Segt

Snuvig, huvudvärk, yrsel och hostar gör jag. Känns som att jag har åkt på världens värsta förkylning. Men jag har i stort sett bara legat i min säng i två dagar nu så att jag kan bli av med det tills imorgon då jag skall vara tillbaka på jobbet. Och jag äter knappt något heller. Blir bara trött på min kropp ibland. Känner typ för att gå ut och springa men det går inte när halsen gör så här ont efter varje gång som jag hostar. Tror att jag skall sitta lite mer framför datorn, sedan hoppa in i duschen och sedan lägga mig tidigt. Det behöver jag. 
 
 
 

Blir aldrig bra

Idag har det vart så segt. Dessutom var jag tvungen att fixa mig själv på typ fem minuter, och jag lyckades. Slutade som vanligt vid halv tre men var tvungen att hämta passet hemma hos mamma. Så jag gick från jobbet hem till henne, tillbaka till spårvagnshållplatsen och tog mig sedan hem till pappa. Det var verkligen inte skönt att gå såpass långt i varma kläder och obekväma skor. Det känns nu. 
 
Sedan åkte iallafall pappa och jag till Frölunda och hämtade mitt legg. Alltså fulare legg får man leta efter. Alla mina sådana kort (pass osv.) blir alltid skit fula. Ser man ut så i verkligheten? Jaja, om två år kanske körkortet blir bra då!
 

Here We Go Again

Hallojsan. Sorry för dålig uppdatering. Jag har legat febrig i två dagar, igår på kvällen var jag ute och åt, sedan har jag jobbat och massor med annat. Dessutom glömde jag datorladdaren hemma hos mamma så jag har haft en död dator här. Men nu är jag på gång igen. Dock så har min hals åkt på något. Så det är väl mindre kul. 
 
Just det, jag kom in på mitt första handsval. Känns så otroligt skönt! Äntligen alltså! 
 

Don't Worry 'Bout It


Bildlöst inlägg eftersom att min dator vägrar att samarbeta

Kom hem för ett litet tag sedan. Blev inte så himla sent igår. Somnade typ halv ett, så. Men idag vilade jag upp mig och sedan åkte jag in till stan med Hannah och Linnéa. Vi gick till bion och hämtade ut biljetter och då kom även Carro. Så gick vi sedan in och satte oss. Jag och Carro satt högst upp medan Hannah och Linnéa satt på första raden. Spring Breakers började och jag tyckte inte alls om filmen. Den var alldeles konstig och så där. Ganska skönt att jag faktiskt betalade med en företagsbiljett! 
 
Men men. Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig snart. Har så fruktansvärt ont i ryggen så det finns inte. Blir nog en lång dag imorgon också. Så vi får se. 
 

Segt

Alltså idag var det ju min tredje dag på jobbet. Och jag är så trött. Dessutom tror jag att jag är sjuk. För mamma är dålig, och likaså några på jobbet. Så jag åker väl på ett virus. Nej, men annars är det bra. Jobbar på som bara den. Igår somnade jag redan innan nio och vaknade skräckslaget upp halv sju för jag visste ej vad klockan var. Men jag tog mig till jobbet. 
 
Nu tror jag att jag skall hoppa in i duschen så att jag fräschar upp mig lite sedan blir det bums i säng. Är supertrött.
 

Orkar inte

Idag mår jag ej bra. Har vart iväg och jobbat. Gick hyffsat bra och känner att jag kan stå ut med det i tre veckors tid! Så fort jag kom hem från jobbet så slängde jag mig i soffan. Kände redan när jag gick därifrån att jag började få huvudvärk och det har jag haft sedan dess. Hjälpte mamma att handla och jag har vart så grinig. Mest för att jag är trött. 
 
Nej, nu skall jag plocka undan från bordet så att vi kan äta! Är superhungrig. 
 

Jobba

Godmorgon på er! Vaknade för en liten stund sedan och nu sitter jag här och försöker att inte somna. För inatt vart jag vaken ganka länge, även om jag visste att jag skulle ångra mig grovt. Och det gör jag nu. Men gjort är gjort och det går inte att göra om. 
 
Vet ni vad? Vissa pratar ju om fyllelås på mobilen. Jag borde ha idiotlås för varje gång jag sover så går jag ibland in och kollar instagram. Alltså, jag sover ju inte riktigt. Innan jag riktigt vaknade gjorde jag det. Och sedan när jag vaknade till liv fattade jag vad jag hade gjort. Ja, ingen kommentar på det! 
 
Nej, nu måste jag dra några drag med maskaran, borsta tänderna och sedan måste jag nog rusa! 
 

Hej, gult ögonlock!

Jag är trött. Känns som att jag börjar varje inlägg med det. Men jag stack iallafall iväg till Espresso och fikade med Jacqui. Blev typ min lunch. Så där satt vi väldigt länge innan vi faktiskt gick iväg och gick in i affärer. Vi kollade runt och skämtade om massa konstigt accessoarer och klädesplagg. Samtidigt som vi dräglade över massor som var alldeles för dyrt. Och sedan kom regnet. Och det blev kallt. Jag hade ändå jacka och tjocktröja och frös, så att Jacqui frös förstår jag verkligen! 
 
Men vi tog skydd inne i Nordstan. Tillslut blev det nästan för varmt. Som vanligt gick vi in på Monkey och kollade. Och idag köpte vi något där för första gången! Dock var det varsin väldigt basic tjockare tröja fast med annorlunda färger. Blev väldigt nöjd. Eftersom att vi också är två nödar gick vi in på Bokia och kolla runt. Köpte en kalender eftersom att min börjar gå mot sitt slut så att jag inte står där i mitten av juli utan kalender, inte så bra. 
 
Pappa ringde mig och eftersom att Jacqui skulle iväg och träna så åkte jag och kollade på After Earth. Alltså, jag vet inte om jag tyckte om den eller inte. Eller om jag tycker att Jaden Smith är bra eller inte. För hela filmen handlade i stort sett bara om honom. Så ja, men jag tyckte den väl var bra. Will Smith är enligt mig en sjukt begåvad skådespelare så det gjorde mig absolut ingenting! 
 

Date

Jag är så himlans trött. Sitter och gäspar var och varannan minut känns det som. Fryser gör jag också! Och jag skall iväg så jag har ingen aning om vad som jag faktiskt skall ha på mig. Solen ligger på just nu men det är inte speciellt varmt, och det skall regna. Men jag tar väl på mig något jag hittar. Måste tvätta idag också. Vill inte! Men jag måste. 
 
Nepp, nu skall jag på date med min alldeles egna prom date, Jacqui. Älskar att träffa henne. Och det är ju inte så speciellt ofta som vi faktiskt gör det. Sist var väl typ två veckor efter min födelsedag eller något? Shit, typ två månader sedan. Det är alldeles för länge! Nej, nu måste jag skynda mig!
 
Jag gillar denna bilden. Även om jag ser otroligt trött ut och spegeln skall vi inte ens prata om. Men jag giller den. 
 

Balen

Ja, jag hade ju bal i tisdags. Dagen började i stort sätt med att halva nian plus sjuor och åttor skulle gå runt Delsjön, vilket är 7.5km. Sist vi gjorde detta hade jag svin kul men blev samtidigt sjukt trött. I år var jag otroligt korkad. Jag hade på mig converse, ett par jeans, ett linne, en tjocktröja och en skinnjacka, och det var super varmt ute. Dessutom skulle det ta svin lång tid för oss att bara gå från hållplatsen, suck. Slutade iallafall med sjugofemtusen skavsår på vardera fot, ungefär. 
 
När jag kom hem klockan ett skyndade jag mig in i duschen och fräschade upp mig själv, även om det bara gjorde ont att stå stilla på fötterna. Efteråt smörjade jag in i stort sätt hela kroppen med body butter, bara för att lukta lite extra gott, hihi. Sedan fixade jag mig, lockade håret, sminkade mig, tog på mig klänning, osv. Därefter när jag var klar gick jag till Hannah. Satt och tråkade i typ TRE timmar eftersom att alla där sprang runt och fixade sig. När klockan var typ kvart i sex tog vi kort i Hannahs trädgård och sedan gick vi till skolan. 
 
Alla åkte med buss till Västra Frölunda där våra lärare - bland annat vår lärare som vart pappa ledig - väntade på oss. Det blev för drink, vilket slutade med att jag fick Yomnas och Jacquis hallon. Jag - puckot, herself - skulle smaka på en och den smakade skit äckligt, antagligen för att den vart fryst! Vi fick lotta promdates och det slutade med att Jacqueline blev min då det vart för lite killar! 
 
Vi fick se massor med olika bildspel, först från trean och sedan från sjuan. Alltså, jag dog av garv för i en film från trean gjorde jag verkligen världens fulaste min och alla skrattade... Våra lärare showade såklart också för oss. Gud, vad vi skrattade. Har nog aldrig skrattat så himla mycket. Efteråt kopplade vi in min mobil i högtalarsystemet och körde igång ballistan. Shit - förlåt - men fasiken vad vi dansade! Eftersom att jag hade på mig Jeffrey Campbell-klackar fick jag tillslut sparka av mig de och dansa med mina vackra Hello Kitty-strumpor. Det var så himlans kul och alla var så jäkla glada! Till och med våra lärare joinade oss då och då för lite dans. 
 
När bussen tog oss tillbaka till skolan så drog några av oss ner till Sannegårdshamnen för att bara hänga. Vi var där i en kvart innan vi tröttnade och faktiskt åkte hem. Jag var hemma exakt tolv tror jag. Och jag har aldrig haft så ont i mina fötter förut. Mamma skrattade åt mig och sade "Välkommen till vuxenlivet." vilket resulterade med ett svar från en trött Louise "jag skall fan aldrig festa igen". Antar att jag en dag kommer få äta upp de orden... 
 

Vad hände?

Ja, vart skall jag börja? För det första sov jag bort typ hela dagen idag. Och sedan låg jag kvar i sängen i en timma. För att sedan äta typ två vindruvor och sedan gå och lägga mig i sängen för att kolla på Andra Avenyn. Gud, vad jag älskar den serien. Mötte upp mamma och hennes vänner vid typ sex eftersom att jag skulle få lite saker. Och sedan köpte jag en bagel och en kaffe på espresso house, för att sedan gå hem och forsätta att kolla på Andra Avenyn. Fy, vilken tråkig dag egentligen. Fast det var ganska kul att jaga runt Daddy utomhus, han var helt galen. Han är som ett litet barn. Min bebis. 
 
Men nu skall jag mysa ner mig i sängen till ljudet av regnet och återigen göra ett försök att rensa mailen. Suck, det är så himla mycket onödigt i min inbox. 
 
Har inga bra bilder nu. Insåg hur konstig jag såg ut...
 

Vilodag

Jag är trött. Även om jag inte direkt har gjort något på hela dagen. Jag har bara suttit inne, förutom att vart ute med hunden då. Varför? För att jag behövde en välbehövd vilodag efter att ha slitit som ett djur i hela nian. Imorgon blir det förhoppningsvis andra planer! 
 
Idag har jag ätit väldigt nyttigt. Bara massa sallad. Och det är så himla gott. Många förstår sig inte på tjejer som bara äter sallad. Men jag äter ganska mycket sallad så jag blir faktiskt mätt. Älskar när den är så där fräsch också. Men nu skall jag gå i genom min mail och sedan ta en sista runda med hunden innan jag går och lägger mig. 
 
På riktigt hatar min dator ibland...
 

Vuxen

Usch, vad seg jag har vart idag. Kom hem runt halv nio igår efter att jag och fyra tjejer från skolan vart och sett Baksmällan Del 3. Somnade typ nästan med en gång men vakna till när Mari kom in med jordgubbste till mig. Somnade igen runt halv tolv kanske? Inte den blekaste aning. 
 
Idag vaknade jag väldigt sent. Pappa var super snäll och fixade lunch till mig och det var så himla gott! Idag har jag antagligen tjänat lite vuxen poäng eftersom att jag har ringt min handledare inför sommarjobbet. Ja, jag får typ tre dagars sommarlov. Men jag tjänar ju pengar så det blir bra!
Jag och världens bästa Otto på balen
 

The End Is Here But A New Chapter Begins

Förlåt mitt språk men jävlar vad glad och ledsen jag är på samma gång! Idag gick jag alltså ut grundskolan. Nu väntar något helt annat. Allt det som jag kallar min vardag är helt plötsligt borta. Vad händer nu? Kommer jag fortfarande träffa alla i klassen? Var det sista gången jag såg de idag? Man vet inte alls! Men jag är alltså klar. Nu är mina betyg iväg skickade till gymnasiet. Det finns typ ingen återvändo. 
 
Idag blev det en liten annorlunda skolavslutning på grund av regnet. Vår mentor - som vart föräldraledig i ett år - hade med sig sin son som var hur gullig som helst! Vi fick massor med grejer utav vår svenska lärare. Och jag har haft det svin bra. Min bästa vän blev även årets kompis och det var hon så jäkla värd! Fan, vad jag älskar henne! Och att se mammas tårar för att hon var så stolt fick nästan mig att börja gråta. Och att få höra min pappa säga att han är så jävla stolt över mig bara värmer hela hjärtat. Jag är så glad!
 
Men nu när jag låg här i min säng och tänkte så kom tårarna. Skolan som både min morfar och min morfars mor gått i skall jag nu sluta i. Skolan som har vart "min" i tio år. Vart har all tid tagit vägen? Är det verkligen så länge sedan? För jag förstår det inte själv. Jag vill bara gråta i flera veckor för att jag kommer att gråta i flera veckor. Jag längtar redan nu till återträffen. Fan vad jag älskar min klass. Men vi är inte längre 9B som alla lärare spyr galla på för att vi är så förbaskat jobbiga. Nej, vi är inte en klass längre. Men jag kommer alltid att komma ihåg. För sådana underbara människor kan man bara inte glömma bort. 
 

Summer time

Så idag vaknade jag typ vid åtta och fixade mig inför dagen. Sedan vart det ju skolan som vanligt. Men idag rensade vi först våra skåp, sedan städade vi vårt klassrum. Efter det gick några av oss ut och satte oss i solen, så det var mysigt. Vi fick även lämna in våra skåpsnycklar. Kändes väldigt konstigt att det inte längre var mitt skåp. 
 
Idag hade vi även vår årliga fotbollsmatch mellan niorna och lärarna. Jag valde att inte vara med för om jag känner mig själv rätt så skulle jag bara ramla och slå mig. Och det går ju inte. Men vi förlorade. För mig gjorde det inget, mer en rolig sak! 
 
Ja, det är några få fräknar
 

My Weekend

Hoppsan sa! Glömde bort bloggen för ett litet tag. Men i fredags var Cassie här och vi fjantade oss otroligt mycket, precis som vanligt. Vi spelade även in två nya videor som jag förhoppningsvis kommer kunna ladda upp inom en snar framtid. På kvällen stack mamma och jag iväg till vänner och grillade. 
 
I lördags var jag med Cassie återigen. Vi köade typ hela dagen, för att senare komma in i första sektionen på Håkan Hellströms konsert. Jag, som aldrig tyckt om honom, tyckte det var kul. Cassie och jag dansade, skratta och hade allmänt kul. Alla människor var mer eller mindre flippade. Och Håkan bjöd på en väldigt bra scen närvaro! 
 
Igår gjorde vi typ ingenting, tog det mer lugnt. Och sedan satt jag och sydde mer eller mindre hela natten. Framåt kvällen kollade jag på Jakten På Lycka. Så himla bra film!
 
Så normala
 

Stupid People On YouTube

Ja, jag och Cassie har ju som sagt spelat in två videor. Och nej, vi är inte seriösa. Detta var mer en rolig sak som vi förhoppningsvis fortsätter med. 

To Cute


Feel it

Jag vaknade typ vid tio tror jag. Blev ganska sent inatt så jag är själv förvånad att jag vaknade då. Mamma och jag låg och drog oss hur länge som helst sedan gick vi typ upp och lade oss i sofforna. Och vi har kollat på Clara Henry. Mamma har tjatat som bara den att jag skall visa så nu har vi kollat på några få. Nu förstår nog mamma varför vi tycker att hon är så extremt rolig! 
 
Men nu skall jag nog ta mig något att äta. Sedan blir det röjning, förhoppningsvis. Och ja, så här ser man alltså ut ibland, haha

A little bit of Japan

Oj, tiden rann visst iväg. Började super sent idag, kvart i ett för att vara exakt. Det var väldigt skönt att sova ut faktiskt! Men så jag var i skolan till ungefär fyra för jag ville bli klar med min bild! Jag skulle egentligen plockat upp lite lådor i mitt rum men det har vi helt enkelt glömt bort. Och klockan är för mycket för det nu. 
 
Nu mot kvällen har jag typ inte gjort något. Bara legat i soffan och kollat på tv i stort sätt. Hihi, en av mina favoritserier Glee gick ju idag. Varje onsdag sitter jag och Samira i klassrummet och taggar. Åh, vad jag kommer sakna min klass! Imorgon är det exakt en vecka kvar till skolavslutningen. Det är nog första gången jag känner så här!
 
Favoritmaten, gud så gott! 
 

Playlist

Kom hem för ett litet tag sedan. Vi har haft en ganska så slö dag idag. Matten kollade vi film, på svenskan hade vi tips promenad, spanska redovisning, slöjd (jag stressade som aldrig förr), på idrotten spelade vi kubb och på musiken sjöng vi. 
 
Just nu sitter jag här och fixar spellistan till balen. Snart dags ju! De flesta i klassen har fått önska låtar och stavningen är inte alltid den bästa. Så jag sitter och letar ihjäl mig efter vissa låtar. Alla finns ju liksom inte på Spotify tyvärr! 
 
Ni får en gammal bild eftersom att blogg.se och min dator tydligen inte tycker om varandra.
 

Middag

Jag är trött. Vill bara gå och lägga mig. Men nu sitter jag och väntar på att mitt hår skall torka. Och jag väntar på att mina kompisar skall ringa mig. Vi skall nämligen fira att Carro blev sexton i onsdags med en liten söndags middag! Skall bli super mysigt. Dock hade Carro fått sin present från mig så jag kommer tyvärr tomhänt dit. 
 
Jag är så hungrig nu så att jag snart smäller av. Har endast ätit frukost idag. Så nu skall jag slå ihjäl lite tid så att jag snart kommer iväg!

Gatsby

Vi kom iväg till nattbion och såg The Great Gatsby. Jag och Mari var helt over excited eftersom att vi båda älskar Leonardo! Men det var segt när man var så pass trött som jag faktiskt var. 
 
Idag bar det av till Liseberg med Mari, min faster och min kusin! Vi hade jätteroligt, men åkte bara sagoslottet. Sedan spelade vi och då kom det världens ösregn. Och mitt i allt var jag och min kusin tvugna att springa på toa. Vi blev helt genom blöta. Slutade med att vi fick gå hem i regnet. Eftersom att vi blev trötta så köpte Mari och jag sushi på vägen hem. Gud, så gott! Sedan lade vi oss i soffan och kollade på Systrar i Jeans. Men vi båda lyckades somna.
 
Nu ligger jag i min soffa och bara tar det lugnt. Mitt hår är fortfarande blött efter regnet, suck! 
 
Till en början var det inte en enda människa i salongen. Sedan kom tre andra sällskap.