Check

Wow, vaknade extra tidigt idag eftersom att Justin skulle vara på tv. Tog med mig mitt täcke och min kudde in i vardagsrummet och satte mig och vänta. Så fort de sa hans namn hade mina läppar bildat ett leende. Men när det väl var dags för intervjun börjar jag gråta. Den resan han har gjort, den resan jag har gjort, så mycket skit han fått, så mycket skit jag fått, så mycket kärlek han fått, så mycket kärlek jag har fått. Han är en människa, han har känslor, han bryr sig om andra. Justin Drew Bieber är en på miljonen. Han är underbar. Inte en chans att jag lämnar honom i första taget.

 


Day 02: Your favourite baby picture of Cher


Inte direkt någon bebis bild då men

Day 01: Your favourite picture of Cher before the X Factor


Hittade endast denna bild på min dator, trodde jag hade fler men nej!
Men åh, vad jag älskar henne!

Can't help that I'm in love

Vaknade upp runt tjugo över åtta (alldeles försent). Drack en liten kopp kaffe och skyndade iväg mig till skolan. När första lektion, som bara varar i max en halv timme, var över fick vi reda på att vi inte skulle ha någon syslöjd. Alex, Hannah, Otto och jag drog in till stan, kollade runt lite och åt, eller jag och Hannah åt.
Det blev lite strul så vi blev sena till idrottslektionen. Men det var flera som var borta så det kändes tomt. Plus att vi var i en sal vi normalt inte brukar vara i, men det går knappt en dag som är normal i vår klass.
Jag och Yomna låg kvar på en madrass efter lektion och pratade om lite saker, det var mysigt.

När jag kom hem bestämde jag mig för att fixa mig själv inför imorgon, vilket var otroligt skönt. Nu är mina händer otroligt mjuka och jag njuter riktigt ordentligt. Nu ska jag läsa lite noveller som jag har blivit tipsad om, får se om de är bra eller inte. Efter det ska jag nog skriva på mina egna, ladda ner lite bilder från weheartit.com.


Part of you still remains

Min dag
Lämnade Hannahs säng halv åtta men blev ändå klar för henne, hur grym är man inte?
Vi samlades på skolan tillsammans med några och gick sedan gemensamt till Rambergsvallen eftersom att vi skulle vara funktionerer åt mellanstadiet.
Efter lunch började det spö regna så vi fick avbryta friluftsdagen. Jag och Arabela åkte hem till mig och torkade oss, kollade på vänner och skrattade.
Runt halv tolv började vi bege oss till Masthuggstorget eftersom att klassen skulle på teater tillsammans. Den var lite konstig och vissa av oss (inkluderar mig) hade ibland svårt att vara tysta. Men skådespelarna var duktiga enligt mig.
Åkte en hållplats sedan gick jag hem, kände att jag behövde en liten promenix.
Senare åkte jag och mamma över till Hisingen och shoppade. Vi kom hem med ett par byxor, tre par leggins, en kofta och en radio. Tycker att det var väldigt mysigt dock så har inte mitt humör vart på topp eftersom att jag stukat mitt lillfinger.
Ska kolla klart på Big Brother, sedan kolla Ringer och sedan försöka sova. Ska upp tidigare så jag kan duscha av mig en snabbis.

Tjaba

Men hejsan, det var länge sedan.
Sitter just nu med Hannahs dator i knät. Ska sova här eftersom att vi ska hjälpa till med en sak imorgon. Men jag kom på (hannah sa) att jag borde blogga eftersom att jag inte gjort det sen i söndags, wopsie!
Men ja, kanske bloggar mer sen om jag orkar!

Party all night long

Jag vill festa! Alltså inte med sprit eller så, utan dansa galet mycket, skratta och bara ha allmänt kul hela natten lång. Har aldrig riktigt gjort det men jag vill! Gothia discot är ju inte riktigt så.

Dagen har vart bra, vi blev inte så många men det var bra ändå. Fick endast pengar men det är ju grymt ändå!

Nu ska jag snart sova så att jag kommer upp imorgon. Bråkar säkert med bildläraren eftersom att hon säger uppgifterna när man nästan är klar. Hon är inte direkt min favorit om man säger så.

 

 


Tjenixen

Nu ska jag städa klart på mitt rum, duscha, fixa mig och sedan kommer mina släktingar hit. Vi ska fira mig eftersom att jag var i London på min födelsedag. Men nu måste jag verkligen skynda mig!

 

 


Kyrkan

Godkväll!
Imorse åkte jag in till domkyrkan och träffade lite människor. Flera kyrkor från Göteborg samlades, vi drog på oss kåpor och delade ut värmeljus.
Jag trodde inte att folk skulle nappa men det gjorde de och det var väldigt kul. Ni kan få se reklamfilmerna sedan när jag är hemma.

Jag rekommenderar verkligen alla att konfirmera sig. Det är roligt och man träffar nya kompisar.

Men just nu sitter jag på pappas jobb och ska snart dra mig hemåt.


A+

Men halojsan!
Ligger i min säng med min bebis och kollar på Bad Boys 2.
Bästa filmen asså! Så elaka de är mot Reggie tror jag min pappa och någon av hans kompis också kommer göra.

Men jag är ensam hemma, har för det mesta snackat med Cassie och Matilda ikväll. Pappas kompis var här förut när jag sov, trevligt sällskap man är!

Men nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt och göra en grej med kyrkan. Får springa till mamma på morgon och hämta kläder som passar till det. Annars är man ju lagom körd :)

 


Anton Hysén

Oh My god!!!!!! Hur snygg är inte Anton Hysén? Han är grym på dansgolvet också! Jesus!


He's got more swagger than you do

Gårdagen
Hade sovmorgon till tio över tio så jag sprang snabbt till Espresso House och köpte en chai latte som smakade utsökt.
Hade engelska, håltimma. Då drog Hannah, Matilda, Arabela och jag till Willys för att köpa lite gott. Vi satte oss vid en lekplats och myste tills jag klantar mig rejält. Tänker inte gå in på det men jag har grymt ont i låren efter det.
Hade sedan lunch, svenska fast då satt flera utav tjejerna och snackade. Sedan hade jag simprov för att jag kan höja mitt betyg.
Kämpade på även fast jag inte hade min astmamedicin med mig.

Idag
Hade en liten sovmorgon men jag var grymt trött och drog länge i sängen. Kom iallafall i tid till skolan. Hade samling, Syslöjd (grymt kul idag), lunch, idrott och sist matte. Dagen har gått både upp och ner men nu är jag trött som aldrig förr.

Tankar
Känner att om man älskar någon så ska man inte hålla det inne. Om man nu är så kär så vill man ju bara skrika det rätt ut. Älskar du någon ska du säga det till person. Bry dig inte om vad alla andra tycker, så länge personen respekterar dina känslor går det bra. Följ ditt hjärta. Känn inte att du ångrar något du inte gjort, ångra istället något du gjort.


I'm sure you got some things you'd like to change about yourself

Hejsan alla fina!
Har vart hemma ett tag nu och käkat, väldigt långsamt.
Liam från One Direction hade en liten twitcam och jag kände att jag inte orkade kolla. Men när jag väl går in så loggar han ut! Hur deprimerande är inte det?
Men iallafall!
Idag när jag satt på lektion slog en tanke mig. Så fort jag lånat ut mitt sudd till en kille står hans namn på det. Varför skriver killar sitt namn på mitt sudd? I don't get it! Idag skrev typ tre killar sitt namn på mitt förbaskade sudd och jag fattar verkligen inte varför de gör det!
Idag har jag även fått pratat ut lite med min bebo Matilda. Det är skönt att bara får göra det ibland när man mår dåligt. Hon förstår mig och hjälper mig om jag behöver hjälp. Om någon hade sagt att vi skulle vara så här bra vänner för ett årsedan hade jag skrattat högt. Men det är skönt att vi äntligen kommit varandra nära för vi båda finns där förvarandra.
Men nu ska jag skriva på min uppsats och sedan läsa till en SO grej!
Vi höres

90210

Jag vill bara säga det att jag saknar gamla 90210!
Tittade på det ungefär hela sommaren mellan sexan och sjuan. Varför jag gillar det så mycket vet jag inte men har ni chans att se de gamla kolla på det! Rekomenderar det verkligen.
Men nu kollar jag iallafall de senaste men hänger inte riktigt med.
Ska snart läsa det sista på so:n och sedan försöka plugga lite spanska.
Kan även tipsa er musik intresserade om tv-serien Glee där Lea Michele spelar Rachel.
Älskar den serien, har dock inte sett hela säsong två eftersom att jag hoppade in mitt i och min mamma inte köpt den till mig ännu så jag får väl ta och vänta? Men den är jag helt galen i! Är dock lite sur för att de slutar visa avsnitt mitt i säsongen eftersom att de i USA även gjort det.

Min kväll

När jag kom hem till pappa fixade jag lite med min inlämning, gick och handla med pappa, lagade mat, åt, gjorde mer läxor och sedan har vi kollat på film.

Nu har jag dock ont i min mage, typiskt! Har iallafall sovmorgon imon vilket är otroligt skönt.

Vad har ni gjort ikväll?

 


Idrott

Nu ska jag skriva på min idrottsinlämning som vi har på fredag. Lite smått panik eftersom att vi har en del denna vecka!


We can dance, we can sing, do whatever you think

Tjena morss!
Söndagen spenderade jag med Hannah, Armina, Sofia och några random tjejer som gillar Youngblood.
Först mötte vi upp en av killarna när hans tåg kom, sedan stalka vi dom vid Gothia Towers. Vi hade betalt biljetter till en grej men blev nekade inträde så de andra tjejerna började gråta och då kom killarna och snackade med oss. De sa att de på något sätt skulle fixa in oss och de gjorde de!
Min dag idag har vart bra! Har precis kommit hem, snackat lite med mamma och ja. Ska äta lite, packa, kolla lite outifts, skriva lite, hem till pappa och sedan plugga.
Men, nu när jag öppnade min mail så hade jag fått det här fina meddelandet:
När man tryckte på videon så var det när Justin sjunger Happy Birthday. Tyckte att det var lite gulligt faktiskt!

BB

Hejsan på er!

Är trött så jag orkar inte skriva allt!


Buenos noches?

Jaha, dags för lilla sjuklingen att gå och lägga sig.
Mår inte fullt så bra men jag fick iallafall i mig lite mat.
Min farmors bror är här och nu vet jag varför jag skrattar så lätt. Hela familjen gör ju det?
Men nu ska jag försöka sova så att jag kommer upp imorgon.

Natti Natti från London!


Traktor?

Hejsan!

Ligger fortfarande i soffan och slappar. Farmor är så snäll att hon tar hand om mig, så nu ska hon gå och handla lite snabbt.

Dom klipper gräset utanför men det låter som en traktor, allvarligt talat.
Nä, nu ska jag kolla lite tv och slappa tills gästerna kommer!


Vänner

Hej på er igen!

Ligger i soffan med feber, halsont, lite huvudvärk och höftont (heter det äns så? Haha). Zappar mellan olika kanaler men fastnade på vänner eller friends som det heter här.

Vi skulle åkt iväg till släktingar senare idag men eftersom att det hände en sak inatt är det inte bra om jag åker någonstans. Tror dock att några av dom kommer hit om de inte var allt för sjuka.
De hade blivit jätteglada när de hört att jag var här och ville gärna träffa mig. Poppis kanske? Haha, jag skojar bara!


13

Ja, vad ska man säga? Det är fredag den trettonde och det hände en sak i natt. Min dag har inte vart den bästa och det är verkligen min otursdag.


Tjena mittbena!

Hejsan! Hur mår ni?

Jag mår iallafall inte direkt bra, har haft feber, yrsel plus att jag kall svettas då och då. Ingen aptit har jag heller haft. Så, min London visit blev lite halvdålig om man säger så.

Jag har märkt att Hannah är otroligt seg på att blogga eftersom att hon inte ens bloggar på sin egna blogg. Men det gör ju inget eftersom att jag har tid att uppdatera nu.

Men jag känner mig iallafall väldigt trött, har knappt ätit något idag, tagit två Alvedon och druckit en massa vatten. I dessa lägena saknar jag verkligen mina föräldrar. Både mamma och pappa är bra på att ta hand om mig, de vet precis hur jag vill ha det. Men farmor gör så gott hon kan vilket är bra.

Jag saknar även min mormor som är i en annan del av England just nu. Om vi hade vetat hade hon åkt hem på samma plan som oss men nu blev det inte så. Buhu, saknar henne som bara den.

Men nog om tråkigheter! Fick skrivit en ny del på min novell vilket var grymt bra av mig! Skrev den i anteckningarna på mobilen så det tog sin lilla tid.

Bara så ni vet så älskar jag verkligen London! Jag kan lätt flytta hit! Men det blir nog längre fram i framtiden. Måste gå ut gymnasiet först och kanske läsa vidare i Sverige, men efter det kanske? Vi får se!

Men nu ska jag nog ringa Hannah, mamma eller pappa.

 


Barnpassning

Tjena!

Just nu ligger jag på golvet hemma hos min pappas kusin. Jag och farmor är barnvakt till min syssling/tremänning. Han är så himla söt så ni anar inte!

Känner mig dock krasslig. Inte kul när man är på semester. Men jag saknar min plutt Hannah otroligt mycket. Hon skulle egentligen vart med mig här men det gick inte. Men nästa gång ska vi ju hit på konsert! Woho!

Men hoppas att ni har det bra! Jag bloggar ju mer än vad Hannah faktiskt gör...


Birthday

Hejsan på er!

Idag fyller jag ju 15 år! Eller ja, för er var det igår!

Träffade lite släkt på mammas sida idag, vart på Picadilly Circus, Big Ben, London Eye, Trafalgar Sqaure sedan överraskade dom mig med middag på Nandos och sedan 'The Lion King' som musikal vilket var otroligt bra!

Tycker min fjant är dålig på att blogga, hmm.... Får skälla lite på henne tror jag :)


From London!

Tjena Sverige!

Igår var resan väldigt lång. Först åkte vi och hämta farmor, sedan till Säve, flyga till London, åka buss i nästan två timmar, vänta i nästan en timma på min pappas kusin, åka hem till dom, äta sedan till konserten.

Innan konserten får jag reda på att jag kanske ska träffa henne så självklart flippar jag ur men lugnar mig. Tyvärr gick det inte men jag fick iallafall se henne.

Så, ja. Det var min gårdag. Väldig hetsig om man säger så!

 

 


hannah här nu :)

Hej på er.
nu är det Hannah som ska blogga framöver, Louise kommer ju också blogga, men när hon har tid & internet.
Pratade snabbt med henne förut i telefon och då var det en timma kvar till insläppet.
vet ni vad?! Louise kanske ska träffa Cher Lloyd!!!!!!!!
vi får hoppas på det bästa och jag skriver mer antigen senare eller imon, hoppas ni alla har det bra och speciellt du LOUISE. :)

www.hannahsofie.blogg.se

Uppe med tuppen

Tjena!
Vaknade för ett antal minuter sedan. Packar klart det sista och fixar mig inför flygresan som är väldigt kort.

Hoppas verkligen att Hannah ska försöka blogga under dagen, hon är inte ens bra på det på sin egna blogg så...

Men ni får kolla här varje dag vad jag hittar på i storstan och ha det så himla bra tills jag är tillbaka.

 

 


I'm on my flight to take you away

Jaha, imorgon åker jag äntligen.
Är så taggad så jag kommer nog inte kunna sova inatt.
Ska snart gå och lägga mig och kolla klart på Harry Potter filmen som är på tv.
Idag har jag inte gjort så mycket, hämtat grejer hos mamma, packat lite, städat lite på mitt rum, läst, kollat tv och skrivit på min novell.
Ska upp runt klockan sex imorgon, senast sju! Måste packa det sista och ska försöka skriva på ett inlägg så att Hannah blir glader.

Påskägg?

Kom precis på att jag inte tekniskt sätt fått ett enda påskägg förutom av farmor och det var banne med mig inte stort. Annars brukar jag få hur många som helst. Jaha, det kanske är för att jag sticker eller något, inte vet jag iallafall.


Mami

Ska dra till min mami en sväng och hämta lite saker som jag ska ha med mig till London + säga hejdå till henne.

Det värsta nu är att jag har gått och blivit vrålförkyld vilket jag inte är så glad över.

Igår kommer jag knappt ihåg vad som hände, vet iallafall att jag gick in och lade mig i sängen och slog på tv:n när jag lovat att duka undan på bordet. Opsie.

Ni får en bild på mina fina älsklingar också.

 

 


Natt

Ligger i soffan och kollar på en film tillsammans med min pappa, styvmamma och farbror. Dock gillar jag den inte men är för lat för att gå och lägga mig.

Fick världens godaste middag och nu äter vi bara tjock mat, tur att jag ska promenera mycket i London! Annars väger man väl hundra kilo när jag kommer tillbaka till skolan.

Men jag ska kolla klart på filmen sedan måste jag verkligen sova känner jag. Ska ju hem till mamma och hämtar kläder och mina pengar imon.


Dagen

Eftermiddagen har vart så bäst tack vare mina fina, underbara tjejer. Älskar att bara sitta och prata med de!

Kom hem för typ en timme sen, legat i sängen och läst klart tidningen jag köpte, städat, kollat kläder och nu ligger jag i min säng och kollar Let's Dance.

Jag är så super hungrig eftersom att jag endast ätit två mackor och en cheesecake idag. Bra mat...

Men nu börjar det igen.

 


Jabadaba.

Tjena morss i hallonskogen!

Sitter i farmor soffa och väntar på att hon ska bli klar så att vi kan röra oss mot tåget.

Igår och idag har vi planerat lite inför London och jag är så sjukt taggad så ni anar inte. Önskar dock att Julle eller Hannah kunde följt med men nu blev det ju inte så.

Hostan och halsonten har fortfarande inte gått över vilket inte alls känns bra. Vill inte vara sjuk när jag åker iväg.


Sitter på en...

... Brits i skräddarställning? Ja, typisk sak jag gör hos farmor. Själv sitter hon och snackar spanska i telefon och skrattar, fattar inget iallafall.

Ska upp tidigt imorgon eftersom att hon ska jobba och då drar jag mig hem. Fixar lite hemma och träffar sedan mina tjejer.

Iallafall så dog mobilen på Kungsbacka Station så jag hann fram iallafall, Cassie drog dock nästan slut på batteriet.

Har sovit mestadels utav kvällen då jag vart väldigt trött hela dagen men de var skönt för farmor låter en sova. Missade ju inte direkt någonting när jag sov.

Farmor hade köpt chips men de ena var av rotfrukter och jag tyckte inte att det smakade gott och de andra var huuuuuur starka som helst. Men vi ska sova snart tror jag. Börjar känna mig supertrött igen.

Så, Godnatt.


Kungsbacka

Sitter just nu på tåget till farmor. Ska mysa med henne ikväll och tror vi gör några skönhetsbehandlingar också för den delen.

Men jag har bajs tråkigt och jag slår vad om att min mobil kommer dö innan jag är framme, just därför tog jag med mig en bok på vägen. Smart är jag.

Men nu ska jag messa min farmor att jag är på väg så blir det säkert mer bloggning ikväll.

 

 


Konfa

Jag förväntar mig sååå mycket av de närmaste veckorna!

Den här veckan ska jag först till min farmor och ha allmänt kul, imorgon ska jag mysa med mina fina vänner (aka mongon) och på söndag åker jag! Sen när jag kommer hem blir det väl en massa plugg och skoj i kyrkan. Men den 28:onde så har jag ju konfirmation och då ska jag ju få ännu mer presenter (fyller år nästa tisdag) så jag förväntar mig att mina familjer tar och öppnar upp plånböckerna för mig!

Haha, men typ så. Messade mamma en sak som jag ville ha och hon sa att man inte brukar få sådant i konfapresent men då skicka jag tillbaka: "Att önska sig skadar väl inte?" mohaha, hon fick allt smaka på sin egna medicin där!

 


Aj, aj, aj

Vaknade för några minuter sedan och jag är inte trött? Grymt ju!

Men foten gör fortfarande ont och det har den andra också börjat göra eftersom att jag har ansträngt den för mycket. Halsen mår inte bra överhuvudtaget. Har druckit vatten hela natten men det hjälper liksom inte? Någon som har ett bra tips?

Skit kul att jag ska ha muntlig presentation när min hals mår som värst. Ska försöka tjata till mig att det bara blir värre om jag pratar. För det är inte direkt skönt, det kan jag lova er. Men jag börjar om en och en halv timma så jag ska snart börja fixa mig och sedan ta mig mot skolan.

Får se hur mycket bloggning det blir de närmaste dagarna. Ikväll sover jag hos farmor, imorgon ska jag ut på stan med Julia och Jacqui, på lördag ska jag packa. Ja, får väl göra så gott jag kan då. Men om inte så slänger väl Hannah in något och jag säger så här: HA DET SUPERMEGA BRA NÄR JAG ÄR BORTA!



play my favorite song

Mitt humör är inte på topp just nu. Stackars Dilan som trodde att det var hans fel.
Men jag är grymt trött, ont i halsen, stukat foten och internetet bråkar med mig? alltid lika kul!
Har inte vågat skriva på novellen p.g.a. internet så ja, för er som läser, sorry!
Såg att min älskling bloggat lite, vilket hon förmodligen gör hela nästa vecka.
Men nu ska jag kolla på BB och sedan försöka sova.

yep that's me, haaaannah!

Hej på er. Jag heter Hannah. jag är 14 år.
Louise har säkert skrivit om mig massor?
men iallafall, jag skulle bara berätta lite om mig så ni vet vem jag är, osv när jag håller lollos blogg uppdaterad medans hon är i ljuvliga London och kollar på Cher Lloyd!
Men jag har känt Louise sedan 0:an, eller aa 6 års gruppen!
visst vi bråkar väääldigt ofta, men de går över direkt.
vi har varit i stockholm tillsammans oc vart på Twilight Event med Sandra och Julle!
men om ni vill veta något mer om mig, så kommentera gärna!
Jag har själv en egen blogg, läs om mig och min vardag på den.
klicka HÄR så kommer du till min blogg eller så kan ni klicka på bilderna, det går lika bra det! =)


I could live without your smile, your eyes, the way you make me feel inside

Min fot tar kol på mig!
Hoppar runt hemma som en galning.
Somnade efter att jag gjort mina läxor vilket var ganska skönt men korkat eftersom att jag inte kommer kunna somna sedan, klant.
Men just nu känner jag att mitt liv är på väg uppåt vilket är en helt underbar känsla. Gymnastik lektion var grym och hela klassen hade nog roligt!
Ska snart äta och skriva lite på min novell som jag och Hannah har lämnat ut till min engelska lärare och min svenska lärare ska få den imorgon. Lite läskigt är det väl men jag vill bara att de ska få se hur mycket jag gillar att skriva och att jag faktiskt tränar upp båda språken på egen hand. Självklart tror killarna i min klass att jag fjäskar för de men så är det absolut inte. Jag vill bara visa vad jag kan som de inte tar upp i skolan. Inget konstigt med det tycker jag?
Men nog om det. Har DU haft en bra dag idag?

When I wanted you, you would not reciprocate

Tjingelingchong!
Kom nyss hem och min fot mår inte bra, jag tror att jag har stukat den. Blir det inte bättre får jag allt be mamma komma hit med mina kryckor eller något. Skit!
Men ja, stannade iallafall kvar i skolan på tfm men vi fick knappt gjort något eftersom att vi inte hade så mycket material. Dagen har iallfall vart bra, fick tjatat till mig att jag skulle göra en redovisning imorgon istället för idag eftersom att jag var väldigt trött imorse.
Nu ska jag försöka plugga lite matte och sedan börja på min idrottsinlämning vilket är skittråkigt men sådant är livet.
sååå söta! får jag en son ska han allt ha sådana kläder!

If there's a key to your heart, no one has found it yet


Tjena mittbena!
Ligger nu i min säng med datorn på magen.
Har så grymt ont i bena och jag vet ej varför, kanske för att jag gått så otroligt mycket idag?
Ska kolla lite bilder på olika sidor och sedan försöka sova tror jag.
Godnatt på er

On my way

Sitter på bussen just nu.

Efter skolan skulle jag hem men fick byta massa gånger så det tog extra lång tid. Men tillslut kom jag iallafall hem till mamma, upptäckte att jag var helt själv så jag lyssnade på Cher jättehögt, stackars grannar.

Medan jag lyssnade så packade jag snabbt ihop lite kläder och gick sedan hem till pappa. Fixade lite saker där och åkte sedan till kyrkan. Vi var inte alls många idag men jag, Cassie, Anneli och Joanna har iallafall skrattat gott.

Men nu sitter jag på en tråkig buss som jag ändå snart ska av. Hoppas bara att jag inte slumrar till som jag brukar göra på väg hem. Så enormt pinsamt tycker jag.

Imon ska jag nog hem till mamma snabbt och hämta lite skivor, skräp och min kamera. Känner för att gå ut och ta lite vår bilder innan London får mig på besök. Kommer inte ta med mig mina system kamera dit utan en liten, vanlig istället.

Så var det! Skulle ju berätta för er att underbara Hannah ska gästblogga när jag inte går på Sveriges mark längre. Ska få henne att blogga så mycket som möjligt. Men ja, jag kommer ju springa runt och leta efter 1D eller något.


Matte med Mrs. Horan

Sitter på mattelektionen med Hannah. Vi har tråkigt så ja, vad ska man göra?

För mig går det bra men ska nog sparka Hannah i rumpan så att hon blir klar med sin diagnos.

 


Leggo

Sup everyone!

Sitter just nu på spårvagnen på väg mot skolan. Vill inte, det är ju sååå tråkigt i skolan. Det enda jag vill är tillbaka till mina småttingar på dagis. Men det går ju inte.

Efter skolan drar jag nog hem, pluggar lite snabbt och åker sedan till kyrkan. Det är så skönt att sluta tjugo i två så att jag faktiskt hinner hem innan. Men nu måste jag avsluta, see ya!

Kärlek

 

 


Baby, I fell in love

Hemma!
Pluggat SO vilket jag haaaaaaatar! Allvarligt, så boooring.
Det enda jag typ tycker om är geografi och svenska kungafamiljen, ja. Ni fattar right?
grymt kul hos faster som vanligt när min galna familj träffas.
vi kommer alltid in på så konstiga samtalsämnen.
Det roligaste är ju att man inte kommer ihåg vad man har snackat om? Hihihih.
Nu ska jag läsa lite bloggar snabbt och sedan kolla BB, ovanligt? Nej, inte direkt.

Tha car

Sitter i bilen på väg hem från faster.
Yes, det blev en överraskningsfest för henne eftersom att hon fyller år idag!

Men vi skulle inte stanna för länge eftersom att vi alla var trötta och behöver fixa lite inför morgondagen.

Måste bara säga det att jag är sjukt taggad inför London med farmor på söndag. Hannah ska förmodligen gästblogga under tiden men även jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då. Min pappas kusin har ju säkert internet hemma så det blir väl bra. Hallå? Ska ju se Cher? Kommer vara överlycklig i vilket fall som helst!

Men nu blir jag snart åksjuk om jag inte slutar blogga. Men försöker imon innan kyrkan så får ni ha det så bra så länge.


Dices Que soy imperfecta Que tu eres mi dueno

Kom hem för en liten stund sedan.
Ska packa, vänta på mamma. Dra till pappa och sedan göra en liten hemlig sak.
Dagen har iallafall vart bra, den flöt på vilket var otroligt skönt. Plus att jag och Otto börjar bli klar med vårt arbete i Bilden och då kan jag ju börja med mitt egna.
Men nu måste jag verkligen skynda mig!
Vet att ni älskar min "hund" som ligger uppe på min säng

Let loose and LOL

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen innan mamma blir galen.

30 Days With Cher Lloyd

Snodde denna 30 dagar av Elin :)
Ja, det gick ju inte att kopiera så det fick bli en print screen

You might run into trouble if you go to extremes

♥ Dag 21 – Den här månaden.
  • Den här månaden så är det väldigt många födelsedagar, bland annat min.
  • Jag kommer att se Cher Lloyd för första gången vilket blir grymt!
  • Ska för första gången vara i London 24 timmar.
  • Kommer konfirmera mig.
  • Ska försöka bli mycket bättre på allt
  • Kommer förmodligen ändra min stil
  • Ska försöka spara pengar mer också

♥ Dag 22 – Det här upprör mig
Det som upprör mig är att vissa personer förändras. Då menar jag inte från när man var liten utan från minut till minut. En person kan vara på ett sätt när den är med mig men sedan om någon annan är med oss är den på ett helt annat sätt. Personer tar inte alltid hänsyn till vad andra känner, nu säger jag inte att jag alltid gör det men det är så. Vi sårar varandra utan att bry oss.
Det upprör mig eftersom att man mår dåligt av det, just nu känner jag att jag inte har någon bästa vän på grund utav sånt. Det mesta beror på mig också vilket är ännu jobbigare. Jag ska försöka bli bättre på det men det är inte bara jag som ska tänka på det.

♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Musik och kändisar!
Yes, I'm crazy.
Julias mamma frågade mig om jag var lite smått kändiskåt. Haha, jo det stämmer nog allt.
Blir ju galen om jag träffar en kändis.
Och jag snackar om de hela tiden, jag borde ta och skaffa mig ett liv...

♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
När andra människor inte lyssnar på mig, då kan jag må dåligt eftersom att jag inte känner mig behövd. Jag själv tycker jag blivit en bättre lyssnare men jag är även en sådan person som behöver prata av mig.

♥ Dag 25 – Mina rädslor.
Att dö missnöjd är en utav mina stora rädslor. Men även att göra bort mig, hatar det! Det kan va att säga att jag gillar någon, trilla, gå till skolan och se skit ut, säga något fel, you name it! Därför har det gjort att jag kan vara väldigt tyst om jag är osäker på ett svar i skolan.

Orkar inte beta av mer. Kommer börja med en ny lista som kanske är lite roligare :)

CV

Sitter och skriver ett påhittat CV till SO:n . Skit svårt ju... Kommer plugga mycket idag så det kanske blir mer bloggande senare?