedan satt vi på en grymt långtråkig föreläsning med Erica Johansson, Carolina Klüft, Kajsa Bergqvist och två andra som vi glömde namnet på. 
Sedan fick vi gå in på Skandinavium och kolla lite på EM men vi tröttnade ganska fort på det också så vi gick runt lite och kolla. Vi fick bland annat gratis sockervadd, godis, ost och liknande. 
 
Efteråt drog jag och fem andra kompisar till Subway och åt. Blev riktigt mätt plus att jag fick en gratis kaka. Klagar vi inte över. Och sedan fick jag köpt presenter till min vän och hon kommer bli så glad! Efteråt gick vi runt och kollade lite och spelade bland annat XBOX.
 
Åkte sedan hem och bytte om och mötte sedan upp lite släktingar från mammas sida. Och jag åt oxfilé. Gud vad gott det vart! Fick även handlat hem lite saker som behövdes. Och sedan har jag mest tagit det lugnt. Är super trött så jag ska nog snart gå och lägga mig! Blir en lång dag imorgon också. Suck.